עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. שלום לכם. מבקש לדעת איפה נמצאים הנתונים של ICQ ושל MESSENGER ואיך לגבות אותם לפני פירמוט המחשב והתקנת WINDOWS מחדש במיוחד רשימת האנשים המוכרים לי, ככה שאני לא אצטרך להגדיר הכל מחדש, או לאבד חלק מהם. צריך תשובה גם ל-ICQ וגם ל-MESSENGER תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:52:58, on 19/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FI…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. יש לי radeon x800 ati תודה למי שמביא לי לינק ישיר להורדה למה אני לא מוצא אני מוצא אבל נכון במולטיפלייר אז אני רואה כזה צבעים אני לא רואה טוב אז למי שיש דריורים טובים שיביא לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by nadaw,

שלום! אז מה ניסיתי: בדקתי שהפיירוול מאשר תICQ עדכנתי תICQ להכי חדש בדקתי שהפיירוול של הווינדוס מבוטל עשיתי ריסטרטים בדקתי אנשים שונים להוספה לרשימה זה מה שמופיע לי: בדקתי וכל האנשים האחרים יכולים להוסיף אותי.. רק אני לא אותם.. מה לעשות?? תודההה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Rhx,

תראו,לפני כמה ימים חיברתי את הצורב לאחר שהוא לא היה מחובר , כל הכבלים מחוברים המחשב זיהה את הצורב הורדתי NERO צרבתי איזה פעם-פעמיים ולפני יומיים זה קרה,הוא לא מזהה את הצורב למרות שכל הכבלים מחוברים ואני לא יכול לצרוב , מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  7. כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות. אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך. 1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל. 2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר. 3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי. 4) חלק מהאייקונים בדסק…

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by Yellow,

כשאני מתקין את Avast! AntiVirus Home Edition אז הוא מבקש KEY,למרות שזה גירסא חינמית,מה לעשות? (או ללחוץ על Demo???)

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. יש לי בעיה עם הסיגייט שהוא מותקן המחשב לא מתחבר לאינטרנט. אפילו שאני עושה "Allow All" כלום לא עוזר. יש פיירוואל מומלץ אחר? שמעתי על Outpost הרבה אבל מביקורות שקראתי ברשת הוא לא משהו. דרך אגב עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ממש. תודה רבה.

11. טוב אז ככה התקנתי פלאש 5 במחשב לחצי פעמיים המחשב עוש הממש לפרק זמן קצר של פחות משניה כאילו הוא חושב וזהו לא עושה כלום לא מעלה הודעת שגיאה כלום הפלאש לא עולה אמרתי אולי זה גירסה חמש או משהו לא טוב בהתקנה.. אותו הדבר קרה לי עם פלאש MX2004 גם הוא לא עולה לי אותה הבעיה... מישהו יכול לשאר מה יכול לגרום לזה תודה למי שעוזר ודרך אגב תוכנות אחרות וגם גרפיות כמו פוטושופ 7 וכו עולות בסדר בלי בעיה.. ומישהו הביא לי פלאש על דיסק זה כן עולה כאילו בלי להתקין העתיקו את כל הקבצים לדיסק ואני רק לוחץ הפעלה אבל הפלאש ישן ועם בעיות.. בכל מקרה עזרה!! תודה!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום אני צריך תוכנה שתלחץ על כפתור מסוים בשעה שאני יכוון לה נגיד אני רוצה שזה ילחץ לי על אנטר בשעה 12:00 בדיוק לפי השעון של המחשב מישהו מכיר כזאת תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. שלום אני מחפש את המוד לשליחת מידע העלה מוטעה לטראקר לתוכנת הביטורנת ABC שקוראים לו FBC. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by mr_x,

רציתי לשאול שאלה בקשר ל EMULE ו-ZoneAlarm Security Suite version 6. אני משתמש בתוכנת ZoneAlarm Security Suite version 6 ,כאשר אני מפעיל את המיול למרות שאני מקבל HIGE ID אני לא מצליח לעבור את המהירות הכוללת של 30 (כל ההורדות ביחד) למרות שיש לי 1.8 MBPS מהירות חיבור לרשת. בכל פעם שאני מנסה באשף התוכנה של המיול להגדיר מהירות גבוה דווקא מהירות ההורדה יורדת תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by zoharco1,

אני מחפש עידכון גירסה ל זירוקס PE16 עם עברית צרובה אני יודע שב HP ניתן להתקין עברית צרובה דרך האתר אני חייב לעדכן את הזירוקס

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. לפני שבוע בערך,סוף סוף נזכרתי להתקין את PEER GUARDIAN(אחרי שהשתמשתי בתוכנות שיתוף כבר שנה ולבטח יש לכולם את הIP שלי ),אבל מה פתאום אני מגלה שהאימיול שלי לא עובר את ה5-8 KBS. המצב נמשך כבר שבוע ואם קבצים בעלי מספר סביר של מקורות.חוץ מזה יש לי גם הרגשה שהאינטרנט אקספלורר שלי גם מאט(למרות שאני לא יכול להגיד בוודאות). אז השאלה הנשאלת כמובן היא-מה עושים? וכמובן האם ישנם עוד תוכנות טובות בסגנון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by dorratz,

אני רוצה למחוק את האופיס שלי (2003Pro) לגמרי, כאילו הוא אף פעם לא היה מותקן על המחשב... האופיס הסתכבך לי פה, ולא עוזרת התקנה מחדש או תיקון וכל זה... משהו מהרג'יסטרי או משהו, איך אני מעיף ה-כ-ל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by avk,

שלום,לא ידעתי אם לרשום את זה כאן או במקום אחר.מנהלים,אם אתם חושבים שהבעיה הזו קשורה לפורום אחר,תעבירו אותה לפורום המתאים. אז ככה,בזמן האחרון אני ניתקל באי הצלחת כיבוי המחשב.אני מכבה את המחשב בצורה שצריך(התחל-כיבוי..) זה כותב לי שהוא שומר נתונים ואז נתקע ולא נכבה.זה קורה בד"כ שהמחשב דלוק הרבה זמן .יש לי מעבד אטלון 64,3200Mhz (אם זה משנה). בעיה שניה,האינטרנט לא מתנתק לי.לפעמים שהאינטרנט מחובר למשך יותר משעתיים(פחות או יותר)שאני לוחץ על "התנתק" החייגן נתקע ומופיע לי מין שעון חול שכזה(העכבר),והמחשב לא מגיב עד שאני עושה ריסטארט.מישהו יודע מה מקור הבעיה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by oFiR 22,

שלום, לאחרונה (היום) התחילה מין בעיה של חלונות חדשים שלא נפתחות מספיק בגודל ברירת המחדל שלהם ואני לא יכול לשנות את גודל המסגרת. לדוגמא בקובץ המצורף. תודה מראש, אופיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by ilaysk,

תיתנו לי את האימיול הכי טוב ומהיר שאתם מכירים תוודה מראש!

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

זה כבר משהו כמו 2-3 חודשים נמשך... כל מה שאני מנסה להוריד דרך ביטורנט לא יורד ולא מתחבר בכלל לשום יוזר(לא SEEDER ולאLEACHER) זה כאילו מראה לי כמה אנשים יש (נגיד 500 SEEDER ו300 LEACHER) אבל זה לא מתחבר לי אל אף אחד גם אם אני משאיר תקליינט שלי פחות יום או יותר ניסיתי כמה קליינטים חדשים/ישנים אצל אף אחד זה לא התחבר לי.... וזה גם לא משנה איזה קובץ אני בוחר משחק/סרט/תוכנה משהו! וגם כל הטורנטים שאני מנסה הם לא איטיים ולא כלום (מאתר פרטי) קיצר משהו יכול לעזור לי? SweeT EviL

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ilaysk,

אוקי אני מוריד הרבה משחקים ואני צריך שתיתנו לי את האימיול המהיר והטוב ביותר שאתם מקירים (אפשר גם פרוץ) תודה מראש!

23. (בהנחה שיש לתוכנה הזו בכלל חומת אש, כי אני ממש לא יודע. יש לי הרגשה שכן, כי לעיתים החמור מופיע לי עם סרט על העיניים, ויש לי לפעמים מזהה נמוך

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  24. Started by omer1789,

רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום, לידידה שלי יש ICQ 5 והיא טוענת שכאשר מנסים לשלוח לה קבצים היא מקבלת את ההודעה הבאה: peer to peer connection with the user cannot be established please check firewall settings או משהו כזה.. היא טוענת שאין לה שום פיירוול מלבד זה של הWINDOWS XP וגם בו היא הגדירה שמותר לICQ לגשת לרשת. כמו כן,הייתה לה רשת ביתית וכאשר היא הייתה מחוברת לרשת היא יכלה לקבל קבצים וברגע שהיא התנתקה מהרשת והמודם חובר ישירות למחשב שלה הבעיה החלה להופיע. אם כן,מה עושים? אנא עיזרו לי.. המשך יום נעים

• 6 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים