עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tmpusr,

יש לי שלושה קריטריונים הכרחיים: 1. יכולת שרטוט דומה ל-VISIO בכל הקשור לדיאגרמות בלוקים ותרשימי זרימה. לא גרפיקה מתקדמת מרובת שכבות אבל שיראה מקצועי (רצ"ב דוגמה). לא שרטוט טכני מורכב. 2. יכולת להטמיע את השרטוט כאלמנט גרפי (לא package) במסמך WORD כך שניתן יהיה לצפות ולערוך אותו מתוך המסמך בדומה ל-VISIO. 3. יכולת ליבא קבצי VISIO קיימים. * עדיף לא כלי ONLINE אבל אפשרי * אם לא חינמי אבל זול משמעותית - גם אפשרי. * לא פורמט איזוטרי שלא יתמך לאורך זמן. אשמח להמלצות. תודה!

• 22 תגובות
    • 14.5k צפיות
  2. Started by ag43,

עד עכשיו השתמשתי בTEAMVIEWER לשליטה על מחשב מרחוק. מסיבות מסויימות אני לא יכול להשתמש יותר בTEAMVIEWER ומחפש לה תחליף. היתרון העיקרי של TV הוא שאין צורך להזין IP חיצוני אלא ששם המשתמש והסיסמה שלך מספיקים לחיבור. כל התוכנות שבדקתי עד עכשיו דורשות הכנסת IP חיצוני וזה לא מה שאני מחפש. אשמח לתחליף חינמי כזה שגם מאפשר שליטה מאנדרואיד.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by jackofalltrades,

החלטתי להפוך לסטודנט דיגיטלי - אני "כותב" במחשב, במקום במחברת. עד כה השתמשתי בתוכנה OneNote שבאה עם אופיס 2010. בשיעורים בהם אני מרבה לכתוב (אלגברה - 3 שיעורים ברצף), המחשב מתחיל לקרטע, בעיקר בעת גלילה (scrolling) ונהיה איטי מאוד באופן כללי - כאשר אני ממזער את החלון של התוכנה, הוא עובד כרגיל. במחשב הביתי אותו הקובץ עובד חלק כמובן. ניסיתי את Evernote כתחליף, היא עובדת בצורה חלקה, אולם אין אפשרות של דף משבצות (טיפשי משהו). Journal שבאה עם חלונות כמעט מושלמת, פרט לעובדה (המעצבנת) שאין אפשרות לעבוד עם דף באורך אין סופי, יש הגבלה של אורכו עד ל-24''. יש אלטרנטיבה גם קלה (בדומה לז'ורנל) וגם מאפשרת לעבוד עם דפי משבצות בגודל אין סופי?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by kobibo,

תוכנה יותר קלה עם תמיכה בעברית ( שאוכל לראות את שמות השירים בעברית) ןכמובן שיש לה Playlist . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by good__one,

כיוון ש-NORTON SYSTEMWORKS לא יכול להתקין את רכיב ה-GOBACK בבטחה על מחשב עם בקר RAID (למרות שהוא לא בשימוש ויש לי רק HD אחד), מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שיכולה להליף את ה-GOBACK? זה מאוד חשוב לי, כיוון שה-GOBACK הציל אותי כמה פעמים מקטסטרופה...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by TimoTy,

טוב בגלל שאני לא מצליך להתקין DT אני מחפש תחליף שלא צריך צריבה ....... .(הצורב לא מזוהה במחשב...) תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Cupid Me,

היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by FlyBoy,

אני מחפש תחליף לתוכנה הזאת. הכי חשוב שיהיה אפשר לטעון כתוביות...שמעתי על Radlight..האם היא שווה משהו??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ag43,

OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ag43,

יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by Sepsis,

אהלן, הרכבתי מחשב חדש לאבא של אישתי עם וינדוס 7. תוכנת חשבשבת לא נתמכת על שום דבר מעבר לוינדוס XP. הרמתי לו מכונה וירטואלית עם XP והתוכנה עולה אבל עדיין יש כל מני בעיות תאימות (הגדרת מדפסת וכו'). אשמח לקבל המלצה לתוכנה להוצאת חשבוניות אשר תהווה תחליף לחשבשבת. תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ronbubl,

אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ScreaMan,

אני מחפש תחליף לקאזה אם מישהו יודע על שם של תוכנה שהיא כמו קאזה אז אני יודה לו מאוד אם יומר לי את שמה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by doctor80,

התקנתי את התוכנה במחשב החדש ועקב זאת נגרם לי כל יום מסך כחול. אני מסיר אותה-הכל מסתדר. שאלה: איזו תוכנה אחרת יכולה לתפקד כמו ה Netlimiter ז"א שאוכל לשלוט ב Upload שלי במחשב ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by huber,

שלום חברים. אני מחפש תחליף לתוכנת ביבלון (תוכנת התרגום) בשביל חלק מהעובדים אצלי בארגון. הבבילון לצערי עושה יותר מידיי בעיות. מחפש משהו שיודע לתרגם מעברית לאנגלית ולהיפך עם אינטגרציה לדפדפן, אופיס וכו (מה שמוריד את GOOGLE TRANSLATE מהפרק). יש למישהו הצעות?

16. התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PsyGhost,

אני אשמח לדעת אם יש איזשהי תוכנה שלא תופסת יותר מדי משאבים שיודעת לנהל לוח שנה, ספר טלפונים ולעשות בעצם את מה שעושה ה outlook. את outlook עצמו אני לא סובל עקב היותו תוכנה מאוד כבדה שצריך להשאיר פתוחה כל הזמן על מנת לקבל את התזכורות שלה, אז הייתי שמח לדעת אם יש תוכנה קצת יותר קלה שעושה את העבודה הזו.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by VeR-MaN,

שמעו מי יכול להביא לי תוכנה כמו יומן כזה למחשב...אין לי בעיה שזה יהיה באנגלית אבל יש עדיפת לעיברית.. אני לא רוצה יותר מדי אפשרויות רק שאני יכניס לשמה כמה נתונים ביום ליום מסויים כמו אירועים מיוחדים וכ'ו.. ואז כשאני יפתח באותו יום את המחשב אז זה יקפוץ לי ויזכיר לי את מה שרשמתי.. שלא יהיה כבד מדי.. תודה רבה למי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  19. כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by Forge,

התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. מקור הסרטונים - קבצי AVI ממצלמת פוג'י A203 מטרה: עריכת הסירטונים ושמירה בפורמט איכותי ודחוס. DIVX וכדומה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. בנוסף אני רוצה גם שתהיה אפשרות לא לכלול בגיבוי קבצים מסויימים למשל סרטים שאין צורך לגבות... רק את הוינדוס וכל התכנות שמותקנות... תודה

23. DVD של MSI, ראיתי שיש חמש אפשרויות לשנות את האיזור, איך אני הופך אותו למולטיזון? תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני מחפש תכנה שמראה את המלים של השירים שמתנגנים כעת במחשב כמו שEvil Lyrics עושה, אבל אני צריך אחת שעובדת על ויסטה עם מדיה פלייר 11 כמובן, תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. יש לי סרטים עם ווליום שמשום מה הוא ממש נמוך, ואני רוצה לנגן אותם, אבל אני לא שומע כמעט כלום, יש דרך להגביר את הווליום במחשב יותר על מנת לאפשר לי לשמוע אותם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.