עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by elior021,

אהלן יש לי אופיס 2007 על המחשב אבל לפעמים אני צריך לעבוד אם אופיס 2003 מה שקורה זה שאני פותח קובץ word של גירסת 2007 הוא נפתח אבל אז אי אפשר לפתוח אותו יותר על גרסת 2003 האם יש פיתרון לזה ששני הגירסאות יעבדו ביחד (לא בו זמנית ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by iyehuda,

הלוח שלי הוא MSI דגם ms 6728 ואם אפשר אתר בחינם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by גליל,

ניסיתי להריץ את הקבצים הנ"ל ב- mediya player של xp ולא הצלחתי לראות תמונה אלה רק לשמוע קול אני חושב שאולי זה בגלל ההתקנות של כרטיס הטלויזיה שלי ( terratec) או אולי הגדרות לא נכונות לכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce2 Ti אשמח לקבל עצה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. טוב אז אני בין האנשים הבודדים שלא אוהבים את אקספלורר.. ובמקביל גם לא אוהב את פיירפוקס... אני משתמש ב Mozilla 1.7.13 כבר כל כך הרבה זמן.. ומחכה ליום שיוציאו לו איזה עידכון או שיפור או משהו... או כלום לא קורה כבר מלא זמן... מישו יודע למה זה? הם פרשו ממנו סופית?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  8. התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341509,00.html

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. פרמטתי את המחשב התקנתי את כל הדריבירים במנהל התקנים הוא מראה לי שהכרטיס קול(מובנה) מותקן במלואו אבל אין לי את האיקון של הרמקול בסרגל ליד השעון ואני לא יכול לשמוע כלום במנהל התקנים מסומן לי בצהוב שלא הותקנו - "התקנים אחרים- PCI" שאני מנסה להתקין דרך הדיסק דריברים המקורי של הלוח הוא נותן לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הדריבר מה לעזעל קורה פה תודה!!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

אני מחפש מדריכים שיסבירו איך להשתמש בתוכנה Fruity Loops (אם אפשר בעברית) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by VanGuard,

יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by adirss,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by danik,

היי אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול ליצר ICON פעם הייתה לי תוכנה כזאת אבל שחכתי את שמה....

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

היי, אני צריך גיליון אקסל שיהיה כמו יומן (לפי ימים לכל השנה) וכשנזין איזה אירוע שנמשך על פני תקופה מסוימת, נראה אותו בכל יום. לדוגמה, אני משריין שימוש בלפטופ-3 לכל ימי שני מתאריך 1.1.10 עד 31.7.10 – שיהיה אפשר לראות את זה בכל יום שני בגיליון. אני יודע שהדרך הכי קלה זה ליצור יומן משותף בגוגל דוקס \ באוטלוק, אבל אקסל יהיה הרבה יותר נוח במצב הנוכחי. תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by itamardabush,

הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by kinggil,

הבעיה סודרה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=406543&sid=127 בסןף החודש זה כנראה יצא סופי(כרגע זה "מועבר לייצור") מעניין כמה באגים עוד יהיו בזה...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by avishai,

מישהו יודע איך נפטרים מהסרגל שהוסיף לי ה-replace dash בוורד? את הכפתור החדש העברתי לסרגל כלים אחר, אבל בכל פעם שאני מתחיל את וורד, הסרגל (שהורדתי אותו ב"התאמה אישית") חוזר ומופיע.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by gab1234,

שלום לכווווווווווולם !!! יש לי בעייה קצת מוזרה . יש לי מדפסת משולבת - HP 5500 , ולפני כמה ימים התוכנות שבאות ביחד עם ההתקנה , תוכנות שאחראיות לכך שאני אוכל לשלוח פקס מהמחשב ואו לסרוק מסמכים למחשב הפסיקו לפעול . אין לי רוגלות ולא וירוסים ובכול זאת לא הצלחתי להפעיל אותן . חשוב לציין שפעולות שלא זקוקות למחשב כמו משלוח פקס או העתקת מסמכים עובדים טוב כך שזה לא המדפסת עצמה. ועכשיו לבעייה האמיתית ... נכנעתי לבסוף וניסיתי להסיר את המדפסת מתוך הוספה\הסרה ופשוט כול פעם שאני מגיע לשלב שבו הוא כאילו מתחיל להסיר המחשב או נתקע או מוציא מסך כחול. התקשרתי לתמיכה של HP ובהדרכתם ניסינו להסיר את המדפסת דרך קובץ אצווה אך שוב ברגע שהוא מגיע למחצית הדרך המחשב מוציא מסך כחול. לבסוף בתמיכה אמר…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by md22,

אני מחפש תוכנה (או אתר) לשליחת SMS ללונדון (בICQ אין אפשרות לשלוח ללונדון) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by zoriza,

פיצלתי באמצעות התוכנה hjsplit קובץ ששוקל כ-6 ג'יגה ל-2 חלקים וצרבתי על 2 דיסקים של DVD . ניתן לחבר קבצים אלו באמצעות התוכנה הנ"ל ובתנאי שהם יהיו באותה תיקייה . הבעיה היא שאיני יכול להעתיק מהדיסק למחשב חלק 1 מתוך ה-2 . ישנה דרך לחבר קבצים אלו מבלי להעתיקם למחשב? יש לציין שיש לי 2 כוננים של DVD במחשב .

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  25. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 כאשר אני עושה חיפוש בגוגל לא משנה על איזו מילה, כל תוצאה שאני לוחץ עליה במקום להגיע אליה זה מביא אותי לאתר חיפוש כלשהו או אתר סקס. ניסיתי להריץ סריקות עם ADAWARE מעודכן וזה לא עזר, התקלה קוראת אך ורק באתר של גוגל. קישורים באתרים אחרים עובדים תקין. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים