תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי את הנתונים בעמודה הזו? מה הם אומרים בעצם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
ערב טוב. כבר ימים ספורים שאני במאמצים אחר פתירת הבעיה המציקה הזאת. כל המשחקים באשר הם נתקעים לאחר זמן מה של פעולה. מצד אחד,אפשר לשלול את בעית התוכנה,המשחקים נוסו על 2 מערכות הפעלה שונות,לאחר פרמוט. אף תוכנה לא פועלת ברקע בזמן העבודה. כל הדרייברים של ההתקנים עדכנים. ואין ממצאים לגורמים מזיקים. מצד שני,אפשר לשלול גם את בעיית החומרה,הזיכרונות נבדקו ע''י MemTest. בוצע אימוץ לכרטיס מסך במשך כ-6 שעות ולא היו תקיעות. נבדקו סקטורים פגומים בדי…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מקלדת אולי הכי פשוטה של QUANTUM כזאת אפורה שחורה הכי פשוטה ויש לה למעלה מעל הF7 F8 F9 וכו' יש כפתורים נגיד לכיוון של הווליום או לאימייל ועוד עכשיו איבדתי את הדיסקט של המקלדת והדרייברים שמצאתי באינטרנט לא היו טובים לי בכלל :\ מישהו יודע מאיפה אני משיג תוכנה שמפעילה את הכפתורים האלה (או דרייבר?) תודהה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נגיד צילמתי סרט העברתי אותו למחשב מקובץ ב Divx ועכשיו אני רוצה לצרוב אותו על DVD האם יש תוכנה איכותית ונוחה שאפשר להוריד ( חוקית כמובן ) להפיכה ואז צריבה. תודה לכל העונים , זה דיי דחוף אני מכין מתנה ליום הולדת.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ אחרי כמה שניות של שיחה המצלמות של כולם מפסיקות לעבוד ואף אחד לא רואה אף אחד, ורק שומעים אחד את השני.. משהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אפקטים שאפשר להוסיף לתוכנה? ראיתי פעם קישור להורדה של אפקט איזשהו מהמאק, אבל חוץ מהאפקט הזה לא מצאתי יותר כלום. חיפוש בגוגל מוצא לי רק קישורים להורדה של התוכנה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפני מס' דקות הופיע לי הסמן של עידכונים זמינים בפיירפוקס. הופיעו לי שני עידכונים, שידרוג לתוסף שאני משתמש בו ועידכון שני קריטי. התקנתי את זה הקריטי, שבמהלך ההתקנה יש לצאת מפיירפוקס והקובץ Firefox Setup 1.0.3 מורד ומותקן. שמתי לב דקות אח"כ להודעה בדבר פריצת אבטחה בפיירפוקס באתר. איך אני מוודא שאני מוגן? הבנתי שלא שוחרר עידכון, מה שרק מעלה בי חשד כי בעידכונים נאמר שיש עידכון אבטחה קריטי.... יש לי אתרים וסיסמאות שאני לא יכול להרשות לעצמי שיגנבו. תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מקור הסרטונים - קבצי AVI ממצלמת פוג'י A203 מטרה: עריכת הסירטונים ושמירה בפורמט איכותי ודחוס. DIVX וכדומה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום ! יש לי אקספלורר 6, ווינדוס XP. ברגע שאני לוחץ על הדפדפן הוא נפתח רגיל אבל שאני לוחץ לפתוח אתר כלשהו ולא משנה איזה הוא לא מציג ורושם "לא ניתן לאתר..." הרצתי אנטי-רוגלות וזה מצא דברים ומחק אותם אבל עדיין זה לא טיפל... מה אני אעשה ?
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מניח שמכירים פה את Metacafe ואולי מישהו נתקל ופתר את בעיית התצוגה של קובצי ה-AVI בתוכנה כפי שמתואר בכותרת. ניסיתי כל מיני גירסאות כולל האחרונה, יש לי FFDSHOW האחרון ובצפייה בקבצים מחוץ לתוכנה הם נראים בסדר גמור. לא עוזרים בפורומים של Metacafe וחשבתי שאולי פה יהיה למישהו איזה רעיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTTORENT ויש לי הורדות פתוחות ואני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני שומר את המידע הזה כדי שימשיך להוריד אחרי הפירמוט?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Launchy למי שמכיר, ותוך כדי ששיחקתי עם ההגדרות כנראה שהורדתי את השקיפות של התוכנה ל-0%. אין לי דרך להגיע לאפשרויות ולשנות זאת שוב .. מישהו יכול לעזור? אני נואש ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
-
באקספלורר 7 יש את האפשרות הזאת, איך אני מתפעל את זה ב-8?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2009 בשעה 21:12:07 מישהו יודע? זה די דחוף לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שיניתי את הגדרות הבהירות בCATALYST CONTORL CENTER אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ההגדרות "נשכחות" עד שאני נכנס לCCC ואז הן חוזרות לבד. יש לציין שהCCC נטען עם עליית הWINDOWS אוטומטית ורק כשאני נכנס לתוכו ההגדרות חוזרות.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תוכנה שנועלת את מקשים,בעיקר את מקשי ה-windows. תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי תוכנה שנקראת I HATE THIS KEY . אפשר לנעול תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני חייב דחוף עזרה אני עכשיו צריך ליצור קובץ PDF ניסיתי עם acrobat reader 7 אבל הוא מייצר את הקבצים כך שהם מוקטנים ואם מישהו רוצה להדפיס אותם הוא לא יכול הם יוצאים קטנים מידי אבל רק עם לוחצים בהדפסה התאם את העמוד לגודל הדף רק אז זה מגדיל וזה טוב רציתי לדעת אריך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת כי אני צריך לשים את זה באתר וזה דיי מציק תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ברצוני להפוך קובץ Avi (בפורמט Divx או Xvid) לפורמט DVD. המלצות? נרו 7 יודעת לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-