עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה הדגם של המצלמה Sony® Visual Communication Camera VGP-VCC6 הורדתי מהאתר של סוני את הדרייבר האחרון שיש (מערכת ההפעלה היא XP) וזה לא עזר! המצלמה והכול במחשב עובדים מצויין .. רק שמכבים את המחשב הוא ניתקע במסך הסופי של שניה ליפני שהוא אמור לכבות! וזה לא בעיה במחשב עצמו בוודאות וגם לא בעיה של המערכת (וירוסים וכו) כי בדקתי גם אחרי התקנה של XP נקי ללא כלום ורק התקנה של המצלמה ועדיין הבעיה קיימת. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. Started by orengore2,

שלום לכולם במשך כמה זמן, הפעלתי אימיול+תוכנות אחרות והכל עבד מצוין בזמן האחרון, כאשר הוא פועל (לא משנה איזו גרסא), המחשב נהיה איטי מאד (עכבר בקושי זז), המעבד עובד על איזה 80% והחום שלו מגיע ל60 מעלות. רציתי לדעת מה זה יכול להיות, האם חום המעבד יכול לגרום לו לכאלו בעיות? מתכנן ניקוי של המאוור הוחלפת משחה. תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by kot snikers,

הרכבתי מחשב מחלקים שמצאתי אבל יש לי תחושה שהוא עובד חלש מידי המחשב P4 3.0 fx5700le 1gb ram על XP שמתי NFS MW והוא נתקע לי על הגדרות אכי נמוכות שמתי דירקס דריוירים אין לי מושג מה חסר

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. Started by maormark,

המחשב עולה לווינדוס מציג שגיאה של refistry mechanics שכתוב בה "unicode system not supported....." ואז צריך ללחוץ אישור והוא מפעיל את עצמו מחדש, אני לא יודע אם זה קשור לתוכנה הזאת, כי גם אם אני לא לוחץ אישור אחרי חצי דקה דקה הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  5. Started by shay310,

המחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה ברגע שאני מבצע פעולות כמו לשמור קובץ שאני מוריד מהאינטרנט(לא כל פעם) או שאני מנסה להכנס ל CMD, MSCONFIG ובכל מיני פעולות מוזרות פרמטטי את המחשב וזה עדין חוזר על עצמו אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות. הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק. (הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות) התוכנות המותקנות לי כרגע הן: eMule Morph FireFox ThunderBird TightVNC CDBurnerXP Pro 7-Zip Bittorent all-in-1 Codec Pack Gaim OpenOffice PDFCreator VideoLan MediaPlayer Classic כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST. פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי. אני עדיין מתלבט אם להתק…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום חבר'ה.. יש לי בעבודה שני מסכים שונים מחוברים לכרטיס X1550 של ATI עם שתי יציאות DVI. עבדתי במצב זה כשמסך אחד מהווה extension של הראשי. אתמול זה משום מה הפסיק לעבוד (אני לא הייתי במשרד, לא יודע מה עשה הבחור השני, הוא טוען שכלום). כאשר מתחילים מחדש את המחשב רואים את הביוס בשני המסכים, וגם את העליה של WinXP. אבל ברגע שעלה הווינדוס המסך השני נכבה.. ניסיתי להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולסמן את ה-extend this monitor אך לשווא זה לא הולך.. גם ניסיתי להתקין דרייברים עדכניים של ATI גם לא עזר.. ניסיתי לסרוק לרוגלות עם malwarebytes ולא היה שום דבר יוצא מהרגיל.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? יש עוד פתרון חוץ מפרמוט? :-\

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. כל תוכנה\חלון שאני מפעיל גורם למחשב לקפוא - למעט אותו חלון\תוכנה שפועלים. CTRL+ALT+DELETE עובד אבל מנהל המשימות נתקע ברגע שאני שם את סמן העכבר עליו, כמו כל תוכנית אחרת. רק אם אני בוחר באפשרות "יציאה" בתפריט של ה- CTRL+ALT+DELETE זה סוגר את כל התוכניות ואני יכול שוב להפעיל תוכנה כלשהי עד שזה נתקע שוב (כאילו שאני מוגבל לתוכנית אחת). בהרצת MEMTEST אין כל שגיאה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by A-L-o-n,

שלום, רציתי להתקין משחק, הרצתי את ההתקנה ולהפתעתי הרבה ראיתי שהוא כבר הרבה זמן לא עולה באחוזים, ניסיתי להזיז את העכבר והוא תקוע ולא זז! פשוט קפוא? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? עשיתי פירמוט ולא עזר... יכול להיות וירוס או משהו שדבוק ואם כן איך מסירים אותו?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. שלום, התקנתי משחק ועבר זמן עד שהוא הגיע לחצי ומשם אני רואה שזה לא זז, נגעתי בעכבר וכלום! הוא פשוט לא זז... המחשב קפוא, ניסיתי לצרוב אותו וגם שם בנרו הוא קפא לי, ייתכן שזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by מוקיון1,

שלום לאחר שאני עושה ריסט במחשב לא תמיד ,המחשב מתחיל את פעולת האיתחול מחדש ואז המסך נכנס למצב כיבוי ולא זז רק עם אני מנתק את המחשב מהחשמל ל 5 דקות בערך המחשב חוזר לפעול מה זה אמור להביע ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. ניסיתי DEAMON וניסיתי PARAGON CD EMULATOR. לאחר התקנה כאשר הוא מנסה ליצור כונן וירטואלי קופץ החלון הכחול של XP - PAGE_FAULT_IN_NON_PAGE_AREA משהו כזה... והוא קורס... פעמים כבר פירמטתי את המחשב מהסיבה הזאת... יש למישהו מושג? מפרט בחתימה. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by לילך,

מנסה להתקין דרייבר לכרטיס אודיו sis 7012 ניסיתי כמה גרסאות גם מהאתר הרישמי בכל פעם הוא מגיע כמעט לסוף והמחשב מרסט דרייברים אחרים ותוכנות מתקין רגיל המחשב עצמו תקין לחלוטין מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

וקופץ חלון כחול, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by crssa,

יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by issy61,

יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX ולמרות המפרט הוא לא זז מספיק מהר לוקח תו הרבה זמן לבצע פעולות בפוטושופ ולפעמים אני צריך לרסטט את המחשב כדי לנקות את הזיכרון - אשמח לדעת מה עושים ואיך מגלים אם יש בעי…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. פירמטתי לאחרונה את המחשב, קודם היה ניתן לצפות ועכשיו לא. אני מניח שחסרה תוכנה כזו או אחרת - אבל איזו בדיוק?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 מערכת הפעלה WINXPPRO לוח אם של אסוס כאשר אני לוחץ התחל וכיבוי לא ניפתחת תיבת הכיבוי של המערכת הפעלה המחשב לא ניכבה ,אני נאלץ לכבות ידנית במארז.! האם מישהו ניתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by kikkler,

אני מחפש תוכנת מחשבון מדעי לא צריך שטויות גראפיות, הכי פשוט וקל שאפשר

21. Started by TheReaper,

אני מחפש תחלופה למחשבון של ווינדוס... שקודם תתן לכתוב את המשוואה ואז לחשב (כמו מחשבון רגיל...)

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by אנדי,

אני מיח שלפחות אחד מכם נתקל בזה - התקנתי היום את גרסת 7.2 של nero. ההתקנה היתה מותאמת אישית וכללתי בה רק את תוכנת הצריבה, את חבילת הכלים ואת הפלאג-אין שמשמש להגדלת מהירות הצריבה (?). לאחר ההתקנה הופיע בשורת המשימה זוג של סרגל חיפוש ששמו nero scout. את הסרגל הזה אני רוצה להעלים אך כמו שזה נראה, אין כל דרך לבצע זאת. חיפשתי במנהל המשימות תהליך שניתן לייחס אותו לסרגל הזה ולא ממש זיהיתי. ניסיתי שינוי של ההתקנה באמצעות לוח הבקרה ולא ממש מצאתי את מה להוריד. גם סתם העלמת הסרגל משורת המשימה לא הצליחה - באשף ההגדרות של שורת המשימות ותפריט ההתחלה לא נמצא כלל האייטם הזה. מי יודע מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by Blue Omega,

תודה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. אולי נהפך את זה לסקר בסוף... חבר'ה, באיזה תוכנת POP3 אתם משתמשים ולמה. מה אתם ממליצים מעבר ל-O-E הרגילה? חשובה לי התמיכה בעברית ואם יש תוכנה שניתן להעלים אותה משורת המשימות ועדיין שהיא תרוץ ברקע זה יהיה נחמד. אז מה? Eudora? Thunderbird? IncrediMail? להישאר עם Outlook? אני אשמח להמלצות ולסיבות

• 64 תגובות
    • 7k צפיות
  25. אני מכבה את המחשב כשהדפדפן פתוח עם Youtube ו-Netflix. כשאני מדליק את המחשב, עוד במסך Login הפרק הבא או נוכחי מתחיל להתנגן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.