עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על ווינדוס סרברים? תודה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. שלום, רכשתי דיסק(DVD) מקורי של Microsoft Office. ואני רוצה לגבות אותו. אני לא מצליח לצרוב אותו כנראה בגלל ההגנה.... איך אעשה זאת? יש תוכנה חזקה שיודעת לעקוף את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  3. שלום. יש לי שאלה לגבי מיון מידע. אני עובד במקום שמקבל תרומות. את הנתונים הללו (שם פרטי, שם משפחה, מדינה, סכום), אנחנו מורידים לטבלת אקסל מהמקורות השונים. השאלה שלי היא יחסית פשוטה: עד כמה אפשר למיין את המידע? לפעמים על פי יותר מפרמטר אחד. למשל - "מי תרם מעל 500 דולר, בשיק". למשל - "מי תרם מהקרן ל X". למשל - "מי תרם באירוע התרמה X, או שהתקיים בתאריך Y" "הראה רק תרומות מעל 200 דולר". איזה תוכנה יכולה לבוא פה לעזר? האם אקסל? האם אקסל "חזק" מספיק? כל עצה תתקבל בברכה. ממש תצילו אותי, לא פחות (: המון תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tommy,

אני כבר הרבה זמן לא מצליח להתחבר ל ICQ כמו שצריך לפעמים מתחבר והכל עובד סבבבה לכמה שעות ואז שוב מתנתק ורוב הפעמים בכלל לא מתחבר... ניסיתי גם מירנדה, ניסיתי לשנות פורטים פתחתי את הפורט 5190 בנתב...ביטלתי פיירוול ליתר בטחון...כלום פשוט לא עוזר...אני משתגע מרוב עצבים!!! בבקשה תעזרו לי :'(

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פירמטתי תמחשב, וניסיתי להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך. אחרי ההתקנה פתאום המחשב קרס והכרטיס מסך עשה לי המון בעיות כשניסיתי להיכנס למשחקים וכו'... לא ידעתי איך למחוק תכרטיס מסך אז פירמטתי את המחשב. ניסיתי להוריד דריוור אחד אבל אין בו אפשרויות שונות שהיו לי בדריוור הקודם כמו חיבור לטלוויזיה ועוד.. אחרי מספר פירמוטים אני כבר אשכרה מיואש ולא יודע מה לעשות. אני ממש אבל ממש מבקש שתעזרו לי אני מבואס לגמרי כבר. מי שיכול לתת לי דריוור לכרטיס מסך שיש לי [ Radeon 9200 SE] אני אודה לו מאוד!!! אבל גם בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי כיצד אני מסיר כמו שצריך את הדריוור הישן. שבוע טוב לכולם ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  6. האייסיקיו לא מתחבר לי בכלל הפרח זז והוא רק על מצב של "מתחבר" ככה גם המירנדה... וניסיתי להשתמש עם מספר אייסיקיו וקוד של חבר... המסנג'ר מתחבר יופי... אבל מה הבעיה באייסיקיו? גם לכם קורה ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by kobi_sion,

אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  8. Started by אריאל59,

שלום כאשר אני רוצה להוסיף מועדף חדש לטבלת המועדפים החלון צור ב לא מוין לפי אלפבתי כיצד אני ממיין לפי אלפבתי,אין אפשרות להקיש קליק ימיני ולמיין לפי שם אני מדגיש:לא מדובר שאני פותח את תלון המועדפים למעלה,אלא שאני רוצה ליצור מועדף חדש בחלון צור ב IE7 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

שלומות, במיון מיילים בSENT ITEMS, התוצאות שמתקבלות גם לפי המכותבים, וזה מקשה על מציאת מייל לפי תאריך. הדרך שהצלחתי למצוא זה לעשות פילטר על המיילים לפי האדם שאני מחפשת ואז למיין לפי תאריך. השאלה, האם יש דרך אחרת קצרה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by Kurt,

יש לי 2 טורים של מספרים, ולכל מספר בטור אחד יש מספר שמתאים לו שנמצא בטור השני באותה שורה. אני רוצה לסדר רק את הטור הראשון לפי סדר עולה, ושהטור שני ישתנה כך שהמספרים התואמים ישמרו. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד? מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל... רציתי לדעת אם יש אפשרות למזער את תוכנת הדואל Microsoft Outlook לשורת המשימות/מגש המערכת/System Tray/איך שלא קוראים לזה :-) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  14. Started by borg,

Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray. איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכול םאני משתמש בתוכנה שנקראת ACE-HIGH MP3 WAV WMA OGG Converter שהיא תוכנה מעולה! העניין הוא שקניתי עכשיו נגן מאוד איכותי ואני רוצה להעביר את קבצי ה WAV שלי לפורמט MP3! וכוון שאני רוצה להגיע לאיכות מירבית בהמרה יש בתוכנה כמה פילטרים שהייתי רוצה שתעזרו לי לכוון בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום, המייל שלי בגימייל נמרח כאשר אני מנסה להשיב - מצורף צילום מסך אשמח לסיוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by idanm19,

שלום לכולם ! האם מישהו מכיר אתר המספק שירותי דואל בחינם נוסף מלבד HOTMAIL.COM שמאפשר למשוך/לשלוח דואל דרך תוכנה (לדוגמה אוטלוק) ? בשבוע האחרון אני מקבל ספאם בקצב של הודעה לדקה (לא הגזמה!!) למייל שזה בלתי נסבל, ושום סינון ספאם לא עזר.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מכין רשימת אנשי קשר גדולה של 150 איש עד כמה אנשי קשר גוגל מאפשר לשליחת מייל אחד? עוד שאלה, האם אפשר לשלוח מייל קבוצתי וכל נמען יראה שנשלח רק אליו זתומרת, שהנמען שקיבל מייל לא ייראה את הכתובות האחרות של עובדים בחברה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by m53242,

יש לי מייל שלי ב-google. רציתי לדעת יש עוד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ויש עוד כמה דברים ב- google. האם כל גוגל תמונות וגוגל דרייבר ועוד כמה דברים יושבים בתוך מייל שלי וגורמים לי הגדלה נפח הגודל תיבות מייל שלי . ובסוף ניגמר לי גודל נפח פנוי בתיבה מייל שלי. האם זה נכון? אני יודע המייל גוגל שלי יש לי תיבה נפח בגודל מקסימום 15GB. איך מפרידים בניפרד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ועוד כמה דברים בגוגל ? אני לא רוצה שכולם ביחד יהיה באותו רק המייל שלי. בגלל שזה תופס הרבה מקום בתיבה המייל שלי. בתודה מראש!

20. שלום רב, שם האתר: GMAIL דפדפן: Chrome מערכת הפעלה: Windows 11 יש לי בעיה לאחרונה ב - GMAIL כאשר אני פותח מייל אני רואה מייל חלקי וחסר, רק מילים וחסרות התמונות ומופיע רק הסמליל של התמונה שהייתה אמורה להיות. זה קורה רנדומלי מכל מיני מיילים שקיבלתי וכל מיני חברות ולא רק במישהו ספציפי ששולח לי מייל. ניסיתי לבטל את כל התוספים שיש לי בכרום וזה לא עזר. האם יכול להיות העובדה שיש 32,000 מיילים בסה"כ ב-GMAIL מאז שפתחתי חשבון משפיע על טעינת התמונות? מה עוד יכול להיות הבעיה ומה הפתרון? תמונה מצורפת ממייל רנדומלי שהגיע אלי ממכבי תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by domuzy,

לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPT…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום שאני שולח מיילים בחשבון GMAIL שלי לGMAIL אחר...אז אני מקבל כל מה שאני שולח חזרה אלי וגם זה לא נשלח לאדם לו אני רוצה לשלוח..מה עושים כדי לעצור את זה?!?!?!?! תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=406543&sid=127 בסןף החודש זה כנראה יצא סופי(כרגע זה "מועבר לייצור") מעניין כמה באגים עוד יהיו בזה...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3335295,00.html להורדה: http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/downloads/default.mspx

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.