תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה ל שמירת סרט מ y YouTubeל MPG כבר הורדתי תוכנה אחת ובסוף גיליתי שגודל הסרט nמוגבל ל 40 שניות בערך יש שם של משהו טוב חינמי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה מצגת על THE ABS SYSTEM ומצאתי סרט הדגמה ממש טוב,ואני רוצה לשמור אותו ולהראות אותו במצגת שלי ואני לא יודע איך תעזרו לי בבקשה תודה! http://www.metacafe.co.il/watch/731341/exotic_cars_info20_com_antilock_brake_system/ זה הלינק לקליפ
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
האימיול לא מוריד!....גם אם יש מלא מקורות..זה פשוט לא מוריד...אבל להעלות אין לו בעיה.... יש דרך להמהיר ת'אימיול?? ...מוד מסויים אוליי או מדריך שיכול לעזור....? (זה מרגיז בטרוף ) ..בבקשה עזרה..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נתונים = לוח ASUS A7V גירסה 1005 מערכת הפעלה כפולה WIN98 + XP הבעיה מופיעה הודעה חוזרת "אין לך- LM 75/78 CHIPSET " השאלה= מה זה? מהיכן התקלה? איך מתקנים? בעיה נוספת אי אפשר לעשות שחזור ביוס ע"י AFLASH כי ה- FLASH MEMORY מסומן כ- "UNKNOWN" השאלה= מה קרה? ואיך מתקנים? לחצתי על F5 לעשות שחזור של ההגדרות בביוס אבל לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן. אני צריך עזרה מהמומחים כאן לגבי מספר תוכנות שאני צריך. ( חינמיות - נכון לעכשיו). 1. תוכנה לשיחזורים וגיבווים ( של המחשב והשרת). 2. אנטי וירוס 3. תוכנת צריבה 4. תוכנה לשימוש בGhost 5. תוכנה לבניית Image 6. תוכנת שליטה מרחוק או על מספר רב של מחשבים בו זמנית 7. תוכנה לסינון אתרים אני צריך שתרשמו לי איזה תוכנות לדעתכם הכי מוצלחות מכל קטגוריה שרשמתי כאן, ועם זה אפשרי לתת לי קישור להורדה אני אשמח, תודה רבה. מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון אני פשוט חדש פה, ואני די צריך את העזרה שלכם, קיבלתי המלצה מחבר טוב על הפורום. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אני צריך להפוך קובץ HTML לקובץ WORD וגם קובץ WORD ל-HTML!! איך אני עושה זאת???
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את הודעת השגיאה (בתמונה המצורפת) ונסגר החלון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן לפעמים הנוד32 מעלה הודעה שהוא חוסם איזה משהו , שאני כן צריך בכל זאת להריץ. איך ניתן להגדיר שהוא יתן לי להכנס+יזכור לא לתתאת התראה הזאת שוב? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות 7 אני מנסה דרך מדיה פלייר לנגן אתרי MMS אם זה עוזר או לא התקנתי SHARK007 הרבה אתרים אני מקבל את השגיאה הזאת ויש אתרים מעטים שכן מנגנים MMS ידוע לי שהודעה זאת יכולה לבוא בגלל שהשרת למטה מה אני יכול לעשות כדי לנגן אתרים שהשרת שלהם למעלה תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייברים כאלה: לכרטיס מסך - Ati Radeon X600 PRO לכרטיס קול - C-Media Azalia Audio Device למודם - Terayon TJ715X מתאם רשת - Broadcom NetXtream Gigabyte Ethernet בקר Raid - VIA VT6410 IDE תודה מראש, אביעד.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מדובר במערכת XP, ודפדפן IE גרסא 7 לדעתי. פרסומות Flash, סרטים ב- Youtube עולים כרגיל. אך סרטים באתרים כמו: One, Mako וכו', לא עולים. איזה תוסף חסר? מה אפשר לעשות על מנת שהוא יתמוך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הSCANDISK 99% שהוא מחק לי המון קבצים שאני צריך עכשיו הורדתי תוכנת DEMO שחשבתי שהיא תפתור ואז ראיתי שהשיחזור זה רק עד 64K לקבצים בסריקה שעשיתי בDEOM ראיתי חלק מהקבצים אני לא בטוח אם הוא מצא את כולם זאת התוכנה File Scavenger® Version 3 http://www.quetek.com/download.htm יש תוכנה אחרת ? שלא יקרה כל כך זאת עולה 45 דולר או שיש תוכנה אחרת יותר מומלצת וטובה יותר.. זה ממש דחוף לי אני לא יכול לעבוד על הכוננים מספק שזה ידרוס את הקבצים שהוא מחק וזה הדבר היחיד שמצאתי , יש לך המלצות
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים אני חווה בעייה זו. יש לי לוגו של SLI עם קוו הנמתח בצד השמאלי של התמונה: לא ניתן גם לצלם את זה אז לכן ציירתי את זה לפי הזיכרון המוכשר שלי ( ) זה קורה בכל משחק, ולא רק במשחק אחד. מחקתי כבר את NTUNE. איך אני נפתר מזה?!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה להגיע למשהו ב-outlook (של office) אני מקבל את ההודעה הבאה: הקובץ C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst נמצא בשימוש ולא היתה אפשרות גישה אליו .סגור את היישום העושה שימוש בקובץ זה ולאחר מכן נסה שוב. מי כבר יכול להשתמש בקובץ הזה אם לא ה-outlook? אגב זה לא הפעם הראשונה שה-outlook עושה לי בעיות (בפעם האחרונה העניין התחיל עם הבגים ב-outlook והוביל לפירמוט...) לא יודע אם זה קשור אבל כל הבעיות עם ה-outlook החלו אחרי שעברתי ל-nana mail (שנתיים השתמשתי עם תאי דואר שסופקו ע"י 012 ולא הייתה שום בעיה) נ.ב. בוצע סריקת וירוסים ונמצא תקין! תודה מראש למי שיכול לעזור....
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שאני מנסה לשמור בWORD 07 ע"י תוכנת PDFCreapor זה לא שומר.יש אולי חסימה ?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיקר תצביעו על מה שאתם ממליצים. לאחר ההצבעה תוכלו לראות את התוצאה מייד. אם קיים אצלכם אנטי וירוס שלא ברשימה אנא תרשמו לי אותו ואני אוסיף אותו ולאחר מכן תוכלו להצביע בשבילו. אל תרשמו לי אנטי וירוס שלא רשמתי ברשימה אם אינכם משתמשים בו או אינכם ממליצים עליו.{אלא רק אנטי וירוס שאתם משתמשים או ממליצים} אני עושה את זה בשביל להבין באמת איזה אנטי וירוס עושה את העבודה כמו שצריך. למשל avira מצויין אבל הוא לא מצא לי כמה וירוסים לעומת קספרסקי שכן מצא אבל לעומת זאת קספרסיקי גורם ליותר בעיות ודורש הרבה משאבים. הרבה ממליצים לי על אנטי וירוס שונים והייתי באמת רוצה לדעת על איזה אנטי וירוס באמת רובם מרוצים וממליצים{כי בדרך כלל הרוב הוא זה שצודק}
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
כי שמתי לב שאין SVCD כשאני בוחר בנרו DVD ושאני בוחר CD יש SVCD אבל בדיסק מזוהה כקטן ולא 4.7 ג'יגה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש ברשותי את Media Splitter Settings שנותנת לי לראות רק קבצי MKV איך אני יוכל לראות גם קבצי TS ?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-