תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי ביוס גרסה 23 (_ לוח האם הוא abit duramax_) איך אני מעדכן את הביוס שלי ואם יש דרך בלי לצרוב על דיסקים את זה זה יהיה ממש נחמד
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לצרוב ע"ג DVD מספר קבצי וידאו בפורמטים שונים (למשל- AVI) לאחר מכן- אני מעוניין שמכשיר הדיוידי שלי יוכל לקרוא את הדיסק. באיזו תוכנה ולאיזה פורמט ניתן להמיר את הקבצים ע"מ שהעסק יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אפשר להוריד מדריך [חינם] לגירסה האחרונה של פוטושופ בעברית מהאתר www. itsuvgraphi.com
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, ובכל פעם שאני מנסה לצפות בסרטים, ישנם קיטועים בקול מדי פעם (לא כל הזמן), למעשה כל דקה בערך יש קיטועים למשך 10 שניות. זה מאוד מפריע, מן הסתם. לסרטים שאני מנסה לצפות בהם יש Audio Stream של MP3 (עם AC3 אין לי בעיות). ניסיתי כל מני Codec-ים של MP3, בין היתר של Fraunhofer ו-FFD, אך התופעה נשארת. למעשה, ניסיתי להסיר את כל הקודקים של הוידאו על מנת לראות אם יש קשר בין הקודק של הוידאו לבעייה, אך אפילו כשאין שום תצוגה של וידאו, התופעה קיימת. מעולם לא הייתה לי התופעה הזו, ואני לא מצליח לגלות מה גורם לה. ניסיתי גם להוריד את ה-Hardware acceleration ב-WMP, אבל זה לא עזר. גם ניסיתי כמה נגנים אחרים, ביניהם BSPlayer המעולה, והתופעה נראית לא קשורה לאיזה נגן א…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הבאנר הבא: http://www.serethd.com/image_upload/images/2009/02/rapidshare2.png אני רוצה ליצור עוד שניים חדשים כאשר באחד מהם יהיה כתוב בתוך המסגרת של מה שכבר יש לי INFORMATION ובאחד יהיה רשום SCREENSHOTS. אני רוצה שזה יהיה בדיוק באותו הפונט והצבע,אין לי שום מושג בפוטושופ והייתי מאוד שמח אם מישהו היה עוזר לי בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט זה כותב "מוריד CODEC"ואז זה כותב "שגיעה בהורדת CODEC" מאיפה אני מוריד קודק ידנית???
-
עברתי מפלאש MX לאילוסטריטר CS2 כי שמתי לב שכולם משתמשים רק בה לציור, היא באמת קצת יותר נוחה. אז יש לי שאלה, איך אני צובע את הרקע? ה"דלי צבע החיי" ( ) צובע רק בין הקווים, נכון? אז איך אני צובע רקע? ועוד שאלה, יש דרך להחליק קווים אוטומטית כמו בפלאש? זאת אומרת נגיד יש לי קוו עם כמה פינות או שהוא עקום בצורה חדה, להפוך אותו לעגול וחלק יותר. יש כלי כזה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת עריכה והמרה מדי וי די לפורמט אחר כלומר לקחת שיר או חלק מסרט די וי די ולהמיר אותו לאמ פי 4 או 3 צריך עזרה דחופה תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
יש לי את המסנג'ר שמונה החדש..לא בטא.. ואני רוצה שההגדרות FONT שלי וכו' יחולו גם על אלה ששולחים לי את ההדועה..ז"א שזה יתעלם מההגדרות שלהם ואני אקבל את ההודעה שלהם באותו כתב כמו שלי יש וכו'. יש אפשרות כזו? איפה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הי, בפעם האחרונה שסגרתי את ה-FF היה חלון popup פתוח שנשמר ב-sessionsaver כ-session האחרון במקום החלון העיקרי עם עשרות טאבים פתוחים... יש אפשרות לחזור ל-session בחלון הנוסף שהיה פתוח, או לפחות לחזור לשמירה קודמת?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (טעיתי בפורום=/ זה היה אמור להיות בבווינדוס)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע לתוצאה הבאה: יש לי מסמך שרק אני יכול לשנות אותו. עוד מישהו אחד יכול לראות את כולו. כל השאר יכולים לראות אותו אבל חלק מהעמודות יהיו מוסתרות בלי אפשרות לפתוח אותם. הבעיה היא שבמסמך יש פקדים (RADIO BUTTOM, CHECKBOX ) שמפסיקים להגיב שאני נועל את המסמך. תיכנותית על ידי VB אני עושה שם כל מיני שטויות (חישובים אם מסומן משהו, ניקוי) וזה לא ממש עובד כאשר נועלים את המסמך. מישהו יודע איך לאפשר את זה? ואיך?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 - בן 3 שנים בערך 2 ג'יגה זיכרון וכל השיט .... אני קונה מחשב חדש בקרוב - אני רוצה לעשות בדיקת בנץ שתיתן לי מספר אחד או שניים שאוכל להשוות עם אותה בדיקה במחשב החדש בגדול .. זה בשביל להרגיש שהיה שווה את הכסף ;D
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי אימיול בווינדוס ויסטה וזה לא עובד כותב שאני לא מחובר לשרת האם מישהו בבקשה יודע או מכיר בעיה זו??
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמתבקש מהכותרת, הבנתי שיש תוכנות שאחרי שהם נסגרות עדיין משאירות עקבות של DLL בזיכרון, איזה תוכנה מומלצת לניקוי DLL?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם מישהו מקיר תוכנה שאיתה אפשר ליצור התקנה למשחקים שהכנתי תודה_b54
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רואה סרטי HD באיכות 720P ע"ג לפטופ עם התוכנה מדיה פלייר קלאסיק בגרסתה האחרונה ובסצנות מסוימות - בעיקר חשוכות, מופיע לי מעין שלג עדין, אני לא משתמש באף קודק חיצוני והדרייבר של כרטיס המסך עדכני, אודה לעזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
התקנתי במחשב של חברה שלי את המסג'ר החדש ישר אחרי הפירמוט..הכל הלך נהדר ובאותו יום הוא פעל. למחרת כשהיא באה להתחבר אז הוא מציג לה את ההודעה שצירפתי בקובץ JPEG והוא עד היום מציג לה את זה אחרי שעשיתי מלא RESTARTים ומלא התקנות מחדש וכו' לישהו יש פיתרון.? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-