תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צריך תוכנה של לקוחות אני יסביר. נגיד אני מכניס שם ואז זה נותן לי את כל הפרטים על הבנאדם.. יענו מישהו שהכנסתי לזיכרון במאגר שלי.. וההפך אם אני מכניס ת.ז אז הוא נותן לי פרטים תודה מי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תראו כבר מאתמול זה משגע אותי אפיול שזה מופעל אצלי התוכנה שחוסמת אותם הם עדיין מופיעים לי חופשי!! ובכמויות שזה תוקעאת המחשב לדקה!! ניסיתי AD-AWARE SE זה מצא לי הרבה זבל מחקתי הכל אבל זה ממשיך!! דרך אאגב משהו מוזר בזון אלרם האחרון זה רושם לי בחלונן הקטן למעלה שזה מריץ לי DLL כ-APP מה זה אומר נראה לי פרצו לי למחשב חבל מאוד שאני לא יכול לבדוק אם נורטון כי הוא 2002 ועבר זמנו ואין לי משהו אחר אז אם זו תולעת יש למישהו איזה אתר להוריד אנטי וירוס חינם חינמי תודה עריכה מופיע לי בחלון גם WINDOWS NT APP גם כן למהה ממתי רק מאתמול זה התחיל לפני זה בחיים לא היה מופיע
-
יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי שתיי התקנות XP על המחשב אחת (עברית) התקנתי ללא שום בעיה ובשנייה(אנגלית) יש לי בעייה עם הכרטיס קול (ob על לוח D915GVWB) אני מתקין אותו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח ואחריי הפעלה מחדש הוא לא עובד ואני מקבל את ההודעה הבאה microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver ! הידע שלי במחשבים קצת מוגבל אז אוליי מישהו יודע לכוון אותי בערך מה לעשות תודה לכולם בברכה ליריק
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ה Outpost Firewall Pro החדש שלי חוסם לי כנראה משהו שהוא לא צריך לחסום.. וזה גורם לאינטרנט שלי להתנתק... העלתי לכם תמונה של ההודעה שמתארת את מה שהסברתי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה.. (אם לא שמתם לב הספק שלי הוא 012Net) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה היא התכנית webcamXP קיבלתי את הגרסה החדשה ביותר עם רשיון חוקי! ואין לי מושג מה היא עושה?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שמעו אבא שלי ראה סרטון של שמעון פרס בוואלה והיו רואים את זה בצבע כתום כזה עם צבע ירוק מעורב לא מבינים כלום ואני לא יודע מה זה והתקנתי מקודדים מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מצלמת רשת וחיברתי אותה היום (חיבור יואסבי) למחשב למטה בצד ימין מופיע לי שהמחשב מזהה את החיבור כמצלמת יואסבי. אבל כשאני מתקין תוכנות או בכלל מנסה איכשהו להפעיל את המצלמה, התוכנות לא מזהות את המצלמה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני גורם לתוכנות לזהות את המצלמה או כל פיתרון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד קומפקס פרסריו 2.1, כרטיס מסך של ATI רדאון 9200. עכשיו לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס, לא התקנתי שום דרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו הבעיה היא למעשה שכשאר אני מוריד את הדף או גולל אותו על ידי הגלילה בעכבר הדף זז באיטיות והתמונה נמרחת. מה אני יכול לעשות כי זה ממש נמאס... ואם צריך דרייבר מסוים אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כי חרשתי תאתרים שהביאו פה ולא מצאתי.... תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
http://www.mozilla.com/ למה אתם מחכים? יאללה להוריד
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי אופיס אקס פי (Office XP) והכל שם באנגלית, כלומר ממשק המשתמש הוא האנגלית. הייתי רוצה להחליף אותו לעברית, משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הניד פור ספיד החדש ואחרי שאני כותב את הסיריאל מופיעה לי הודעה שאני צריך להתקין את הDirectX החדש אבל כבר יש לי אותו במחשב~ ניסיתי להוריד כמה גרסאות של DirectX אבל בכולם מופיעה הודעה שחסר קובץ מסויים בהתקנה ואי אפשר להתקין מישהו יכול לעזור תודהההה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3DMark. ברגע שאני פותח אותה, אחרי ההתקנה, אני מקבל את השגיאה הבאה: מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מאמין שקיימת כזאת אבל אין לי ניסיון עם אחת... אם יש לכם המצלמה אשמח לתוכנה שקוראת EXIF מתוך קבצים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי נמאס מאינטרנט אקספלורר הורדתי פיירפוקס ורציתי לדעת מה כדאי לי להוריד לדפדפן.. מהיכן... ובכלל טיפים למי שיש למתחיל כמוני. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים חתימה שלי שעשיתי בפוטושופ בפלאש ולשים שיר עם זה ביחד שכשהעכבר שלי יהיה על התמונה השיר ינגן ושאני יוציא את העכבר מהתמונה השיר יפסיק... רציתי לשאול אם יש מדריך כזה (עברית\אנגלית לא משנה) ועוד שאלה אם מישהו יודע את הקוד לזה בפלאש...(השמעה\עצירה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משום מה פיירפוקס לפעמים מתחיל פשוט לגנוב מלא זכרון: מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי ידידה שיש לה מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ ו256 ראם ואת האמת בסטנרנד של היום אני לא יודע מה להתקין לה האם כדאי לה ללכת על הFIREWALL של סיגייט? או שהוא יהיה כבד מדי ואנטיוירוס זאת גם בחירה קשה צריך משהו שיעשה את העבודה ולא יקח הרבה מהמשאבים של המערכת חשוב לציין שיש לה במחשב ווינדוס 2000 יש לכם הצעות לאנטי וירוס וFIREWALL? כי אני חושב שהיום חייבים את שניהם אם היא לא רוצה כל שבוע ללכת לטכנאי שיתקן לה את המחשב
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1) רציתי לדעת על איזה מוד לEMULE אתם ממליצים. 2) איך אני שם את החלון וידאו של WA לALWAY ON TOP?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, אבל ... איזה צבע הולך יפה עם שחור ? יענו אם הרקע הוא בשחור ואני צריך לכתוב משהו על הרקע הזה ... אז איזה צבע יהיה מאוד יפה ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-