תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ושאר הדברים? מצידי אחת שעולה כסף, רק שתהיה טובה אני בעיקרון רוצה לשדר לחבר מה שאני רואה על המסך שלי האפלוד שלי זה 64KB ואין לי בעיות תעבורה כל שהן
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה או תוסף לשליחה של מיילים באופן קבוע כלומר אפשרות מוגדרת מראש לפי תאריכים שונים בצורה אוטומטית לקבוצה מוגדרת (אני משתמש גם בפייר בירד וגם באאוטלוק אקספרס אבל אפשרי גם תוכנות אחרות, חוץ מאוטלוק) תודה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה לעזעזל הולך פה? הפיירפוקס החליט להתעדכן ואחרי הפעלה מחדש שלו הוא עדיין רושם לי שצריך להפעיל אותו מחדש בשביל שהתוספים יפעלו. עכשיו אני תקוע בלי תוספים והתוסף היחיד ששמתי לב שעובד זה גוגל טולבאר. :s05: מישהו ניתקל במשהו כזה? מישהו יודע מה לעשות? עריכה.. לא חשוב, הבעיה נפתרה. איכשהו התוספים חזרו לפעול אחרי מחיקה של כמה קבצים (ראיתי בפורומים של MOZILLA), אבל חלק מהם נמחקו. מזל שFEBE שומר אותם בתיקיה נפרדת ככה שאפשר להתקין אותם גם אם הוא לא מותקן (גם הוא נמחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להפיכת קבצי פונטים fon לקבצי ttf קבצי הfon הם פונטים ישנים וttf הם פונטים סטנדרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת ללמוד עיצוב גרפי (אני חושב ללכת על בית ספר "תפנית" בראשון לציון , איך הוא?) והאם יש עוד המלצות לגביי העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה לעשות כדי לבטל את הסריקה של הדואר יוצא (בלבד) ?
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כשמישהו במצב AWAY או NA או משהו כזה יש IDLE TIME אני רוצה לדעת מה בדיוק הוא מסמל -הזמן שעבר מאז שהמשתמש שינה את המצב למצב הנוכחי? -הזמן שעבר מאז שהוא עשה פעולה אחרונה באייסיקיו ? -הזמן מאז שהוא שלח את ההודעה האחרונה ?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתוכנה RealTemp אני לא מצליח להפעיל אותה אפילו מישהוא יודע למה? הינה יש לי פה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=mzmdo32gzdmy.bmp תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי להריץ חיפוש כי ניסיתי ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
1.אני יודע שאפשר באתר שלהם ללחוץ INSTALL NOW אבל יש אתרים שאין את זה ונותנים לך להוריד RAR של הסקין, איך אני מוסיף אותו בצורה הזו? 2. תנו המלצה לפלאג שימושי 3. איך עושים UNLOCK לכל העסק שאני יוכל לגרור את הגוגל באר הקטנצ'יק שבא איתו טיפה למעלה 4. עוד המלצות כלליות לשימוש בדפדפן הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי. היה לי דיסק עם איזה דרייבר,שרציתי לגבות אותו,אך במקום לצרוב אותו כ IMAGE,העתקתי את תוכן הדיסק לתיקיה במחשב. בינתיים הדיסק אבד,האם יש דרך לשחזר אותו? ניסיתי לצרוב על דיסק את תוכן התיקיה כ- DATA אך זה לא פותח לי את התפריט כמו הדרייבר המקורי. אגב,תוכנת הצריבה שלי היא NERO 6.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
צרבתי קבצים באפשרות multisession עכשיו אני רוצה לסגור את הדיסק כדי שאפשר יהיה לקרוא את הקבצים לא ברור לי איך עושים את זה...
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי morphXT איך אני רואה כמה קרדיט יש לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש כזאת. אהבתי תגרפיקה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם בתוכנות הפוטושופ הישנים יותר, כדי לחדד את התמונה צריך ללחוץ על זה - image->sharpen->unsharp mask עכשיו התקנתי את הפוטושופ cs3 החדש, ואני לא מוצא את האפשרות - חידוד התמונה, מישהו יודע איפה האופציה הזאת נמצאת?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה.... התקנתי לפני כמה זמן את איסיקיו 6, ואני לא מרוצה ממנו. לכן התקנתי חזרה את 5.1. אז כשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי שקיימת גירסא חדשה ועל מנת להישתמש באיסיקיו אני חייב להשתמש בה. ניסיתי למחוק את שניהם והתקין מחדש רק את 5.1, אך אותה בעיה קפצה שוב לא ניסיתי מחיקה מלאה (שמוחקת גם את ההיסטורי, כי אני רוצה לשמור עליו) יש איזה פיתרון? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם. מבקש לדעת איפה נמצאים הנתונים של ICQ ושל MESSENGER ואיך לגבות אותם לפני פירמוט המחשב והתקנת WINDOWS מחדש במיוחד רשימת האנשים המוכרים לי, ככה שאני לא אצטרך להגדיר הכל מחדש, או לאבד חלק מהם. צריך תשובה גם ל-ICQ וגם ל-MESSENGER תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-