עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by parker8,

אני צריך איזה תוכנה טובה כזאת.. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. Started by Stranger,

קישור או משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by dress,

שלום, מה ההבדל בין גירסת ה-FF הרגילה לבין גירסת ה- Portable מבחינת האבטחה של הדפדפן בכלל ושל הסיסמאות השמורות בפרט(אצלי שמורות עם סיסמת מאסטר איכותית)- כלומר, אני משתמש בגירסת ה- Portable ואם משהוא מעתיק אליו את קבצי ה- FF Portable למחשב שלו הוא יכול לפצח את סיסמת המאסטר ואת הסיסמאות השמורות ב- FF(אני יודע שהן מוצפנות- השאלה אם זה בטוח מספיק, מה איכות ההצפנה)? מקווה שהבהרתי את עצמי טוב... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by zam,

אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. :'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  6. חברים שלום, מדי פעם כשאני גולש ב NRG יש לי בחלק מהכתבות בעיית קידוד, משהו יודע אולי איך אפשר לפתור את זה? חשוב לציין שלא נגעתי בהגדרות הקידוד של הדפדפן, לא התקנתי תוספים חדשים ושזה קורה אך ורק באתר של NRG וגם זה רק בחלק מהכתבות (וגם שם רק בחלק מהטקסט).. מצ"ב תמונה + קישור לאתר (אולי זאת בכלל בעיה בדף).. תודה לעוזרים. http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/869/883.html [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

כשמישהו במצב AWAY או NA או משהו כזה יש IDLE TIME אני רוצה לדעת מה בדיוק הוא מסמל -הזמן שעבר מאז שהמשתמש שינה את המצב למצב הנוכחי? -הזמן שעבר מאז שהוא עשה פעולה אחרונה באייסיקיו ? -הזמן מאז שהוא שלח את ההודעה האחרונה ?

8. Started by srotem,

הורדתי מאתר מורשה קבצי דיסקים של מוזיקה.חלק מהם פועלים כשורה .בדיסקים אחדים הקטעים חוזרים על עצמם מנקודה מסויימת ללא סוף ולא מסתיימים ועוברים לקטע הבא.האם התקלה מוכרת למישהו ויש פתרון?תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. השאלה בכותרת האם אני יכול להשתמש ברשיון OFFICE SBE 2003 (דיסק בעברית) על אותה התקנה באנגלית ? אותו דבר לWINDOWS.. ד"א, אופיס SBE 2003 זה בדיוק כמו אופיס 2003 רגיל רק עם פחות מרכיבים? עריכה= אופס אני בתוכנה ולא בWINDOWS, אבל עדיין אני לא כל כך מדבר על ווינדוס, אז זה מתאים גם לכאן.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by ccc,

1.אני יודע שאפשר באתר שלהם ללחוץ INSTALL NOW אבל יש אתרים שאין את זה ונותנים לך להוריד RAR של הסקין, איך אני מוסיף אותו בצורה הזו? 2. תנו המלצה לפלאג שימושי 3. איך עושים UNLOCK לכל העסק שאני יוכל לגרור את הגוגל באר הקטנצ'יק שבא איתו טיפה למעלה 4. עוד המלצות כלליות לשימוש בדפדפן הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. אהלן שלום שמתי לב שהאימיול לוקח לי את כל רוחב הפס , כיצד אני יכול להגביל אותו כך שלא יקח את כל רוחב הפס ושאני עדיין אוכל להמשיך לגלוש בהנאה. תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by llime,

היי. היה לי דיסק עם איזה דרייבר,שרציתי לגבות אותו,אך במקום לצרוב אותו כ IMAGE,העתקתי את תוכן הדיסק לתיקיה במחשב. בינתיים הדיסק אבד,האם יש דרך לשחזר אותו? ניסיתי לצרוב על דיסק את תוכן התיקיה כ- DATA אך זה לא פותח לי את התפריט כמו הדרייבר המקורי. אגב,תוכנת הצריבה שלי היא NERO 6.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by Kenny,

טוב , אז יש לי כמה חברים אוהבים שהחליטו להציף אותי בהודעות וזה לפעמים גורם לתקיעה של האייסיקיו. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שחוסמת את זה , אני לא רוצה שיהיה לי איגנור מהם , אלה תוכנה שסתם דוגמא אחרי ההודעה ה 20 לא תקבל יותר הודעות... שמגבילה כמות מסויימת להודעות בזמן מוגבל ממשתמש ספציפי (הבנתם? ) ובנוסף אם יש תוכנה שעושה ספאם למשתמש אחר... (הם פשוט שולחים לי הודעה אחרי הודעה... ככה במשך דיי הרבה זמן) תודה :-\

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. ראיתי שיצא Internet Explorer 8 בטא איך אני לא שמעתי על זה עדין? http://filehippo.com/download_internet_explorer/

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  16. כשאני מפעיל תוכנות כגון סבבה די סי או תוכנה של after efect ועוד כמה תוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה>תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה עיצבתי אתר בפוטושופ ואני רוצה ליצור מעיין פריימים כאלה שברגע שילחצו על כפתור יופיע טקסט וברגע שתלחץ על כפתור אחד יופיע טקסט אחר במקום הטקסט ההוא.. עכשיו רציתי לדעת אם איפשר לעשות את זה באימג' רדי בכלל? ודרך אגב בלי עצות של רולאובר כי זה קקי אי אפשר עם זה ניסיתי..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by WarNet,

אני לא יכול לגלוש ב-FF לדוגנמא אני נכנס לאתר שלכם והוא מעביר אותי ישירות לפה בינתיים אני גולש ב-IE איך אני מסדר את זה? באתר הזה:http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_resolve_error_lander_in_mozilla רשום להסיר את MEGAUPLOAD TOOLBAR הסרתי ועכשיו ,הוא לא נותן לי בכלל גישה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. הי אני מנסה להוריד את התוכנה הנ"ל (גירסת ההתנסות החוקית!) וזה מתבצע ע"י הורדת תוכנת הורדה- שמורידה את הFW מהשרת של ZA... הבעייה שבדיוק כשההורדה מגיעה לסוף, קופצת לי הודעה שהשרת לא נמצא או משהו כזה וההורדה מתבטלת. ניסיתי למצוא מקורות אחרים להורדה, אבל כולם מובילים לאותו המקור... מישהו מכיר מקור אחר להורדה (לגירסה החדשה) או משהו שאני יול לעשות כדי להוריד את התוכנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by LIOR42,

יש לי קובץ בתקיה SYSTEM32 ב-WINXP שנראה לי שזה ווירוס ואני רוצה למחוק אותו אבל היא לא נמחקת כל הזמן כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש אני נכנס למנהל משימות ומנסה לכבות אותו מישם ואז למחוק אותו ואז מופיע לי שעון של דקה ונכבה לי המחשב מה אני עושה בכדי למחוק את זה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי מודם ADSL. הבעיה שנוצרת היא שאחרי כמה שעות של חיבור לאינטרנט החיבור "נופל" - יש סימן תקלה על החיבור LAN, ורק RESET למחשב מאפשר חיבור חזרה. עשיתי כמה בדיקות - וגיליתי שרק כשהאימיול פועל ברקע התופעה נוצרת. אם אין אימיול - החיבור לא ייפול. עשיתי את הבדיקה הבאה - לא הפעלתי אימיול, אבל במקום זה יצרתי סקריפטים שיבצעו בLOOP הורדה והעלאה של קבצים גדולים בFTP בקצב גבוה. רציתי לראות אם כל TRAFFIC יפיל את החיבור. התוצאה - אין בעיה!!. המחשב שלי מבצע DOWNLOAD ן-UPLOAD כבר יומיים בלי בעיה. כלומר - האימיול גורם לזה. ברקע רץ לי FW של מקאפי. הדרייברים של הכרטיס רשת עודכנו. האימיול הוסר והותקן מחדש, והTEST PORTS שלו תקין. הPORTS שבחרתי עבורו הם 2801 ן-2802. מה לדעתכם הסי…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by opt,

אפשר להוריד מדריך [חינם] לגירסה האחרונה של פוטושופ בעברית מהאתר www. itsuvgraphi.com

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by lharpaz,

שלום, במצגות power point מסויימות אני לא יכול לראות חלק מהתמונות. במקומן רשום: QuickTime and a MPEG-4 Video decompressor are needed to see this picture (אני חושב שבחלק מהמצגות רשום משהו דומה אבל לא זהה, אבל אני לא בטוח). אני חושב שחלק מהמצגות האלה הגיעו ממקינטוש בצורה זו או אחרת, שוב, אני לא בטוח. מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים

24. Started by Yaron-Cohen,

אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אני מקבל את ההודעה הבאה: יש לציין שכבר אין לי על המחשב DEAMON TOOLS כי הסרתי אותה ושהמשחק הוא מקורי. אני עם ויסטה 64. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים