תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני כותב מאמרים לאתרים בדפי וורד רגילים. אני מחפש תוכנה (עורך) שאני יכול להדביק שם טקסט שכתבתי בוורד ושם לתת לטקסט אלמנטים עיצוביים (גודל, צבע, כותרות, ירידות שורה ושאר ירקות). אני רוצה לקבל מהתוכנה את קטע הקוד הHTML שלו עם כל האלמנטים העיצוביים כדי למקם את זה במערכת לניהול תוכן של האתר. הרי ברור שדרך וורד אפשר לעשות הכל אבל לא להדביק את זה רגיל אלא דרך מסנן תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר יכולה לעזור לי לעשות אפקטים בסרטים (cS) ואני גם רוצה לשים מוזיקה בסרטים אני משתמש בהקלטת המשחקים בתוכנה Fraps אם מישהו מוכן להציע לי תוכנה טובה יותר אני אשמח מאד תודה רבה ושתדעו שאני צריך את זה דחוף תודה...
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי משחקים בפורמט של קובץ iso . אני רוצה לצרוב אותם לדיסק ולהוסיף עוד מספר דברים לדיסק כמו טריינרים וקבצי טקסט. ראיתי שבתוכנה nLite ניתן להוסיף כל מני תוכנות לוינדוס ואני מחפש תוכנה שעושה את אותה הפעולה לקבצי ISO. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש מספר תוכנות שמריצות תהליך מסוים על ההארדיסק, שגורם למחיקת כל המידע עליו, אבל ללא שום זכר או אפשרות לשחזר פיסת מידע. אני מחפש המלצה לתוכנה כזו, שתהיה הטובה ביותר, בין אם חינמית או לא. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיהיה אפשר לעשות איתה מספר בלתי מוגבל של סקרין שוט על ידיי לחיצה על hot key נגיד ושישמור הכל לתיקייה שאני יגיד לו ואם אפשר שגם יצלם סירטונים....fraps כנראה עושה את זה רק כאיזו אפליקציה פתוחה(כמו משחק)יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה.... נגיד אני לוחץ ALT+W ייפתח הווינאמפ או ALT+G ייפתח לי המסנגר.... דרך הווינדוס זה לא טוב ניסיתי את זה הוא תוקע לי תמחשב ואז פותח אחרי 5 שניות... תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אבקש את עזרת חברי הפורום בנוגע לתוכנה, שסקירתה התפרסמה במדור המחשבים של 'ידיעות' (מדור ממון, פינת "תוכנה במבחן"), ביום ראשון לפני שבועיים. הכוונה לתוכנה שאמורה לדמות את ה-TASK MANAGER המוכר. מישהו יכול להזכיר לי מה היה שמה של התוכנה שסוקרה בפינה הנ"ל? המון תודה מראש, חג שבועות שמח, יגאל.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
-
אני מאמין שקיימת כזאת אבל אין לי ניסיון עם אחת... אם יש לכם המצלמה אשמח לתוכנה שקוראת EXIF מתוך קבצים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי איזה דיסק, שאחד הקבצים עליו אני לא מצליח להעתיק אותו עד הסוף למחשב, אני זוכר שהייתה תוכנה כזאת שוקראת דיסקים שרוטים משהוא מכיר את השם?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט את המסך שלי זאת אומרת שכל מה שאני עושה על המחשב היא תקליט
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לדעת כאשר אחד מאנשי הקשר של האייסיקיו כותב לך משהו, נגיד:"XXX is typing" אז אתה יכול לדעת מה הוא כתב לך דרך התוכנה הזאת, מישהו יודע? (אם זה ווארז אני מצטער)
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי בעל עסק של אלומיניום מחפש איזה תכונה, לרכישה כמובן ,שיש בה חישבוים של כמות חומר ,חישוב התעות מחיר ושאריות, בקיצור הוא ראה תוכנה כזאת בעסק אחד והוא לא יודע איך קוראים לה, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא את השם בכדי שהוא יוכל לרכוש חוקית ,זה יחסוך לו המון הפסדים, השם של התוכנה שהוא הצליח להבין הוא "ארז ישראל" או משהו כזה, אני לא מאמין שזה השם כי לא מצאנו שום פרט ,אם מישהו יודע במה מדובר אני אשמח , תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שתיצור קובץ טקסט שבו יהיה רשום כל מה שהוקלד באותו יום..מכירים דבר כזה? אני ראיתי פעם אבל לא זוכר את השם
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי תיקיה של שירים והייתי שמח אם הייתי יכול להעביר לטקסט פשוט את רשימת השירים בסידור הנוכחי של התיקיות. איזה תוכנה יכולה לעזור לי? תודה! (:
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
צילמתי עם הA95 של CANON ברזולוציות די גבוהות, ולמרות שפרטי תמונה יש תאריך צילום, בתמונה עצמה אין את התאריך, לכן כשאני מפתח אותן, התמונות יוצאות ללא תאריך :-\ מישהו מכיר תוכנה ששותלת תאריך בתוך התמונה מתוך המידע של התמונה המיועדת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-