עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני כמה זמן פירמטתי את מחשבי אך כעת איני מוצא דרייבר לכרטיס הקול.... כיצד אוכל לבדוק איזה כרטיס קול יש לי? אני יודע שהוא מובנה בלוח אם תודה

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  4. אהלן, הורדתי את סרגל הכלים של אתר xo2 והוא מצוין אבל לצערי הרב הוא לא מותאם לעבודה עם Maxthon כנראה, אלא רק לאקספלורר ול-Firefox. אני מניח שהיות ו-Maxthon הוא דפדפן מבוסס אקספלורר בסה"כ, בטח אפשר לעשות איכשהו שסרגל הכלים יתאים לו. אני נורא מבקש את עזרתכם אם תוכלו לעזור. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  5. Started by compman112,

מה יותר כדאי מומלץ מכל הבחינות... תודה

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by dl25,

לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  7. יש תוכנה ששולטת בתוכנה שMSI סיפקה לי עם הכרטיס אבל היא על הפנים ותומכת בPOWER DVD ועוד כמה תוכנות שוליות אז רציתי לדעת אם זה איזה תוכנה אחרת שתוכל לשמש אותי לשלוט על המדיה פלייר אולי או WINAMP? יש סיכוי שזה אפשרי ויש כזה דבר?? תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by ruff stuff,

יש לי את הוירוס backdoor.generic2.mk לאחר סריקה הועבר לכספת של האנטי וירוס שלי avg האם למחוק אותו או להפעיל את ה v cleaner שמטפל בתיקיות עם סיומת exe .תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. אני רוצה למצוא את כל הקבצים הכפולים שיש לי בין שני הארד דיסקים. איזה תוכנה מסוגלת לתת רשימה כזאת? (עדיף חינמנית אם היא באמת טובה)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Dimer,

שאלה שאני לא בטוח שמיועדת לפורום הזה אבל אחרי הכול החומת אש של NVIDIA היא ברמת הצ'יפסט יש לי שתי אפשרויות לחומת אש במחשב החדש שלי.: 1. NVIDIA FIREWALL 2. חומת האש של נורטון כחלק מ-NIS מה עדיף.....? איך בכלל עובדת חומת האש של NVIDIA? יש לה עידכונים? אני אומר מראש, אין לי עיניין בחומת אש אחרת חוץ מהשתיים הללו.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

אודה למי שיכול לעזור לי להפטר מה THEMES הבלתי מחיקים האלה , כדי שלא יופיעו לי ברשימה ויעצבנו לי את העין לא מצאתי את הקבצים האלה במחשב שלי לא בתיקיה C:\Program Files\Mozilla Firefox ולא בתיקיה C:\Documents and Settings\\Application Data\Mozilla ולא באופן כללי בחיפוש במחשב... (שכלל אפשרות לחפש קבצים מוסתרים כמובן)

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by LeftRight,

אני לא רואה עברית באיסיקיו (ICQ 5) אני רואה רק את הכפתורים "הבא" ו"בטל בICQ PRO אני לא רואה לא עברית ולא אנגלית מישהו יודע מה זה או קרה לו?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  14. אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בטעות סגרתי את כל הסרגלי כלים שמסביב לחלון. אין אני פותח אותם שוב? עברתצי על כל האפשרויות תחת WINDOW ולא מצאתי כלום שיחזיר את זה לדיפולט. כך זה נראה עכשיו- בהזדמנות תראו גם את העבודה שלי אבל כשאני יסיים אותה (ממש לא בקרוב ).

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by compman112,

מהי התוכנת הצריבה שהכי מומלצת ושבא אתם משתמשים? אם אפשר אז כולל גרסא

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  18. אורח Si-Nom

איבדתי את הסיסמא של האיסי ואני לא יכול להיכנס לאתר של ICQ,לפה: http://cf.icq.com/cf/icq5/lost_password.html מי שיכול שיעשה RECOVER בבקשה! האימייל:Nickless09@gmail.com איסי:155302208 תודה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by שבע-שנים,

כיצד אפשר לטעון כתוביות לקובץ וידאו?

20. Started by eranRohatyn,

אני מנסה להוריד מה פשר ההודעה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. יש לי קובץ pdf באנגלית ואני מעוניין לקחת את הטקסט שלו ולתרגם אותו בעזרת תוכנת תרגום השאלה שלי היא (כשניסיתי לעשות לטקסט העתק הדבק אז יצא לי בוורד כל שורה מילה אחת) איך אני יכול להעתיק את הטקסט מהpdf לקובץ וורד רגיל שאני יוכל לעשות איתו מה שאני רוצה ? (יש ברשותי את התוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME Professional)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by avivlevy,

כשאני מנסה לקבל נקוודות זה מה שזה עושה לי (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  23. יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by nadaw,

שלום! אזזז.... איפה אפשר להוריד FBC? הביטורנט עם הFAKE אפלוד.. תודה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים