תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
1.אין לי אפשרות להתקין תוכנות 2.נוד 32 לא מזהה את הוירוס אלה התמונות שהמחשב מראה לי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מדובר על מחשב עם שני מסכים. אני מעוניין להקליט שני חלונות נפרדים בדפדפן (מדובר בשידור חי משני אתרים שונים) בשני הקלטות שונות. או איך מקליטים שידור חי מאתר אינטרנט? אני רוצה להקליט שידורים חיים באינטרנט של שני אתרים שונים אבל שההקלטות יהיו נפרדות לכל אתר. תוכנה חינמית או בתשלום, לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ברמה של WINFAX, האם מישהו מכיר באופן אישי וממליץ על תוכנת פקס בממשק עברית? (זה לא עבורי) תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי תקיעות קטנות ב need for speed the run עשיתי עדכון לדריייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר מפרט מחשב: CPU:I7 2600K כרטיס מסך GTX 580 ASUS 16 גיגה רם לוח P8P67 ASUS DELUXE ספק 850W call of duty modern warfare 3 ובאטלפילד עובד חלק על הגרפיקה הכי גבוהה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ויסטה עם המדיה סנטר, אם אני רוצה להשתמש במדיה סנטר כמו ממיר יס מקס (שיאפשר הקלטה של תוכניות מלוח השידורים של יס) כל מה שאני צריך זה כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר רגיל של יס? או שצריך עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחשב "מגמגם" עם לוח אם Foxconn 945 7AD שעליו (לפי תוכנת Sisoft Sandra), כרטיס המסך של אינטל Foxconn 82945G Iintegrated Grafic Controller, כרטיס קול של Realtek HD Audio input כרטיס רשת מובנים בלוח אם וכרטיס רשת אלחוטי נעוץ בסלוט PCI. הבעיה במחשב היא שהקליטה בכרטיס הרשת האלחוטי משובשת, תקשורת אינטרנט בלתי אפשרית, (חיבורי הרשת והאינטרנט החוטיים עובדים תקין) סאוננד נישמע איום ונורא, צרוד ומהדהד ברמקולים שבמחשב אחר נישמעים מעולה על אותה רצועת נגינה. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ- XP HOME עברי, ל- XP PRO אנגלי, אבל - יש בעיה - לא מצליח לאתר דרייברים ללוח האם וליחודות המובנות עליו. ניסית באתר של FOXCONN מצאתי רק דרייבר לכרטיס קול, ניסיתי לעדכן אותו והסתבר שהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשימת סרטים מכובדת על המחשב, אני מחפש תוכנה שתסדר לי את הסרטים ותקל על בחירת סרט. שתכלול תמונה, תקציר, אורך סרט ואם אפשר גם דירוג בimdb. חיפוש בגוגל הביא לי רשימה לא רצינית של תוכנות. מישהו מכיר תוכנה טובה? קיים בכלל דבר כזה, או שjukebox קיים רק בעולם הסטרימרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! הורדתי משחק בשני קבצי MDF ואני רוצה לצרוב אותו [לא לפתוח עם DEAMON TOOLS] אני יודע שצריך קבצי MDS לצרוב אז הורדתי גם אותם אבל אני לא יודע איך לצרוב את זה דרך NERO . מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כאשר אני מעתיק קטעי וידאו מהדיוידי או וידאו ( עם התוכנה Video Jukebox 2.1 ) ואחרי זה אני רוצה להשתמש בקטעי וידאו בתוכנה Ulead videostudio7 רק הוידאו מוצג לי בלי האודיו יש מישהו שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סרט שהורדתי והוא בפורמט DVDRip,ה-DVD שלי לא יכול לפתוח קבצים מפורמט כזה רק DVDR, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר מ-DVDRip ל-DVDR? בתודה מראש, רועי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזאת לא בעיית כרטיס גרפי דווקא אבל מאד מקווה שלא. הקיצר יש לי AIW 9000 שתמיד עבד מצויין עם הדרייבר קטליסט של ATI בגירסת OMEGA או DNA. בימים האחרונים משום מה, ממש לפני הכניסה לדסקטופ אני מקבל מסך עם גרפיקה מקושקשת והכל נעצר. כשאני מסיר את הדרייבר במצב בטוח אין בעיה להיכנס למערכת בלעדיו. ניסיתי את גירסת 4.12 האחרונה של ATI עצמה וגם היא לא עובדת. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי קאזה V2. הכל עובד למעט כתיבה בעברית - יוצא הכל גיבריש. לא מצאתי שם את ה ENCODING שח\יש באקספלורר. איך מתקנים? מע הפעלה XP.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
פתאום בימים האחרונים לפעמיים שאני מפעיל תוכנה הכי קטנה או מעלה משהו קטן יש איזה קפצוץ מעצבן בWINAMP מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנורטון מצא Backdoor trojen ולא הצליח למחוק אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במהלך כל ניסיונות ההדפסה שלי אני נתקל במסכים כחולים בהם כתוב : bugcode_usb_driver . החלטתי לטפל בבעיה והורדתי את התוכנה driver detective במטרה לאתר את התקלה. התוכנה מצאה אצלי המון בעיות של דרייברים ביניהם: USB Printing Support לא תקין. האם מישהו נתקל בבעיה זו? אשמח מאוד אם תעזרו לי כי הבעיה ממש דחופה וחייבים לטפל בה כמה שיותר מהר. ד"א הלוח שלי הוא של אסוס av8 מעבד 64 ביט של amd אשמח לספק עוד פרטים על המחשב לאיתור התקלה. תודה לעוזרים, עידן.
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
netlimiter couldn't connect to netlimiter 2 service יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נכנסתי לGMAIL שלי ושלחו לי קובץ(מסמך WORD) ולא הצלחתי להוריד אותו (גם בקליק ימני וSAVE KHNK AS וגם עם הFLASHGOT) לעומת זאת כשהוריתי לו לפתוח את הGMAIL בIETAB אז הצלחתי להוריד את הקובץ ללא שום בעיה יש למישהו פתרון יעיל יותר?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-