תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה בבקשה תוכנה לעדכון הביוס והצ'יפסט שלי... הלוח שלי הוא MSI PT8 NEO SR
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, הורדתי דרייבר לכרטיס קול שלי. http://img526.imageshack.us/img526/6715/66616174.jpg השם שלו זה ConexantHDAudio 221 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי תשגיאה הבאה: http://img441.imageshack.us/img441/1122/dsfdsp.jpg מה לעשות? בבקשה תעזרו זה די דחוף.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה רצינית לניקוי ה-REGISTERY, ניסיתי את התוכנות שמומלצות ב-STICKY אך הם לא מנקות את ה-REGISTERY באופן יסודי. התקנתי MICROSOFT OFFICE 2007 והורדתי אותו, אך לאחר שהתקנתי בשנית הוא זכר עדיין חשבונות ישנים כמו GROOVE. אני רוצה תוכנה שמנקה באופן יסודי, אני לא שולל תוכנות שעולות כסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעיה עם מצלמת אינטרנט מדגם CS120 של אינטל יש לציין שהמצלמה מחוברת, דרייבר עדכני, המצלמה עובדת תקינה ורואים תמונה כשאני נכנס ל"אשף כוונן השמע/הווידאו" רואים את המצלמה ורואים את התמונה והכל עובד תקין. אך כשאני נכנס ל "הגדרת מצלמת אינטרנט" אני מקבל את השגיאה הבאה: "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת" שום תוכנה אחרת לא פתוחה חוץ מהמסנג'ר ויש לציין שבעבר המצלמה עבדה מצויין במסנג'ר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה זה דיי דחוף כי אני מתגייס יום חמישי לצה"ל ואני רוצה שהכל יהיה מסודר 8)
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום ניסיתי למחוק את הנורטוןאבל הווינדוס לא מחק לי אותו טוב שמעתי שיש תוכנה שמוחקת את הנורטון מישו יכול להביא לי קישור ועוד משו ניסיתי להתקין את נוד 32 עשיתי הכל כמו שצריך אבל אני מתחיל את המחשב מחדש הוא לא מעדכן לי אותו אם אני מנסה להתקין גירסה אחרת הוא גם לא נותן לי לעדכן יש למישו פתרון
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני נתקל בבעיה אשר התעוררה אתמול (באופן פתאומי, שלפניה הצלחתי להשתמש בצורב באמצעות Nero ללא כל בעיה) - תוכנת Nero אינה מזהה את כונני הדיסקים שלי כלל, בעוד הם מופיעים במנהל ההתקנים תחת 'המחשב שלי', וקוראים דיסקים בצורה פשוטה. יצויין כי הצלחתי לצרוב דיסק באמצעות Windows בלבד. לאחר עצה שקיבלתי להחליף את התוכנה, עשיתי זאת אך הבעיה נותרה. קיבלתי הודעת שגיאה אשר מבקשת ממני לתת 'רשות' לכלל המשתמשים במחשב לצרוב, אף על פי שהמשתמש בו אני משתמש הינו Administrator. האם יש לכם עצות? מצ"ב 2 תמונות מסך אשר יעזרו להבין מהות הבעיה. שוב תודה מראש לעוזרים. http://img196.imageshack.us/img196/2112/56899557.jpg http://img43.imageshack.us/img43/9945/89764739.jpg
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת תוכנה במחשב אשר מעלה לי את השגיאה הבאה: מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
ניסיתי להפעיל משחק בוואלה אבל הוא אמר שיש בעיה בנגן של SHOCKWAVEחסר קובץ אז הסרתי את הנגן וכשניסיתי להתקין את החדש הוא לא נתן להוריד אותו מישהו יודע למה?????????.. :screwy:
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היום אני מחובר במסנגר פתאום לא רואה טוב כמו עיוות פעם ראשון שלי נסיתי להסיר תוכנה זה אחרי התקנה מחדש אותו דבר בעיה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מוריד משחק כל שהוא ואחרי כמה זמן זה יוצא לי, נסיתי משרת אחר וזה עדיין יוצא אחרי זה הורדתי את flashget, וזה עדיין ככה!! בבקשה עזרה@!!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יצא פלאגין שמתקן את הסימני שאלה שרואים באוואי של האנשים שמשתמשים באייסי 4 ................ ועוד שאלה (הדבר הכי מציק לי נניח ויש לי 5 אנשים ששהכינוי שלהם מתחיל באות א' אז אני לורץ ברשימת אנשים על א וזה בא לי נניח ל"אהרון" אני לוחץ עוד פעם זה עובר ל"אדיר" ונהיה באג של צבע צהוב בסוף השם אדיר .. באג נוסף באותו עניין הוא שאם אני לוחץ עוד פעם הוא חוץ ל"אהרון" ולא לכינוי הבא באות א' ... התוכל לענות לי בבקשה על 3 השאלות..תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כאילו שזה לא מתרגם אוטומטית שאתה מתרגם... זה משהו r, אני לא זוכר פשוט..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעיה בהגדרות הדריבר של הכרטיס מסך 8800GT יש לי את הדריבר הזה http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html עכשיו אני רוצה להגביר את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך בשביל להוריד את הטמפרטורה. אני מצליח להגביר בלי בעיה וזה עובד מצוין אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש וחלונות עולה הוא חוזר למצב הרגיל ואני צריך שוב להגדיר אותו מחדש וזה משגע אותי מי שיוכל להסביר לי איך אני עושה את זה קבוע אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר, מאז היציאה של IE8 פתאום לא עובד לי הLOGIN של YAHOO למייל... וזה לא שהוא כותב לי סיסמא/שם משתמש לא נכונים, זה מתחיל להכנס פתאום עושה כמו REFRESH ומגיע שוב לעמוד הLOGIN. עדכנתי עכשיו ל3.0.8 וזה גם לא עוזר. אבל מה... בIE TAB וכמובן בIE, זה נכנס למייל כמו גדול. זאת בעיה שממש התחילה לפני כמה ימים ולא עשיתי שום שינוי חומרה/תוכנה. ושמתי לב לעוד משהו, YAHOO מפרסמים את IE8 וממליצים עליו... זה ממש נראה כאילו הם דפקו את משתמשי FIREFOX בכוונה. מישהו מכיר/שותף לבעיה הזאת פה ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי פירמוט רציתי להתקין WINDOWS 7 ואני מכנים את הדיסק הוא מגיע למסך התקנה אבל יש רק סמן של העכבר... ניסיתי 2 דיסקים שונים כבר. ואני אציין שכבר התקנתי אותו זה בעיה שהחלה לפני כשבועיים,WINXP מתקין כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איך אני מוריד את קספרסקי משורת התחל ובאותו זמן משאיר אותו פעיל? אפשר? תודה ענקית לעוזרים swg
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-