תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האמת אני קיבלתי מחבר את הקוד לתוכנה אבל התוכנה כבר קבעה לי במחשב שהזמן שהוקצב לי נגמר ושאי אפשר להכניס קוד. אני צריך לעשות משהו שימחוק כל זכר לתוכנה הזו במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ולמה לפעמים אני מקבל פרסומות ביפנית :s05: אמרו לי שזה קשור ל windows-1255 אז שמתי את זה. יכול להיות שצריך לחכות או משהו,
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אממ התקנתי היום את האיטיונס 7 ופתאום שמתי לב שהשירים שלי ניהיו מגמגמים. בדקתי רמקולים אחרים ותכונות אחרות. הבעיה זה הITUNES - יש פתרון ואם לא איפה יש גרסאות ישנות של ITUNES?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 כאשר אני עושה חיפוש בגוגל לא משנה על איזו מילה, כל תוצאה שאני לוחץ עליה במקום להגיע אליה זה מביא אותי לאתר חיפוש כלשהו או אתר סקס. ניסיתי להריץ סריקות עם ADAWARE מעודכן וזה לא עזר, התקלה קוראת אך ורק באתר של גוגל. קישורים באתרים אחרים עובדים תקין. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי דפדפן פיירפוקס ועד עכשיו הכל היה בסדר והוא זכר את כל הסיסמאות של גימייל למשל ושל הפייסבוק. לפני שבוע הוא התחיל להיות בעייתי והפסיק לזכור. גם כשאני מסמן לו לזכור סיסמא הוא תמיד מבקש אותה שוב כשאני מתחבר לאתר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בעקרון סוג של יומן שמקפיץ התראות לפגישות במרווח זמן הנתון להחלטת המשתמש, שניתן ליצור בה מערכת שעות ולהכניס בה יעדים ודד ליינים וכו' עדיף גרפי כמה שיותר, חינמית או עולה כסף... אשמח להצעות, תודה, עידו.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והכנסתי לה מפות של ניורק ופלורידה אבל אני מקבל את השגיעה הזאת (מצורף תמונה בלינק ) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_91346719.jpg איך אני יכול לפתור את זה תודה ניסים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי אחרי שהתקנתי את הדריבר של : Realtek הכל פועל לי חוץ מהמיקרופון ניסיתי הכל כדי לתקן את זה כלום לא עוזר אז יאללה חבר'ה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם!! פירמטתי את המחשב אתמול והתקנתי מחדש את windows live mail כבר הרבה זמן שאני משתמשת בתוכנה הזו למיילים שלי, לשני החשבונות. אבל משום מה שהתקנתי אתמול נתקלתי בבעיה, אני לא מצליחה לראות את התכולה של המיילים ולא את הקבצים המצורפים למייל (מצורפת תמונה שאולי תסביר את המצב באופן פשוט יותר). אודה למי שיעזור! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה זה VSO DEVICE, בתוך זה מופיע לי PCOUFIN DEVICES FOR 32 BIT SYSTEM וזה בסימן שאלה מה זה אומר ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי את המוצא הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=12835 ואני לא מוצא לו דרייבר...הוא לא עובד וכותב שאי אפשר לעדכן את הדרייבר.. לפי מה שהבנתי הוא נקרא awe32 אבל אולי זה איזה משהו כללי זה מה שהוא רשם שהוא חיפש תודה
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המייל של hotmail.com נותן תיבת דואר של 2 מגה אבל נוצרה לי בעיה עם השפה הכל הופך לג'יבריש וברגע שאני מנסה ב:"קידוד"את שאר השפות בעברית עברית של דוס וינדוס וכ'ו עדיין זה לא עוזר מה לעשות אי אפשר ככה לקרוא הודעות וזה מחזיר מיילים שנשלחו שנכתבו בעברית ומה שהיה כתוב במכתב בעברית זה מראה אותו בג'יבריש מקבש עזרה מה לעושת תודה.אריה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי Nero 8.3.13.0 המחשב הנייד (טושיבה) התחיל לעשות בעיות כגון: איטויות, תקיעות, בעיות כיבוי ולאחר צריבה אחת הוא לא עלה. איך אני יודע שזה הנרו? כי אחרי שהסרתי, המחשב הפסיק לעשות בעיות... יודעים על הבעייה? או יש גרסה אחרת (לא חובה של נרו) שאפשר להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להעתיק את כל הסמיילים ששמרתי במסנג'ר אחד לשני... איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לתוכנות פיצול קבצי וידאו ותוכנות להמרה של פורמטים של וידאו. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני כבר משתמש שנים ב TINY PERSONAL FIREWALL גרסא ישנה (היא פשוט קטנטנה וידעה לעשות את העבודה) אבל ככל שה XP שלי מוריד יותר עדכונים של ה SP2 אז יש לי יותר התרסקויות עקב ה FIREWALL. כנראה שזמנה של התוכנה עבר לכן אני צריך משהו חדש עדיף גם צנוע במשאבים , אין לי שרת פרטי או מידע סודי במחשב אז צריך רק משהו שימנע מילדים משועממים לסרוק ולנסות לפרוץ למחשב וכמובן להגן ממזיקים אתרים וכו מה אתם אומרים על ה FIREWALL של XP ? ראיתי שיש אפשרות גם "ללמד אותו " מה לחסום
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן. היה לי כרטיס זיכרון 512 ל DDR2 667Mhz. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 1GB של 800Mhz (אמרו לי שזה יעבוד עם ה 677, פשוט הוא יקבל עד 667) אבל המחשב לא השתנה במהירות שלו. אמנם, ב Task Manager הוא מקבל את הכרטיס ומראה שיש הרבה יותר מקום פנוי במשימות הפעילות אבל המחשב עדיין נשאר איטי יחסית בפתיחת תוכנות (פייסבוק למשל..) ובסתם "גלישה" במחשב עצמו בתיקיות וכו'.. מישהו יכול לעזור לי אולי לבדוק מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה לעזעזל הולך פה? הפיירפוקס החליט להתעדכן ואחרי הפעלה מחדש שלו הוא עדיין רושם לי שצריך להפעיל אותו מחדש בשביל שהתוספים יפעלו. עכשיו אני תקוע בלי תוספים והתוסף היחיד ששמתי לב שעובד זה גוגל טולבאר. :s05: מישהו ניתקל במשהו כזה? מישהו יודע מה לעשות? עריכה.. לא חשוב, הבעיה נפתרה. איכשהו התוספים חזרו לפעול אחרי מחיקה של כמה קבצים (ראיתי בפורומים של MOZILLA), אבל חלק מהם נמחקו. מזל שFEBE שומר אותם בתיקיה נפרדת ככה שאפשר להתקין אותם גם אם הוא לא מותקן (גם הוא נמחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-