תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קיבלתי את התוכנה MUVEE AUTO PRODUCER 4 ויש לי איתה בעיה בהתקנה! לקראת סוף ההתקנה הקובץ הבא מופיע לי! ידוע לי כי התוכנה תקינה כוון שהיא מהדיסק המקורי זאת ההודעה! מה יכולה להיות הבעייה!אולי משהו במחשב שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט DVD ואני רוצה להוסיף לו כתוביות האם אני צריך להוריד כתוביות כטקסט כמו במדיה פלייאר? יש בנוסף תוכנה בשם VOBSUB האם היא יכולה לעזור לי בנושא זה נ.ב אני רוצה ליצרוב את הסרט ושהכתוביות לא יותמעו בו אלה שאוכל לבחור אותן כמו בכל סרט DVD
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי טוב כמו שראיתם כמה עודעות לפני נגנב לי המספר הנדיר והיפה שהICQ שלי אז הכלתתי לעבור לMSN מסנגר לקצת לראות איך זה ויש לי כמה שאלות... 1)אתם מכירים אולי תוכנה טובה ונוחה נותנת להישמש גם במסנגר ובאיסיקיו ביחד בתוכה 2)בחשבון מסנגר שלי נתתי את ה שיהה GMAIL המשתמש שלי שם אבל אין לי אפשרות לראות את האימילים שלי דרך המסנגר יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את התוכנה moblie edit 1.97 התוכנה היתה מעלה קבצים לפלאפון בלי בעיה עד שיום אחד היא לא רוצה יותר להעלות קבצים הכל עובד חוץ מהאפשרות הזאת יש לי כרגע מוטורולה C380 אם מישהו יודע איך לסדר את זה או שיש תוכנה טובה יותר שמתאימה לפלאפון שלי שלא יתבייש לספר לי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לאחורנה שיניתי את כתובת הואק אלקטרוני שלי במסנגר , כל אנשי הקשר שלי הופיעו אופליין והייתי צריך לבקש מהם לעדכן את הכתובת שלי ידנית . וכרגע עם אף שהם אונליין. בלשונית תצוגה , הם לא מופיעים כמי שהכניסו אותי לרשימת ההרשאות שלהם . כמו כן כל הסמיילים למינהם שהיו לי קודם נעלמו לגמרי. "
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצרתי MOVIE CLIP בתוך מצגת שמכיל אנימצייה שמשתתפים בה BUTTONS או קיי. עכשיו כשאני מריץ אותה אני אכן רואה את האנימצייה בסירטון כמו שצריך ובסופו גם יש לי אפשרות ללחוץ על הכפתורים שמופיעים בה (מופיע סימן היד בעכבר) אבל כשבאתי להוסיף קישור לאותו הכפתור ב-ACTIONS נכנסתי ל-CLIP ואז נכנסתי ל-GROUP מסוים שבתוכו נמצא הכפתור וב-ACTIONS שלו (Actions -Button) רשמתי: on (press, release) { gotoAndPlay("Scene 1", "Start"); } כלומר אני רוצה שהוא יחזור לסצנה הראשית ויתחיל לרוץ מפריים מסוים שה-LABEL שלו נקרא START אבל הבעיה היא שכשאני מריץ את המצגת ולוחץ על הכפתור באנימצייה הוא נשאר בתוך הסירטון ופשוט מריץ את האנימצייה שב-CLIP מהתחלה ולא יוצא לסצנה הראשית ומריץ את הפריים שביקשתי, מה הבעיה …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי MESSENGER PLUS מעודכן והפלאגינים שבאתר של MSN לא עובדים. אולי צריך לשנות גירסה ל- AMP? אני עובד עם 5.12
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
האפליקציה רצה,רואים במנהל המשימות,אבל אני לא יכול לגרום לממשק שלה לעלות,מישהו יודע למה? ד"א אני לא עם הסקין של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין באימיול, והוא כל הזמן מציג לי הודעות על פורט, אזהרות, התרעות.. כל מיני. מה אני עושה עם זה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום התקנתי את McAfee ויש שם תוכנה שקוראים לה spivacy service מה היא עושה ואך אני משתמש בה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בעיה : חיברתי את הוידאו האנלוגי שלי למחשב הביתי שלי וכשאני מנסה לדגום במובי מייקר הוא כותב לי: capture device was not detected" - מה לעשות?? גם כשאני מנסה לעשות CAPTURE בפרימייר פרו הוא לא מראה לי כלום..
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה שמשום מה לא נתקלתי בה בשום מחשב אחר לגבי ICQ5 כשאני מפעיל אותו הוא מעלה לי שגיאה של RUNTIME ERROR ++C ואני כבר חודשים מחפש את הפתרון העניין הוא שניסיתי להסיר ולהתקין כמה פעמים מכמה קובצי התקנה שונים בנוסף (לא בגלל זה אני לא כל כך נואש ) המחשב עבר פרמוט כמה פעמים בתקופה הזו (על ידי דיסקים שונים ששימשו להתקנת המערכת) אם תוכלו לענות לי ולהסביר לי לאו דוקא פיתרון - אלא לפחות הסבר ללמה זה קורה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקריא לי מילים באנגלית, למשל אם אני רושם לה מילה כמו HELLO או GOOD EVENING שתקריא לי את זה.. אם יש כזאת שמקריאה קטעים זה יותר שימושי אני מקבל הרבה מילים ארוכים באנגלית לאחרונה ואין לי כוח לקרוא את הכול.. מישהו מכיר תוכנה כזאת או תוכנה שעושה משהו דומה שעדיין יכול לעזור לי בנושא הזה? תודה מראש. רועי.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היום הפעלתי את התוכנה והיא העלתה לי הודעה שצריך למחוק ולהתקין אותה מחדש... תופעה שכבר נתקלתי בה בעבר... עשיתי את זה היום ובניגוד לפעם שעברה כאשר אני מתקין היא אומרת לי עוד פעם למחוק ולהתקין.. ניסיתי זאת 5 פעמים היום ולא הצלחתי... מיש'ו יודע על מה אני מדבר ?! למיש'ו יש תוכנה אנטיוירוס טובה יותר ?! אם תוכלו לענות באייסי אני יודה לכם מאוד !!!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות נתונים של סרטי MPEG גודל קובץ בעיקר
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ VOB לקובץ AVI באיכות מעולה בלבד. מצאתי כל מיני תוכנות דרך האינטרנט אבל יש איתם הרבה בעיות. האם מישהו מכיר תוכנה איכותית שמביאה גם תוצאות גבוהות.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-