תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה של "BUSY SERVER", ב- EVENT VIEWR זה מראה איזושהי בעיה עם ה-DCOM, EVENT 10010. חקרתי על ה-EVENT הזה והבנתי שצריך להגדיר את התוכנה כמו שצריך מבחינת התקשורת לשרת. אודה למי שיעזור לי בהגדרות.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב 3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות) בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו? זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה יש לציין ששום רכיב במחשב על OC [attach…
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב. חבר שלי לאחרונה מקבל הרבה התראות מהאנטי וירוס שלו (AVAST HOME 4.7) כל פעם כמעט שהוא פותח את האימייל הוא מקבל 2-3 הודעות על וירוס בתוך התיבה הוא נכנס כמעט כל יום כך שזה דבר די מייגע רוב הוירוסים מאותה 2-3 כתובת שהם : א. postmaster@cabri.org.il ב.office@elal.co.il ג.info@walla.com
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
איך אני מכניס לIAUDIO X5 לוגו השתמשתי ב JET LOGO אבל משום מה אני לא מצליח להכניס אותו לנגן? איך עושים את זה? זה ההודעה שהוא מציג לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ראיתי פה פעם שבעזרת riva tuner אפשר לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך מעודכנת איפה האפשרות הזו בריוה טונר נמצאת? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם ניתן לקחת קובץ JPEG (אנימציה) להפוך אותו לGIF ועדיין לשמור אותו בתנועה! נסיון שלי להפוך אותו בACDSEE הניב תמונה קפואה!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יצאה גרסה חדשה לתוכנת הניטור הפופולרית אוורסט, גרסה 2.50 החדשות הרעות - גרסת הHOME EDITION החינמית הופסקה, ולא יהיו יותר גרסאות חינמיות אלה גרסאות בתשלום עם TRIAL :-X החדשות הטובות - יש המון שיפורים ותוספות לגרסה החדשה , יש חלון מינימליסטי חדש כמו CPUID שמרכז את כל המידע העיקרי, בנצ'מארק לדיסקים קשיחים ועוד http://www.lavalys.com/products/whatsnew.php?pid=3〈=en
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה: http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpg מישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי... אני מנסה לצרוב דיסק בתוכנה של אלכוהול דיסק בשביל הניד פור ספיד החדש.. עכשיו הבעיה שהצלחתי לצרוב אבל כנראה שלא עשיתי טוב... כי המשחק לא זיהה את זה מדובר בדיסק 3.. את השניים הראשונים הביאו לי..פשוט עם דיבק 3 יש לי בעיה לצרוב אותו כמו שצריך.. מה שהבנתי שיש שני קבצים שצריך לצרוב... אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי... אשמח מאוד אם יוכולו לעזור לי באייסיקיו כי אני דיי חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מנסה להפוך את הלוגו של האווטר שלי ל AVI(זה שמצד שמאל) הקובץ הוא JPEG על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בהגדמה של הWINDOWS ויסטה שיש להם תוכנה מובנת שכאשר אומרים משהוא היא רושמת את זה במסמך TEXT וכדומה אם מישהו ראה את ההגדמה הוא בוודא יודע על מה אני מדבר שהוא אומר במקרופון "I'M WRITING ON ENGLISH" אז באותו רגע זה נרשם במסמך טקסט בכול אופן נודע לי שהתוכנה הזאת קיימת כבר ללינוקס מספר שנים ורציתי לשאול א: האם היא כבר קיימת ל WIN XP או תוכנה דומה שאני פשוט אומר משהו והיא רושמת במחשב זה מאוד מאוד שימושי לי.. ב: אני משתמש ב מנדרייק 10.2 מישהו יודע אם התוכנה הזאת קיימת לאותו מערכת הפעלה כי ידוע לי שהיא קיימת ללינוקס השאלה לאיזה מערכת הפעלה ספציפית.. תודה מראש רועי.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ונראה לי שהיא נבעה לאחר שהתקנתי את תוכנת PC BOOSTER מפני שלפניה היא לא הייתה ועכשיו בגללה אני עומד להתקין WINDOWS מחדש. פשוט מופיעים לי זיגזגים סביב המון אובייקט במשחקים וב WINDOWS ואי אפשר לבטל אותם גם על מקסימום פילטרים והחלקת השינון .התצוגה פשוט השתבשה בעיקבות התוכנה אבל אני לא בטוח בזה גם כי שמתי לב לזה רק לאחר התקנת התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש וכמו כל אחד עם מחשב חדש אני די פוחד בקטע של הוירוסים וכו' אהתקנתי כאנטי וירוס קספרסקי פרו מה כדאי כפיירוול לא כבד אלא מצוין ומומלץ (יש לי נתב ומודם שעל המודם יש פירוול מובנה) (רשת אלחוטית) ומה כאנטי רוגלות ומנקה רוגלות וכו' מחפש המלצות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה פאטצ' שמגדיר את האנטי-וירוס הזה ועושה שהכל יהיה על מקסימום. יש דבר כזה,אם כן,אפשר לינק? ויש לי עוד שאלה,שמעתי שיש לNOD32 מנועים כמו INOD וכו... אני רוצה לדעת את השמות של כולם ומה כל אחד עושה...
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי התחילה כאשר נעלמו לי הכוננים האופטיים. מצאתי פיתרון שעבד והחזיר אותם במיקרוסופט http://support.microsoft.com/defaul...kb;en-us;314060 אבל מאז הכיבוי של המחשב לא עובד. (מתבצעת יציאה מסודרת מחלונות, מתקבל מסך windows is shutting down) ואז נשארת תמונה כחולה כמו לפני שהמחשב נכבה אך בלי שהוא כבה בפועל. אם אני עושה sys restore בעיית הכיבוי נפתרת אך הכוננים שוב נעלמים... אודה למישהו שמבין ב-Registry מה עוד ניתן לעשות עם upperlink ו-lowerlink או לתת פיתרון אחר או לבעיית הכוננים הנעלמים או לבעיית הכיבוי. דרך אגב הכוננים כן מופיעים במנהל ההתקנים עם שגיאה (!) מספר 41. וניסיתי גם לכבות ב-Safe Mode אמנם כבה, אך כשחזרתי למצב רגיל לא כבה. תודה מראש, ליאור
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הפעלתי טריילר של סרט בHD בQT ואין בו צבע אדום! יש לציין כי לכל סרטי הHD אין אדום ושסרטים אחרים פועלים בסדר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-