עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

זה כבר משהו כמו 2-3 חודשים נמשך... כל מה שאני מנסה להוריד דרך ביטורנט לא יורד ולא מתחבר בכלל לשום יוזר(לא SEEDER ולאLEACHER) זה כאילו מראה לי כמה אנשים יש (נגיד 500 SEEDER ו300 LEACHER) אבל זה לא מתחבר לי אל אף אחד גם אם אני משאיר תקליינט שלי פחות יום או יותר ניסיתי כמה קליינטים חדשים/ישנים אצל אף אחד זה לא התחבר לי.... וזה גם לא משנה איזה קובץ אני בוחר משחק/סרט/תוכנה משהו! וגם כל הטורנטים שאני מנסה הם לא איטיים ולא כלום (מאתר פרטי) קיצר משהו יכול לעזור לי? SweeT EviL

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by etai,

יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה לניהול קבצי הווידאו שלי (לא פורנו סוטים שכמותכם ) פשוט הגעתי למצב שיש לי כמה מאות של קבצים מפוזרים בכל מקום (המחיצות השונות, על דיסקים וכו'...) אני צריך תוכנה שתעזור לי לארגן רשימה ככה שאדע איזה קבצים יש לי ואיפה הם

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

אם אפשר קצת הסברים על הפורמט הזה והאם הוא מסוגל לנגן מוזיקה בסראונד?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by Cyron,

אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by iakovl,

יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by T-Flash,

אהלן. מחקתי רק לפני כמה דקות קובץ קטן (ליד ה 50 קילו...) ולא יכול למצוא אותו... יש איזו תוכנה שמשחזרת את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. דוד שלי זקוק לתוכנה כזאת כדי לעשות איתה גרפים ללימודים שלו, משהו שאקסל לא יכולה לעשות למישהו יש מושג על מה אני מדבר? זה דחוף להיום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by OranNuri,

שלום , יש לי מוצר all in one של Hp : officejet v40 , כאשר אני מנסה להעתקין את הדייברים שלו, הוא מתקין, כאשר הוא מגיע לסוף ההתקנה הוא רושם משלים התקנה או משהו בסגנון ופס ההתקדמות כבר בסוף, אבל פה הכל נתקע וגם המחשב קופא. ניסיתי כמה פעמים עם דרייברים הכי חדשים שהורדתי מהאנטרנט וגם מהדיסק המצורף למוצר אך שום דבר לא עזר. אני משתמש ב WINXP. ראוי לציין שכבר התקנתי את הדרייבר בעבר והכל עבד קשורה. (מזמן- המחשב עבר פירמוט מאז...)

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  15. Started by מכבי חיפה,

כשאני נכנס ל מדיה פליר באה לי שגאיה : an internal application error has occured !! איך אני יכול לתקן את זה ? מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by R9800P2,

יש לי איי סי קיו גירסה 5.06 עכשיו שאני הולך לחברים שלי אני רואה שהם מדברים עם משהו אז הם רואים תמונה של אלו שהם מדברים איתם עכשיו יש לי 2000 משתמשים ואין אפילו תמונה אחת והרבה מי המשתמשים האלו יש אותם לחברים שלי ורואים אצלם תמונה אתם יודעם איפה שאני מדבר עם משהו אז בצד ימין בסוף בסוף יש תמונה שלי ויותר למעלה תמונה של משהו שאני מדבר עכשיו רק אצלי אין את זה אני לא יודע למהההה אז בבקשה תעזרו לי תודה. יש כאן משהו שיש לו בעיה בדיוק כמו שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=107664.0

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by a-gold,

יש לי סרט vcd על דיסק ואני לא מצליח לראות אותו באף תוכנת סרטים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by benor,

לחבר שלי יש WIn XP + SP2. המדפסת היא hp psc 2210 all-in-one הוא התקין עם הדיסק התקנה שבא עם המדפסת וזה מה שזה עושה לו. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by mega1234,

*מנהלים, לא יודע אם זה מתאים יותר לפה או לפורום לינוקס - לשיקולכם. ולענייננו - האם קיים סוג של קומפיילר (עדיף לWINDOWS) שאפשר לכתוב בו קוד של BASH - לקמפל אותו ולהריץ ? זה מתיש,מעצבן, ומגעיל לערוך SCRIPT של BASH דרך pico או VI בלינוקס (אני עובד על לינוקס מרוחק בעזרת telnet) - לראות שהוא לא טוב לערוך מחדש וחוזר חלילה. אני יודע שהבקשה הזו היא LONGSHOT אבל WHAT THE HACK : תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  21. תוכנה שאני יסרוק לדגומא טקסט בעברית בכתב יד והיא תמיר לי את הטקסט בדיוקה אפשרי לכתב רגיל..... אני יודע שקיים תוסף כזה לאופיס בשפות אנגלות ועוד אבל לא בעברית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שעונה לדרישות שלי או לפחות למשהו דומה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by שחק,

למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by רונאלדו,

יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוסים אני יקח כדוגמא את נורטון (למרות שאני משתמש בקפרסקי) יש גירסת 2005 ואם אתה קונה אותה עכשיו אז היא תקפה לשנה עם עידכונים.. אבל עכשיו יצא גירסת 2006,אז השאלה היא למה לקנות 2006 אם 2005 יותר זול בהרבה ומתעדכן לך עם הוירוסים החדשים שכבר ב 06? לא מובן לי הקטע הזה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by MOFRA,

מה האנטיוירוס הטוב ביותר נכון להיום

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, היום התקנתי את הפיירוואל : ZoneAlarm Pro version:6.0.667.000 ומאז ההתקנה אני מרגיש שמהירות הגלישה והגישה לדפים קטנה בהרבה. מה אני יכול לעשות על-מנת לזרז מעט את זמני הגישה לאתרים ואת מהירות הגלישה בכלל? האם זה אמור להיות ככה? זו הפעם הראשונה שאני משתמש בפיירוואל הזה ולכן אין לי ניסיון בו. אם למישהו יש עצות, מדריכים לקינפוג או כל דבר שיוכל לעזור לי , אני אודה לו מאוד. בתודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים