תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן רציתי לשאול: קניתי אופיס 03' וכן windows xp . הם באנגלית. מאוד הייתי רוצה לעדכן את הגירסה לעברית. יש דבר כזה שזה יהיה בעברית מלא?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מזה זמן רב שאני לא יכול להשתמש ב sun java אלא רק ב java vm של מיקרוסופט.הסיבה היא שדרך sun java אני רואה הכל מטושטש באתרים רבים,ורק עם java vm של מיקרוסופט התמונה ברורה. הבעיה מופיעה באתרים רבים,ומאלצת אותי להשתמש בדפדפנים מבוססי IE. עדכנתי את ה sun java לגירסה האחרונה וזה לא עוזר. הנה 4 תמונות מאתר לדוגמא.שתיים עם sun java ושתיים עם java vm. אותיות: עם java vm הכל ברור: ועם sun java הכל מטושטש....: מספרים עם java vm: ועם sun java בקושי אפשר לקרוא את המספרים: עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?....
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקף בספייווארים משוגעים בימים האחרונים אז הרצתי HIJACKTHIS כמו שממליצים פה אבל אני לא יודע מה למחוק , בבקשה תעזרו לי. הנה הלוג פייל: עריכה: מחקתי כמה דברים הנה הלוג המחודש: Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 20:16:00, on 23/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Pro…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את האנטיוירוס, גירסה 2.5, מהאתר של ESET. הבעיה היא שהסיסמה וה-USERNAME, איתם הורדתי את התוכנה, לא עובדים על השרת ממנו אני צריך להוריד את העידכון . איך זה יכול להיות? הרי הורדתי אותו באופן חוקי... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מאחד אני מצליח להכנס לאתר ומחשב אחד מעלה את האתר אבל אומר שיש שגיאה בדף ואי אפשר ללחוץ על שום קישור המחשב עם הבעיה גם לא מפעיל את המשחקים בוואלה.. יכול שחסר לי משהו שצריך להתקין? יואב
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בס"ד שלום בעמוד הנ"ל : http://get.adobe.com/flashplayer/trigger/0/ אמור לצפוף הלשונית הצהובה שאומרת שיש קובץ שמוכן להורדה או משהו דומה .. וזה פשוט לא צף, איך אני מסדר ומעדכן את הגרסא ל10 תודה רבה שבוע טוב ומבורך
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זאת תוכנה להטמעת כתוביות בסרט התוכנה עבדה מצוין מאז שהורדתי אותה (לפני מלא זמן) למרות שזה היה גרסאות אחרות אבל לא נראה לי שזה מה שמשנה.. היא פתאום פשוט הפסיקה לעבוד, אני עושה הכל רגיל זה פותח את התיקיה הזמנית אבל זה פשוט לא מצליח.. מישהו יודע מה הבעיה? ואם לא אז בקשה תמליצו לי על תוכנה אחרת להטמעת כתוביות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות על הארדיסק: C-ראשית, עם 30ג'יגה. ו-D משנית, עם 50ג'יגה. ואני רוצה להעביר 30 ג'יגה מ-D ל-C. איך אני עושה את זה עם התוכנה PARTITION MAGIC? ואגב. ב-D אין כלום מלבד תיקיית המסמכים. אז זה בסדר אם אני יפרמט את D? כי כשאני בא למחוק את תיקיית המסמכים הוא רושם לי שאין אפשרות כי היא חיונית לפעילות תקינה של מערכת ההפעלה...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ללקוח שלי כל הזמן יש את ההודעה הזאת: Critical System Error ! Your computer was infected by Worm.Win32.Sober It's dangerous for your system, some files can be lost and your browser can be slow! Click OK to download the antispyware program to clean your computer! מישהו יודע מה זה אומר ? מה צריך לעשות ? גם אחרי התקנה מחודשת של מערכת הפעלה, + NOD32 וכל העדכונים... ההודעה הזאת חוזרת אחרי מספר שבועות. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח איזה פרוייקט שלי והוא לא נותן לי כי הRASK DISK שלי מלא(ככה הוא כותב..) מחקתי את כול ההארד דיסק,עשיתי קלינאפ דיסק והוא נותן את אותה הודעה! מה לעשות?תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע איך לפתור אותה. כל הזמן שאני בא להפעיל משחק זה ישר מקבל הודעת שגיאה...(של הXP) אני לא מבין למה אני לא מצליח להפעיל משחקים במחשב ומה הבעיה פה בכלל?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה פעמים הורדתי אמיול ותמיד הוא לא מוריד לי הוא כל הזמן על צהוב ולא ירוק ואני לא יודע מה לעשות ואיך להגביר את המהירות אז השאלה שלי אם יש למישהו מדריך הוא משהו בשביל להגביר את המהירות של האמיול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למרות שהשאלה שלי לא נוגעת ישירות לווינדוס - אולי למישהו יש תשובה אני משתמש בדפדפן מוזילה (חלונות 98) הכל עובד בסדר ואני מרוצה מלבד בעיה אחת כשאני נכנס לאתר Https לאחר שאני מקיש את שם המשתמש והסיסמא אני לא מצליח להעביר את המידע - המחשב פשוט מפסיק להגיב אבל הוא לא נתקע, אני חוזר אחורה ,יוצא המאתר והכל בסדר. האם למישהו יש עצה ולפתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ב sensor שבו יש את ה טמפרטורה של המעבד והלןח אם יש aux ולידו תמונה של מסך מחשב מה זה בדיוק ה aux
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תקייה כדאי לשתף באימיול. אני משתף את התקייה Program Files ואני לא יודע אם זה מסוכן או לא
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי את התוכנה בזאת zip-7 ואני רוצה לפתוח קובץ אז מופע לי הודעה כזאת..? מה אני צריך לעשות.? תודה לעוזרים...!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע שבאופן עקרוני התוכנה הזאת משמשת גם כמעיין IM, וגם נותן לך לעשות שיחות באינטרנט בחינם. נגיד אני רוצה להשתמש בתוכנה הזאת להוציא שיחות לבזק\הוט\אורנג' זה אפשרי וזה יוצא זול יותר??
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ראיתי שיצא Internet Explorer 8 בטא איך אני לא שמעתי על זה עדין? http://filehippo.com/download_internet_explorer/
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שנים משתמש בNERO 6 כי ממה שהבנתי גרסאות 7 ו8 ממש התנפחו.. הורדתי גרסאת LITE של NERO 8, אבל כשניסיתי ליצור דיסק אודיו, דבר ראשון הוא לא הסכים לקרוא קבצים שנמצאים בתיקיות שכתובות בעברית, ואחרי שהחלפתי לתיקיות באנגלית, הוא אמר שחסר לו פלאגין להפוך MP3 לאודיו...דבר שנראה לי די מוזר.. אז בכל אופן, מה התוכנה לצריבה הכי טובה שקיימת היום, ששומרת על באפר גבוה, תומכת בעברית (וכמובן MP3), ולא מפוצצת את המחשב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באנטי וירוס שהוא בכלל לא מופיע הסמל שלו במחשב(אבל הוא מופיע בהתחל תוכניות) וגם המחשב רושם לי שאני צריך לחפש תוכנת אנטי וירוס למרות שיש לי מותקנת על המחשב הא וגם מופיע לי ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את האנטי וירוס? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, למישהו יש מושג איך אני מגדיר באווטלוק כתיבה מימין לשמאל כברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-