תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לגלוש עם הנייד דרך ראוטר ואני מקבל את ההודעה המופיעה בתמונה. האם יש דרך למנוע את הופעת ההודעה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שירים שהכותרת שלהם היא בעברית , אבל ברשימה של השירים בווינאמפ זה מראה לי בכתב ג'יבריש איך אני משנה את זה לעברית ???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שיש תוכנות שטוענות קבצי טורנט, האם יש תוכנות שאפשר להכניס בהם קישורים מראפידשר, מגה-אפלוד ואתרים דומים ולהוריד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך לבנות בסיס נתונים באקסס. הוא כביכול ישרת חנות למכירת ציוד מחשבים (לא באמת משנה) הגעתי למצב שיש לי 4 טבלאות: לקוחות, מוצרים, הזמנות וטבלת ביניים לקשר רבים מול רבים שנקראת פרטי הזמנות. יצרתי את יחסי הגומלין בין הטבלאות. (נעזרתי במדריך של מייקרוסופט). מקריאה במדריך הבנתי כי אין צורך להכניס ערכים חישוביים בטבלאות, אלא לחשבם בכל פעם. השאלה איך לחשב? בשאילתא? למשל, כשיצרתי טופס הזמנה, יש בו את פרטי הלקוח, מס' ההזמנה, תאריך, ואז תת טופס שבו יש את המוצרים המרכיבים את ההזמנה ואת הכמויות שלהם, אבל איך אני מציג את הערך הסופי לתשלום? זה שמכפיל כל כמות במחיר וסוכם על כל המוצרים בהזמנה? יצרתי שאילתא שמחשבת לכל הזמנה את הערך הסופי שלה אבל השאלה היא האם ככה לעשות את זה?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה נוחה לשימוש שתומכת בעברית עדיף שההמלצות יהיו מתוך ניסיון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אין סאונד ויש עוד בעיה קניתי כרטיס רשת לינק אקטיביטי משהו כזה... עכשיו לפעמים זה מתחבר לאינטרנט זה כותב שיש קליטה מלאה אבל האינטרנט לא תמיד עולה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק התקנתי/לחצתי שגרם לכך שתופיע שורה באמצע הוידיאו כל פעם שהעכבר עובר ליד אזור מסוים, אבל הייתי רוצה להעיף את זה כי זה מעצבן. איך פותרים את זה? נ.ב. גם איך מורידים את ה"PLAY" הכחול שמופיע גם בעוד שינויים במהלך הנגינה. נ.ב.נ. בדר"כ כשלוחצים בNUM PAD על החיצים זה מגדיל או מקטין את גודל הוידיאו אבל בזמן האחרון זה רק כותב בשורה למטה שזה שינה את הגודל אבל אין שינוי באמת. תודה[br]פורסם בתאריך: 19.11.2009 בשעה 06:17:32 :s05:??? בבקשה תעזרו לי [br]יתפרסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 17:17:32 תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 04:48:21 אהמ אהמ.. שום תשובה?[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב קל ופשוט כמו נרו אם יש תביאו תודה אה ועוד משו אם יש לי דיסקים של 4 גיגה של די וידי אני יכול לצרוב עלהם מידע גם אם אין לי צורב די וי די אלה רגיל?
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי תקיית קבצים מאוד לא מאורגנת בהארדיסק של 2TB היא פשוט מכילה המון קבצים מפורמטים שונים אני מחפש תוכנה שתעזור לאפיין כל קובץ ותצמיד לו או צמונה ופרטים ושתתן לי לסייר בינהם בקלות ובממשק ידידותי ניסיתי כלמני דברים אבל הם מאוד חלשים ולא יודעים להתמודד עם כל מני דברים מה אני חושב שצריך להיות בתוכנה כזו: - היכולת לעקוב אחר שינויים בתקיה או כונן ולעדכן את בסיס הנתונים שלה - היכולת להביא מידע מהאינטרנט אודות קובץ ולהציג אותו באופן ידידותי למשתמש - היכולת לסמן קבצים כנצפו/ או לזכור איפה עצרו לאחרונה - למצוא כתוביות באינטרנט - לרוץ מהמחשב האישי מבלי ללכוד את המסך כולו ולאפשר המשך עבודה ( מסכים מרובים) - היכולת לתשאל ואו ללבקש עזרה באפייון קבצים ולא לצפות ממני לעשות את הכל ידני…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ועוד תוכנה שיודעה להעלים עיניים אדומות - בתקווה שלא תאמרו לי פוטושוט כי אני מחפש איזה תוכנה קטנטנה ...
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש... עכשיו כשאני בא להיכנס לאיזה צ'אט זה אומר לי להתקין JAVA VIRTUAL MACHINE עכשיו יש לי שם DOWNLOAD... זאת אומרת שזה אמור להתקין... עכשיו אני לוחץ וזה מוביל אותי ללינק, זה נכנס שם למיקרוסופט וזה רושם לי "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." אין לי ממש מושג מאיפה אני יכול להוריד את זה... גם בWINDOWS UPDATE יש לי בעיה... אז ככה שאין לי מושג מאיפה להוריד את זה... תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכל העוזרים ותודה מראש. אני מנסה לתחבר למחשב מרוחק דרך מסנג'ר 2011 והוא לא נותן לי להתחבר. לפני הכל אני אגיד ששניי המחשבים עובדים עם WIN 7 ועל שתיי המחשבים מותקן אנטי ווירוס NOD32 . לפני שניסיתי להתחבר כיבתי את האנטי ווירוס ואת הפיירוול של WINDOWS כששלחו לי את הסיוע מרחוק ואישרתי אותו נפתח במחשב ששלח את הסיוע חלון ובוא רשום סיסמא (מעל הסיסמא כתוב שצריך לשתף את המחשב השני, זה שמנסה להתחבר) בתוך החלון יש גם צ'אט וכשניסו לשלוח לי את הסיסמא בצ'אט שנפתח (צ'אט חיצוני ולא בתוך המסנג'ר) אין אפשרות לשלוח את הסיסמה או כל תיכתובת אחרת. עוד צריך להוסיף שבמחשב ששולח את הסיוע מרחוק יש "מורשת" (חוסם אתרים לא רצויים כמו "רימון") בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
לדוגמא כנסו אל: http://irc.nana.co.il כשאני פותח את הצ'אט הוא פותח לי חלון חדש וכל הקטע של הצ'אט (JAVA) לא מופיע לי. איך מאפשרים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עם תוכנת נירו 6 היא דופקת לי דיסקים.. התוכנה צורבת לי סרטים ע"ג דיוקס ואבי וכל הפורמטים רק בהמרה משהו משתבש..אני צריך תוכנה לשימוש ביתי בלבד.. להעביר סרטים מהמחשב לLCD בסלון בערבי שישי שבת..עם אפשרות להדבקת תרגום ואם אפשרי המלצות על תוכנות מסויימות וכמו כן גם מדריך כלשהו לשימוש בה..כרגע יש לי VSO-CONVERT XTODVD TMPENG ובשניהם אני משנה את ההגדרות לרמה הכי גבוהה והוא מתחיל להמיר לי את הסרט ואז שאני בא לנגן אותו בנגן הדיוידי הוא לא פועל.. עושה תפריט מרשים וממש משקיע וגם תוכנת נירו בדיוידי עושה לי בעיות..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. יש לי Microsoft Office PowerPoint 2003 (כי יש גירסאות אחרות) בקיצור יש לי כמה שאלות 1)- אני עושה מצגת של תמונות ואני רוצה לשלב מוזיקה ברקע....מוזיקה שאני בוחר שיר שיש לי במחשב ולא מהמוזיקה שהאופיס מביא לי....אז השאלה שלי איך אני יכול לצרוב את המצגת בצורה שהמוזיקה תישמר במצגת ולא מקומית... (כי ניסיתי והוא צרב את המצגת אך לא את המוזיקה.. 2) איך אפשר לצרוב את המצגת שתעבוד גם אם אני יירצה להפעיל אותה בDVD...כלומר יש משהו מיוחד? זהו...הכי חשוב לי זה לדעת איך לסדר שהמוזיקה שאני רוצה תישמר ברקע כשאני צורב ואז במחשב אחר או בDVD היא תופיע ולא תעלם...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן חג עצמאות שמח! אני מחפש תוכנה שתראה לי בכמה אחוזים המעבד,והזיכרון מתאמץ במשחקים. ואני לא מתכוון לOCCT .
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי גירסא VMware workstation. בעת הפעלה של מערכת הפעלה כלשהיא התצוגה של המסך היא באמצע המסך ומסביב מלא שחור, לא במצב של FULL SCREEN על כל החלון בצד ימין. איך מסדרים את זה? מצורף תמונת מצב. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/default.asp עכשיו אני מוריד
-
היי אנשים התקנתי פקס מודם חדש http://www.dynamode.net/details.asp?id=241 הגדרתי את מה שצריך דרך ה- XP (מקווה שאכן יעבוד) 1. לפי עמוד הכרטיס כתוב שהוא תומך במשיבון ובהקלטת שיחה. קיבלתי דיסק דרייברים אבל איני מוצאת מה בדיוק עלי להתקין לשם כך. 2. לא ממש הבנתי אם הקלטת השיחה היא דרך ה- VOIP או שאפשר לבצע זאת גם בקו הבזק שמחובר דרך הכרטיס. אם אי אפשר דרך הבזק אשמח אם את ימליצו לי על תוכנה שכזו. 3. בנוסף שמעתי שניתן לעשות שיחה מזוהה דרך המודם במחשב גם אם לא מנויים לשרות של בזק. משהו יודע על תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? 4. אגב קראתי פה שכתבו על התוכנה לשליחת פקסים :winfax 10.02.. במה היא טובה מהתוכנה שמצורפת עם האופיס? תודה SSIB
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי winrar, ניסיתי להוסיף קובץ לISO בגרירה (אמור להעתיק) אבל הוא כתב לי שאי אפשר. (רק לזיפ וראר) יש אפשרות אחרת? התקנתי כרגע תוכנת צריבה InfraRecorder, (נמאס נרו) אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי להבין את הדברים הבסיסיים בצריבה. אני יודע שזה קצת הרבה שאלות, אבל חשוב לי להבין פחות או יותר את האפשרויות שלי, שאני לא אעשה שטויות. (אם מישהו מכיר מאמר המתאים לשאלות שלי, מצויין) מה ישנה אם אני אצרוב במהירות הכי גבוהה או הכי נמוכה? מה זה simulation? מה זה Buffer inderrun protection? מה זה pad data tracks? מה זה Fixate the disc after writing? מה זה כל האפשרויות ב write method? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-