תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אחת טובה שיש בה את כל האפשרויות של מירנדה כמו שאני יוכל להתחבר דרכה גם ל ICQ וגם למסנג'ר, ושאני יוכל לראות איזה איסיקיו יש לכל אחד והכי חשוב מי קורא לי את האווי!! הורדתי כמה גרסאות ולא היה בהם את כל אלה משהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER, ASPIRE 5315 למי שמכיר הבעיה היא שקיבלתי אותו עם ויסטה מובנה אני רוצה להתקין לו XP הבעיה שהיצרנית לא נותנת דרייברים ותמיכה עבור אקס פי אלא רק עבור ויסטה! זה מציק אני חייב XP, אם מישהו ניתקל בזה בעבר או שיש לו פיתרון למצוא דרייברים אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
איך אני שומר את כל ההודעות מייל של דרך תוכנת windows mail וכנ:ל לגביי ה favorit ב אינטרנט
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מזל שיש לי KASPERSKY 6 אם FIREWALL טוב ה IPS 66.185.126.167 174 166 תגידו זה מסוכן העסק הזה אם היו פורצים מה היה קורה? קוראים לזה Dos.Generic.synflood הם תקפו אותי
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות שקשורות לסרטים וצריבה: 1. יש לי NERO 6 ULTRA. ישנה אפשרות, אם אני לא טועה לצרוב סרטים בפומרט SVCD? אני לא כ"כ מבין בפורמט הזה, אבל לא נראה לי הגיוני שקובץ של 700 מ"ב יתפוס בערך 600 מ"ב על הדיסק כשאני בוחר לצרוב אותו כקובץ SVCD? 2. אם לא, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר קבצים ל SVCD? 3. באיזה פורמטים תומכים רוב ה די וי די היום (מלבד MPEG ו VCD/SVCD) תודה מראש שחר
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תראו היום קיבלתי מחשב חדש לגמרי שהרכבתי הורדתי קובץ RAR ששוקל 6 ג'יגה בערך אני בא לחלץ אותו והוא רושם לי את זה: "אין די מקום בדיסק הקשיח Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB" עכשיו אני בדקתי ויש לי עוד יותר מ100 ג'יגה פנוי בכונן ואני לא יודע מה הבעיה אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי על הבעיה ואיך לפתור אותה יהיה נחמד תודה
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את התוכנה אפילו זאת הגירסא: RootkitRevealer v1.71 עוד לא התקנתי אותה, וכשאני לוחץ על הסמל זה אומר שזה הפסיק לפעול וזה שואל אם לסגור או האם לשלוח דוח.. איך אני מפעיל את זה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה שאני יוכל לחתוך מתוך סרט למשל 15 דק' בלבד ממנו
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, להורדה המונית מיוטיוב, הרצתי כל חיפוש אפשרי בגוגל [לדעתי ]] batch download youtube mass download youtube search and download youtube וכו'... ---- חשוב שהחיפוש יהיה בתוכנה עצמה... מצאתי תוכנה TubeMaster היא מושלמת! אבל הבעייה היחידה היא שזה עד 1000 תוצאות... ואני צריך יותר ... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אי מתכנן לעבור בקרוב מאוד למחשב חדש ורוצה להעביר אליו את כל ההיסטוריה של ההודעות ואם אפשר גם יומן שיחות, כלומר שאני אוכל להמשיך מאותו מצב בדיוק מבחינת מה ששמור אצלי במחשב שקשור לסקייפ. לכן אני רוצה לשאול איך אני מעביר את זה למחשב החדש? ובנוסף איך אני מייצא מגבה את זה למקרה הצורך? (אם זה לא אותו דבר בעצם) יש לי skype 3.0.0.188
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן. היה לי כרטיס זיכרון 512 ל DDR2 667Mhz. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 1GB של 800Mhz (אמרו לי שזה יעבוד עם ה 677, פשוט הוא יקבל עד 667) אבל המחשב לא השתנה במהירות שלו. אמנם, ב Task Manager הוא מקבל את הכרטיס ומראה שיש הרבה יותר מקום פנוי במשימות הפעילות אבל המחשב עדיין נשאר איטי יחסית בפתיחת תוכנות (פייסבוק למשל..) ובסתם "גלישה" במחשב עצמו בתיקיות וכו'.. מישהו יכול לעזור לי אולי לבדוק מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בגרסאות קודמות של ICQ היה ניתן לבדוק את החשבון דואר שנמצא על השרת דואר, באמצעות לחיצה על כפתור. בגרסה החדשה הפונקציה הזו לא קיימת (לפחות לא מצאתי אותה...) אולי יש מישהו שיודע אם אפשר להוסיף (להוריד לחוד?) אותה בצורה כלשהיא לתוכנה עצמה? יש איזה פלאג-אין? (אני יודע שקיימות תוכנות רבות (נפרדות) שבודקות את הדואר על השרת, ולא זו הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום אני צריך או תוכנה או משהו לא יודע אני צריך לעבוד עם שורות או משבצות כמו דף של מחברת... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! הבעיה היא בעיקר כאשר אני מקבלת קישורים במייל (תשובה לשאלות באיזה פורום בדר"כ), לוחצת על הקישור, נפתח חלון חדש והוא נשאר ריק. למטה הסקאלה נתקעת בערך בשליש הדרך. עד שאני מתיאשת וסוגרת את החלון. לא כל קישור נגמר כך, יש לינקים שכן פועלים (עד כמה ששמתי לב תמיד הבעיה היא בלינקים לאותם אתרים. במקרים אחרים הוא מודיע לי על כך שהאקספלורר לא יכול להציג את בדף... אם למישהו יש פתרון אשמח. הפתרון שלי היה לעבור לאקספלורר 7, אבל אני לא מוצאת גרסה שמתאימה לויסטה 64 ביט...היתכן שאין כזו?! אשמח אם למישהו יש הפניה להורדה מתאימה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי 8800GT וקבעתי שהקצב רענון מסך יהיה 85hz אבל שאני נכנס למשחקים הקצב רענון יורד לאיזה 60, ניסיתי ובלוח בקרה של nvidia להגדיר אבל גם שם מצאתי להגדיר רגיל ולא מצאתי איך להגדיר שהקצב ריענון יהיה גם למשחקים\3D . מה עושים ? איך אני מגדיר שיהיה 85HZ גם במשחקים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
:'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום איך אני פותר את זה ?(לא נראה לי שמשקפים חדשים יעזרו הפעם) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפירסום ההודעה הזאת, במידה ולא, מצטער. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב בעזרת המחשב כף יד שלי. ניסיתי לעבוד עם Remote Desktop וזה רק עשה לי בעיות וכל פעם שחזרתי למחשב הייתי צריך לסדר את הסמלים ולהתאים את גודל החלונות מחדש. חוץ מזה אני רוצה תוכנה שתאפשר לי לראות מה אני עושה על המסך של המחשב הנייח שלי בזמן שאני שולט עליו עם מחשב כף היד. היש תוכנה שכזאת? תודה מרש.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מערכת WINDOWS CE.... הורדתי תמונות וסרטונים, ואני לא יכול לראות אותם... צריך תוכנה מיוחדת או משהו כזה? בנוסף....אמאיפה מורידם תוכנות למכשירי כף יד? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כאשר אני צופה בסרט עם כתוביות בעזרת VOBSUB וMEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות נראות בסדר גמור. אבל כאשר אני מגדיל למסך מלא הכתוביות נהיות מטושטשות, כאילו הם גדלו עם הרזולוציה של הסרט... איך אני מסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-