עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eliaz_b,

גירסת 32 ביט בבקשה לא מוצא דרייבר לזה. כן אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד מאוד מאוד אבל... זה מה יש כרגע. הכרטיס הוא AGP לא מזדהה בחלונות 7 בכלל. באתר הרישמי של ATI אין דרייבר כרגע. אז אולי יש למישהו פיתרון אחר? צד שלישי שהוציא דרייבר ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, כתוב לי בדפים הרבה מילים עם המילה "חנות", אני רוצה שכל מילה עם המילה "חנות" תשתנה למילה "חברה". איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. בניתי תוכנה קטנה שיודעת ליצור פסיפס מתמונות שנותנים לה (דוגמאות לתמונות שיצרתי בעזרתה אפשר למצוא כאן: http://48.tapuz.co.il/albums/publicAlbum.asp?a=554291&u=950959&ao=1 כדי לעשות את הפסיפס יותר יפה אני צריך להשתמש במאגר תמונות גדול. ניסיתי למצוא מאגרים כאלו חופשיים ולא מצאתי. מישהו כאן במקרה מכיר מאגר כזה?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. Started by DarkShock,

אוקיי, אז אני אתחיל בקצרה על הבעיה שנפתרה סוף סוף, אבל בעקבות פתרונה נוצרה בעיה דפוקה לגמרי! יש ברשותי כרטיס טלויזיה FLYVIEW FLYTV P30+, הוא מחובר לממיר YES. כשהייתה לי מערכת הפעלה של XP, הכל היה טוב... ראיתי טלויזיה במחשב, ללא שום בעיה. הבעיה התחילה כשהתקנתי את ווינדוס 7, אשר אני משתמש בו כיום. התוכנה לא זיהתה לי את הכרטיס טלויזיה, המנהל התקנים זיהה אותו והיה דרייבר מותקן והכל. אבל, שום דבר... ניסיתי הרבה דברים, עד שאתמול מחקתי את הדרייבר מהמנהל התקנים ועשיתי ריסטרט. אז הווינדוס הוריד מחדש את הדרייבר אוטומטית, ופתאום התוכנה זיהתה (התוכנה WinDVR 3) את הכרטיס טלויזיה. שמחתי, חשבתי סוף סוף יהיה אפשר לצפות בטלויזיה שוב במחשב. אבל אז, צצה לי עוד בעיה שמשגעת אותי. יש …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. Started by silky,

היי, מה שקורה זה שבערך כל 10-15 שניות הוידאו(בלבד, האודיו ממשיך) לבערך שניה ואז ממשיך. די מציק כאמור. הדבר קורה בכל האתרים הפופלרים(בדקתי ב youtube/college humor רק עכשיו, אבל זה קורה לא רק בהם). זה קורה בכל שלושת הדפדפנים שלי. אין לי עומס מיוחד על המערכת(כשזה קורה). דרייברים מעודכנים. אין לי בעיה עם הצגת סרטים לא בסטרימינג(XVID/MKV הכל). מדוע זה קורה? תוזה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by MOX,

שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לפה (ואם לא אז מנהלים בבקשה תעבירו את הטופיק למקום המתאים) בפיגור מאד מאד גדול סוף סוף קניתי מסך דק FULL HD המסך הוא בגודל 21.5 אינטש והרזולוצית עבודה המומלצת בו היא 1920X1080 הגלישה באינטרנט והצפייה בסרטים ברזולוציה הזאת היא די מעצבנת כל האתרים מן הסתם לא מותאמים לרזולוציה כזו ומה שבעצם קורה זה שרואים את רוב תוכן האתר באמצע ומ2 הצדדים יש שוליים רחבים מאד וריקים(ניסיון עבודה עם טקסט יותר גדול לא עוזר...) וזה מאד מאז מעצבן לגלוש ככה סרטים באיכות HD נראים די מפוקסלים מקרוב /-: יכול להיות שזה ישמע לכם מטומטם פשוט אני בחיים לא עבדתי ברזולוציות גבוהות כאלו ורציתי לדעת אם יש פיתרון לבעיות האלה מבלי להתפשר על הרזולוציה? בקשר לסרטים אולי אם יש אפש…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני צריך תוכנה לעריכת סרטונים היא לא צריכה להיות מסובכת, אני צריך אותה רק בשביל הוספת קול לסרטון וכתוביות באמצע ועוד כמה דבר יחסית פשוטים. אני יעדיף תוכנה חינמית ואשמח גם את תביאו את אתר הבית של התוכנה. בתודה מראש Mystery

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. כרגע הוא שומר לי כ-10 כתובות אחרונות ומתחת להן יש היסטורי ומועדפים, איך ניתן לעשות שהוא יציג רק שורות כתובת אחרונות אבל יותר מהן, משהו כמו 20...

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. פעם היה אתר , האם הוא קיים עדיין תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  10. Started by Ohad-a,

ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by טל קורקוס,

תסתכלו : זה מאתר של מייקרוסופט ורשום " תומך XP SP2-3 " .

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. יש לי שירים שאני רוצה לחתוך קטעים מדוייקים מהם, לחבר אותם ביחד, וכמובן להקליט את הפרוייקט ולשמור אותו עם יכולת לצרוב אותו על דיסק לאחר מכן. לא חייב שזו תהיה תוכנה חינמים אבל חייב שיהיה להורדה גרסת נסיון לפני שאני רוכש. אני מעוניין ליצור שיר אחד המכיל קטעים שאני אוהב מכמה שירים. אז התוכנה צריכה להיות מדוייקת בחיתוך של השיר ובחיבור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. שלום רב מזל טוב רכשתי LCD פצצה של LG 37 אינץ 1:100000 ניגודיות 2 מ"ס מפרט טוב טוב. אני מחשבר אותו למחשב הנייח עם כבר 1.8 מטר DVI TO HDMI(כבל סביר לא מהפשוטים) בנייח יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מה שאני צריך זה הסברים איך לערוך את ההגדרות בתוך הNVIDIA או מחוצה לו בווינדוס אקספי כדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר..... זתומרת.....איך לסדר את ההגדרות אחד לאחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. איך אני הופך תמונה או/ו מסמך לקובץ PDF ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by shai_123,

הורדתי תוכנה שהייתי צריך וזה היה טרויאן וזה דפק לי את האקספלורר אני מנסה להיכנס אליו הוא נפתח לכמה שניות ונסגר מה עושים ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  18. איך אני יכול למחוק שורה כן/שורה לא במסמך שלא ניתן למיין עקב מיזוג תאים?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  19. יש לי דיסק שהוקלט על מקליט DVD עכשיו, שאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא מראה לי קבצים על הדיסק, אבל שאני פותח את הנירו ומסתכל במידע על הדיסק אני רואה שני טראקים , אחד שרשום אנרידבל, ואחד שנראה בסדר ניסיתי להעתיק את הטראק למחשב בתצורת קובץ תמונה (אימג' - ISO) אבל ללא הצלחה, הטראק הראשון בכלל לא הצליח להעתיק, ובשני הוא נתקל בתקלה כלשהי וכנראה שצריך לסגור את הדיסק ניסיתי לסגור את הדיסק אך ללא הצלחה אני חושב גם שלא מצאתי איך לעשות את זה ולאחר מכן ניסיתי אולי לעשות סגירת session אבל גם את זה לא הצלחתי התוכנה שהשתמשתי בה היא נירו 7 כי לא הצלחתי באף תוכנה אחרת כגון magiciso,magicdisc, poweriso וכו... איך אני יכול לסגור צריבת VR? מישהו יכול לעזור לי? כי אני לא מצליח לעזור לעצמי

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. Started by kozimus,

בשעה טובה הישתדרגתי מ XP ל 7 עד היום היתי משתמש ב SYGATE אבל הוא לא תומך ב7 גם לא ב XPMODE. אני צריך המלצה על פיירוול שיעשה את העבודה אבל גם שיהיה קליל ולא יעיק עלי. תודה על העזרה.

21. Started by eyal00,

שלום, מותקן אצלי פיירפוקס כבר הרבה זמן ,אבל לאחרונה אני נתקל באיטיות בגלישה. הדבר היחידי שמסדר את הבעיה הוא מחיקת הפיירפוקס והתקנתו מחדש... וזה מעצבן כל פעם מחדש להוסיף את התוספים ולסדר את הסימניות ושאר הדברים... יש פיתרון לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. Started by adiga,

שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  24. Started by satlan1,

שלום, מישהו יודע על איזה תוכנה שאני מכניס אליה תמונה רגילה והיא יוצרת תמונה כזאת מצויירת מהתמונה? הבנתי שיש אפשרות לעשות דרך פוטושופ.. אבל אני רוצה את זה לנייד שלי והפוטושופ עושה לי שם בעיות. אתם מכירים איזה תוכנה אחרת אולי שמיועדת ספציפית לזה? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.