תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה טובה שאפשר להקליט באמצעותה את השירים שאני שומע דרך רשת האינטרנט. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאני מנסה לצרוב דיסק dvd5 זה מראה לי כאילו הוא רק 4483mb אבל על הדיסק רשום 4.7(זה קרה גם בnero7). זה בעיה בנרו או שככה זה אמור להיות?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני יודע, הנושא הזה טחון אבל לא איכפת לי... אני רוצה לשאול איזה אני וירוס יש לכם ומה טוב בו? תפרטו אם הוא הרבה וירוסים, מצליח להתמודד איתם, איך העידכון, לוקח הרבה משעבים...? אם שחכתי איזה חברות גדולות אחרות אז תזכירו לי אני יוסיף... פשוט אני עם נורטון בעעעעע והוא לוקח פול משאבים, מפריע בטירוף!!, העידכון בסדר, הסיריקת וירוסים שעה... ואחריי כל זה היית מצפה שהוא יתקן אבל גם זה לא... הוא לא מצליח לתקן כלום, אחרי הסריקה יש 5 וירוסים ואחריי הטיפול של נורטון 5 וירוסים... אז אני לא מצביע נורטון כי אני לא ממליץ עליו לאף אחד, מה יש לכם להגיד?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי כולם הבעיה: יום אחד, לפני שעות רבות, עדכנתי את המסנג'ר שלי(YAHOO), ופתאום FIREFOX התחיל להוביל אותי לדף חיפוש של יאהו במקום לאתרים שאני צריך ( לדוגמא אם פעם רשמתי xkcd והוא הגיע ל www.xkcd.com, עכשיו הוא מגיע לדף של תוצאות החיפוש "xkcd' בyahoo search. פתרון אפשרי?: כנראה אני צריך להחזיר את מנוע החיפוש בחזרה ל"יותר מזל משכל" של גוגל או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. עזרה בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ את הקבצים הנ"ל ב- mediya player של xp ולא הצלחתי לראות תמונה אלה רק לשמוע קול אני חושב שאולי זה בגלל ההתקנות של כרטיס הטלויזיה שלי ( terratec) או אולי הגדרות לא נכונות לכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce2 Ti אשמח לקבל עצה!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800XT ועכשיו שאני בא להכנס לCONTROL CENTER של הכרטיס מסך הוא לא נכנס לי ולא מבצע שום פעולה ולפני כן זה כן נכנס לי מה הבעיה? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך צורבים בנרו מוזיקה בלי ההפסקה של 3 שניות בין שיר לשיר?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תוכנה שהיא build אני יכול להתקין אותה על המחשב במידה והיא לא הייתה מותקנת לעולם אצלי במחשב הכוונה שלי האם אני חייב להתקין גירסה אחת לפני שהיא מלאה ואז להתקין את הbuild או שאני יוכל להתקין את הגירסת build בלי קשר
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
http://img164.imagevenue.com/img.php?image=37507_Patrick_123_699lo.jpg איך יצא?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו יש לי סרט AVI שמחולק לשני חלקים, אחד 800 מגה ואחד ל100 מגה. אני רוצה לאחד אותם לקובץ AVI אחד כדי לקודד אח"כ לVCD. יש תוכנה כזאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שבת שלום לפורום היקר, הורדתי סרט מהאינטרנט ויש לי את התרגום התואם לו..אני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל את הסרט והתרגום המצורף לו? (לא לצמיתות) תודה רבה! נ.ב יש לי XP 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הכותרת ממש לא מובנת אני יודע.. אני רוצה לשנות מידע מסויים (לדוגמא אלבום, או סגנון), של כמות גדולה של קבצי MP3 במכה... יש את האפשרות הזאת בתוך המדיה פלייר10, אבל היא אף פעם לא עובדת כמו שצריך... אני צריך תוכנה כמה שיותר קלילה וכמה שיותר מוצלחת. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי 25 וירוסים של adware על המחשב... אין לי מושג איך הם הגיעו.. בכל מקרה... 2 מהם רצים בצורה קבועה על המחשב.. ניסיתי להוריד אותם בmsconfig ואחרי שניה זה מחזיר אותם.. ניסיתי לעשות end task והם פשוט נפתחו אוטומטית מחדש- אז מן הסתם שלמחוק אותם ידנית אי אפשר. סרקתי באנטי וירוס והוא מצא את כולם (אני ידעתי רק על איזה 2, הוא מצא 25) ואז ניסיתי למחוק אותם דרך האנטי וירוס והוא כתב לי על כולם delete failed יש למישהו מושג איך אני יכול למחוק אותם?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל הודאות שגיאה (ראו תמונה), מה שמוזר לי זה שזה רק באתר זה (HWZONE), אתמול הורדתי והתקנתי את הגרסה האחרונה (JAVA 6 UPDATE 10) ועדיין הבעיה ממשיכה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון וינדוס vista מתחיל לעשות אצלי הרבה בעיות , מודבר בגירסת ה 64BIT 1.ברגע שאני מנסה להתקין driver של ATI ההתקנה נתקעת ומוצפיע לי מין דו"ח שגיאות , למשהו יש מושג מה לעשות ? 2.בנוסף הבזמן האחרון הוינדוס פשוט קורס לאחר כמה שעות , הוא מראה לי הודעת חלון כחול וקורס. ניסתי לנתח את ה minidup , אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בגוגל. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.10.0003.233 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\Mini052609-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbo…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך אני יקטין ל 5 מגה או ל 1 לשניה לא לשכוח שDIVX באיכות טובה הוא 1 מגה לשנייה ואני עובד ברזולוציה יותר נמוכה של 320*240 (הקלטה ממסרטת וידאו)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה רצינית לניקוי ה-REGISTERY, ניסיתי את התוכנות שמומלצות ב-STICKY אך הם לא מנקות את ה-REGISTERY באופן יסודי. התקנתי MICROSOFT OFFICE 2007 והורדתי אותו, אך לאחר שהתקנתי בשנית הוא זכר עדיין חשבונות ישנים כמו GROOVE. אני רוצה תוכנה שמנקה באופן יסודי, אני לא שולל תוכנות שעולות כסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-