תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט ישן נושן בפורמט WMV, ואני רוצה לצרוב עליו כתוביות שהכנתי, אבל וירטואל דאב לא יכולה לעשות את העבודה... גם גרסא 1.3 לא עובדת, יש אפשרוות אחרת? אם אין ברירה אפילו להמיר את הקובץ ל-AVI ללא כתוביות, יש אפשרות?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לתת קצת חיים לוינדואס XP PRO שלי אני לא מדבר על רקעים וכאלה! אני מחפש תוכנה שעושה פיידים על חלונות בגרירה או שמכניסה ומוציאה חלונות לא בדרך המסורתית! אני יודע שיש כזה משהו שמגיע עם הדרייברים של נ-וידיה אבל נו מה לעשות אני תקוע עם 9800 פרו! ידוע לי כי יש תוכנה של ATI שתומכת הזה אבל יש שם עוד ים של דברים שאני לא צריך! האם יש תוכנת צד שלישי שזה ייעודה? ועוד שאלה אני מחפש שיופיע לי מזג האוויר בשורת המשימות או משהו ועדיף כמובן בחינם!יש?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי (ומה שמצאתי-לא FREEWARE) תוכנה לחתיכת קטעים מתוך קטע MID, או תוכנה חינמית להמיר MID לMP3 כדי שאוכל לעבוד עם הקובץ בSOUND FORGE, תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 TurboCache של nVidia ואני מחפש התקנים חדשים בשבילו ולא מצאתי... (הגירסה שלי היא 7.1.2.4) עזרו לי בבקשה. תודה לעוזרים, מודן.
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרגע k-lite mega pack... האם יש חבילה יותר טובה ממנה? ראיתי את הcccp היא יותר טובה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את התוכנות הבאות: McAfee VirusScan 2006 הכולל את McAfee AntiSpyware 2006 ב 84 ש"ח. McAfee Internet security suite 2006 במחיר 120 ש"ח. KasperSky 5.0 ובעתיד לשדרג לגרסה 6.0 ללא תוספת מחיר ב 94 ש"ח. מי מהן מומלצת יותר ? האם יש אחרות טובות יותר ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לבנות מצגת הכוללת סרטים, אודיו, תמונות ועובדת גם עם טקסטים והכל בשילוב. עד עכשיו עבדתי עם ה Movie Maker אבל אין שם תכונות כמו ב Power Point . בקיצור אני מבקש המלצה על תוכנה טובה וקלה לשימוש שתשלב לי פחות או יותר את שתי התוכנות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. יש לי אופיס 2003, ומותקנת חבילת עברית, כך שהמילון העברי מותקן. כשאני כותב בעברית עם שגיאה, הוא לא מסמן לי אותה ישר באדום מתחת למילה שזאת טעות, אלא רק כאשר אני לוחץ F7 וזה מריץ בדיקה לכל המסמך אז הוא מגלה את הטעויות. זה די מפריע כי אני לא יכול לעלות על הטעויות ככה תוך כדי הכתיבה. יש למישהו רעיון לפיתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מי שמכיר בבקשה שיספר לי בקצרה מה היא עושה ואיך מתמשים בה...אם אתם יודעים... 10x
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2881218,00.html
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שיכולה לקטוע קטע סאונד מסרט בוידיו לדוגמה במדיהפלייר ולהפןך אותו לקובץ wav? אם יש אני ישמח לדעת מה שמה ואיפה אפשר להסיג אותה, תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני צריך לינק לתוכנה the all seeing eye... תודה לכל העוזרים!. ;D
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
-
יש לי 25 וירוסים של adware על המחשב... אין לי מושג איך הם הגיעו.. בכל מקרה... 2 מהם רצים בצורה קבועה על המחשב.. ניסיתי להוריד אותם בmsconfig ואחרי שניה זה מחזיר אותם.. ניסיתי לעשות end task והם פשוט נפתחו אוטומטית מחדש- אז מן הסתם שלמחוק אותם ידנית אי אפשר. סרקתי באנטי וירוס והוא מצא את כולם (אני ידעתי רק על איזה 2, הוא מצא 25) ואז ניסיתי למחוק אותם דרך האנטי וירוס והוא כתב לי על כולם delete failed יש למישהו מושג איך אני יכול למחוק אותם?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פתחתי כבר 5 משתמשים אין אני לא מצליח להתחבר הוא תמיד אותר סיסמה או משתמש שגויים לא יודע למה מאתמול זה התחיל באתרא ששל MSN אני מצליח להכנס אבל לא בתוכנה מה גורם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עלתה לי תוכנת חיפוש אוטומטית על הרגסטר ובכל פעם שאני רושם כתובת בשורת כתובות אני מקבל הודעה שהדף לא זמין איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-