תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן קיבלת יאת המחשב שלי ויש לי בעיה עשיתי רשת ביתית במחשב והראוטר התקלקל עכשיו הטכנאי לקח אותו להחלפה ובנתיים נשארתי עם המודם של המחשב שלי הרגיל ,עכשיו הקטע זה שאני מנסה להפעיל אי סי קיו וכל מיני תוכנות יש פיירוואל שחוסם את ההפעלה אז מחקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ניקיתי את כל הקבצים של התוכנה הזאת וסגרתי את הפיירוואל של הווינדוס עצמו ועכשיו אין לי שום פיירוואל במחשב בדקתי הכל והפעלתי את האי סי קיו מסנג'ר אימיול והם לא עובדים לי, חלק מהתוכנות אומרות שיש פיירוואל שחוסם אותם וחלק שאני מנסה להתחבר ישר מופיע הודעה כאילו האינטרנט לא מחובר מה זה יכול להיות כי נראה לי שיש ללוח אם שלי פיירוואל בעצמו האם זה נכון? וגם אם כן אז איך אני מנתק אותו כדי שהתוכנות יעבדו לי כ…
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
primax Colorado 19200 xp לסורק ! יש לי תדיסק והוא עד ל 98 ! בע חיפשתי בגוגל מצאתי משו אבל לא עזר לי
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לנעילת תיקיות במחשב אם יש אז תשימו בבקשה קישור
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב את המשחק על דיסק 1 של דיוידי מה שרואים בתמונה זה תיקייה של דיסק אחד מתוך ארבע ואני רוצה לדעת איך אני צורב את כל הארבע תיקיות על דיסק דויודי ואיך ספציפית אני צורב את הדיסק הזה תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה רצינית, לפני כמה ימים במחשב של אבא שלי מהעבודה (יש עליו ים חומר חשוב!!) התחיל המחשב לקפוא כל פעם מחדש והיה צריך לעשות ריסט כל 5 דקות, אבא שלי התקין את ווינדוס (2000) מחדש על ההתקנה הקודמת ולאחר ההתקנה תכנת האנטי וירוס קספרסקי גילתה שני וירוסים באת סריקה... הראשון C:\WINNT\SYSTEM32\SVGHOSTS.EXE בתיאור הקספרסקי כתב שהוא backdoor.win32.rbot.as\adf. השני שהתגלה הוא C:\WINNT\SYSTEM32\IEXPLORE9.EXE ואותו הקספרסקי תיאר כbackdoor.win32.rbot.gen, האנטי וירוס המליץ למחוק את שני הקבצים וכך נעשה עכשיו אני רואה שכשאני נכנס לתקיית program files הוא לא מציג שום תקייה או קובץ אבל בstatus bar כתוב 57 objects... מה אני יכול לעשות?? נ.ב לא נראה לי שזה קשור אבל כשהמחשב עולה …
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשלבת את ICQ וMESSENGER בצורה טובה אני מכיר את GAIM אבל היה לא ממש טובה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בפיירפוקס. חלונות שאמורים להיפתח בחלון חדש (כי הם תוכנתו לכך) מוצגים בגודל קטן מאשר הם אמורים להיות ולכן אי אפשר לראות את את כל הדף. אולי עוד מישהו נתקל בתופעה זו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
המודם שלי הוא terayon tj715 התקנתי היום x64, ניסיתי להתקין את הדרייבר הרדיל (לUSB) והוא פשוט לא מקבל את זה, ואני לא מצאתי ל64 ביט, יש בכלל 64 ביט? או שאני סתם מחפש?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ avi או mp4 לפורמט 3gp (לפלאפון שלי), בכל אופן הוידאו יוצא דיי סבבה (יחסית לפלאפון) אבל הסאונד זוועה הקודק של הסאונד שבה הוא : amr_nb הבעיה איתו שהוא מקודד רק 8000hz וזה נשמע זוועה פשוט ואי אפשר לעלות ליותר ניסיתי תוכנות המרה אחרות ושוב המקסימום הוא 8000hz מישהו יודע איך אני מסדר את זה ? מה אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיית SPYWARE אני צריך להתקין FIREWALL, הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר. יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ? ן
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לא הזון אלרן, הוא לא נותן לי אפילו להכנס לאינטרנט, משהו נורמלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה עם המחשב הישן. בשביל להעביר את המידע שלי מהמחשן הישן לחדש, פירקתי את הדיסק הקשיח והתקנתי אותו במחשב החדש, ולאחר ההעתקה החזרתי אותו למחשב הישן וגם פירמטתי אותו. את המחשב הישן מכרתי לחבר שלי, ויש עכשיו בעיה. כשניסתי להתקין ווינדוס XP פרו מהדיסק המקורי התקבלו במהלך ההתקנה ההודעות הבאות: בשלב אשף ההתקנה קיבלתי הודעה שמזהירה על זה ש-microsoft streaming service proxy לא מאושר לווינדוס, ואם אני רוצה בכל זאת להמשיך. אז לחצתי "yes". אח"כ הופיעה הודעה "could not load the installer due the smartcard reader" והמחשב נתקע. נראה לכם שזו בעיה של חומרה? מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לזהות את הכול שלי ולעשות מה שאני אומר למשל אני אמור "CLOSE" היא סוגרת את החלון "OPEN" פתוחת את הקובץ... תוגה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שלום רב. לידידה שלי יש בעיה שהICQ שלה מתנתק(פרח צהוב).. הICQ פשוט מתנתק לפעמים כאשר היא שולחת הודעה או מקבלת אחת זה קורה פעם בחצי שעה +- אבל זה לא קבוע.. ניסינו להתקין מחדש את ה ICQ ואף להשתמש בגירסה אחרת היא משתמשת כרגע ב 5 הגירסה הקודמת היית יותר ישנה אך עדיין יש התנתקיות היא לא רוצה להשתמש במירנדה או טרילאן וכל אילה אך אני ממש אשמח אם הבעיה הזאת תיפתר למישהו יש רעיון כיצד נוכל לפתור את הבעיה של ההתנתקיות האילו? בנוסף אם מישהו יכול להסביר לי למה יש כל הזמן את התנתקיות הללו ללא סיבה מיוחד אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש רועי.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס בחשבון של ספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) ולאחרונה מציפים אותי בהודעות מזוייפות מה-CIA ומה-FBI, בתוכן ההודעה כתוב שהאיי-פי שלי נרשם ביותר מ-30 אתרים לא חוקיים ומצורף קובץ זיפ (הקובץ בגודל כ-25 קילובייט ולא מזוהה כוירוס, אבל יכול להיות שהאנטי וירוס,קספרסקי מסיר את הוירוס לפני שהוא מתקבל במחשב). האם יש איזשהי אופציה באאוטלוק אקספרס לחסום את הכתובת אימייל שממנה נשלח אליי הספאם? האם יש תוכנה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 698 צפיות
-
-
דבר ראשון, איני מוריד בתוכנות השיתוף שום דבר לא חוקי, בשיא הכנות. דבר שני, לאחרונה הSoulSeek שלי פועל במהירויות מחפירות, יש לי אינטרנט מגה וחצי, יש גם ראוטר (דאגתי לפתוח את הפורטים הדרושים למען הסולסיק). לעיתים קרובות קורה שההורדות פועלות במהירויות אפסיות, ואז לפתע קופצות למהירויות מעולות (15 - 40) לכמה זמן (מועט מאד) ושוב יורדות לסביבות האפס - אחד. לעומת זאת האי מיול לא במצב כזה גרוע, אם הקובץ פופולרי מספיק, המקסימום אליו אוכל להגיע הינו 8 (בהשוואה עם ה0 - 1 של הסול) לפני כמה זמן זה לא היה כך והייתי רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה אשר תעזור לי להביר קבצים מי מחשב אחר אלי (לדוגמה: אני רוצה להביר קובץ מחבר בגודל של 600 מג למחשב שלי) איזו תוכנה תעזור לי כמה שמהר לעשות את זה ואיך. ??? יש לשנינו אינטרנט מהיר תודה דחוף!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-