תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת באיזה תוכנה לרוב משתמשים בוני אתרים לעצב את האתר , אני יודע שהתוכנה העיקרית זה photoshop אבל לדוגמא 3d עם איזו תוכנה כדי להשתמש , שתעבוד בשילוב עם פלאש וכל הדברים האלה בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו נגע לי בהגדרות ומאז יש לי בעיה נראה לי עם כלי הבחירה משהו שם לא טוב.. כשאני מנסה בכלי הגרדינט הוא לא צובע לי את האזור התחום מסיבה מוזרה דלא ידועה לי היא עושה משהו כזה לא ברור כמו מברשת ספריי דהוייה כנ"ל שאני משתמש לגדור עם הכלי הזה הוא גוזר באפקט של כאילו גזירה דהויה כאילו בקצבות הורידו את האופטיקלי.. הנה הדוגמה לשתי הבעיות.. תודה למי שעוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שפותחת קבצי DAT ניראה לי שזה קשור לאקסל באופיס
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם ה win media player כשאני נכנס לתוכנה ומנסה להדליק קובץ וידאו או מוזיקה הוא ישר מראה שגיאה על המסך ומתכבה אותו הדבר קורה במשחקים ובאינטרנט (כשאני מנסה להדליק קבצי וידיאו או מוזיקה). איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שאתה מביא לה כמה מספרים והיא יכולה להראות לך את כל הצירופים האפשריים? אם כן , אני צריך תודה.
-
- 19 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ישנם קליפים שאני מוריד מוגני רשיון מהקאזה או מהאימיול שלצורך צפייה בהם יש צורך בהורדת רשיון , האם ניתן לצפות בהם באיזה דרך .??? ללא התקנת או הורדת רשיון שבחלק מהמקרים הוא תמורת תשלום ? אני לא יודע אם זו הכתובת לשאלה . אבל ניסיתי . תודה בכל אופן .
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה דעתכם? ומה הגרסה האחרונה שיצאה? ואתם מדברים על הpro כן?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באנטיווירוס nod . לאחרונה הוא זיהה ווירוס שלא ניתן למחיקה, למרות שהוא אינו מזיק במיוחד ולמרות ההתעלמות החוזרת שלי מההודעה המעצבנת הזאת היא תמיד חוזרת, שם הווירוס robobot trojan, בנוסף אין לו clean tools והמידע עליו מועט. התוכנה מזהה את מיקום הווירוס(להלן תמונה) והוא ניתן למחיקה. אך הוא חוזר. נמאס לי מזה כבר וזה מטריף אותי בבקשה תעזרו לי לצאת מהלופ הזה, אולי יש משהו שאני לא יודע על nod ואני יכול לנטרל את ההצקה הזאת או למחוק מהרג'יסטרי? תודה חברה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר מה שמסומן באדום? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מותקנים לי במחשב 2 דיסקים קשיחים בממשק SATA. (אני עובד עם XP PRO). לא מותקנים לי דרייברים של SATA. אני צריך להתקין? מה זה נותן? מוסיף ביצועים?תודה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מכל התוכנות שהתקנתי בשנים האחרונות, FastStone נכנסת אצלי למקום הראשון. היא איכותית ומאוד משוכללת, ואני מעדיף אותה על כל תוכנה אחרת לצפיה בתמונות - כולל כאלה שעולות כסף כמו ACDsee. התוכנה הזו מעולה, אבל היא מגיעה עם כמה ברירות מחדל די מצ'וקמקות. הנה השינויים שאני מגדיר בה לאחר ההתקנה: לחיצה על F12 כדי לפתוח את Settings תחת הטאב Viewer ביטול של Show filename in Full Screen - Text color סימון של Smooth ואז סימון של Before shown סימון No hourglass (busy) cursor in Full Screen תחת הטאב JPEG שינוי Default JPEG quality ל-100 תחת הטאב Magnifier שינוי של Magnifier Zoom Ratio ל-1.0 תחת הטאב Associations לחיצה על Select All ואז אישור הדבר שאני הכי אוהב בתוכנה הזו הוא הג…
-
- 2 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שיכולה לפצל את הדיסק הקשיח שלי לכמה מחיצות דרך הוינדוס משהו פשוט בלי הרבה בלאגן בדוס ופקודות?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את התוכנה Autodesk 3ds Max 8... אני מניח שזהו המקס שאתם מתכוונים אליו... אני רוצה ללמוד אותו קצת, כי הנושא מאוד מעניין אותי... (כל העזרה שלכם פה יכולה לעזור להרבה אנשים... ) טוב... אז נתחיל...: אחרי ההתקנה וכל ההדברים... אני פותח את התוכנה... התוכנה רוצה שאני אבחר באחת מהאפשרויות האלו: (Graphic Driver Setup א. software ב. openGL ג. Direct3D במה לבחור ? ועוד שאלה לבינתיים...: התוכנה לוקחת 226M... זה בסדר? זה לא מעט? כי ראיתי שיש גירסאות של 3 GIGA... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רשת מחשבים - אני מעוניין לדעת מי גוזל יותר/פחות מאשבי רשת/ אינטרנט אי מיילים כבדים וכדומה. אשמח אם התוכנה תהיה פשוטה וחינמית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא העדכנית של ווינאמפ הבעיה היא כזאת אני שומע שירים יוצא מהתוכנה ואז חוזר אליה אבל רשימת ההשמעה לא נשמרת יעני אני צריך לגרור תשירים מהתחלה וזה מבעס למה הם לא נשמרים ככה היה לי בווינאמפים הקודמים הייתי סוגר ואז פותח והשירים היו נשארים ברשימת השמעה למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כמה חשבונות מייל בוואלה , YAHOO וכו'. האם יש תוכנה שתעבוד ברקע בשורות המשימות ותבדוק מדי פעם האם יש מייל חדש בחשבונות האלה (מאחר וחשבונות מבוססי WEB אינם יכולים לעבוד בתוכנות דואר רגילות כמו OUTLOOK EXPRESS)
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לקחתי את התמונה הזאת http://img202.imageshack.us/img202/5303/rainbow18qg.jpg והחלטתי שהגדר והאנטנה לא יפים בימיוחד אז ניסיתי להעלים אותם כמה שאני יכול, את האנטנה ועוד כמה דברים קטנים הצלחתי, אבל בגדר נכנעתי אחרי חצי. ערכתי אותה כמה שאני יכול וזה מה שיצא http://img210.imageshack.us/img210/4660/rainbow32zq.jpg נראה מה אתם מסוגלים לעשות בהעלמת הגדר מהתמונה הראשונה ואחרי זה נדרג מי עשה את זה יותר יפה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
במקביל למאיה אני מנסה גם את התוכנה הזו . אני עובד לפי המדריך הזה http://www.vrotvrot.com/xoom/tutorials/Die/dice.html לאחר השלב שבו אני מסמן את מרכז הקוביה בצהוב (ע"י מקש B) ואמור לימחוק אותו (ע"י X ) נימחקים לי גם ריבועים שלא מסומנים (הסימון היה מדויק ככה שאמורה להישאר רק מישבצת אחת מהסוף ) כמו שאפשר ליראות כאן --> http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200601050019485439&user=rsrs6
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-