תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי את ה YAHOO MESSENGER ושכחתי להסיר את ה V מהאופציה שמתקינה את ה YAHOO TOOLBAR - כן, אני יודע, טעות של טירונים :-X הבעייה היא כזו, למרות שהסרתי את ה TOOLBAR מה Programs and Featues בלוח הבקרה ב VISTA הוא עדיין מופיע לי בפיירפוקס (אבל לא ב IE8) ובגירסה החדשה של ה TOOLBAR הוא כאילו "מוטמע" בדפדפן - קרי אי אפשר ללחוץ מקשי ימני באיזור של הסרגלים ולבחור שהוא לא יופיע. יש למישהו מושג למה זה קורה? למה הוא עדיין שם גם אחרי הסרה מסודרת ואיך מעיפים אותו לכל הרוחות? עירכה: מצאתי את הפיתרון, מסתבר שצריך להסיר אותו גם מרשימת התוספים ב FF ולא רק מלוח הבקרה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כשאני טוען סרט ורוצה לחתוך אותו מספר פעמים אני נתקל בבעיה. אני יכול להפעיל את הסרט בתוכנה רק בתנאי שבינתיים לא מחקתי שום חלק וזה ממש מקשה על כל עניין התפעול. אני יכול רק לסמן את החלקים שברצוני לחתוך, ולחתוך את כולם לאחר שאני יודע במדוייק היכן אני רוצה לחתוך. וזה לא כך ב99% מהמקרים מקווה שהבנתם את הבעיה האם זה רק אצלי או שככה בנויה התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 בכל חבילת תוכנות וכולל WORD איך שומרים מסמך שיהיה ברירת מחדל לישמור קובץ סיומת DOC בשביל אופיס 2003 + 2000? וכל השאר אופיס 2007 איך מגדירים ברירת מחדל שמירת סיומת ישן, שיעבוד למישהו יוכל להיסתכל באופיס 2003 וגם אופיס 2000? איך עושים? בתודה מראש מיכאל חג שמח
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום רב. כתבתי מסמך בOffice 2003 והעברתי אותו למחשב אחר בעל Office 2007 והמסמך נפתח בג'יבריש. התקנתי במחשב שבו Office 2007, אופיס 2003 והבעיה נמשכת. חשוב לציין במחשב בו המסמך נפתח בג'יבריש גם מסמכים אחרי נפתחים בצורה זו, בקידוד לקוי. מה לעשות? אודה מאוד למי שיעזור לי. יום טוב וחג שמח, אורי.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש במערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate x64 במחשב שלי התקנתי את תוכנת ה Setpoint v4.72 שלי Logitech במחשב עבור המקלדת והעכבר האלחוטיים. הורדתי והתקנתי את גרסת ה 64 ביט וכן התקנתי באישור אדמיניסטרטיבי. ישנה בעיה שלא מופיעה לי הלשונית של המקלדת בתוכנת ה Setpoint.. (מצורפת תמונה) ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר.. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה של 32, וגם לא עזר.. המון תודה לכל העוזרים!! עריכה: ניסיתי גם להתקין את התוכנה בתאימות לVISTA.. לא עזר גם .. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אם נגיד קיבלתי באן מאיזה פורום\אתר , אז אם אני אמחוק את הקוקיס ואשנה IP אז אותו פורום\אתר לא יוכל לזהות אותי ,ואוכל לפתוח משתמש חדש ? אן שבעצם אותו פורום יכול לזהות אותי אפילו שמחקתי קוקיס +שיניתי IP
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט מצגת שניתנת לקריאה בלבד. אני מעוניין להעתיק תמונות מתוך המצגת. כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל מותקנת במחשב של אחי (win xp pro, אני חושב שהיא עם Sp3, לא בטוח). הוא התקין את התוכנה הנ"ל וכשהוא מנסה להיכנס אליה, הוא מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. כשהוא לוחץ על אישור בהודעה, הוא נזרק מהתוכנה. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש, דורון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
מערכת מהתקנה נקייה וחדשה התצוגה עבדה מעולה עם הLCD וגם במשחקים רציתי להתקין דרייבר כדי לשפר את העבודה במשחקים דרייבר 175.19 שתומך ב geforce fx 5700 ve לאחר ההתקנה והריבוט התצוגה נתקעה על 640X480 ב4bit (!) גם "כשהתקנתי" את הדרייבר של המסך דרך ווינדוז אוטומטית והוא זיהה אותו, המצב לא השתפר. החלטתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולחזור למה שבא עם המערכת לאחר הריבוט התצוגה הייתה משובשת לגמרי, אין שום אפשר להבין מה הולך במסך, הכל מטושטש. בהתחלה הצלחתי להיכנס לSAFE MODE - הגדרות תצוגה של הדיפולט 640X480@16bit ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר כמה פעמים, לא שיפר את המצב במערכת עצמה. הורדתי דרייבר ישן יותר שגם תומך 93.71 אבל עכשיו אי אפשר להיכנס לsafe-mode כדי להתקין (נתקע אחרי הטעינה…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
1. לאיפה נעלם לי הPLAYLIST במדיה פלייר?(מצורף תמונה) 2. איך אני עושה שבמחשב שלי כל התיקיות יוצגו בצורת DETAILS ואני לא אצטרך לעבור תיקייה תיקייה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מדובר על הפעלת סרטים באתר ספורט5 (ערוץ הספורט)... כאשר אני מנסה להפעיל סירטון..רושם לי כאילו זה מתחבר למדיה..("connecting to media")...וזהו זה לא מתקדם והסירטון לא עובד... בבקשה עזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם הדחופה. שלחו לי (מחברת ביטוח) טופס למייל שלי. אני משתמש באופיס אאוטלוק 2003. המייל הגיע אבל התוכנה לא מאפשרת לי לפתוח את הקובץ המצורף. מופיע כיתוב ש"אאוטלוק חסם את הגישה לקבצים המצורפים הבאים העשויים להיות לא בטוחים". להקליק על הפס הזה בכותרת לא מניב כל תוצאה. האם ואיך ישנה דרך לפתוח את הקובץ? זה מאד חשוב ומאד דחוף לי! תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה לטיפול במערכת ל VISTA אחרי כמה חודשים שאני עובד עם המחשב החדש וVISTA הכוננים שלי מתחילים להתמלא אז אני מנקה אותם משטויות אז במקביל החלטתי לעשות קצת MAINTENANCE כדי שלא יהיו בעיות בעתיד. משיהו מכיר תוכנות או תוכנות ל VISTA שעושה ניקוי מערכת / ריגסט / DEFRAG וכדומה... כמו כן איזה ANTISPYWARE טוב יש היום? תאמת שקצת אחרי XP SP3 הפסקתי להשתמש באחד בכלל אחרי שמספר חודשים לא מצאתי שום דבר במחשב בSPYBOT ותוכנה נוספת שהשתמשתי בה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום יש למישהו שאני מכיר את המחשב הזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=wzki3zmovzdh.jpg הדגם של הלוח אם כפי שכתוב על פי הדוח ששלחתי בתמונה מהתוכנה EVEREST Home Edition הוא:Intel Brookdale-G i845G כל שאר המידע בתמונה חפשתי המון באינטרנט את הדרייברים ואני לא מוצא... בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים... אשמח לקבל דרייברים אני כבר לא יודע איפה לחפש שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-