תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: בעיקרון כמעט כל אתרי האינטרנט עובדים ללא שום בעיה ופלאש פועל כמו שצריך. אבל... כשאני נכנס לאתר www.planetside.com לא עובד הפלאש וכתוב לי כשאני לוחץ קליק ימני על המקום שבו אמור להיות סרט פלאש "Movie not loaded...". במחשב של אחותי לעומת זאת, האתר עובד בסדר גמור. מעבר לזה, שימו לב לתפריט בתחתית הדף - מה השטויות שמופיעות לי שם במקום Contact, Support וכו'? אגב, ניסיתי לחפש פתרונות. באמת שהרצתי שאלות בגוגל וניסיתי כל מיני פתרונות (למחוק, להתקין מחדש, כלים מיוחדים, תוספות, פתרונות של מייקרוסופט) אבל שום דבר לא עזר עד כה. אני מיואש. תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זוהי הבעיה http://img172.imageshack.us/img172/5635/24122566lc4.jpg מה עליי לעשות? להתקין מחדש את הSetPoint? או שיש פיתרון אחר עדיף?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אשמח עם יוסבר ההליך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה... שיחקתי קצת עם הכרטיס קול והוא נראה לי קצת נדפק לי. אבל אולי זה בעיה בדרייבר או משהו כזה כי הטכנאי[הלכתי לקנות כרטיס רשת ו"על הדרך" שאלתי אותו מה עם זה]הוא אומר שזה משהו בקונפיגרציה לא נכונה או משהו כזה... הנה תמונה של ה device manger http://planet.nana.co.il/dando2004/fuckedup.jpg מה אפשר לעשות?....... להתקין שוב דרייברים או מה? תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות הגדרות אבל כל הזמן הוא קורס מישהו נתקל ? מערכת WIN 7 64 BIT מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לכרום שישנה את האייקון של הפייסבוק לפי הודעות צ'אט שאני מקבל וכו'. פשוט כשעושים Pin tab הוא מוחק את הטקסט ומשאיר רק את האייקון, וכמובן שרק בטקסט כתוב אם יש לי הודעה חדשה... משהו כמו ש Better Gmail עושה לג'ימייל בפיירפוקס (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/better-gmail-2/) תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דבר ראשון האם באמת יש הבדל בין 64 ביט ו - 32 ביט במבחן ביצועים? הדבר השני זה האם 64 ביט צורך יותר זיכרון לשם עיבוד מקבילי ? האם התמיכה לאחור פועלת טוב? רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם 4GB זיכרון פיזי, המחשב אמור להיות משומש יותר לעבודה עם VMWARE ופחות משחקים. ככה שאני צריך יותר ביצועים ככה שאני חושב על 64 ביט, המערכת שלי אמורה להחזיק בין בערך 4 מערכות בו זמנית. אם אני מפעיל אותם ב - 64 ביט אני צריך עוד זיכרון ? תודה יבגני
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים שיסבירו איך להשתמש בתוכנה Fruity Loops (אם אפשר בעברית) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם האמיול כול פעם שאני מפעיל את האמיול בלילה אז אני קם למחורת והוא עובר לי שרת זה ממש מעצבן שהוא לא נמצא על שרת אחד כי אז כול פעם התוכנה מנסה לחפש יוזרים אחרים ואז המהירות איטית דרך אגב יש לי פייר וואל של Norton Personal Firewall מקווה שתעזרו????
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קיבלתי מסמך חשב באימיל, פתחתי אותו וגיליתי שהוא משום מה נפתח לי בצורה של 4 דפים, איך אני מחזיר את זה לצורה המקורית? נפתר, הייתי צזריך לעשות זום [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
היי, יש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב שאני לא מצליח להסיר אפשר המלצה לתוכנה שתוכל למצוא לי אותו ? אלו התוכנות שעשיתי איתם כבר סריקות: kaspersky internet security 6 nod32 spyware doctor ad aware spyeraser spybot אני יודע שיש את התוכנות spy sweeper , zone alarmאבל הם לא תומכות במערכת הפעלה שלי (xp 64 bit) יש גם את התוכנה hijack this אבל היא מוצאת הרבה דברים ואני לא יודע איזה למחוק אם מישהו פה מבין בה ויכול לעזור תגידו לי אני יכול להעלות את הרשימה של הדברים שהיא מוצאת תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קצת קשה לנסח את הבעיה שיש לי, אבל אני אנסה. יש לי HTPC שמחובר למסך רגיל 19'' (DVI) וכן למקרן (HDMI למגבר שממתג את הוידאו למקרן). המקרן הוא FHD והרזולוציה שכרטיס המסך (Sapphire HD4670) מוציא היא 1080*1920. למרות זאת, התמונה המוצגת על ידי המקרן מתוך חלונות הינה קטנה יותר בשני הצירים (רוחב וגובה). חשוב לציין שכשמפעילים במקרן תמונת Demo ברזולוציית FHD (יש שם פונקציה כזו) התמונה בגודל מלא (גדולה יותר מאשר מוצגת על ידי המחשב). יותר מכך, כשהמחשב מודלק (לפני טעינת חלונות) התצוגה גדולה, ורק כשווינדוס עולה התמונה הופכת פתאום קטנה יותר. ברור לי לכן שזו איזו בעייה של דרייברים. אבל כאן העניין מסתבך. מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת במקור הייתה ויסטה, ושם שום דבר לא פתר את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קיצר כנראה שהתמסטלתי מאדים של קיווי הפרי הטרופי והחביב למראה אך המסוכן לבריאות המחשב, כי פתחתי קובץ מצורף לאי מייל (כי היה כתוב עליו lab report! ואני סטודנט! זה נראה הגיוני!!!!), התיקיות שלי התחילו להתמלא קבצי חרא שהבטיחו פורנו של בריטני והבנתי שנדפקתי. מחיקה ידנית בעזרת פונקציית החיפוש של ווינדוס, ועלעול קצר באתר של סימנטק הביאו אותי להבנה שאין מדובר בספאם טורדני ביותר אלא בוירוס לא וונדליסטי אך מעצבן לא פחות. הורדתי את כלי ההסרה, הרצתי, נפטרתי, והרצתי שוב - ולא נמצא דבר. אין סימפטומים נוספים לבינתיים, אבל איך אני יכול לדעת שנפטרתי ממנו סופית? אשמח לךקבל טיפים ממי שכבר שרד את זה, תודה מראש - n00b.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תראו למשל שאני נכנס ל YNET ווואלה שופס ועוד כמה אתרים לא הרבה.. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img288.imageshack.us/img288/9040/help4ga.jpg בבקשה אפשר עזרה איך אפשר להעיף אותה?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד במחשב של 120 G. ההרדיסק מחולק לשלושה חלקים c e d היום העברתי סרט מהמחשב נייד שלי למחשב לתוך כונן D. פתאון המחשב נתקע ניסיתי כל דבר אפשרי כדי שהוא ימשיך לעבוד .. ובסופו של דבר עשיתי ריסט. הווינדוס חוזר הכל טוב ויפה רק ש כונן D חסר ואיתו 15 G של מידע. יש למשהו פיתרון? האם אין מה לעשות.. הלך המידע? תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-