תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך עבור פרוייקט שבו מחשב אחד בעזרת איפינטי של AMD יחובר ל כ 8 מקרנים בחדרים שונים ויקרין בכל אחד מהם סרט שונה ... האם אתם מכירים תוכנה שתוכל לעזור בניהול של זה?? לדוגמא שאוכל להגדיר לה לאיזה יציאת וידאו לנגן והיא תרוץ על מסך מלא או לחלופים שתוכל לתת לי תצוגה קטנה בחלון של מה מציג אחד המקרנים על מסך ראשי שיהיה ליד המחשב ??? יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! כמו שציינתי בכותרת האימיול איטי גם אחרי ראוטר ופיירוול. לפני שרכשתי את הראוטר רמת המהירות הייתה סבירה בהתחשב לקרדיט שלי אבל מאז הראוטר המהירות ירדה פלאים, פתיחת הפורטים רק הורידה לו את הכיסוי מהעיניים לא יותר מזה. היה לי מדריך שקינפגתי את האימיול לפיו בהתאם למהירות שיש לי(750), האם כשמחברים ראוטר צריך לשנות משהו בקונפיגורציה? אם יש מדריך בנושא אני מאוד אשמח לקבלו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי בכותרת מחפש תוכנה לניהול. אפשרות להפיק דוחות, הכנסות הוצאות וכ"ו. תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? * אין לי דיסק התקנה של הלוח * לא הצלחתי למצוא את הדרייברים של היצרן באתר שלו בבקשה עזרה אני תקוע עם זה כבר שבועיים
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי יותר מידיי אנשים במסנג'ר ואני רוצה לפתוח עוד מסנג'ר שייפעל בו זמנית עם השני הייתה לי פעם תוכנה בשם "multi messenger" אבל אין אותה לגרסא החדשה של המסנג'ר האם יש איזה משהו שאוכל להפעיל איתו 2 מסנג'רים בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו,יש לי אייקון שאני רוצה למחוק אותו מהשולחן עבודה, ופשוט הוא לא רוצה.ניסתי SHIFT+DELETE ולא עובד. אני צריך המלצות איך למחוק אותו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הורדתי MIRC v6.16 והייתי רוצה לדעת כמה דברים: האם הMIRC בטוח? איך אני עושה פילטר לקודים זדוניים? איזה פלאגים מומלץ להוסיף? כל מה שרק תוכלו להמליץ
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את התמונה הבאה ואני רוצה להכין לחברה שלי משהו ולשלב תמונה שלה בתוך המסגרת הזאת אבל בחלקה התחתון של המסגרת ישנו כיתוב ביפנית שאני רוצה שישאר אבל אם אני ישים את התמונה בדיוק על המסגרת (הפנימית הקטנה יותר) אז התמונה תשב בדיוק על הכיתוב,אני מתכוון לחלקו העליון של הכיתוב מעל המסגרת התחתונה. מה ואיך אם בכלל אפשר לעשות ? אין לי בכלל מושג בפוטושופ ואני רוצה שהתמונה שלי תהיה בדיוק על המסגרת הפנימית (יש לי כבר תמונה מתאימה בגודל).
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ועכשיו כל מה שניסיתי לא מצליח להוריד אותה ...ניסיתי לעושת REPAIR שלא עובד UNI שלא עובד ...וכו אם איזה תוכנה ניתן להסיר אותה ?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
איך אפשר לדעת האם אני נמצא אצל בן אדם מסויים באייסיקיו ברשימה שלו ?.. משהו דומה למסנג'ר 8.1 שהוא מראה לי מי הוסיף אותי לרשימה שלו .היש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מעצבנת בנרו אקספרס אני מנסה לצרוב DVD סלייד שואו והוא לא נותן לי הפרש זמן בן התמונות של יותר מ 3 שניות למרות שניסיתי לכוון ליותר מה אפשר לעשות
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מדפסת C7283 המדפסת התחברה לרשת בVISTA אני איתרתי אותה בתור מדפסת רשת והיא עובדת טוב, אבל בXP אני לא מוצא את המדפסת. עשיתי הוסף מדפסת ואז בחרתי מדפסת רשת ואז אין לי שם כלום. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800XT ועכשיו שאני בא להכנס לCONTROL CENTER של הכרטיס מסך הוא לא נכנס לי ולא מבצע שום פעולה ולפני כן זה כן נכנס לי מה הבעיה? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מוזרה. כל פעם שהייתי מחבר את המצלמה למחשב (בעזרת כבל USB) הייתי רואה על המחשב את רשימת התמונות שנמצאות על כרטיס הזיכרון שבמצלמה. היום קרה לי משהו מוזר. כאשר חיברתי את המצלמה, תוכנת האנטי וירוס (מקפרסקי, והיא חוקית) הודיעה לי שהיא מצאה וירוס ומחקה אותם. מאותו רגע אני לא יכול לראות את התמונות במצלמה דרך המחשב שלי. אם אני מסתכל על התמונות במצלמה - דרך המצלמה, אני רואה שהתמונות קיימות על כרטיס הזיכרון. איך ניתן לתקן את הבעיה הזו? תודה נראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-