תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתף תמונות דרך פיקסה. היתרון שלה (או של האתר בעצם) נפח איחסון גדול, יכולת לשתף רק עם מי שאני רוצה (אנשים חייבים להשתמש בססמת האימייל שלהם כדי להיכנס). החיסרון - שנדרש חשבון בג'ימייל כדי לראות את התמונות ולא לכל המכרים שלי יש ג'ימייל. חוץ מזה שזה מעצבן שמנסים לכפות עלי צורת שימוש. אז: יש תוכנה/אתר לשיתוף עם היתרונות הנ"ל, שמאפשר שיתוף אם מי שארצה ללא תנאי?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תראו יש לי סרט AVI שמחולק לשני חלקים, אחד 800 מגה ואחד ל100 מגה. אני רוצה לאחד אותם לקובץ AVI אחד כדי לקודד אח"כ לVCD. יש תוכנה כזאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מקאפי אורגינל בחינם מהאוניברסיטה הוא עובד בשקט ואף פעם לא מתריע על שום דבר הבעיה שסריקה ב Ad-Aware תמיד מוצאת כל מיני דברים לא טובים. האם כדי להחליף לאחד מהאנטי ווירוסים החינמיים המומלצים בסטיקי?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה חבילה שתכלול את כל מה שאני צריך על מנת לקודד AVI לדיוידי שלי ככה שזה לא משנה אם זה VCD או SVCD ראיתי המון מדריכים , אבל כל אחד מהם דורש איזה 6 תוכנות ואני לא יכול להשיג אותם , במיוחד לא בצורה חוקית, אומרים VOB SUB TMPEG SUB MIX SUB2SSA כל מיני כאלה שאין לי איך להשיג אותם כל אחד מהמקורות שלו ,אז יש אולי איזו חבילה אחת שכוללת הכל? אם אפשר אז גם מדריך יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל במעין דבר חדש שיעזור גם לי וגם לכם. בכל פעם שאנו מתקינים מחשב חדש אנחנו נאלצים לבחור תוכנה אחת מבין כמה שתהיה לנו לאנטי וירוס, אנטי ספייוור, פיירוול, וכו'. השאלה היא מה הכי טובה באמת ואיזה לבחור. הפעם נתחיל עם תוכנות פיירוול: מהי התוכנה הנוחה ביותר שמצליחה להסיר לא רק איומים אלא גם קצת רוגלות ווירסים ו
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני משתמש ב KETAMINE וזה עובד לי מעולה. נתתי לחבר שלי להתקין אותה והוא התקין (בלי KAD - כמוני) וגם בדקתי איתו שהפורטים פתוחים דרך האתר והכל טוב. הפורטים בסדר גמור והכל טוב. שהוא מנסה להתחבר לSERVER מסוים זה רושם לו : the server appers to be dead וזה רושם את זה על כל הסרברים. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמעתיקה שמות של שירים לקובץ טקסט. אשמח לתגובות. תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מי שמכיר בבקשה שיספר לי בקצרה מה היא עושה ואיך מתמשים בה...אם אתם יודעים... 10x
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש אחת טובה שיש בה את כל האפשרויות של מירנדה כמו שאני יוכל להתחבר דרכה גם ל ICQ וגם למסנג'ר, ושאני יוכל לראות איזה איסיקיו יש לכל אחד והכי חשוב מי קורא לי את האווי!! הורדתי כמה גרסאות ולא היה בהם את כל אלה משהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, אני התקנתי גירסא של windows media player 9.0 בעיברית, ומשום מה הסרטים שאני רואה הם רק בשחור לבן כשאני יודע שהם אמורים להיות בצבע, ואני התקנתי מקודדים כל מיני ושום דבר לא עזר. יש לכם אולי פתרון בשבילי? אולי אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד גירסא חדשה של windows media player 9 בעיברית... או שיש משהו אחר להוריד שיפתור את הבעיה.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהוט יוכלח לעזור לי למצוא את תוכנת net limiter גרסת 1.25 כי שמעת שהגרסאות שמעליהן לא עובודת הכי טוב. אם אני טועה תקנו אותי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כמה חשבונות אימייל ואני רוצה ש2 מהם הוא יבדוק קודם איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ושאר הדברים? מצידי אחת שעולה כסף, רק שתהיה טובה אני בעיקרון רוצה לשדר לחבר מה שאני רואה על המסך שלי האפלוד שלי זה 64KB ואין לי בעיות תעבורה כל שהן
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי ספק מברק לבזק בינלאומי והתחילו לי בעיות ב-emule. אני מקבל בד"כ low id כשאני מתחבר לשרתים שונים, וה-kad נמצא רוב הזמן במצב firewalled. זה קורה גם כשאני לא מפעיל שום firewall ולא מחובר דרך נתב. בדיקה של הפורטים תמיד מצליחה. זה קרה איך שהתחברתי לבזק בינלאומי. אני לא חושב שזו בעיה בהגדרות, מכיוון שלא שיניתי שום דבר חוץ מאת החיבור לספק. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-