תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם!! מחפש תוכנה , שאני מוריד סרטים משחקים ומוסקיה יש תוכנה כזאת ששומרת את ההורדה במחשב ושאני מכבה תמחשב ומדליק לאחר כמה זמן ההורדה ממשיכה מבקש את שם התוכנה או לינ' תודה חבר'ה!!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור סרטי פלאש שיש באתרים למחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני מעוניין בתוכנה שתשמור את המצב הקיים כלומר אני מתקין אותה עכשיו והיא זוכרת כל מה שמותקן על המחשב כך שביא בעתיד תעף את כל הזבל שמצטבר
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שזוכרת תזוזות ולחיצות של העכבר ושומרת אותם לקובץ ואפשר להפעיל את הקובץ והעכבר יזוז כמו שעשיתי.. היתה לי פעם תוכנה כזאת.. מישהו מכיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמאפשרת שמירת תמונות מאתרים לא לחצן ימיני -שמירת תמונה בשם אלא כמה ביחד גלרייה שלמה יש כזה דבר ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אהלן, הבקשה בכותרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתאפשר להוריד את הפס קול מסרט מסויים כאילו יש לי כמה סרטים שאני צריך רק את הפס קול שלהם.. בקבצי מוסיקה ... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה \ דרך כלשהי שאתפשר לי להעתיק טקסט מקובץ PDF. אני ממש לא הולך להעתיק ממישהו או לעשות משהו כזה. אני פשוט צריך את זה כי אני לומד שפת תוכנה (C#) דרך ספר , ויש תרגילי סיכום בסוף הספר. עכשיו יש באתר שלהם את תרגילי הסיכום בקובץ PDF http://sites.huji.ac.il/science/stc/center/groups/OOP2006/Csharp/C-SHARP-BOOK.htm ואני פשוט חייב להעביר את קטע התוכנית של כל תרגיל לסביבת העבודה של התוכנה על מנת להריץ את זה ולראות אם עניתי נכון. (וזה ממש סיוט להעתיק 10 שורות קוד כשיש לך 20 שאלות בסוף כל פרק...שאגב זה מה שאני לבנתיים ) בקיצור זה ממש לא להעתקה או על מנת לעבור על זכויות יוצרים בדרך כלשהי... תודה מראש ! עריכה : ניסיתי את Foxit PDF אבל את קבצי הPDF …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קצת רקע: יש לי במחשב 4 הארדיסק, אחד מהם הוא של 4 ג'יגה ומשמש אותי בשביל להעביר מידע ביני לבין המשפחה/חברים וכו' הבעיה היא שכל פעם צריך לכבות את המחשב בשביל לנתק/לחבר את ההארדיסק... רציתי לדעת האם זה יפגע בו אם אני אנתק אותו בלי לכבות את המחשב? הגיוני שכן... אך אני לא בטוח, לכן אני שואל... ואם כן - האם יש תוכנה שתאפשר לי לנתק אותו בלי לפגוע בו? כלומר כמו התוכנה המובנית של WinXP של "ניתוק חומרה באופן בטוח", שכשמחברים הארדיסק נייד (כמו עט [128 מגה]) אז אחרי שלוחצים על "ניתוק חומרה באופן בטוח" אפשר לנתק בלי לפגוע בו, אז רציתי לדעת אם יש דבר כזה גם להארדיסק לא נייד (IDE)... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לחבר למחשב שני מסכים שני מקלדות ושני עכברים ולפצל את המחשב כך ששני משתמשים יוכלו לעבוד עליו באופן בלתי תלוי אחד בשני? לדוגמא כל אחד יוכל לכתוב מסמך וורד אני יודע שהייתה קיימת בזמנו טכנולוגיה כזו ביוניקס שנקראה multiseat האם ישנה אפשרות כזו עבור חלונות או אפילו חלונות + מכונה וירטואלית? http://en.wikipedia.org/wiki/Multiseat תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
(המשך של הכותרת) ל-PARTITION אחר. ניסיתי עם NERO אבל הוא נופל כשהוא מנסה לעשות BOOT מהדיסקים שהוא יצר. אין לי NORTON GHOST ואני לא מתכוון לקנות אותו בשביל זה... יש משהו חינמי שיעשה את העבודה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אתה מכירים תוכנה כזו? אבל שיהיה אפשר לשלוט על כל המאוררים (ציפסט\מעבד\כ.מסך\מאוררי מארז\ספק) אפשר בכלל לשלוט על המהירות שלהם? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר (באמצעות פרוקסי מקומי), להאזין לבקשה הנשלחת לשרת, לערוך אותה ולאחר מכן לשלוח אותה ערוכה לשרת. לדוגמה: הקליינט מבקש להתחבר לשרת ושולח נתונים ספציפיים כגון גרסת תוכנה וכו', התוכנה קולטת את הבקשה אך לא מעבירה אותה לשרת מיידית, אני עורך את הבקשה ושולח אותה לשרת כאילו נשלחה ישירות מהקליינט. מצאתי את התוכנה Charles proxy, אך היא מאפשרת לי לערוך את התשובה המתקבלת מהשרת בלבד, ולא את הבקשה הנשלחת אל השרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להגיד לכל תוכנה רוחב פס שבו היא תוכל להשתמש.. ושהתוכנה גם תבדוק כל תוכנה בכמה מהרוחב פס היא משתמשת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להשתמש בגיימפאד האלחוטי של הxbox כשלט למחשב. אני צריך לבצע פעולות דיי בסיסיות ולא להחליף לגמרי את העכבר (play pause stop במדייה פלייר). מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הכוונה היא שבמזמן שבמסך אחד ירוץ סרט נגיד במסך השני אוכל להמשיך להשתמש כמחב לכל דבר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק את תאימות הדרייבירם ועידכונם ותעדכן אותם...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מקליט למצלמה נסתרת לעסק. הבעייה שהמקליט מקליט מהרגע ששמתי אותו, עד לסיום ההקלטה. ללא MOTION DETECT. יש לי סרט של 24 שעות, כולו נראה אותו הדבר, מלבד כמה דקות שמישהו נכנס וגונב. יש תוכנה שתאתר לי את הכמה דקות האלה? בתודה, אורי.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי DVD מקורי ואני רוצה להוציא ולהמיר ממנו שני 'פרקים'. (לDIVX או XVID, לא אכפת לי) יש איזה תוכנה שעושה את זה? יש המון תוכנות שסתם הופכות את כל הדיסק ל.AVI אבל אני צריך רק את שני הפרקים האלה. עריכה: חחח, מצאתי במקרה http://www.aheaddvd.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-