עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yehudaa,

http://gparted.sourceforge.net/ למי שלא מכיר זה LIVE CD\DOK והוא משמש לניהול מחיצות ההרדיסקים ממש כמו פרטישן מגיק לפני כמה ימים שיניתי איתה את מחיצת הויסטה , וכמובן שהויינדוס לא עלה אז עשיתי REPAIR והכל טוב ויפה . אני רוצה עכשיו לשנות מחיצה של ווינדוס XP , לפי דעתכם אחרי השינוי ה REPAIR של XP יתקן הכל כמו שהיה לי עם הויסטה ?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by grove,

האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by avishai,

מישהו יודע איך נפטרים מהסרגל שהוסיף לי ה-replace dash בוורד? את הכפתור החדש העברתי לסרגל כלים אחר, אבל בכל פעם שאני מתחיל את וורד, הסרגל (שהורדתי אותו ב"התאמה אישית") חוזר ומופיע.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by ofir5300,

התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לתת קצת חיים לוינדואס XP PRO שלי אני לא מדבר על רקעים וכאלה! אני מחפש תוכנה שעושה פיידים על חלונות בגרירה או שמכניסה ומוציאה חלונות לא בדרך המסורתית! אני יודע שיש כזה משהו שמגיע עם הדרייברים של נ-וידיה אבל נו מה לעשות אני תקוע עם 9800 פרו! ידוע לי כי יש תוכנה של ATI שתומכת הזה אבל יש שם עוד ים של דברים שאני לא צריך! האם יש תוכנת צד שלישי שזה ייעודה? ועוד שאלה אני מחפש שיופיע לי מזג האוויר בשורת המשימות או משהו ועדיף כמובן בחינם!יש?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by hedva,

יש לי מקאפי אורגינל בחינם מהאוניברסיטה הוא עובד בשקט ואף פעם לא מתריע על שום דבר הבעיה שסריקה ב Ad-Aware תמיד מוצאת כל מיני דברים לא טובים. האם כדי להחליף לאחד מהאנטי ווירוסים החינמיים המומלצים בסטיקי?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by Impreza,

התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  8. התקנתי את הWINAMP פרו והוא מעצבן אותי כי את כול הסרטים והסדרות הוא פותח לי ממנו ולא משנה כמה פעמים אני מגדיר לו בררת מחדל שונה. משהו יודע איפה בהגדרות משני את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by bg1987,

יש לי ויסטה 64 ביט, ויש לי שלט רחוק למחשב (קבלתי אותו עם כ.טלויזיה PVR-150). אני רוצה להשתמש בשלט בשביל לשלוט על המחשב מרחוק (הוא עובד פיקס עם המדיה סנטר, אבל הוא חסר שימוש כשאני לא משתמש בו). האם יש תוכנות שמאפשרות לי ועובדות על VISTA 64? ניסיתי את WINLIRC, UICE,VECTIR ואף אחד לא עובדת אצלי. נ.ב. הסיבה העיקרית שאני צריך את זה זה בשביל לראות סרטים שמדיה סנטר לא מנגן לי והKMPLAYER כן. הוא כותב שחסרים לי קודים לניגון הסרט, אבל הWMP הרגיל מציג את הסרט בלי שום בעיה. אם משהו מכיר פתרון לבעיה הזאת אני אשמח (וזה יבטל את הצורך בשליטה החיצונית בשלט) הקבצים שאני מנסה לראות הם קבצי AVI רגילים, לא HD או משהו.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. הבנתי שזו תוכנה שנותנת חיים למיילים בתוספת של כל מיני אנימציות וכו'... השאלה שלי היא כזאת: לי יש מייל בנענע, וסינכרנתי אותו עם האאוטלוק של המחשב, האם עדיין אני יכול להלביש את התוכנה על האאוטלוק ולהינות מכל האפשרויות או שני צריך לבטל את הסינכרון ואז להתקין את התוכנה, אבל זה אומר שלא אוכל להשתמש יותר גם באאוטלוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. ולמה לפעמים אני מקבל פרסומות ביפנית :s05: אמרו לי שזה קשור ל windows-1255 אז שמתי את זה. יכול להיות שצריך לחכות או משהו,

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by edoson,

VIRTUAL DUB וגם WINDOWS MEDIA PLAYER לא נותנות את הפונ'ציות המתאימות... כל שאני צריך זה אפשרות לסובב את הסרטים שלי 90 ולפעמים 180 מעלות... כל הסרטים שעשיתי במצלמה הדיגיטלית שלי לצערי כמעט בלתי ניתנים לצפייה... ואני לא מוצא דרך לסובב אותם למרות שזוהי אמורה להיות פונקציה מאוד פשוטה. מישהו יכול להאיר את עיניי? ועוד בקשה האם יש תוכנה בא אפשר להוסיף בהירות לסרט כמו בתוכנות עריכת תמונה פשוטות? תודה לכל המשיבים 8)

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by yuvaldag,

שלום. יש לי בעיה בביטורנט. רשום לי: רשת תקינה: חיבור הרשת עובד בצורה שהוא צריך לעבוד. רוחב הקו שלי הוא 2.5M. למרות זאת אני רוב הזמן מוריד 0-2kb/s ומעלה כמעט כלום. לפעמים אני מוריד יותר אבל זה נדיר. אתמול במשך כמה שניות העליתי 17kb/s אבל 90% מהזמן זה לא עובר את ה-0.5kb/s. יש בסביבות 20-40 מורידים ומעלים גם אותו מספר ואני מחובר לחמש מהם בערך. זה כבר קרה לי עם כל הטורנטים ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה.(כלומר בעיית מהירות)

15. Started by BHXHO2,

יש לי את התוכנה והכנסתי לה מפות של ניורק ופלורידה אבל אני מקבל את השגיעה הזאת (מצורף תמונה בלינק ) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_91346719.jpg איך אני יכול לפתור את זה תודה ניסים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by fifke,

משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מעוניין ליצור דיסק גיבוי של xp (דרך צריבה מן הסתם), אז בקיצור ניסיתי ליצרוב אותו כבר מספר פעמים והוא וכשבדקתי אותו אצלי במחשב ה-boot האוטומטי לא עובד . :'( אז אם למישהו יש מושג איך צורבים אותו ושה-boot יעבוד בו אז זה המקום והזמן. נ.ב: הדיסק הוא לשימוש עצמי בילבד ולא לשון שימושים אחרים, והסיבה שאני צורב אותו היא שהדיסק המקורי מתחיל להישחק. אז תודה מראש ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. המייל של hotmail.com נותן תיבת דואר של 2 מגה אבל נוצרה לי בעיה עם השפה הכל הופך לג'יבריש וברגע שאני מנסה ב:"קידוד"את שאר השפות בעברית עברית של דוס וינדוס וכ'ו עדיין זה לא עוזר מה לעשות אי אפשר ככה לקרוא הודעות וזה מחזיר מיילים שנשלחו שנכתבו בעברית ומה שהיה כתוב במכתב בעברית זה מראה אותו בג'יבריש מקבש עזרה מה לעושת תודה.אריה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by yanivganor,

אני מנסה לקרוא קיבצי RAM (מוסיקה) ואף PLAYER שיש לי לא מצליח לקרוא אותו. לא MEDIA PLAYER לא QUICK TIME לא REAL PLAYER עזרה בבקשה ... :s05:

21. Started by iyehuda,

כולל שמות השירים

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  22. היי, כמה שאלות שקשורות לסרטים וצריבה: 1. יש לי NERO 6 ULTRA. ישנה אפשרות, אם אני לא טועה לצרוב סרטים בפומרט SVCD? אני לא כ"כ מבין בפורמט הזה, אבל לא נראה לי הגיוני שקובץ של 700 מ"ב יתפוס בערך 600 מ"ב על הדיסק כשאני בוחר לצרוב אותו כקובץ SVCD? 2. אם לא, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר קבצים ל SVCD? 3. באיזה פורמטים תומכים רוב ה די וי די היום (מלבד MPEG ו VCD/SVCD) תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Oranl,

היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב כשהייעוד הוא הרצת תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB ו-ANSYS. האם יש לתוכנות האלה תמיכה בריבוי ליבות? כמה RAM כדאי? אלה תוכנות כבדות ואני מוכן להשקיע כדי שהן תרוצנה חלק..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום , אני רוצה להעתיק את כל הסמיילים ששמרתי במסנג'ר אחד לשני... איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.