תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ותודה אני רוצה ללמוד פלאש כדי לתחיל לבנות אתר ואני קורא ומסתכל על מדריכי וודיו ואני לא יודעה ממה לתחיל ? שי כול כך הרבה דברים וכול כך הרבה נושאים ושיטות ודרכים מה שאני מנסה לשאול זה ממה להתחיל ? ועוד משהו אפשר מדריכים מומלצים לבניית אתר ועיצוב בפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. מחפש תוכנה לעריכת קליפים שלא כמו פאוור פויינט עם כל ההנפשות וכאלו, להכניס כל מני קטעי וידאו, תמונות, מוזיקה, טקסט וכו'...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי שהמיילים ששולחים לי למייל של האוניברסיטה עוברים אוטומטי לGMAIL שלי, רציתי לדעת אם יש אפשרות שהם יגיעו ישר לתוך label משלהם. השאלה שלי נוגעת גם למיילים שנשלחים לי מEBAY ו PAYPAL היתי רוצה שהם יגיעו ישר לתוךlabel משלהם. יש דרך לעשות את זה? (מקווה שהבנתם אותי)
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום עדכנתי לIE9 מ8 ועכשיו כול פעם שאני נכנס לGMAIL הוא קורס ובעוד כול מני מצבים שאני לא זוכר משהו יודע למה?! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כן כן.יש לי את הגרסה הראשונה של ICQ 97 1.02 אולי יש לפני זה גם נסיוניות אבל לא משנה...זה גם טוב אז רציתי את הגרסה הזאת פשוט כי אני לא עושה כלום ב ICQ חוץ מלשלוח הודעות וקבצים עם חברים..ואת הפונקיות האלו בטוח יש בגרסה הישנה..ואולי עוד מאט פה ושם דברים קטנים..וכמובן זה הרבה יותר מהיר אין מה לדבר..(וגם כי זה של ישראל עדיין,לפני שAOL המסריחים קנו אותה!אני חושב ..) אז בקיצור-אני לא יכול להתחבר...למה???? אם זה שרתים שאולי לא תומכים כבר בגרסאות הישנות,אז אולי יש שרתים אחרים שכן? אפשר לעשות משהו בקיצור שאוכל לתחבר? -ושאלה שניה-מה הגרסה הכי מהירה של ICQ? אחד אמר לי 99..אחד אמר 98 ..לא שזה עקרוני במיוחד..אבל אם מישהו סתם יודע,שיגיד בבקשה..אבל כמובן השאלה העיקרית היא לגבי הה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן חברים, כן אני יודע שיש עוד כמה הודעות כאלה וקראתי את רובן הורדתי PANDA וזה על הפנים.. וזה לא ממש חינם זה ל30 יום וזה מעצבן הורדתי גם את ה K (משו ארוך) וזה לא התקין אותו אפילו.. אז רציתי לדעת אם יש אנטיוירוס פשוט, חינם, אמין, שמגן טוב על המחשב ! בתודה תום.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס בחשבון של ספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) ולאחרונה מציפים אותי בהודעות מזוייפות מה-CIA ומה-FBI, בתוכן ההודעה כתוב שהאיי-פי שלי נרשם ביותר מ-30 אתרים לא חוקיים ומצורף קובץ זיפ (הקובץ בגודל כ-25 קילובייט ולא מזוהה כוירוס, אבל יכול להיות שהאנטי וירוס,קספרסקי מסיר את הוירוס לפני שהוא מתקבל במחשב). האם יש איזשהי אופציה באאוטלוק אקספרס לחסום את הכתובת אימייל שממנה נשלח אליי הספאם? האם יש תוכנה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני משתמש Premiere Pro CS3. יש לי ספר Premiere Pro בגירסה 1.5 קראתי ולא מצאתי את מה שרציתי להחזיר למצב כל החלונות כלים. בתוכנה Premiere Pro CS3, תראו מצורץ קובץ תמונה מסונים 2 עיגולים. רואים למטה חסרים חלונות עריכה וידאו וגם חלון נוסף השני לא מופיעים לי. איך מחזירים את חלונות אלה מסונים עיגולים בתמונה? אני נסיתי מקשים Shift+ F9 ומעלה בתפריט נקרא Window --> Wordspace --> Editing סימנתי עליו ולא חזר אלי חלון עריכה וידאו. אני לא יודע איך מחזירים חלון ברירת מחדל. מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
באתרים בעלי streaming של הווינדוס מדיה פלייר, הפייר פוקס עושה בעיות. הוא מציג את ההודעה שבתמונה, ואז מחליט לקרוס, או פשוט לא להציג את הווידאו... הקטע המוזר שהכל עבד לי נורמלי עד לפני כמה ימים...פתאום ההודעה החלה לצוץ. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. על המחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של אקסל 2003 ו - 2007 (זאת על מנת שאוכל לבדוק שקבצים שאני מוציא מ2007 באמת נפתחים כמו שצריך על 2003). בעייתי היא שכאשר אני פותח קובץ XLS רגיל הוא נפתח כברירת מחדל על גרסת 2003. אני רוצה שכל הקבצים, גם XLS וגם XLSX יפתחו כברירת מחדל על גרסת 2007. ידוע לי שהבעיה היא בגלל שהתקנתי את גרסת 2003 אחרי שהתקנתי את 2007 ולכן השיוך של הקבצים עבר לגרסת 2003. האם יש דרך לשייך אותם ל2007 מבלי להתקין את 2007 מחדש? תודה מראש לעוזרים ומצטער אם אני לא ברור!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל רכיבי המערכת שלי חוץ מהכרטיס מסך שאני מעדכן תמיד. האם יש איזה תוכנה או משהו באתר של msi שהוא יכו להוריד לי את כל הדריברים/עדכונים אוטומתית? זה טוב לעדכן את ה-BIOS? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון והוראות התקנה. מישהו יכול לתת לי את כל הדריברים החדשים שאני צריך לעדכן ללוח אם ולמעבד. (ראיתי באתר של msi כמה דריברים למעבדים של Intel. ומה זה הטכנולוגיה של Intel שנקראת "intel Smart response" שהיא מגבירה את המהירות של המחשב. האם אני יכול להפעיל אותה איך שהוא על המחשב שלי? אם כן מישהו יכול להגיד לי איך מפרט: Intel CORE I5 NVIDIA GEFORCE 240 MSI P55-GD65 JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHz 320GB תודה לעוזרים מנהלים עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע עם זה המקום, אבל רציתי לשאול אם מישהו יש לו רעיון או יודע לפתור תקלה מסוימת בOFFICE 2010 יש לי משתמשים בעבודה שלפעמים מקבלים מייל שגורם לקריסה של הOUTLOOK מייל ממשתמש מסוים, בדרך כלל שהם מקבלים מיילים מהשתמש הזה זה בסדר אבל לפעמיים זה קורה, שאני מעביר את המייל לתיקייה אחרת בOUTLOOK או מוחק את המייל זה פותר את הבעיה, השאלה שלי היא האם יש פתרון אחר? תודה לכול העונים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום רב . חסר לי הקובץ הנ"ל אשמח עם למישהוא יש או יודע מהיכן להוריד . ניסיתי להוריד אך ללא הצלחה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה הרבה שבפורום מעלים תמונה מהווינדוס או של תוכנות מסוימות כמו cpu-z everest וכן על זה הדרך איך אני מעלה/עושה את התמונות האלה ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את התוסף ה"רגיל" - gmail mail cheker אבל עד כמה שידוע לי הוא לא יכול לתמוך בשני חשבונית במקביל, יש משהו שכן יכול אך עדיין פשוט, קליל וקל? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לתוכנה קלה, פשוטה, אמינה ואיכותית שעושה גיבוי לקבצים על כל סוגיהם (מסמכים, תמונות, טקסטים וכו'...) שמגבה את הקבצים מהמחשב לדוגמא לכונן חיצוני\דיסקאונקיי ומסנכרנת את עצמה מהמחשב לכונן, זאת אומרת שאם נוספו קבצים לתיקיה מסויימת\שונו שמות קבצים אז היא מסנכרת גם בכונן שהיא מגבה עליו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות הוא פשוט לא עולה וגם כשאני מנסה להיכנס לשני הכוננים הנוספי ולא הראשי C בשני קליקים זה לא נכנס אליהם אלה צריך לעשות קליק ימני ופתח חשוב לציין שכול זה היה ליפני שפירמטי פירמטי תמחשב וחשבתי שזה יעזור אבל זה עדיין אותה בעיה נמשכת איך אני יכול לפטור אותה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני פותח כל אחת מתוכניות האופיס (וורד, אקסל וכדומה וגם את NOTEPAD) היא נפתחת מיידית תוך שנייה ומוכנה לעבודה. כאשר התוכנה סגורה ואני מנסה לפתוח מסמך אופיס כלשהו (כלומר להקליק עליו פעמיים), אז לוקח למסמך (כל מסמך) כדקה להיפתח: חצי דקה עד שהוורד או האקסל נפתחים {בחצי הדקה הראשונה הזו, כאשר בודקים את TASK MANAGER, אזי אין כל זכר לך שיש ניסיון כלל ברקע לפתוח תוכנה - לא במשאבי המעבד ולא ב PROCESS, אלא רק אחרי חצי דרה התוכנה נפתחת בזריזות כאילו רק הרגע בעצם ניסיתי להפעיל אותה} ועוד חצי דקה למסמך עצמו להיטען. ניסיתי לשחזר את המערכת מספר ימים אחורה והתופעה נעלמה, אך התופעה שוב חוזרת. לצערי לא הצלחתי למצוא את גורם החזרה, זה לא RESTART, זה לא WINDOWS UPDATE. יש לי WIN …
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?
-
לאחר שקראתי את ההשוואה הזאת שפרסמתם הבנתי שעלי לעשות uninstall מייד לזבל שקוראים לו Norton AntiVirus 2003 ולהתקין את F-Prot, רק דבר אחד אני לא הבנתי וזה האם התוכנה גם סורקת את האי מייל שלי? (יוצא/נכנס) תודה למי שיודע.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-