עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by orlupo,

לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Ronaldinho Siri,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם אפשר למצוא משתמש באיי סי קיו גם אם אין לי את 4 הספרות האחרונות שלו.. ואני יודע חלק מהנתונים.. אולי יש איזו תוכנה או כלי עזר... מי שיכול לעזור לי,תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by moris,

שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. Started by liav12,

אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב... מה עושים פה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  7. היי! נעלם לי האייקון של הדואר אלקטרוני (האוטלוק אקספרס) איך אני מחזיר אותו? הוא לא נמצא "בהתחל" "תוכניות". תודה!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by moris,

היי! תסייעו לי במציאת דרייברים ללוח זה: Motherboard Name Asus P4GE-V (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845GE זה מופיע כך ב-AIDA 32 תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by ForresT,

באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?פעם אחרונה שניסיתיתסבבה היא לא עברה לי ת20 קילבייט.. מוזר באתר הם מראים מהירות הורדה של200 הביטורנט אחלה מוריד מהר(משתמש בTL)אבל אי אפשר להוריד משם הרבה קבצים(בפאבליק המהירות איטית).. איזו תוכנה עדיף?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by avi.hagit,

מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  12. יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. לדוגמא יש לי תמונה עם הרבה NOISE (איך זה בעברית?) עד כמה אני אוכל להוריד אותו בלי לאבד חדות מהתמונה? אני מדבר על פוטושופ ואיך?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום. אחרי פירמוט ל XP SP2 מצאתי שחסרות לי 2 יציאות COM2 במנהל ההתקנים - צירפתי תמונה. זהו מחשב ישן עם P3 , ואין לי את הדיסק של לוח האם. האם זהו משהו קריטי שחסר, או שאפשר להסתדר בלעדיו ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. אהלן איך אני עושה תמונה ציבעונית מתמונה שחור לבן בפוטושופ? ניסיתי פעם...אבל לדעתי זה לא יוצא טוב... יש לכם טכניקות כלשהם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל רק הודעות חדשות (החל מהרגע שהגדרתי את Gmail לעבוד כ-pop) ולא הודעות שכבר נמצאות על שרתי Gmail לתוכנת האאוטלוק אקספרס שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. כל פעם כשאני מתחחבר לאאייסיקיו אני מקבל 4 הודעות מ 4 אנשים שונים... זה נראה כאילו הם שלחו לי את ההודעות כשהייתי אופליין ועכשיו אני מקבל אותם... אבל כל פעם כשאני מתחבר אני מקבל את אותם 4 הודעות מחדש... ניסיתי להחליף תוכנות אייסיקיו וזה לא עזר... ככה שנראה לי שהבעיה לא אצלי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

אני מנסה להפעיל 2 דיסקים ישנים שלי במחשב שלי... אני מנסה להתקין אותם גם בצורב וגם בסידירום ובשניהם הוא נותן לי את אותה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=122634.0;attach=51292;image משהו מזהה את הבעיה ואולי יודע לפתור אותה? (בבקשה לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית...תודה רבה).

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by slim_shady,

אני צריך אימיול נורמלי ולא אחד שמוריד בבתים, אם יש לכם המלצות אז בבקשה פרסמו פה את הלינק..

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

טוב מאתמול בערב לי ולחבר שלי לא ניתן להיתחבר ל Messenger (אני יודע שיש וירוס בMessenger ) אבל לי לא נכנס הוירוס יותר ניראלי שמישהו עשה לי את זה אני מקבל הודעות כאלו יש מצב שמישהו פרץ לי לMAIL ועם כן מה לעשות בכדי לסדר את זה ??? :'( :'( :'(

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by intel suck,

שלום התחלתי להתעסק מעט עם בניית אתרים ויש לי עיצוב איך אני מתקין אותו אני משתמש ב-NOTEPED אז איך אני הופך את העיצוב לקוד HTML ושם אותו ב-NOTEPED ואיך אני יכול לשנות את הטקסט שבעיצוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ChronoDog,

סתם מתוך סקרנות, כמה מכם פה משתמשים בתוכנת DC++? ואם כן, אז באיזו מהם?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by eladbu,

בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  25. Started by orlupo,

אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים