תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.! יש לי בבית תריסים חשמלים והם עובדים אם שלט או מתג ורציתי לשאל משהו יש את הקופסה של השלט ורציתי לדעת אם איזה שהוא תוכנה שאני יכול להוריד או לעלות את התריס דריך המחשב.? (אינפרא אדום) תודה לעוזרים.! וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני עובד איתה ,היא ממוצאת ומוצאת, אבל נראה כאילו היא באמת עושה משהו, עוד שאלה ,לאחר הסריקה מגיע השלב של repair ו backup ,רצוי לעשות backup קודם ואז repair או שלא צריך לגבות? בקיצור, היא טובה לניקוי רגיסטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
-
נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
זאת השאלה אנשים, מה עדיף KVCD או ?SVCD ומה זה לעזאזל XVCD? מה זה כל הקידומות האלה? כמעט כל הABC ;D
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
איך לעזזל אני מבטל את הבדיקה שהוא עושה בהתחלה שווינדוס עולה הוא בודק בערך כ 5000 קבצים .....(בדך סוג של בדיקה מהירה כזו) אבל זה מקפיא לי ת'מחשב בערך ל דקה וחצי !!!! עברתי על כל האפשרויות !! איך אני מבטל את זה !!? ועוד שאלה יש לו שם אפשרות של NETWORKING ATTACKS .......מזה בדיוק ? סוג של פיירוול ? האם כדאי לבטל את זה על מנת לא להכביד על המערכת כי גם ככה יש לי כבר פייר וול ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום הורדתי למחשב שלי GTAIV זה עובד לי בלאגים עשיתי ריסטארט למחשב ועכישו הוא רושם לי שאני נכנס למשחק RGSLUNCHER הפסיק לפעול מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
עפ אפשרויות מתקדמות בעיקר בניהול קבצים ברשת ביתית,הרשאות וכד' תודה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני כותב סקריפט שיגדיר את חשבון באוטלוק 2007 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כרטיס רשת ללוח אם של Gigagyte GA-945GZM-S2 Chipset i945GZ למערכת הפעלה של WIN 7 זה מה שה AVEREST מציג [table] [tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][ Unknown / בקר Ethernet ] [/td][/tr][tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td]Device Properties: [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Driver Description [/td][td]בקר Ethernet [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Hardware ID [/td][td]PCI\VEN_1148&DEV_4320&SUBSYS_43201148&REV_10 [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Location Information [/td][td]@system32\DRIVERS\pci.sys,#65536;PCI bus %1, device %2, function %3;(2,5,0) [/td][/tr]…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
ראיתי פה פעם שבעזרת riva tuner אפשר לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך מעודכנת איפה האפשרות הזו בריוה טונר נמצאת? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי פירוול בשם הזה אבל לא תוכנה לשיתוף אינטרנט... אני אודה מאוד אם תוכלו למצוא לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הורדתי משחק באימיול והוא בסיומת MDS וחלק ב MDF איך ניתן לפתוח אותו?? באיזו תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא היה ממש פרום מתאים לשאול את זה אז אני כותב פה. יש לי בעיה בוינדווס\אינטרנט אקספלורר. כל הזמן נוצרות לי תיקיות של כל מני פירסומות ושטויות כאלו. בדרך כלל זה לא מפריע לי, אבל עכשיו יש לי עוד בעיה, כל איזה 10 דקות קופצים לי שתי פופ אפים. כמובן שהעפתי את כל מה שלא צריך מהסטארט אפ. עשיתי סריקות עם AD AWARE, SPY SWEEPER התוכנות וגם אני ידנית מוחק את כל התיקיות האלו מ PROGRAM FILES. אבל נראה לי אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, או אולי מתחבר לאינטרנט הכל נהיה עוד פעם. ושום דבר לא עוזר נגד הפופ אפים האלה שקופצים, גם אם אני מוחק הכל ולא מפעיל מדחש את המחשב. עם מה אני כבר יכול ליסרוק או מה לעשות? כי להוריד POP UP BLOCKER זה לא הפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ע"י קוד והמחשב ממשיך לעבוד ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-