עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי בעיה קטנה עם העכבר, איך אני גורם לו להיות מדוייק? ניסיתי הכל, לשחק עם הDPI, להעלות רגישות במשחק/בWindows או כל מיני קומבינציות בין שניהם, אבל אף אחד מאלה לא פתר את הבעיה, או שהעכבר מהיר מדי (ועדיין לא מדוייק) או שאיטי מדי (אם אני מאט אותו דרך הwindows). כעיקרון ככל שהDPI גבוה יותר כך העכבר אמור להיות מדוייק יותר וגם איטי יותר (סורק יותר נקודות לשניה) אבל שילוב של מהירות גבוהה+DPI גבוה לא גורמת לדיוק. יש עצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by mena,

קניתי נגן חדש ,שאני מחבר אותו הווינדואס מעלה לי הודעה שבמחשב שלי לא מותקן usb2.0 והלוח אם שלי הוא :msi nforce4 neo-fi משהו יודע מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DXT,

בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800. אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by polip,

התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סיגייט קספרסקי קריו? וגם איזה גרסא

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by sagi_10,

כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  8. יש לי את שני התוכנות PREMIERE PRO 2 AFTER EFFECTS CS3 איך אני יכול להכין בהן פתיח לסרט? וגם איך שומרים נגיד את הסרט בפרמיר? איזה קודקים? אפשר מדריך צעד אחר צעד לשמירת סרט? כי כל פעם שאני שומר בפרמיר הוא יוצא מקורטע, למה זה? רק בMPEG 2 זה יוצר בסדר. ובקשר לפתיח: אני רוצה שיהיה כמו בVIVA LA BAM למי שמכיר אני לא יכין בדיוק אבל משהו בסגנון.. http://youtube.com/watch?v=DwAYB_X0oQY תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eliil1,

שמעתי מוזיקה ופתאום הקול נעלם, ניסיתי גם לעשות רסטרט למחשב למחשב וכל מיני, לא עבד =\ מה הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oferplace,

קניתי מחשב חדש , לאחר התקנת WINDOWS 7 , עם כרטיס מסך ATI HD 5670 , עם הדרייברים שקיבלתי , קיימת בעייה טורדנית במיוחד לאחר זמן מה , סמן העכבר משתנה מגודלו הטבעי לגדול יותר , ללא כל התראה או סימן מסויים , ורק אם אני עושה ריסטרט \הפעלה מחדש , המצב חוזר לקדמותו עד שזה קורה מיד שוב. עשיתי קצת חיפוש בגוגל על הנושא , וראיתי שהבעייה קיימת בכרטיסי המסך הללו או בדרייברים שלהם אך לא מצאתי שום פיתרון למטרד המציק הזה.\ האם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם , אני מודה לכל עונה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. ואני לא מגביל את הDOWNLOAD...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The UnKnown,

אחלה דפדפן, קליל, מהיר באמת הכל אחלה אבל הוא מאודג לא יציב לפעמים אין שליטה טובה על החצים של הגלילה JAVA וSHOCKWAVE FLASH וכל אלה גם לא חברים טובים במיוחד של הזאב וזה עוד בלי מדי פעם שאתרים שונים לא נתמכים... בכל מקרה מה אני יכול לעשות כדי להקל על כל העניין הזה ? עריכה: וכן אני אל דפוק הורדתי אקסטנשנס שונים אבל עדיין הוא לא יותר מדי נוח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by doker,

יש לי כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל כרטיס הקול הוא 82801g high defenition לפני מספר ימים כשהתקנתי windows Xp pro לא היתה כל בעיה הורדתי דרייברים של realtek r166 ושמעו עכשיו התקנתי windows xp pro בעברית והדרייברים כבר לא עובדים זה נראה שהוא לא מקשר בין הדרייברים לכרטיס ניסיתי לבחור את הדרייברים של הכרטיס באופן ספציפי מרשימת ההתקנים,הכרטיס עצמו הצטרף לרשימה אבל לידו היה סימן אזהרה והיה כתוב שיכולה ליהיות בעיה בפעולת ההתקן. אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הרבה דברים אני מזכיר שהשתמשתי באותם דרייברים שכבר עבדו אבל עכשיו הם לא עובדים לא יודע למה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lidorosh,

חברה היה לי איסיקיו נענע ובו כל הזמן הייתי נכנס לאיסי הסיסמה הייתה שמורה מחקתי אותו התקנתי את 5 ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה של האיסיקיו ניסיתי לקבל אותו דרך האתר רשמתי את האימייל שהיה רשום לי באודות והוא רושם שכבר השתמשתי באימייל הזזה בבקשה תעזרו לי איך למצוא את הסיסמה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי יש לי קובץ DDS מסויים (צירפתי אותו). אני רוצה שכל הרקע התכלת מסביב לאותיות האפורות יהיה בצבע לבן. אני לא מבין כלום בפוטושופ אבל זה נשמע לי כמו משהו שנעשה בשתי לחיצות ... תוכלו לכוון אותי איך ביודק עושים את זה. התקנתי כבר את גירסה CS4 של פוטושופ תודה

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ניר.,

יש לי בעיה בהתקנת תוכנה במחשב אשר מעלה לי את השגיאה הבאה: מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה ?

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by wowohw,

שלום חברים, אני משתמש בטורנטים ואני משאיר את המחשב לשיתוף. כאשר אני בודק פורטים ביוטורנט עצמו מראה לי שהפורטים חסומים. חשוב לציין כי באתרים של הבדיקות הפורט תקין ( זה פורט אחד ולא רנדומלי ) הבחור מהתמיכה הטכנית עשה לי dmz לפורטים. אני מנסה לשתף אבל 3 שבועות רצוף יצא לי 2 וחצי ג'יגה של אפלואד. אני משתמש של 012 ועשיתי ניוד מבזק ספק+תשתית. ניסיתי גם דרך ביטורנט וגם דרך יוטורנט ועדיין לא נותן לי. עשיתי איפוס רשת דרכם והמהירויות תקינות. ההורגות תקינות, ואלו קבצים חמים שיש להם ביקוש ברשת ( בודק כל יום מחדש ) מישהו יודע מה מדובר ואיך פותרים את הבעייה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by naorai,

לאחר שיחה עם ThePorscher הבנתי שאין תוכנה שממירה את המספר ICQ בIP אך הוא שלח תוכנה בשם ICQIP התוכנה נותנת לי IP של רשימת חברים, ורק של מי שONLINE אני מחפש תוכנה אחרת אולי יותר מתקדמת\טובה, ANIWAY אם תביאו לי שם של תוכנה אני ישמח לקבלה ואם תביאו לי לינק אני ישמח אפילו עוד יותר ;D בתודה מראש naorai

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by id3232,

שלום היום פתאום לא עולה לי האייסי. שאני מתחבר פתאום הוא נתקע/קורס. הסרתי אותו, ניסיתי להתקין שוב אבל שההתקנה עולה היא גם נתקעת/קורסת עוד לפני שזה מתחיל להתקין בכלל! בבקשה עזרה עם זה! תודה

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by AngelofDeath,

למה מופיעה לי הודעה כזאת כשאני מנסה להיכנס לאתרים מסויימים כמו יוטיוב? Attackers might be trying to steal your information from www.youtube.com (for example, passwords, messages, or credit cards) מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? אני גולש דרך גוגל כרום.

23. Started by moshiko69,

שלום לכולם, מישום מה אני לא מצליח לשלוח קבצים, לא לפתוח מצלמה. ההודעה שאני מקבל זה: שהמשתמש דחה את בקשתך, אבל ,כמובן, שהמשתמש בצד השני לא דחה! זה רושם את ההודע ומבטל את השליחה באופן אוטומטי גם לגבי המצלמה. מותקן אצלי Kaspersky Internet Security 6.0 אולי זה בגלל זה? אולי יש שם איזה הגדרה שצריך להוריד או להוסיף? עזרתכם בבקשה....

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by enzo,

מהי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לעריכת סרטים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בין עם זה מאתרים או מחיפוש ברגע שאני מתחיל להוריד משהוא, זהוא! כל המחשב מקבל עומס של 100%! ולא ניתן לעשות כלום, הכל מקרטע, העכבר בקושי זז, ולא ה EMULE לא נסגר, יש לציין שזו גרסה 4.2 שך LH ואני לא יודע למה פתאום זה קורה. יש הסבר לתופעה?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.