עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Pure-Gold,

אין כמו תמונה מקורית תוצרת הבית [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  2. Started by eladbu,

יש לי ויסטה 32 ביט לאחר עדכון המערכת נעלמו לי רוב התוכניות שהתקנתי מהוספה הסרת תוכניות של "ויסטה" אגב גם מ YOUR UNINSTALLER

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by nik55,

מתלבט אם יש צורך להתקין ויסטה או XP על מחשב חדש אפשר יעוץ?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש לגמרי רק בלי הארדיסק וכונן שאתה שניהם יש לי. בהארדיסק אחד מותקן ווינדוס 7 [שמעדכן דרייברים לבד] השאלה שלי אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמעבירים תהארדיסק למחשב השני? נגיד להסיר את כל הדרייברים? או שבכלל מומלץ לפרמט? [לא בעיה ממש אבל עדיין מבאס ):] אם יש עוד משהו שכדאי לעשות תגידו. ואם אפשר מהר כי כנראה היום קונים. ממש תודה!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by homart,

אהלן! האנטיוירוס שלי מראה לי בכל סריקה מחדש שבמחשב שלי ישנם קבצים שנגועים שתכנות ריגול שמאיטים מאוד את קצב המחשב, הואלא מצליח למחוק את אותם קבצים בגלל שהקבצים האלו ממוקמים בתקייה windows, רשמתי את המיקום המדויק של הקבצים בתקווה שאאוכל למחוק אותם כאשר אפעיל את המחשב במצב בטוח, השםשל התיקיה היה מאוד מוזר, וכל מה שעשיתי כדי למצוא את אותה תיקיה בתקיה windows לא עזר (נסיתי את "הצג תקיות וקבצים מוסתרים" מה שהכי מוזר זה שאם כותבים את השם של אותה תקיה בשורת הכתובת (c:/windows/xxx) אז זה נכנס לתקייה ההיא אבל לא רואים שום קבצים בתקיה למרות שלפי החיפוש של הנורטון אמורים להיות שם לפחות 2 קבצים שנגועים.... מה לעשות?!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מחפש תוכנה להמרת סרטים מפורמט DIVX לפורמט DVD כך שיהיה ניתן לצרוב את הקובץ המומר לדיסק דיוידי ולצפות בו במכשיר DVD....

7. Started by nir8675,

שלום לכולם... יש לי בעיה במחשב כשאני בא להתקין תוכנות או משחקים... הנה תמונה שתסביר הכל Uploaded with ImageShack.us

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by uriby,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה או דרך להפוך DoK ל-bootable ללא צורך לפרמט את ה-DoK. האם יש תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אשמח עם יוסבר ההליך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by free fraek,

אפשר הסבר איך אני מחלף אותם? ואם יש אפשרות לעשות את זה...

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. שלום רב, לאחרונה אני דיי בספק האם כדאי להתקין ICQ 6 על המחשב החדש שלי (בשווי 6K ;D), שמעתי שזאת תוכנה שהיא דיי "פוגעת" ביכולות המחשב ומזבלת אותו. האם זה נכון או שאלו שטויות? השאלה השנייה - מרב חוסר אחריות איבדתי את הסיסמא ל- ICQ וגם את שאלת ותשובת הבטיחות , האם יש איזו דרך שיכולה לשחזר לי את הסיסמא או תוכנה שיכולה לעזור? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by kobicoool,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by y_i_c,

אני רואה שמלא פה יש להם את חלונות XP.....אני בטוח שלא אצל כולם זה חוקי!! השאלה שלי איך השגתם את זה??????????????? הורדתם מהאינטרנט או מה??? ואם כן מה הלינק? ביי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dani1236,

שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. יש לי שאלה לגבי הUPDATE של האנטי וירוס הזה,נכנסתי לSETUP בUPDATE של האנטי וירוס הזה ואפשר להכניס שם שם משתמש,מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. לאחר כ 12 שנה של התקנות וינדוס ותוכנות, היום שמעתי תיאוריה שנשמעה לי מופרכת והייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים: כשמתקינים תוכנות, כדאי להתקין אותן בפרטישן שונה מזה של וינדוס. כלומר, אם וינדוס מותקן ב C, אז תוכנות יש להתקין ב D ולא ב C. עד כה מה שתמיד עשיתי היה להתקין תוכנות בדיוק באותו כונן בו מותקנת מערכת ההפעלה, בעיקר משום שיש תוכנות השמות בכל מקרה קבצים בתיקיית WINDOWS וכך לגרום לתוכנה לפעול משתי מחיצות נראה לי לא הגיוני. כמובן שאם יש תוכנות, סגנון EMULE, MPC וכדומה, שעומדות באופן עצמאי, אין חשיבות למיקום תיקיית התוכנה, אך נאמר עם תוכנות כגון אופיס נדמה היה לי תמיד שיש חשיבות. מה דעתכם? האם יש ממש בתיאוריה? שימו לב שהתיאוריה אומרת שלהפריד את תיקיית התוכנה מהפרטישן של וי…

• 16 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. הייתה לי את אותה הבעיה פעם, בגלל זה התחלתי לעבוד עם AVG. אבל בגלל חוסר יעילות, חזרתי ל-NOD32, וההתנגשות עם הביטורנט כמובן חזרה. אז כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט (BITTORNADO), התוכנה נתקעת אחרי 4-5 דקות בערך. את גרסת הביטורנט אני לא מתכוון לשנות, אז יש דרך לסדר את הבעיה או ששוב צריך למחוק את ה-NOD32 ולנסות אנטי ווירוס אחר?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by pixraider,

אני מחפש המלצות למפרט למחשב חדש בתחום של 3000שח (ללא המסך) ורציתי לדעת מה אתם ממליצים להתמקד בחומרה - - מעבד עם שתי ליבות או ארבע? - איזה סוג של כרטיס גרפי? - כמות זיכרון מומלצת? - לוח אם מומלץ למערכת שאליה עוברים כונן של 2טרה ו-1טרה מהמחשב הישן וכבר זקוקה לעוד כונן... עיקר העבודה שלי היא בעיבוד תמונות מקבצי raw. תהליך העבודה בפוטושופ כולל פתיחה של ספריית התמונות ב-bridge, בחירה של כעשר תמונות, עיבודי "חדר חושך" כמו curves, הבהרות והחששות, ריטוש. תהליך העבודה בלייטרום דומה... בתודה מראש וחג שמח, 8-)

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  19. Started by viper_sb,

אני מצליח לקבל רק תמונות אבל קבצים אחרים .. אני מאשר וישר הוא מבטל את זה מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by eliranl,

זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אני עושה שתוכנת ה- Ad-Aware לא תציג Tracking Cookies כמזיקים?

22. טוב אז אני בין האנשים הבודדים שלא אוהבים את אקספלורר.. ובמקביל גם לא אוהב את פיירפוקס... אני משתמש ב Mozilla 1.7.13 כבר כל כך הרבה זמן.. ומחכה ליום שיוציאו לו איזה עידכון או שיפור או משהו... או כלום לא קורה כבר מלא זמן... מישו יודע למה זה? הם פרשו ממנו סופית?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by ofer1928,

אני צריך תוכנת וידאו שאפשר לערוך איתה סרטים שאני מצלם. שאפשר לחתוך קטעים, להוסיף כותרות של במאי וכל התודות בסוף ושאפשר להוסיף פסקול ברקע...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.