עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש בדפדפן כברירת מחדל. הבעיה היא שפעם ב20 שניות בערך כל הדפדפן נתקע למשך כ 2 שניות... זה קורה כשאני רואה סרטים ביו טיוב , קורא אפילו ברגעים אלו כשאני רושם פה בפורום (הכל נתקע , הפרסומות מפסיקות לזוז , הפלט עוצר) בקיצור בעיה רצינית ומעצבנת ביותר... ניסיתי לעבוד רק עם טאב אחד אבל זה גם לא עוזר ו.... איכשהו הפיירפוקס מגיע לי לאחר עבודה של כיומיים ל 700-1000 מגה בזכרון.... (!!!) מישהו מכיר? יכול להמליץ על פתרון? אני מריץ ווינדוס 7 64 ביט, 4 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק מאד (המחשב בן חודשיים בסה"כ). תודה על העזרה... עריכה : אגב , כמובן שבדקתי באקספלורר למשל ושם זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. "רוצים לראות את ערוצים 22,11, ערוץ הכנסת ונשיונל ג'אוגרפיק?? אז הגעתם למקום הנכון! כנסו למדיה פלאייר וכשהוא נפתח לחצו על ctrl+u ייפתח לכם חלון שצריך כתובת של ערוץ, הנה הערוצים: ערוץ 22: http://stream.msn.co.il/ch2 ערוץ 10: http://ttw.tv/MMS/Ch10.asx ערוץ הכנסת: http://knesset.gov.il/broadcast/live.asx נשיונל ג'אוגרפיק: mms://213.206.155.18/one הערה: ייתכן שתצטרכו להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה כדי לראות. ערוץ 22 פועל רק בשעה שמונה שמונה וחצי בערב." זה מה שמצאתי ברשת, חייב לציין שרק ערוץ הכנסת עבד לי וגם זה היה רק ל2-3 דקות... ואז אני מקבל את ההודעה הבאה.. בשאר הלינקים אני מקבל את ההודעה הבאה: 1. נסו אתם ותגידו לי אם זה עבד אצליכם?! 2. אניא מעוני…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by mgm90210,

שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה למנהל הורדות, שזה יוריד הכל לתקיה שאני אגדיר בלי תקיות זמניות וכאלה. וגם שייתון לי להוריד במקסימום. בנוסף יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. תודה מראש אופיר

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

סליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. Started by MARZOOK,

שלום , יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי. התקנתי תוכנה אצלי במחשב (אילוסטרייטור.. לכל המעוניין לדעת.) אך ההתקנה נתקעה בשלב מסוים ,התבקשתי להתקין איזה רכיב נפרד (installer כזה..) לאחר מכן לא יכולתי להמשיך את ההתקנה וגם לא למחוק אותה..על מנת להתקין מחדש היא מופיעה לי ברשימת התוכנות בלוח הבקרה ,אך ללא קיבולת, שמעתי פעם על תוכנות REGISTRY כאלה שיכולות לעזור אך איני יודע מהן, היכן למצוא ואיך.. האם זה הפתרון לבעיה שלי ? מישהו יכול להוציא אותי מהביצה הזו ?

10. שלום רב, אודה על עזרה: בעת נסיון לפתוח מיילים, או לשלוח מיילים מופיעה הודעה: there was an error opening this message, an error has occurred. את הקבצים המצורפים ניתן לראות ואף לשמור אותם במקום אחר ולצפות בהם, וכן ניתן להכנס לקישורים המופיעים במיילים (בחלון הצפיה המקדים). כמו כן הcontact נעלם. אשמח לעזרתכם בפתרון הבעיה.

11. Started by Jenia24,

שלום! אני מחפש תוכנה שבודקת אם התוכנות במחשב מעודכנות , אני אשמח לקבל לינק או המלצה לתוכנה כזאת תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  12. כשאני מפעיל את המחשב קופצים לי שני חלונות. אשמח אם תוכלו לפרש לי אותם (מצורפים בקובץ). אני חושש לחיי המחשב שלי הוא רק עבר טיפול כימותרפי של avast avg kasperski panda ולמיטב זכרוני של synmatec וגם השתמשתי ואני עדיין משתמש ב zone alarm ובspybot. עשיתי hijackthis והlog מצורף. כמו כן עשיתי ccleaner וdustblaster וגם השתמשתי ב recuva כמו כן עשיתי regvac registery cleaner. אחרי כל הנ"ל הרצתי סריקה מקיפה של avast וzone alarm וגם של spybot והאחרון היחיד שמצא משהו. מצורף הסיכום שלו ג"כ בקובץ. עשיתי גם rootkit ייתכן ואני צריך לבטל את אופציית הrestore אני לא בטוח שזה קשור... איך עושים את זה? סה"כ המחשב מגיב הרבה יותר טוב מלפני הטיפול הארוך שהוא עבר, אך עדיין לא מאה אחוז. תודה לכולם.…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. האם אפשר לעשות רשימה של לינקים מרפידשייר שירדו אוטומטית? או שצריך לפתוח כל לינק בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by MaoR_KilleR,

שלום לכם, רציתי לדעת על כמה אני צריך לשים את ה- PAGE FILE שלי (אני מדבר על INITIAL SIZE ו- MAXIMUM SIZE) אם יש 1 גיגה זיכרון והארדיסק של WD160GB, 2 מחיצות, אחת קטנה מאוד ל- GHOST והשנייה לכל השאר. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. Started by McTamir,

שאני מתקין זה רושם לי : "התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." וזה קורה על התחלת ההתקנה, וזה לא קשור לחוקיות של הווינדוס כי התקנתי WMP11 שזה גם דורש מקורי ופעל לי מצוין.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by נתנאלי,

אבקש עזרה דחופה במציאת פתרון לבעיה . נתקלתי ב adultfreindfinder וכד " גם כאשר השתמשתי ב spysweeper זה לא עוזר אנל לא יכול לתת לילדים לגלוש פשוט קופץ לי חומר זוועתי אם מישהו יכול לעזור העזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. מישהו ניסה כבר להתקין את 2005 norton internet security ???????? עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by noodle,

אני משתמש ב-IE8 וכשאני פותח את הדפדפן אז במנהל המשימות מופיעים לי 2 תהליכים בשם הזה, אם אני סוגר את אחד התהליכים אז מופיע לי הודעה בדפדפן שאומרת שהדף שוחזר עקב תקלה, וכשאני מנסה לסגור את התהליך השני אז הדפדן נסגר. כשאני סוגר את הדפדן בעצמו אז שני התהליכים נעלמים. מדוע מופיעים לי 2 תהליכים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by david32,

לפני זה הייתי עם 3.1 והאמת שאני לא רואה שיפור או משהו. הם שינו בכלל משהו חוץ מאת המספר האחרון? גם פתאום ה ADDON שהופך לי אנגלית לעברית לא תומך (העיקר ב 3.1 הוא כן תמך). מה השיפור פה? אם כבר הייתם משפרים את זה ככה שאני יכול לשמור את הADDONים שלי. יש למישהו המלצה ל ADDON שיוכל להפכוך לי את האותיות באנגלית לאותיות בעברית (שכן תומך ב 3.5)?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. התרגלתי להשתמש ב ad-aware ועכשיו עברתי למחשב אחר והרודתי לשם את זה וזו כנראה כרסה חדשה יות רוהיא קצתך אל ברורה לי לא ברור לי אם זה כן מוצא קבצים מסוכנים, ואם כן איך להסיר אותם.. מישהו יכול להמליץ לי למשהו טוב ופשוט לשימוש? תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by edoson,

אני מקבל את ה EROR הבא: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. על איזה דקודרים מדובר???

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. היום כשגלשתי באינטרנט התחילו לקרות דברים מוזרים. קודם כל האף דפדפן לא מציג תמונות כשהוא מעלה אתר כלשהו. כמו כן הרבה פעמים הוא פשוט כותב שלא ניתן להציג את העמוד ורק אחרי רפרשים רבים אני מציג אותו- אבל שוב בלי תמונות. זה קורה גם במוזילה וגם באבנט. אפילו כדי לכתוב את ההודעה הזאת עשיתי רפרש כמה פעמים. וירוס או ספק? **מחובר לנטוויזן***משתמש בפרוקסי שלהם כמובן**** **אימול מוריד כרגיל

24. היי חברה, שמעו לי בעיות עם אח שלי הקטן. הוא כל יום 6-7 שעות משחק על המייפלסטורי הזה - ובכך הורס לי את האינטרנט, הורס לעצמו את העיניים, מנפח את חשבון החשמל ובכך שם שין על כולם ומעצבן את כולם. בנוסף לכך שזה אחד המשחקים היותר מטומטמים שראיתי. אני גם בדיבורים וגם באלימות לא מצליח לפתור את הבעיה. אם אני אמחק לו את המשחק, הוא ימחק לי קבצים. אז אפשר להגן עליהם באמצעות סיסמא, אבל בכל זאת חשבתי על דרך יצירתית יותר - תוכנה שתספור 3 שעות על המשחק הזה - ומיד תכבה את המחשב. התוכנה תדאג לכך שבמהלך כל היום המייפל לא יפעל - ורק ביום שלמחרת, כשהוא יפעיל שוב את המשחק, היא תתחיל שוב לספור 3 שעות... א) יש תוכנה כזאת? ב) איזו תוכנה טובה ופשוטה להגנה באמצעות סיסמא על קבצים יש? תודה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by afikg,

לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים