עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה חוזרת של התקנה של דריבר סאונד בלוח אם ASUS M2N-VM DVI אין לי כרגע סאונד והלוח מסרב לקבל את הדריבר וניסיתי לעדכן אותו מהאתר של אסוס אך ללא הצלחה הקודק הוא של רילטק ALC662 HIGH DEFINITION והורדתי גם את הדריבר מהאתר שלהם אך ללא הצלחה. ויש לי אותה בעייה גם בלוח ASUS M2N-E בדיוק ואפילו ניסיתי 3 מערכות הפעלה מגירסאות שונות וזה לא עזר אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא. תודה מראש. אסף

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by hichcock,

יש לי מצלמת וובקאם שרכשתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש +/- לא ממש סגור על זה.... של לוג'יטק העניין הוא שאני מחפש דרייבר (ואני יודע בוודאות שיש גירסא חדשה, כרגע מותקנת אצלי הגירסא שהגיעה עם המצלמה) אבל אני לא בטוח איזה סוג המצלמה שלי ויש באתר שלהם שתי מצלמות שנראות כמו שלי :-\ ו... לא רשום על המצלמה איזה היא.... הראשונה (לפי האתר של לוג'יטק): Logitech® QuickCam® Sphere MP השניה (גם לפי האתר.... :-\): Logitech® QuickCam® Sphere מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איזה דגם המצלמה שלי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני לא מצליח לראות את הווידאו בNANA10, אני רק שומע סואנד וללא תמונה (מסך שחור). הדבר קורה גם ב כרום וגם ב IE8. התקנתי את חבילת הקודקים של CCCP.... יש למישהו רעיונות? תודה!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  4. יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. היי, שאלה למומחים: איך אני יוצר תרגום לקטע וידאו שהורדתי מיו-טיוב ומדביק אותם יחד? כולל סנכרון והכל? אני צריך הסבר מא' ועד ת' בבקשה כי אין לי שום ניסיון בנושא

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by eranyosf,

אני מוריד משחק כל שהוא ואחרי כמה זמן זה יוצא לי, נסיתי משרת אחר וזה עדיין יוצא אחרי זה הורדתי את flashget, וזה עדיין ככה!! בבקשה עזרה@!!

8. צריך תוכנה שתחפש קבצי MP3 בהארדדיסק בספריות שנבחרו מראש כל כמה זמן שנבחר מראש תמצא את הקבצים ,תבין לבד לפי ה ID3 TAG או לפי השם קובץ מה השם של השיר ותשנה לפי זה את הID3 TAG או שם הקובץ בהתאם (זה אומר שהיא צריכה מאגר של שמות שירים \שמות של להקות בשביל שתדע לזהות איזה שם הוא הנכון (השם של הקובץ או ה ID3 TAG ) ואם היא לא מוצאת במאגר מידע שלה אז היא תשאל את המשתמש לשם להקה \ שם שיר אם היא לא מצאה שם שיר וצריך אופציה שאם יש את המילה Track בשם שיר אז שהיא תשאל מה השם של השיר ותשמיע את השיר בשביל זיהוי ואולי גם תתן רשימה של שירים + מילי שירים של אותה הלהקה בשביל שיהיה קל למשתמש לדעת מה השם של השיר שמושמע אני גם צריך שהתוכנה תדע להכין לבד PLAYLISTS של הלהקות - לכל להקה יהיה…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Wingedbull,

פלאגין, שמפאשר לי להגדיר מתי אני רוצה ששיר שבא אחרי השיר הנוכחי, בכמה שניות אחרי\לפני, מן כניסה כזאת במיזוג בין הטראקים. מקווה שהבנתם, בעבר היה לי וזה היה נחמד לשלב את זה בין שיר לשיר שרצים זה אחר זה.

10. Started by iyehuda,

כולל שמות השירים

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שמתי לב למשהו מוזר, מאז היציאה של IE8 פתאום לא עובד לי הLOGIN של YAHOO למייל... וזה לא שהוא כותב לי סיסמא/שם משתמש לא נכונים, זה מתחיל להכנס פתאום עושה כמו REFRESH ומגיע שוב לעמוד הLOGIN. עדכנתי עכשיו ל3.0.8 וזה גם לא עוזר. אבל מה... בIE TAB וכמובן בIE, זה נכנס למייל כמו גדול. זאת בעיה שממש התחילה לפני כמה ימים ולא עשיתי שום שינוי חומרה/תוכנה. ושמתי לב לעוד משהו, YAHOO מפרסמים את IE8 וממליצים עליו... זה ממש נראה כאילו הם דפקו את משתמשי FIREFOX בכוונה. מישהו מכיר/שותף לבעיה הזאת פה ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by gromeck,

אני התקנתי את התוכנה הנ''ל, ובתוכנה שתי מוכונות וירטואליות שעליהן מותקנת XP PRO. כרטיס הרשת מוגדר כ- NAT. ואני לא מצליח לעשות שיתף בין הוירטואלית למחשב האמיתי ובין שתי הוירטואליות. איך אני פותר את זה? אני עובד עם מודם נתב של בזק. תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אני מנסה להכנס למשתמש ספציפי ואני לא יכול, הוא אומר לי ש the service is temoraily unavailable אבל שאני מנסה להכנס לחשבון אחר הוא נכנס בלי בעיה, גם מאותו הדומיין מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: מהפלאפון אני כן מצליח להתחבר, מהמחשב עדיין לא

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. מישהו יודע למה כלכך הרבה??? יש שמה FSM32 ....FSMB32...... ועוד F..... יש 15 כאלה דומים .... ועוד BACKWEB.... שהכל שייך לF-SECURE.... בשביל מה כולם? אפשר לצמצם???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום חבר'ה! ברצוני לשאול אתכם האם אתם מכירים תוכנות כלשהן רצוי שכמה שיותר פשוטות ונוחות לעריכת פרטים לקבצי MP3 כמו התוכנה שבאה עם הנגן CREATIVE למשל,שבה אפשר לבחור ישר כמה קבצים,לקבוע להם סגנון ביחד,או כל דבר אחר כגון שם של אלבום,שנה,אמן וכו'...(רק שהתוכנה הזאת עורכת את הקבצים רק לנגן,במחשב הם נשארים אותו הדבר...) בקיצור אני מניח שהבנתם למה הכוונה,אפשר לעשות זאת גם בווינדוס או בווינאמפ רק בנפרד כל קובץ וזה מאוד מעצבן,אני בטוח שיש תוכנה כלשהי שאפשר לנהל איתה את נתוני ה-MP3.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. שלום רב, בעיה שלא נפתרת לי כבר הרבה זמן: אני לא מצליח לראות וידיאו באתר ספור 5. ניסיתי המון דברים: מקדדים, פירמוט וכיו"ב. שום דבר לא עוזר. מותקן לי WIN XP + SP2 אם מדיה פלייר 11 וכיו"ב (גרסה נפוצה ברשת). שום דבר לא עוזר קבצי ודיאו מאתרים אחרים אני רואה ורק מאתר זה לט (אוהב ספורט). שכחתי לציין אני שומע קול ולא רואה תמונה. אשמח לקבל הצעות לפתרון. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by dark_zero,

אחרי פירמוט רציתי להתקין WINDOWS 7 ואני מכנים את הדיסק הוא מגיע למסך התקנה אבל יש רק סמן של העכבר... ניסיתי 2 דיסקים שונים כבר. ואני אציין שכבר התקנתי אותו זה בעיה שהחלה לפני כשבועיים,WINXP מתקין כרגיל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by tomer_et,

רציתי לדעת אם יש דרך לחלוק קבצים בקאזה מספריה השונה מהסיפריה שאליה יורדים הקבצים. הכוונה שלי היא אם לדוגמה אני מוריד את הקבצים לכונן C ואני רוצה לחלוק קבצים שנמצאים בכונן D. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. היי יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS25 שיש לה גם יציאת FW וגם יציאת USB. אני מצליח לבצע לכידה דרך יציאת USB אבל האיכות לא מדהימה אז ניסיתי לעשות לכידה דרך FW. ניסיתי עם התוכנה שבאה עם המצלמה MotionDV STUDIO LE for DV עם ULEAD ועם ה-MOVIE MAKER של חלונות. כל התוכנות מזהות שיש מצלמה מחוברת וניתן דרך המחשב להריץ את הסרט קדימה ואחורה אבל אני לא מקבל תמונה בלכידה. חיברתי את המצלמה למחשב מקינטוש של חבר עם FW ושם הצלחתי לעשות לכידה. אשמח לקבל הצעות.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. חבר שלי משתמש בגרסת אימיול 5.3 של ליונטוורק. לפני הפרמוט העתקתי את תיקיית הTemp ואחריו החזרתי אותה למקומה אחרי ההתקנה. כשאני מפעיל את האימיול בשורת סטטוס רשומים שמות הקבצים, הבעיה היא שמסך הפתיחה נשאר קבוע והאימיול נתקע (כתוב לא מגיב במנהל המשימות). למישהו יש איזשהו פתרון? אולי התקנה של אימיול אחר באה בחשבון? כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן :]

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  22. כבר כמה שנים מותקנת לי גירסה כזו או אחרת של נורטון אנטיוירוס/פיירוול ונמאס לי. הוא כבד, מגושם, יש לו תקלות משונות... בקיצור די. הפעם הלכתי על הפיתרון החוקי והזול - אנטיוירוס של AVG שחוץ מזה שהממשק שלו ממש מכוער, עושה את העבודה מצויין. פיירוול SYGATE - לא נמצא לי על המחשב הרבה זמן אבל מסתמן כאחלה פיתרון. השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט. כרגע מותקן לי All-in-One SECRETMAKER - כלי שנראה מאד יעיל ממבט ראשון - חוסם פרסומות, חוסם חלונות קופצים, מסנן ספאם, מסתיר כתובת IP, מוחק היסטוריה, מוחק קוקיז... עושה הכל ובחינם. מצד אחד יש לו הרבה ביקורות טובות, מצד שני הביקורות היותר מ…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

קיבלתי מחבר דיסק ובו התקנה של דבר מסויים. יש לו נורטון אנטי ווירוס (נדמה לי 2004), והוא אמר לי שבזמן ההעברה למחשב שלו (צריך להעביר קודם למחשב), קופץ פופ-אפ ואומר כי נמצא ווירוס בלה בלה, ושהנורטון מחק אותו. הוא הזהיר אותי מראש ואמר לי לבדוק האם הנורטון מוצא ווירוס. העתקתי הכל וכו', וגם לי קפץ פופ-אפ, וכתב כי נמצא ווירוס בלה בלה וכו'.. ואז הוא כתב שהנורטון לא היה מסוגל לתקן את הקובץ... אז מחקתי את כל מה שהעתקתי, והרצתי בדיקה על הדיסק של הקבצים. מצא לי שישה ווירוסים (אותו ווירוס בקבצים שונים). לא הצליח לתקן אותם. אמרתי לו לבודד. לא הצליח לבודד. אמרתי לו למחוק ולהשמיד. גם את זה לא הצליח לעשות! עכשיו אני תקוע עם הווירוס הזה שאין לי מושג בכלל מה הוא עושה, ואני לא יכ…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא אשחמ אם תפנו אותי איפה תאים לשאול את השאלה אז אולי אתם יודעים אם ואיך שומרים סרטון שהכנתי בwindows movie maker, כפריט מדיה רגיל? כלומר שאני אוכל לפתוח אותו עם המדיה-פלייר, ושלא כל פעם שאני רוצה לראות הוא יפתח לי את תוכנת העריכה? ניסתה לעשות "פתח באמצעות" ואז לבחור את המדיה פלייר וזה לא הצליח. נראה לי שצריך לשנות משהו בהגדרות הקובץ/ באיך שאני שומרת אותו בשביל זה. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by FlyBoy,

אני מחפש את התוכנה שבאה עם הלוח,איבדתי את הדיסק ואני לא יודע מאיפה להשיג אותה. היא יודע בדיוק לתת טמפרטורות של כל רכיב בלוח...ורק פירמטתי ואיבדתי אותה. יש מצב שמישהו נותן לינק או משהו??? תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים