עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by swg,

^ כמה קבצים (בהורדה) מראים חץ אדום במקום חץ ירוק, אך הסטטוס שלהן הוא DOWNLOAD בפירוט למטה (כשאני מצביע עליהם) מופיעה השגיאה הבאה (בשורה של הטרקר סטטוס) Failure: Sorry, 3 active torrents are enough!! זה לפעמים (זה קורה כבר מס' ימים) משתנה מירוק לאדום (וההפך) כשאני פותח וסוגר את התוכנה קבצים חדשים שאני מוסיף להורדה הופכים מיד לאדומים, אך הסטטוס שלהם DOWNLOAD הם פשוט לא זזים מבחינת קצב הורדה (0!) מחכה לעזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. יש לי פנטיום 4 2.4 - בן 3 שנים בערך 2 ג'יגה זיכרון וכל השיט .... אני קונה מחשב חדש בקרוב - אני רוצה לעשות בדיקת בנץ שתיתן לי מספר אחד או שניים שאוכל להשוות עם אותה בדיקה במחשב החדש בגדול .. זה בשביל להרגיש שהיה שווה את הכסף ;D

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אני רוצה חבילה שתכלול את כל מה שאני צריך על מנת לקודד AVI לדיוידי שלי ככה שזה לא משנה אם זה VCD או SVCD ראיתי המון מדריכים , אבל כל אחד מהם דורש איזה 6 תוכנות ואני לא יכול להשיג אותם , במיוחד לא בצורה חוקית, אומרים VOB SUB TMPEG SUB MIX SUB2SSA כל מיני כאלה שאין לי איך להשיג אותם כל אחד מהמקורות שלו ,אז יש אולי איזו חבילה אחת שכוללת הכל? אם אפשר אז גם מדריך יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by zion561,

יום אחד אני גולש לי באינטרנט פתאום המחשב עושה לי ריסט וכותב לי לפני הקטע של הטעינת וינדוס אז זה כותב לי שיש לי ווירוס בHARD DISK הודעת בצבע אדום כזה ואז יש לי ללחוץ N כדי להמשיך וY כדי לראות פרטים בלה בלה.. מתי שאני שם BOOT כדי לפרמט תמחשב אז זה לא מזהה לי תדיסק וזה עושה לי משהו עם BOOT וזה לא קורא לי תדיסק בעע והדיסק עובד פיקס בעע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. אז ככה עד עכשיו התעסקתי עם התוכנה שהיא באמת שימושית, התקנתי אותה עם הדיסק שבא עם המסך. כבר שבוע שהיא עושה לי בעיות היא פתאום רושמת שהמערכת שלי לא תומכת בתוכנה. למרות שעד עכשיו היא עבדה מצויין. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי וכלום לא עוזר. מישו יודע מה הבעיה פה? או שיש לכם איזה תוכנה חלופית לה? שוב אני מציין מסך t220 של סמסונג. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by goldeye,

אממ התקנתי היום את האיטיונס 7 ופתאום שמתי לב שהשירים שלי ניהיו מגמגמים. בדקתי רמקולים אחרים ותכונות אחרות. הבעיה זה הITUNES - יש פתרון ואם לא איפה יש גרסאות ישנות של ITUNES?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by t,

מישהו יכול להגיד לי מה זאת התוכנה הזאת ואיך אני מפעיל אותה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

איזה שוק... כנראה שזה היה לפני כמה חודשים, ביולי... מוזר, אני זוכר שלפני כמה שבועות עדיין היה אתר עצמאי של sysinternals.com הכתבה http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002432.html האתר החדש המיקרוסופטי : http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx ת.נ.צ.ב.ה אני רק מקווה ששני הגאונים האלה ימשיכו ליצור עזרים גאוניים, לא משנה איפה הם עובדים...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. מחפש תוכנה שמעתיקה שמות של שירים לקובץ טקסט. אשמח לתגובות. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by emailaya,

היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…

13. Started by fifke,

משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by IG,

הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. יש לי מחשב ACER, ASPIRE 5315 למי שמכיר הבעיה היא שקיבלתי אותו עם ויסטה מובנה אני רוצה להתקין לו XP הבעיה שהיצרנית לא נותנת דרייברים ותמיכה עבור אקס פי אלא רק עבור ויסטה! זה מציק אני חייב XP, אם מישהו ניתקל בזה בעבר או שיש לו פיתרון למצוא דרייברים אני מאוד אשמח. תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by MoFo,

אני מנסה לעשות OverClocking לכרטיס Sapphire Radeon 9550 בעזרת התוכנה הזאת אך משום מה התוכנה לא זוכרת את הגדרות המהירויות שכיוונתי ולאחר אתחול המחשב מהירויות זכרונות כרטיס המסך והליבה חוזרים לברירת המחדל שלהם, אני זקוק לעזרה ולהסבר כיצד להשתמש בה. תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by gromeck,

שלום לכולם, אשמח אם מישהוט יוכלח לעזור לי למצוא את תוכנת net limiter גרסת 1.25 כי שמעת שהגרסאות שמעליהן לא עובודת הכי טוב. אם אני טועה תקנו אותי.. תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

אני ארשום פה את כל האפשרויות שאני מכיר במידה ויש עוד שאתה משתמשים או חושבים שהוא הכי טוב, תציעו פה ואני אוסיף. דרך אגב שלי ZA החינמי(הPRO עושב לי בעיות ברשת), לאחרונה יש בעיות פינג במשחקים ברשת ויכול להיות שהוא הסיבה ויכול להיות שלא.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by TripMan,

פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. יש לי קובץ חשוב על איזה תקליטור שצרבתי פעם. כשאני מנסה לפתוח אותו (או אפילו לעשות PROPERTIES עליו) האקספלורר נתקע, אותו דבר עם כל תוכנה אחרת (התוכנה נתקעת) וכשאני מנסה להעתיק מהCMD זה אומר לי (אחרי המון זמן) שאין מערכת קבצים שזוהתה :-\. כשאני סתם נכנס לדיסק רואים את הקובץ. אני מחפש תוכנה או דרך לשחזר את הקובץ, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by bennash,

יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום הנוקיה פיסי סוויט שלי עושה בעיות,שאני בא להתקין,משחק או תוכנה על הN73 שלי, אז אני לוחץ על הקובץ,הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין אז אני אומר כן,ואז מופיע המסך של "אם ברצונך לבטל התקנה זאת לחץ כאן" ואני לא לוחץ וזה יוצא לי אחרי 2 שניות שאני רואה תמסך,ויוצא סתם,אני לא מבין למה,את ההתקנה בכלל אני לא רואה על הפלאפון. דרך אגב עשיתי UNINSTALL והתקנתי מחדש ולא עזר.[אפילו כיביתי תפלא והדלקתי מחדש]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by green_dragon,

שלום, לאחרונה עברתי ספק מברק לבזק בינלאומי והתחילו לי בעיות ב-emule. אני מקבל בד"כ low id כשאני מתחבר לשרתים שונים, וה-kad נמצא רוב הזמן במצב firewalled. זה קורה גם כשאני לא מפעיל שום firewall ולא מחובר דרך נתב. בדיקה של הפורטים תמיד מצליחה. זה קרה איך שהתחברתי לבזק בינלאומי. אני לא חושב שזו בעיה בהגדרות, מכיוון שלא שיניתי שום דבר חוץ מאת החיבור לספק. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.

25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי בעייה בדפדפן firefox 2.0.0.14 מתי כשאני לוחץ לפתוח את הדפדפן אז הדפדפן נפתח ופותח לי אותו במסך לבן כולו, וניסיתי גם למחוק הוא ולהתקין מחדש ולא עובד..!! :-[ מה אתם ממלצאים לי לעשות.??? תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.