עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hlxp,

המליצו לי בפורום לצרף LOG של HIJACKTHIS, על מנת שיעזרו לי למצוא ספייורים במחשב, אז : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:12:04, on 19/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\DJSNETCN.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. שלום אני מעוניין בתוכנה חופשית שתקליט תזוזות ופקודות מקלדת עם תמיכה בעברית (ע"מ לבצע פקודות מאקרו) דרושה תוכנה חופשית אשמח להמלצות ממי שהשתמש. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

Nothing left to say... Thnx

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by H.I.V,

רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמבטלת את הדיבור בשירים כי אני רוצה לשמוע רק את המנגינה יש כזאת תוכנה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  5. תודה! אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל בXP הייתה תוכננה כזת של ATI שמחקה....כרגע אני בVISTA ולא מצליח למחוק...

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by vn19179,

שידרגתי מחשב ישן מ 98 ל XP . הבעיה שאין לי את הדיסק של הלוח כך שכרגע אין לי דרייברים של הלוח והכרטיס קול. הוצאתי את המפרט של הלוח עם תוכנת אוורסט. אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים. אם אשפר לעזור אני אשמח. תודה Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 80EC17E5A1304D5 User Name ממן Logon Domain 80EC17E5A1304D5 Date / Time 2008-05-10 / 22:51 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yaky,

בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .

8. Started by shimon1,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל בכל מקרה.. יש לי בעיה בוידוס והוא עושה לי מסכים כחולים ישר על עליתו וזה כולל במצב בטוח ככה שאין לי גישה למחשב אז רציתי לפרמט. יש לי דיסק קשיח SATA ולפני הפירמוט אני צריך להכניס דיסקט מיוחד..ואין לי מושג איך לעשות אותו ומאיפה משיגים אותו..יש לי לוח אם של GIGABITE ויש לי את הכל הדיסקים שהגיעו עם המחשב.. בבקשה עזרה זה דחוףף תודה מראש..שמעון

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  9. תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. שלום לכולם רציתילדעת האם קיימת תוכנה אשר עוזרת לשנות את צורתם וצבען של תקיות במחשב ולסדר את שולחן העבודה באופןמגניב יותר (אני לא מחפש החלפת מעטפת יותר מידי מתסבך) תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. אני מקווה שזהו הפורום הנכון- יש לי בעייה עם תוכנת הMHDD המוכרת לסריקת פגמים וסקטורים בהארדיסקים פנימיים: כשאני מחפש את ההארדיסק לסריקה, הוא לא מאתר שום הארדיסק (לא מוצא אותו בכלל!) והוא רושם שככל הנראה זה או שחסרים ג'אמפרים לתמיכה בprimary או שהכונן לא תומך בLBA MODE אבל לכונן אין ג'אמפרים כלל והוא כן תומך בLBA,אז מה הבעייה כאן?אולי הכונן הקשיח פגום? עשיתי כבר סריקה עם תוכנת החברה והכול יצא תקין(חוץ מרעש של Spin down/up שנשמע חורק במיוחד),אבל אני רוצה לבדוק עם MHDD תודה מראש חברים!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אני משתמש חדש בפורום זה וזקוק לעזרתכם המקצועית. הבעייה: תוכנת האנטי וירוס (2002 גירסה מלאה)תקעה לי את המחשב, ולכן הסרתי אותה ע"י מערכת ההפעלה win me. וכאן מתחילה הבעייה. כל פעם שמפעילים את המחשב ישנה ההודעה הבאה: Error:NAV Auto-Protect is unable to start: SYMEVNT.386 is not loaded-you may need to reinstall Norton Antivirus to correct the problem. הבעייה שאין ברשותי דיסק לבצע התקנה חדשה אז איך נפטרים מההודעה בדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by shahar91,

התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by new1,

שלום, ברשותי חלונות 7. כשאני נמצא באתר מסוים אותו אני מעוניין לשלוח כלינק לחבר (file>send>link by email) בניגוד לעבר אז הכל היה תקין, עכשיו תוכנת הדואר (אאוטלוק) לא נפתחה והלינק לא נשלח. ניסיון לפתוח את התוכנה באופן נפרד, היא נתקעת ולא קורה שום דבר וצריך לבצע איתחול. אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לסייע? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DudiD,

שלום, הורדתי תוכנה, וכשאני מפעיל את קובץ ההרצה (קובץ התקנה) אני מקבל את ההודעה הזאת. מה זה אומר? D בכלל לא כונן דיסקים... תודה!

16. Started by J0n1,

שלום. יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לערוך אותו... ז"א לחתוך קטע מסוים. אני לא מצליח לעשות את זה. ניסיתי ב: Movie Maker,Sound Forge 8.0,Video Edit Magic 4.3 הוא פשוט בא כגוש אחד ואי אפשר לחתוך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. אני משתמש ב ASUS GEFORCE 2 GTS DELUXE ?WITH VIVO חיברתי את הכניסת וידאו לוידאו ולכבלים . אני יכול לראות טלויזיה באמצעות שימוש בתוכנה ASUS LIVE . הבעיה היא שאני לא יכול להקליט טוב דרך אגב הארד דיסק IBM UDMA 2 MAXTOR UDMA 5 אני מקליט על המקסטור ואם אני מנסה ברזולוציה גבוהה מ- 252X288 אז זה מפספס פריימים. זה קורה גם כשמנסים ממצלמה דיגיטלית . לדוגמא 640X576 מפספס יותר משליש מהפריימים (ועוד זה ללא קיבוץ) מישהו יודע אם ישנה דרך לשפר זאת ? (מלבד לקנות מעבד/זכרון/HD וכו ) דרך אגב אני שומע קול מכרטיס הקול LINE-IN ואין בתוכנה אפשרות לבחור מאיזו יציאה להקליט . אם היה לי TUNER של ASUS הייתי יכול להשתמש בתוכנה ASUS DIGITAL VCR ושם ישנה אפשרות לשנות אבל זה מראה שגיאות …

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  18. לא מצליח להתקין את הכרטיס קול של SOPUNDMAX שמובנה על הלוח אם! אני תמיד התקנתי ואלרח פירמוט הוא לא נותן להתקין,בסיום ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה שאומרת שצריך להפעיל מדחש את המחשב ולנסות שוב וזה תמיד ככהגם אחרי הפעלות מחדש וכו'! אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה אבל זה לא מצליח ניסיית המון תוכונת שמתקינות דרייברים ומוצאות וכלום לא עובד חייב עזרה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nijhuis,

שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש ולאחר שסימתי את כל התקנות התוכנה (ווינדוס נורטון וכו') גילתי לזוועתי שלאחר שעה של עבודה האינטרנט המהיר מפסיק לעבוד וכאשר אני מנסה ללחוץ על ctrl alt del אני מקבל את ההודעה the application failed to initialize properly (0x00000017) אני כבר אובד עצות וכבר ניסיתי כל בדיקת ווירוסים וספייור שיוכלתי למצוא ואפילו התקנתי מחדש את הווינדוס אני אודה לכם מקרב הלב אם תוכלו לעזור

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שמעבירה מ WAV ל MP 3.

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by idofr,

אז ככה עשיתי את החייל כמו שיש במדריכים שבאים עם התוכנה אבל ברגע שאני בא לסובב אותו קורה משו מוזר תראו הקישור להגדלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200507021854537400&user=ido_friman עריכה: עוד משו עכשיו ראיתי שהFlat Miror לא עובד =\ (הגדרתי אותו ה"השתקפות" במפות של החומר)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר טוב שלי שגם חבר בפורום אבל הוא בלי אינטרנט בימים אלו. בכל מקרה, סרטים של HD ב X264 רצים לו בקרטועים על המחשב הנייד (למעשה על שני הניידים שלו). הקודקים היחידים שיש לו זה ה CCCP והנגנים הם MEDIA PLAYER ו- BS-PLAYER (בשניהם זה אותו דבר) הקודקים האלו מעולים וכוללים בתוכם את ה FFDSHOW אם אני לא טועה. הם עובדים לי ולכל מי שאני מכיר חלק על המחשבים הנייחים אך משום מה לא טוב על הניידים. הנייד הוא חדש של MSI עם איזה כפול ליבה של אינטל (לא זוכר את הדגם) ו 4GB זכרון. המערכת היא ויסטה 32. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה ?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  23. לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. היי ניתקלתי בתופעה הזאת אתמול, כל קובץ אודיו שהורדתי, הEmule הוריד רק 10-20KB, וסימן כאילו ההורדה הסתיימה. כמובן שהקבצים לא עובדים... ניסיתי להתקין מחדש את האימיול, אבל זה לא עזר... הינה תמונה: אז מה הבעיה!? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.