תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! תמליצו לי בבקשה על תוכנה לניקוי ותיקון הרג'יסטרי. אם אפשר, אז עם עדיפות לתוכנות המיידעות את המשתמש איזה דברים בטוח למחוק מהרג'יסטרי ואיזה לא. תודה מראש
-
איך יוצרים קובץ mp3 בתוכנה ejay ,התוכנה יוצרת קבצים בפורמט mix ואני רוצה לשמוע את הקבצים שהכנתי בנגן שלי
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייייייייייייי ממצב?! חג שמייח לכולם אז ככה סבא שלי מחפש תוכנה לניהול כספים וחשבונות בייתיים צריך משו פשוט וידידותי למשתמש ו..............זהו אז המלצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנה הזאת. אני לא מצליח להיכנס לאף אייפי למרות שאנשים אחרים כן מצליחים זה נותן לי את הerror : [19:22:19] Connecting to 80.179.150.79:8767 [19:22:22] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it זה ממש מעצבן =\. ניסיתי לכבות את הפייר וול ואת האנטי ווירוס וזה עדיין לא עזר. בנוסף לזאת אני לא מצליח להיכנס לF.A.Q ולvisit our forum וVisit our website מה הפאקינג בעייה =( תודה מראש עריכה: יכול להיות שזה לא עובד בגלל שאין לי שום דפדפן שמוגדר כראשי? כי לפני כמה ימים התקנתי fire fox ולחצתי "כן" כשהוא שאל אם להגדיר אותו כדפדפן ראשי. ואז לא אהבתי את הפייר פוקס ומחקתי אותו ואין לי מושג איך אני מגדיר מחדש את הexplorer כדפד…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי בעיה כפתורי האפים לא פועלים לי שמעתי שיש תוכנה שמסדרת אותם בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תוכנה שנועלת את מקשים,בעיקר את מקשי ה-windows. תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי תוכנה שנקראת I HATE THIS KEY . אפשר לנעול תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחותי הקטנה בת ה9 יש מחשב בחדר שאני ארגנתי לה יחד עם חיבור לאינטרנט מהיר. היא משתמשת במסנג'ר לשיחות עם חברות שלה מהכיתה. אני חייב תוכנה או משהו שפשוט יחסום קבלת קבצים במסנג'ר, מכיוון שאני ממש לא סומך על חברות שלה מכיתה ד' שישלחו לה כל מיני זבל. בנוסף אני רוצה לחסום אתרים מסויימים ואתרי פורנו רק כדי להיות רגוע שלא בטעות תראה תוכן שהיא לא צריכה לראות, וגם לחסום צ'טים... איך אני עושה את זה, זה דיי דחוף, הילדה עדיין בת 9 לעזאזאל, אבל עדיין אני לא יכול לחסום ממנה את האפשרות להתכתב עם חברות שלה, לכל הכיתה שלה יש מסנג'ר.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מראש אני מצטער על הכותרת הנכה, לא עלה לי משהו יותר טוב בראש לכתוב בכל אופן, קורה לי במספר אתרים כבר שכשאני מנסה להיכנס אליהם (למשל vgames.co.il) הדפדפן (IE) מראה דף לבן חלק לחלוטין ולמטה כותב "done" כאילו שהוא סיים לטעון את הדף אגב, בפיירפוקס הבעיה לא קיימת עם אותם אתרים (ואל תגידו לי לעבור לFF, אני רוצה לפתור את הבעיה, לא לעקוף אותה איכשהו) מה שגם מעצבן אותי זה שזה כבר קרה לי פעם ואז תיקנתי את זה, אבל שכחתי איך... בכל אופן, תודה רבה למי שיעזור, כי זה ממש ממש מציק לי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכוללם למישהו יש תוכנה שמתרגמת משפטים ארוכים אני צריך תוכנה טובה ופשוטה ולא שאני צריך להיות מחובר לאינטרנט בישביל זה.. תוכנה שמתקינים במחשב ומשהו טוב ואם אין תוכנה של המחשב אז שיהיה עם אינטרנט תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את תקיית התמונות לפי תצוגה של סרט צילום מופיעות לי התמונות בצורה מוזרה. ברגע שאני לוחץ על תמונה כדי לראות תצוגה מקדימה, מופיעה לי תמונה אחרת מהתיקייה, כך שכל התקייה מבולגנת ולא תואמת את שם הקובץ לתמונה...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המשחק need for speed most wanted מותקן על המחשב. היתקנתי את המשחק גם אצל המחשב של אח שלי. עכשיו אני מעלה את המשחק הכל טוב ויפה. אני מגיע לבחירה לאן אני רוצה ללכת, להיסתובב או לעשות איזה מירוץ מסויים. אני בוחר בדבר מסויים, זה מראה לי את המסך, (אם אני לא טועה של הטעינה) בו יש אורות של משטרה. לאחר מספר שניות במקום לעלות את המשחק, המשחק נסגר ומחשב מגיע לשולחן עבודה, כאילו המשחק לא פעל אף פעם. עכשיו נכנסתי ל: התחל>תוכניות>ea games> לתיקיה של המשחק>easy info. הכל שם מסומן ב-V חוץ מדריבר של הכרטיס מסך והדריבר של הכרטיס קול, בשניהם מופיע הסימן ! (סימן שאלה ברקע לבן). עכשיו אני לא בטוח שהבעיה הזאת היא משם. וממש לא בא לי להיסתבך עם הדריברים של המחשב, ואני…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לגזור ממנו רק חלק קטן, חשוב לי שהתוכנה תיהיה פשוטה לתפעול, מינימלית כזאת... אבל בכל זאת שתוציא את החלק באיכות קרובה למקור ושלא תהרוס לו תאמא... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את הmedia player classic. אני מדגיש- זו תוכנת הקוד הפתוח, לא זאת של ווינדוס אני רואה שיש לה אפשרות לsubtitles. מה זה בדיוק? האם זה אומר שאפשר להריץ סרטים עם קובץ נפרד של כתוביות כמו שאפשר עם הנגן של ווינדוס? או משהו אחר? בכל מקרה איך משתמשים באפשרות הזו?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שצריך להתקין DIRECT X,וקודק K-Lite Codec Pack Full,אז התקנתי את שתיהם,וזה עדיין נותן לי שגיאה. אגב התקנתי את זה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm [את הFULL]. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בדפדפן מקסטון, הכל טוב ויפה עד שאני יוצא מאתר מסויים והדפדפן פשוט נתקע המון פעמים. אותו דבר בתוכנה כמו אימיול, בזמן עלייתה הוא טוען שעה ואחרי שנכנס נתקע. לא בדקתי או לא נתקלתי בעוד תוכנות ויישומים, פשוט שני אלה בקבע עושים לי צרות. רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה, איך אפשר לבדוק או לתקן את זה? זה מעיק.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט וכשאני מדברת שיחת וידאו עם קול לא שומעים אותי ולא רואים אותי המקרופון מכוון לפול עוצמה, אני רואה את עצמי במצלמה ואת מי שאני מדברת איתו אבל לא אותי מה לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברה אחי שלי התקין את התוכנה ותמיד כשהוא מתקין אותה יש לי בעיות. יוצא לי ממשחקים, נותן שגיאות כשאני גולש וכדו' ומבקש DEBUG איך אפשר למנוע מהתוכנה לבדוק לי כל דבר ולהפסיק להציק לי כשאני משחק קרייסיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אחרי פירמוט הותקן לי מהאימג' באופן אוטומטי אקספלורר 8 באנגלית הורדתי את הגירסה שלו בעברית ואז הוא מציג שגיאה קיימת אצלך גירסה מתקדמת יותר ואז אי אפשר להתקין את זה יש דרך להפוך את זה לעברית? ובנוסף אני לא מוצא את ההתקנה שלו בהוספה והסרה של תוכניות תודה לכולם שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך בבקשה עזרה בקישור לדרייבר לחלונות 7 לכרטיס קול CREATIVE SB LIVE! כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מצליח למצוא את הכרטיס וההתקנה נכשלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-