עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by VanHalen,

ישבתי והסתכלתי במשך כמה דקות על מתח המעבד בעזרת התוכנה הזאת וראיתי נתונים די מדאיגים! כאשר המתח צריך להיות 1.4 וולט רב הזמן הוא קופץ בין 1.392 לבין 1.408 עד כאן הכל נראה תקין . אבל מידי פעם יש לו קפיצות יותר רציניות, כמו 1.307 ואז ל 1.445 זה נראה לי קצת מסוכן, קיבלתי בממוצע שתי קפיצות כאלה בדקה. האם זה אומר שהספק הזה מסוכן או שהתוכנה הזאת קצת שיכורה?? יש עוד אפשרות למדוד את המתחים האלה בצורה יותר אמינה....(בעזרת תוכנה או שאני חייב לתקוע מכשיר מדידה)? תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  2. איך אני גורם לתוכנה להפעיל את כל הסרטים עם quick time כמו שהסרטים עובדים ב IE?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DeadByDawn,

מישהו משתמש בה (2006!) ויכול להגיד איך היא??? אני קונה אותה בערך בעוד שעתיים ו54 דקות.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  4. או רק עם יש לי לוח אם עם רכיבים של nvidia?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by ^-Stinger-^,

יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ... אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים. בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager) כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm. אני משתמש ב- Windows XP SP2. למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall ) תודה רבה, אורי.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by Rhx,

שלום ברצוני לצרוב סרט כדי להפעיל אותו על די וי די , מכיוון שאין לי צורב די וי די אז אין אופציות אבל שמעתי שיש אפשרות בנרו של VIDEO CD שזה קובץ MPEG זה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  7. שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי שני אתרים בהיסטוריה שלא נמחקים גם לאחר שאני עושה מחיקת היסטוריה וזה מציק לי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by oded6188,

חלק מהסמלים באייסיקיו 5 שלי פשוט נחתחים ומתערבבים עם עצמם... תראו (מסגרת שחורה): http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=2IVOGEG2NUN583OX4FW9KF13GR

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Lipman,

יש לי בעיה ! התקנתי אימיול הורדתי את ה FIRE WALL השרת צבוע בירוק מה שאומר תקין אבל כבר יומיים רשום ליד כל קובץ "ממתין" אוף למה זה לא יורד ?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

מה אומרות הטמפרטורות הבאות: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200512031356519679/temp.JPG אני יודע שהשני זה של המעבד והאחרון זה של הדיסק קשיח, אבל מה הן הטמפרטורות הראשונה השלישית והרביעית?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by יעל_ח,

אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.techpowerup.com/downloads/104 - Dump Bios button on X1000 Series disabled until fix is found - Artifact scanning should work better now - Voltages can be saved to a profile and loaded on startup - Fixed "New Malware.H" misdetection by McAfee - Fixed "PCK/Morphine" misdetection by AntiVir PersonalEdition - Fixed minor issue with profiles storing extended NVIDIA clocks - Fixed warning "Alternate Pixelcenter" - Added option to swap GPU and GPU environment temperature (cosmetic change for some ASUS NVIDIA cards) - Temperature monitoring is back for NVIDIA cards - Broken dialog sizes fixed on non-standard screen DPI settings

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by pak82,

יש לי צורב DVD וניסיתי לצרוב כdata קובץ mdf (רציתי להעביר אותו למחשב אחר) כאשר נכנסתי דרך Nero Burning ROM קיבלתי הודעה שבגלל שיש לי קובץ כל כך גדול (מעל 2GB) אני לא יכול לצרוב תחת( DVD-ROM(ISO אלה אני חייב לצרוב תחת ( DVD-ROM(UDF כשניסיתי לצרוב אותו דרך Nero StartSmart הוא לא נתן לי שום הודעה ופשוט התחיל לצרוב את שתי הצריבות עשיתי על מהירות של x4 ושתיהן הסתיימו בהצלחה, כשניסיתי להעביר את הקובץ למחשב השני (גם בו יש צורב DVD) על ידי העתק והדבק קיבלתי הודעה שלא ניתן להעביר את הקובץ (משהו שקשור למסד הנתונים) (הקובץ תקען על המחשב הראשון הוא עובד ללא בעיות) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  17. שלום! נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוז על המחשב שלי. התקנתי את הדרייברים שבאו עם הלוח אם, כולל הפייוול החומרתי של נווידיה (הNAM). באתי לשדרג לחבילת הדרייברים העדכנית של הNF4 לAMD, והוא בקש ממני להסיר את הגרסא הקודמת של NAM כדי להתקין את זו החדשה. הסרתי אוהת וכעת שאני מנסה להתקין את אחת מהגרסאות (זו שבאה עם הלוח אם או זו החדשה מהאתר של NVIDIA) אני מקבל את השגיאה המצורפת. איך פותרים זאת? [attachment deleted by admin]

18. לא מזמן כל התוכנות שאני משתמש בהן כמו adaware spybot נתקעות בזמן סריקה ובדרך כלל גם באותו מקום הספייבוט נתקע על 643 CENTRAL24 תוכנת האנטיווירוס הקודמת שלי של נורטון מוציא שגיאה כל פעם שאני מנסה לסרוק דרכה מישהו נתקל בבעיה במקרה ויודע איך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by lm,

אני צריך תוכנה להורדת המילים בשיר(אני יודע שאפשר לרשום INSTRUMENTAL) אם יש פה מישהו שיודע את השם של התוכנה שירשום!!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. ניסיתי להפעיל סרט שיש לי על המחשב והוא הפעיל לי משום מה רק את האודיו של הקובץ.... אז הרצתי את הקובץ בGSpot וזה מה שהוא הראה לי.. ד"א אם הDVD DIVX שלי קורא כתוביות אז בSETUP של הDVD אני הולך לסבטייטל ושם על OTHERS בשפות כי אין עברית אצלי ,נכון...??? אז עשיתי את זה ועדיין לא ראו שום כתובית על המסך - מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. Started by edoson,

האם יש אפשרות ללכוד שיחת וידאו מסנג'ר? אולי אפילו באמצעות תוכנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. אהלן ידידיי המלומדים!!! אני אובד עצות לחלוטין... אני בסה"כ רוצה לצרוב סרט שהורדתי בקאזה (FORMAT- DIVX) על דיסק כדי שאוכל לראותו בDVD. הורדתי FILE CONVERTER מכל הסוגים בערך, ואז גם כל מיני FILE SPLITTER כאילו אין מחר. לבסוף כשהצלחתי להמיר את הקובץ, ה-NERO אומר שזה לא קובץ מוכר (למרות שרשום MPG.) ושהוא ממיר אותו... סבבה. לכשסיים להמיר וגם לצרוב את הסרט, הפעלתי אותו בDVD והנה עולה לי תמונה מזורגגת בלבד... אנא מכם, הושיעו אדם מסכן... אני רוצה לראות את הסרטים בצורה נורמלית, ואין לי מושג מה לעשות... תודה על כל עזרה שתהיה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by payback,

תוכנת ה-NetLimiter יצאה בגרסא חדשה, בטא מתקדמת יש לציין, ומביאה עימה פיירוול מובנה, מלבד האפשריות הרגילות של הגבלת החיבורים מהגירסא הקודמת (1.3?). מניסיון ראשוני, התוכנה נראית פשוטה כמו סגייט, ולכן גם צורכת פחות משאבי מערכת מהשאר (ומי שרוצה שתי ציפורים במכה אחת..) בקיצור - שווה לנסות! להורדת הגירסא החדשה : 2.0.5 בטא

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by puuma,

שלום הורדתי את התוכנה אבל אך אני עושה בדיקה של הזיכרון? תןדה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  25. לא ראיתי ביבוא של OUTLOOK כל התיחסות ל-OUTLOOK_EXPRESS תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים