תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה-G700 של לוג'יטק ואני מנסה להתקין את התוכנה SetPoint לעכבר הזה בגרסא הכי עדכנית שלה לווינדווס 7 32 ביט. מצאתי את התוכנה דרך האתר של לוג'יטק וידאתי שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה שלי ולגרסא שלה (32 ביט) ואחרי שההתקנה מסתיימת התוכנה לא מותקנת על המחשב משום מה כאילו לא התקנתי את התוכנה בכלל. קראתי ברשת שזו בעיה מוכרת אבל אין לי שמץ של מושג איך לנסות לסדר את זה. הורדתי את התוכנה מכאן: http://www.logitech.com/en-us/428/7244?section=downloads
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני משתמש וזה התוצאה: (לא מומלץ לבעלי מודם 56! ;D ). מי שמשתמש תראו גם אתם את ה-DeskTop שלכם בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כזאת תוכנה נגד "גנבים ופורצים" כל פעם שהמצלמה תזהה תנועה היא תתחיל לצלם... להפוך את מצלמת האינטרנט לסוג של מצלמת אבטחה כזאת... תודה לעוזרים מראש נ"ב לא משנה אם זה חינמי או לא....
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש באינטרנט סרטים שאם לוחצים עליהם, המדיה פלייר נפתח ומנגן אותם אבל מאז שהתקנתי K-LITE CLASSIC PLAYER אני חייב לעשות שמירה בשם איך מחזירים את זה למצב הקודם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לבן דודי מחשב שבו לא השתמש זמן רב, ושכח את הסיסמה ל-WIN שלו. יש לו WIN XP PRO, ברצותי לישאול אם יש איזו דרך קלה ופשוטה לגילוי הסיסמה? אולי משהו בסיגנון, להעתיק את הקובץ ששומר את כל הסיסמאות ב-WIN ואז עם תוכנה שמפצחת\מפענחת לימצוא את הסיסמה המתאימה.? ולנושא השני,זה יהיה אתגר לא קטן, בבית סיפרי ישנה מעיין רשת מחשבים שבה כל תלמיד יכול להיתחבר אך ורק כ guest, לא מדובר ברשת תרתי משמע אלא תוכנת פיתוח חדשה שממחשב אחד (מארז אחד) מתחברים שישה מסכים ולכל אחד יש את היוזר שלו, אבל המידע כולו נישמר על המחשב היחיד.. עכשיו, ליוזר הרגיל (הguest) יש הרבה מיגבלויות ורק דרך חשבון הAdministrator אפשר לשנות דברים מסויימים במחשב, המורה שאחראי על המחשבים שכח את סיסמת האדמין …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממריה מ MP3 ל WAV ללא שינוי באיכויות . תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמותקן עליו VISTA . הוא די חדש של גיגבייט עם מעבד T7250 2GHZ ו 2 גיגה זכרון . התקנתי לו מזמן שוב את כל המערכת אבל הוא לא הכי מהיר, נראה לי באמת שבגלל הויסטה הוא לא מנצל את כל היכולות שלו. ובכלל אם אני עובד על הסוללה במצב "חיסכון בצריכת חשמל" יש האטה משמעותית. השאלה אם אני יתקין תוכנה כמו Advanced System Optimizer זה יעזור? האם תוכנות כאלה מומלצות ? והאם יש משהו חשוב שכדאי לדעת לפני שמתקינים כזאת תוכנה? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי קובץ EXE שאני רוצה לערוך אותו, כלומר להוסיף עוד קובץ (in) לתוך ה EXE . איך אני עושה את זה ? בתודה, תומר.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה בהתקנה של כרטיס קול במחשב עם לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8I915P DUO. יוצאת הודעת שגיאה שאומרת לי לבצע הפעלה מחדש או למחוק את הדרייבר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והדבר לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והיא באה עם קובץ טקסט כזה שרשום שם SERIAL NUMBER AND ACTIVATION NUMBER ואתמול בערב זה הפעיל אבל אחרי שהפעלתי וכיביתי את התוכנה מספר פעמים זה כתב לי ש TRIAL PERIOD נגמר ועכשיו הוא לא מוכן לקבל את הסיריאל שנתתי לו קודם בבקשה תעזרו לי תביאו לי SERIAL ו ACTIVATION NUMBER אחרים --------- נערך ע"י multicore
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
מחובר לי למחשב בUSB סטיק לקליטת עידן פלוס הוא די יישן והתוכנה שהגיעה איתו לא תומכת בווינדוס 8 לכן עד היום השתמשתי ב Splash lite החינמית מחפש משהו יותר נחמד ויציב ובכלל המלצות כלליות למקלט עידן פלוס
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני כותב משהו והוספתי תוכן עיניינים . בנוסף את הנושאים שאני מסמן להם את הרמות הם ממוספרים אוטומטית ע"י התוכנה , כשאני מעדכן את התוכן עיניינים אני מקבל רווח עצבני בין המספור לכותרת שאמורה להוית צמודה למספר . מה עושים נגד ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות קליפים באתר של ערוץ הספורט ושל קשת,ובflix למשל אני רואה.למה? התקנים מקודדים התקנתי java עשיתי את כל העידכונים לxp הורדתי את החומת אש מחקתי קוקיס וקבצים זמניים באינטרנט עשיתי סריקה של אנטי וירוס ושל Ad-Aware וכלום לא עוזר מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! שאני מנסה לפתוח קבצים של אקסל נוספים המכילים נושאים שונים. הקבצים נפתחים בתוך חלון אחד ולא בחלונות נפרדים. וזה מפריע לעבודה ולפרקטיקה. (ראו דוגמה כמ שפותחים למשל קובץ וורד ואפשר לפתוח כמה קבצים שרוצים וכל קובץ הוא חלון בפני עצמו. ועליו אתה מבצע עבודה. ומצורף גם קובץ אקסל המראה את הבעיה.שני קבצים שונים פותחים חלון אחד ובו שני חלונות של שני הקבצים. ולא כל קובץ חלון נפרד) איך אפשר לפתור בעיה זו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 15k צפיות
-
-
התקנתי את EXPLORER 8 במחשב וזה יצר לי עכשיו בעיה: בכול פעם שאני רוצה להכנס לאיקון(לאתר מסויים) על שולחן העבודה ,זה לא נפתח, ונותן לי הודעה -"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך האפשרויות תקיה בלוח הבקרה" אך אני מתקן בעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה שם. זה רושם שחסר קובץ הסרה. איך אפשר לעקוף את זה ולגרום למחיקה בכל מקרה? :s05: תודה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני מדפים מסמך אחרי כל העתק ב"וורד" Microsoft Office Word 2007 יוצא דף נוסף עם פרטי הקובץ שם הקובץ:.... ספריה... C: \ תבנית.... וכו' איך אפשר לבטל את הודעות הנ"ל תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ? קראתי הרבה ביקורות טובות אבל הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של מישהו שמבין בתחום של אבטחת מחשבים או מישהו שכבר ניסה או מנסה את התוכנה. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ psd בgimp הוא כותב לי את השגיאה הבאה Error loading PSD file: Unsupported color mode: CMYK, חיפשתי על זה באינטרנט והפתרונות בגדול הם להתקין תוכנות שממירות את זה לrgb או שטוענות שמתקנות את הבעיה, יש אפשרות לפתוח קבצי psd בלי להמיר אותם קודם או בלי להתקין סתם תוכנות מיותרות?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הלוח של ga-7zxe מעבד 1300 amd duron זכרון 2x512mb .שמעתי שיש תוכנה שמתאימה ללוחות של gigabyte .תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-