תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי לא מזמן את התוכנה vlc-0.8.6c-win32 והיא הותקנה בהצלחה ועובדת טוב אבל ישנה בעייה כאשר אני מצרף קובץ כתוביות אל הסרט המוקרן באופן שיטתי התוכנה מעלימה את האות האחרונה מסוף השורה שנכתבה ומדביקה אותה לתחילת השורה הבאה למשל: אם שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רואה" והשורה השנייה בתרגום היא "מכונית אדומה" התוכנה תציג את השורות כך: שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רוא" והשורה השנייה בתרגום היא "המכונית אדומה" זה קורה בכל הסרטים והתרגומים שניסיתי איך מתגברים על הבעייה. נ.ב איפה אפשר למצוא חוברת הוראות של התוכנה כדי לדעת את כל האפשרויות בה לעומק תודה רבה מראש ski farm
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום שלום, בדיוק אתמול קניתי מחשב+מסך חדש, הכרטיס מסך שלי הוא ati-radeon 4870 1gb, ומסך samsung 22' t220p, הבעיה שלי היא שבאקספלורר חלק מהאתרים לא מופיעים על מסך שלם, כלומר האתר עצמו נמצא באמצע המסך ושאר המסך לבן (כמובן המסך רחב). אני משתמש ברזולוציה מקסימלית (1920-1200) ונראה לי שפה הבעיה. יש למישהו פתרון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
כשאני מרנדר על HDTV התכנה נופלת אחרי כמה פריימים בהודעה שאין מספיק זיכרון להמשיך. מישהו מכיר את הבעיה או שזה רק אצלי? ברינדורים"פשוטים" כמו PAL הכל זורם טוב אני עובד על MAX9 VRAY1.5, ברינדורים אין אפקטים כבדים רק טקסטורות ואנימציה.... ולא רק זה... בז\מן רינדור אני מקבל הודעות שגיאה של RAYTRACER,ואני לא משתמש בזה בכלל, והרינדור נופל אחרי כמה פריימים, במקרה הטוב או שהתכנה נופלת במקרה הרע, וגם קיבלתי הודעה שיש שגיאה ברישיון ועוד כמה ימים הוא נגמר.... יש למישהו פיתרון????
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המחשב מתקשה בהפעלת תוכנות וזורק החוצה , נאמר לי שהבעיה היא בזכרון ,החלפתי אך זה לא עזר. במנהל ההתץקנים מופיע הסימן אזהרה הצהוב וכך רשום:"התקני זיכרון מסוג flash-pcmcia ובשורה מתחתיה רשום: m-systems diskoxichtp 2000 מה הבעיה ומה הפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
רשימת אתרים בהם יש וירוסים ותוכנות malware למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
http://www.vimeo.com/928615 אני מאוד מאוד מעוניין להוריד את הסרטון הזה מהSTREAM הנ"ל על מנת להכניסו למצגת מסויימת.. יש דרך כלשהיא שזה יהיה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
Drive Snapshot מישהו מכיר ניסה לעבוד איתה? זו תוכנה גיבוי
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסא האחרונה של המסנג'ר... ובכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק ללא כל פעילות, לאחר זמן מה הנסמג'ר מתנתק מעצמו. יש לי פיירוול של קספרסקי, והגדרתי אותו כדי שיוכל לעבוד טוב יותא מול המסנג'ר, ללא הצלחה. יש פיתרון? (WIN XP)
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
חברים שלום רב! לאחר מאבקים רבים וניסיונות שכנוע ולפני שאני מוציאה איזשהו חלק משמעותי מהמחשב, אני פונה אליכם. האם ישנה איזושהי אפשרות לחסום משחק רשת כדי שלא ניתן יהיה לשחק בו במחשק או אולי כדי שלא יהיה ניתן להוריד אותו מחדש מאינטרנט? מאוד מאוד אודה לעזרתכם, כי מצבינו רע מאוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אחרי שהתקתי את הדריבר 180.48 ניהיה לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש כמה שניות שיש מין באג של צבעים שרצים על המסך, לפעמים זה לא עובר ופשוט ממשיך לעשות את זה וצריך לעשות רסטרט ולפעמים אחרי שהצבעים כן עוברים המחשב בכל זאת נתקע וגם צריך לעשות רסטרט. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
הותקן SERVER 2008 עם EXCHANGE 2007SP1, עכשיו אני צריך לקנפג אותו סך הכל לסינכרון פגישות בין המשתמשים שאוסיף לדומיין. אשמח לעזרה צעד צעד, זה סך הכל כל הדרישה שלי מהמערכת המפוצצת הזאת כרגע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
למי שלא יודע vcpoker זה תוכנת פוקר אינטרנט עכשיו במחשב הישן שלי היה בעיה להיכנס איתה לשרתים של התוכנה חשבתי שזה אולי בגלל שהוא ישן וזה ואולי זה משפיע בכל אופן כנראה שלא...גם במחשב הנוכחי התוכנה מסרבת להתחבר לשרתים אלא אם אני מנסה להיכנס איתה כמה פעמים ואז אולי היא עושה טובה הבעיה היא רק אצלי כי ניסיתי להריץ אותה על מחשבים אחרים והיא ישר מתחברת יכול להיות שזה קשור ל ISP...דיברתי איתם אולי הם יודעים משהו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא מספקים תמיכה לתוכנות... התוכנה מבוססת ג'אבה ...התקנתי כמובן את הג'אבה גרסה אחרונה ופשוט ללא הצלחה יש מישהו פה שמכיר את התוכנה או יצא לו לשחק פוקר איתה? או מישהו שסתם יש לו איזה רעיון יש לציין שזה לא תמיד היה ככה...במחשב הישן היא פעלה מצויין עד שהית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או לרכישה שתבצע גיבוי על פי שבועות, ימים, שעות, תאריכים.. למספר תיקיות מוגדרות ומיילים ( PSD ) או אל כל תכולת המחשב. המון תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-