תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, איני מוריד בתוכנות השיתוף שום דבר לא חוקי, בשיא הכנות. דבר שני, לאחרונה הSoulSeek שלי פועל במהירויות מחפירות, יש לי אינטרנט מגה וחצי, יש גם ראוטר (דאגתי לפתוח את הפורטים הדרושים למען הסולסיק). לעיתים קרובות קורה שההורדות פועלות במהירויות אפסיות, ואז לפתע קופצות למהירויות מעולות (15 - 40) לכמה זמן (מועט מאד) ושוב יורדות לסביבות האפס - אחד. לעומת זאת האי מיול לא במצב כזה גרוע, אם הקובץ פופולרי מספיק, המקסימום אליו אוכל להגיע הינו 8 (בהשוואה עם ה0 - 1 של הסול) לפני כמה זמן זה לא היה כך והייתי רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ומאיפה אני מתחיל להוריד? הורדות חוקיות! ומה ההבדל בין הארס לאזיראוס? בקטנה תסבירו לי אבל יותר חשוב המקור הורדות לאזיראוס תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אתמול לפני שהלכתי לישון גלשתי בfirefox והכל היה טוב ויפה, הבוקר שקמתי , לפתע כל ה bookmarks והכל התאפס לי, כאילו נמחק ! זה כאילו שה firefox הותקן מחדש או משהו . איך אני יכול לשחזר את כל ה bookmark ושאר הדברים ? לא מובן לי איך בכלל זה קרה ! אף אחד לא נגע במחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי, לדוגמא אני כותב הודעה, וזה כותב בעברית, אחרי שניה זה עובר לאנגלית ,וככה כל הזמן :pissed: , ורק ב MSN , קיצר Help me
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש מספר תוכנות שאני בודק דרך קבע באתר הרשמי שלהם כל שבוע - שבועיים, כדי לראות אם יצא עדכון בין השאר : - Winamp - HijackThis - DVDDecrypter - DVDShrink - Skype - Firefox וכו'.... פעם באתר Techno.co.il ( לפני שהוא שבק חיים ועדכונים ), היה כל שבוע מעיין "מצעד" של כל הגירסאות החדשות של תוכנות שיצאו באותו שבוע ( בין אם חינמיות ובין אם לא - אבל בעיקר החינמיות ) אבל עכשיו שהאתר ההוא מת, אין עוד אתר עם עדכונים כאלה מרוכזים, ואני נאלץ להיכנס לכל האתרים לבדוק. יש מקום שמרכז את זה ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כי זה שירות שניתם כמעט בכל פוטו צילום
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר Menu (תפריט) לסרט די וי די שערכתי? אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח להבין זה משגע אותי. הממשק של התכנה מאד נוח חוץ מהדבר הזה, אני מוסיף את התפריט בתחילת הסרט אבל לא מצליח להגדיר בו את ההתחלה של כל chapter לפי הפריים או הקטע שאני רוצה... :-\ אני מתחנן פה לעזרה - בבקשה שמישהו יגאל אותי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התחילו אצלי לא מזמן בעיות אם התוכנה הזאת ,אני ממיר סרטים באופן קבוע מי avi לdvd או svcd . ובסרטים האחרונים שהמרתי גיליתי שחסרים לי חלקים בתרגום אחרי ההמרה של הסרט. בדקתי את הavi של הסרט ושם הכול בסדר,הבעיה הזאת חוזרת על עצמה עכשיו כמעט בכול סרט שאני ממיר,ואני משתמש בvobsub 2.23 להדבקת התרגום לסרט וכבר מזמן ממיר אם שתי התוכנות האלה vobsub וwinavi ומעולם לא היו בעיות . אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לזה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום במהלך כל ניסיונות ההדפסה שלי אני נתקל במסכים כחולים בהם כתוב : bugcode_usb_driver . החלטתי לטפל בבעיה והורדתי את התוכנה driver detective במטרה לאתר את התקלה. התוכנה מצאה אצלי המון בעיות של דרייברים ביניהם: USB Printing Support לא תקין. האם מישהו נתקל בבעיה זו? אשמח מאוד אם תעזרו לי כי הבעיה ממש דחופה וחייבים לטפל בה כמה שיותר מהר. ד"א הלוח שלי הוא של אסוס av8 מעבד 64 ביט של amd אשמח לספק עוד פרטים על המחשב לאיתור התקלה. תודה לעוזרים, עידן.
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היה לי מותקן על המחשב INTERNET SECURITY של NORTON .....אי אפשר למחוק אותו אז נכנסתי לREGEDIT ומחקתי אותו מהפעלה ועשיתי ריסט למחשב שלי . אחר כך התקנתי את האנטי וירוס של AVG ושמתי פייר וואל של הווינדוס. (יש לי ווינדוס XP ודפדפן אקספלורר) אחרי הפעולה שמתי לב שבאינטרנט איני מצליח להיכנס לאתרים מאובטחים כמו בנק הפועלים וכו פשוט זה לא מציג לי את הדף בו אני אמור להכניס סיסמא תעזרו לי להבין מה הבעיה שנוצרה ומהו הפתרון המהיר ביותר לתיקון הבעיה. תודה, ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אודיו במדייה פלייר 10 זה עובד,אבל שאני full screen כל המחשב נתקע וחייב לעשות ריסט. כשאני מפעיל וידאו הכל בסדר. קצת מידע ,יש לי : windown xp sp1 media player 10 ויש לי את כל הקודקדים הדרושים. מה צריך לעשות כדי לסדר את הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, עד לא מזמן השתמשתי בנורטון 2006 עד שהוא החליט לאכול סרט ולהגיד לי שהActivision שלי נדפק בלה בלה בלה רוצה חידוש אי אפשר קיצר סרט. עכשיו אני מחפש פיירואל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיהיה נוח וקל על המחשב (לא כמו הנורטון..) והכי חשוב, שיחסום את כל הקקמייקה מהאינטרנט - כל הפרסומות הקופצות, כל הבאנרים ואת כל הג'אנק והטרויינים תוכנות ריגול והכל, אני מתחזק את המחשב באופן קבוע ע"י: tune up 2006 spyware doctor ad aware ככה שזה פחות בעיה להפתר מהג'יפה אלה אני מחפש תוכנה שתחסום את כל הזבל לפני שהוא מגיע אל המחשב. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה תוכנה לרוב משתמשים בוני אתרים לעצב את האתר , אני יודע שהתוכנה העיקרית זה photoshop אבל לדוגמא 3d עם איזו תוכנה כדי להשתמש , שתעבוד בשילוב עם פלאש וכל הדברים האלה בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, ובכל פעם שאני מנסה לצפות בסרטים, ישנם קיטועים בקול מדי פעם (לא כל הזמן), למעשה כל דקה בערך יש קיטועים למשך 10 שניות. זה מאוד מפריע, מן הסתם. לסרטים שאני מנסה לצפות בהם יש Audio Stream של MP3 (עם AC3 אין לי בעיות). ניסיתי כל מני Codec-ים של MP3, בין היתר של Fraunhofer ו-FFD, אך התופעה נשארת. למעשה, ניסיתי להסיר את כל הקודקים של הוידאו על מנת לראות אם יש קשר בין הקודק של הוידאו לבעייה, אך אפילו כשאין שום תצוגה של וידאו, התופעה קיימת. מעולם לא הייתה לי התופעה הזו, ואני לא מצליח לגלות מה גורם לה. ניסיתי גם להוריד את ה-Hardware acceleration ב-WMP, אבל זה לא עזר. גם ניסיתי כמה נגנים אחרים, ביניהם BSPlayer המעולה, והתופעה נראית לא קשורה לאיזה נגן א…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם! עד עכשיו בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך דרך האפשרויות של NVIDIA וגיליתי שזה 66 מעלות, עוד כמה אנשים אמרו לי שהאפשרויות האלה לא אמינות - אז אני צריך אותכם שתתנו לי תוכנה טובה ואמינה לבדיקת הטמפ' בכרטיס מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך אני עושה מבחנים למעבד כרטיס מסך וכל אלו..?תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק (מקורי) של משינה ואני רוצה להעביר לי את הקבצים מהדיסק למחשב (קבצי MP3) , האם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על תוכנה שתמיר את הקבצים מהדיסק לMP3? תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה! אז ככה, יש לי nero ולאחר שצרבתי דיסק אני עכשיו בשלב שאני מכין לו עטיפה.. את על נייר רגיל כבר הדפסתי את האחורה והקדימה, כעת נשאר השלב של הדיסק עצמו, הלכתי וקניתי מדבקות כאלה לדיסק. עכשיו הבעיה עם הנרו שלי היא כזאת כמו כל משתמשי nero גם אצלי יש את התוכנה nero CoverDesigner עכשיו, התוכנה הזאת ממש נוחה לשימוש והיא באמת טובה רק שהיא עושה לי בעיה אחת קטנה או יותר נכון גדולה בשלב של הדיסק.. אז ככה: סיימתי לשים תמונה ולרשום וכו` ואז אני עושה הדפסה ומה שקורה שזה מדפיס לי את הציור של הדיסק בצד שמאל של הדף, בעוד המדבקה נמצאת באמצע! שלוש שעות אני מנסה למצוא כאן פיתרון אך ללא הצלחה!@ מישהו יודע איך אני יכול לגשת להגדרה מסויימת ולשנות את ההגדרה ולעשות שהדפסת הדיסק תיהיה באמצע ולא…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מלאאאא הודעות בדואר האלקטרוני של ההורים שלי ושלי ואני רוצה לגבות אותם כי אני מחר מפרמט את המחשב איך אני מגבה אותם איפה כל ההודעות שמורות לי? באיזה תקייה הם נמצאים שממנה אני יכול לקחת אותם???
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני מוריד קובץ תמיד יש הרבה אנשים ב- unasked למרות שמספר החיבורים הוא לדוגמא 100/450 יש לי אינטרנט מהיר (0.5) מישהו יודע איך אני גורם לו להתחבר אליהם ? או משהו אחר שאפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-