עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ORBIT,

פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?

2. המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני פותח את התוכנה EVEREST. המסך לא ממש קופא. אפשר להזיז את העכבר. אבל אי אפשר לעשות כלום וזה לא נותן לי אפילו לבטל ת'אוורסט. ניסיתי גם Alt + Ctrl + Delete וזה לא עזר. צריך רק לעשות Reset. יש לכם פתרון?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. יש לי מצלמה רשת של GPT . אני רק שאני מחבר אותה ל usb הווינוס מזהה חומרה חדשה אבל אני מחפש דרייבר בשביל לעדכן אותה . כול מה שאני יודע שהמודל של המצלמה ככה כתוב הוא: usb pc camera , dc-4110. בבקשה אנא עזרו לי במציאת דרייבר !!! תודה לכול המגיב והעוזר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Guy King,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. הורדתי דיסק מאימיול של ריי צ'ארלס ("האלבום המלא - חלק ראשון") באורך של כ-75 דקות. צרבתי אותו על דיסק ושהכנסתי אותו למערכת שלי התברר שיש לי רק קטע אחד באורך של 75 דקות. כל שלוש-ארבע דקות נגמר שיר אחד ומתחיל הבא אחריו כמובן, אבל בשביל לעבור למשל לשיר מספר 8 אני צריך לחכות חצי שעה בגלל שיש לי רק טראק אחד. אז איך אני מפריד את הטראקים המחוברים בסידק לשירים נפרדים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה FTP מקצועית כדי לנהל אתר הFTP שלי תודה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  6. Started by Bengo5,

ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  8. Started by moshiko69,

שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. שלום לכם, יש לי שיר ואני רוצה להוציא את הקול של הזמרת ממנו...איך עושים זאת? הייתי מעוניין באותו זמן גם לשמור על איכות כמה שיותר גבוהה! אשמח אם תוכלו לתת טיפים, תוכנות או שיטות לעשות מקובץ שמע רגיל שיר קריוקי.. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמא לקבצים אישיים מבלי שאף אחד יפתח אותם,או לשים להם קוד כדי לפתוח אותם,או תוכנה שחוסמת אותם והם יפתחו רק באישורי או ע"י סיסמא

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. Started by Snufkin,

אני מחפש תוכנה שתחבר לי שתי חלקי סרט לחלק אחד. עדיף תוכנה פשוטה שלא תשנה קידודים או משהו בסיגנון. רק סימון של הקבצים שאני רוצה לחבר וזהו....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. כבר המון זמן מאז שיש לי את האנטי ווירוס הוא לא מוצא לי שום ווירוסים אני עושה סריקה על 5 הארדיסקים שיש לי במחשב הסריקה לוקחת יום שלם טוב אפשר להבין מדובר בכמעט 3 TB אבל לא מוצא שום דבר ואני מתפלא כי אני מוריד המון ונכנס לאתרי קראקים וסיריאלים שמפוצצים בspyware אז סוף סוף מצאתי 4 ווירוסים והמוזר הוא שהיתי שמח .........חחחחחח יש לי וורוסים איזה כיף סוף סוף מצאתי ווירוסים בכל מקרה יש לי רק את האופציה:discard all וכל ווירוס מסומן בצהוב האופציה neutrilize all לא ניתנת ללחיצה זתומרת שהם כבר מנוטרלים?? חשוב לומר שלמרות כל ההורדות הקספרסקי חוקי לגמרי ואני עושה update באופן חוקי אני שומר חוק לגמרי אז עשיתי discard all והם נמחקו מהרשימה>זה אומר שעדיין יש לי תוכנות ריגול על המחשב?…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

14. Started by shoval,

לפני כמה ימים נפל לי המחשב באמצע רינדור, שהוא עלה אח"כ קפצה לי הודעה שנשארו 7 ימים לרשיון. הסרתי את התכנה והתקנתי מחדש אבל הבעייה נשארה ועכשיו אני לא יכול להתקין את התכנה כי אין לי רשיון- יש למישהו פתרון לעניין???

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by shareall123,

יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

17. Started by pak82,

איך אני יכול בנרו לצרוב קובץ ape.* כך שהוא יפתח לי ואני יראה את כל המידע שבתוכו?

18. תוכנה שתצלם תמונה מסרט שמתנגן נגיד המדייה פלייר... רצויי חינמית

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by Funkyzord,

אך אני עושה לו enable או desable ב3dmark וגם מה זה

20. אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc

21. Started by lipact,

שלום יש לי מצלמת אינטרנט GPT ואני רוצה להתקין אותה על המחשב הנייד שיש בו VISTA עכשו אני צריך דריבר שמתאים למצלמה מסוג : GPT Ulead Cool 360 תודה לעוזרים :]

22. תמיד שאנ מנסה להוריד, אז כתוב לי שההורדה נכשלה.... יש למישהו כתובת שממנה ניתן להוריד?

23. Started by shimon956,

מה קורה חברההה אז ככה אני מפעיל סרט מסוים אם התוכנה הזאות והסרט טקוע ישר מהרגע שאני לחוץ על PLAY ושמועים רק תמוזיקה ויש לי את כול הקודקים וגם את המדיה פלייר האחרון אז מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. Started by 10 eliko,

ערב טוב בהמשך לבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=371125.0;num_replies=2 מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by ofir626,

המצמוץ הזה של הפרצוף שמישהו מתבר לא עובד לי מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.