תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האמת אני קיבלתי מחבר את הקוד לתוכנה אבל התוכנה כבר קבעה לי במחשב שהזמן שהוקצב לי נגמר ושאי אפשר להכניס קוד. אני צריך לעשות משהו שימחוק כל זכר לתוכנה הזו במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז מופיעה טבלה עם דברים שחיפשתי....אני רוצה למחוק אותם ניסיתי למחוק cookies וכמעט הכול ושום דבר לא עוזר מישהו יודע איך?
-
אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (או אתר) לשליחת SMS ללונדון (בICQ אין אפשרות לשלוח ללונדון) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. ברשותי Kaspersky A-V 6.0. מבחינת הגנה הוא עושה את העובדה נאמנה (חוסם דברים ש- NOD32 לא חסם), אבל מצד שני - הוא כל הזמן מאט לי את המחשב. בחלון הראשי, תחת Statistics, הוא סריקה שוטפת כל הזמן, וכל הזמן נוספים קבלים ל- Total Scanned, כל פעם מחדש כשתוכנה נפתחת או כשמחשב עולה. אני חייב להפסיק את זה. יש עצות? עוד משהו קטן - אני מחפש תוכנה שמאזכרת לך דברים, לעשות פעם בשבוע \ פעם בחודש - היא תרוץ כל הזמן ברקע, אך פעם בשבוע (או אחרת) קופץ חלון קטן שמאזכר לך לעשות משהו. אם היא יכולה לנהל משימות זה גם טוב. מכיוון שאני רוצה שהיא תרוץ כל הזמן ברקע, אני מעדיף שהיא תהיה קלה כמה שיותר (שואף לפחות מ- 3 מ''ב). תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
BSPlayer תומך בפורמט RM? כי יש לי סרט DVD שהוא בפורמט RM. אה ומה זה הפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לא רק לי יש את הבעיה הזו, אבל בגרסה העברית של המסנג'ר "המשופר", בעת ההתחברות,אני מקבל שגיאה,שיש לכבות חומת אש.. כיביתי אנטי-וירוס,לא עבד. אין לי עוד חומות אש.. חוץ מ SP2. בכל מקרה, איך פותרים את הבעיה? למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזה אנטי ווירוס הכי מומלץ? 1. עדיף שיהיה בעיברית או שיהיה אפשר להסיג לו תרגום. 2. עדיף שלא יבטל את ההפעלה אוטומטית. 3. שיתמזג עם הדפדפן. ויתריע על אתרים מסוכנים.. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות פיירפוקס התחיל לעשות בעיות היה מתחבר לאתרים מסויימים מאוד לאט (בעוד שכרום מתחבר כרגיל) ולפני כשבוע העניין הרע מאוד, לא מתחבר לאתרים בכלל, מאוד איטי. אז גיביתי את כל המידע ופשוט מחקתי את פיירפוקס עם revo uninstaller כולל כל המידע האישי, והתקנתי גירסה חדשה ונקייה ולא יבאתי שום דבר בינתיים, אבל הבעיות ממשיכות, יש אתרים שהוא פשוט לא מתחבר, לא אתרים מסויימים אלא כל פעם זה יכול להיות אתר אחר (בעוד שבכרום כולם עובדים כרגיל). windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני פותח וזה מה שאני מקבל[התמונה בקובץ] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן עם סרטי QuickTime (mov) זה לא קורה עם כל הסרטים, אבל הבעיה קיימת עם מרביתם. כשאני מפעיל את הסרט רואים לשנייה תמונה, ואחרי זה התמונה קופאת ורק הסאונד ממשיך כרגיל. יש לי את ה-QuickTime Player החדש ביותר, וכבר ניסיתי כל מה שיכלתי לחשוב עליו ללא שום תוצאות יעילות... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. תודה. נ.ב. גם כשהפכתי את הסרטים לסרטי AVI או WMV הם נשארו דפוקים. אבל הבעיה היא לא בסרטים, אלא בעיה מסויימת אצלי כי אני יודע שאצל אחרים הם פועלים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח קובץ בסיומת msstyle או בסיומת theme ותציג לי איך ייראה ה"התחל", איך ייראו החלונות, הצבעים, הפונטים וכו' ב-theme שאותו פתחתי - מבלי להתקינו. כלומר שאני אוכל לראות איך ה-Theme נראה, אך לא אצטרך לפתוח אותו ל-c:\WINDOWS\Resources\Themes ואח"כ ליישמו (Apply) כדי לדעת איך הוא נראה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את NORTON 2004 המחשב שלי פועל באיטיות בלתי נסבלת מסיבות לא ברורות... אין שום תוכנות אחרות שפועלות ברקע חוץ מדברים שקשורים לנורטון, ויש לי 512MB זיכרון אז גם זה לא צריך לגרום לבעייה... מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם... אני מחפש תוסף או משהו כזה שיאפשר לי לשמור את כל המילים שחיפשתי בבילון כאילו כל מילה שאני מקליד והתוכנה מפרשת שהיא תשמור את המילה והפרוש במסד נתונים ואז אוכל להדפיס את המילים וללמוד אותם אז האם יש תוכנה כזו? ואם אין, אז יש בו מוכשר שיוכל לבנות דבר כזה... כי הקטע בזה זה שיתוף פעולה עם הבבילון בקשר לכל השאר זה קל... אז אני מודה לכולכם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול ליצר ICON פעם הייתה לי תוכנה כזאת אבל שחכתי את שמה....
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם הדחופה!! מיזה כיומיים אני נאבק, ללא הצלחה, בסוס טרויאני בשם trojan naarat שחדר למחשבי (כנראה דרך MSN אך אני לא בטוח). הסוס טרויאני הזה משכפל את עצמו ללא הרף, מאט את מחשבי וגורם להופעת הודעה תמידית על כך שהאנטי וירוס של נורטון זיה אותו, מחק אותו וחוזר חלילה. הפעולות שביצעתי עד כה: א. עידכון האנטי וירוס והרצתו מספר פעמים. ללא הועיל. לכן, הסברתי את האנטי וירוס והתקנתי שוב. ללא הועיל. ב. מחיקת תוכנות שונות שפתאום גיליתי שאינני מכיר. לא עזר לפיתרון הבעיה. ג. התקנתי שוב את הXP על הXP שכבר יש לי. מאין שידרוג. גם זה לא עזר. ד. לפי ההוראות של נורטון, מחקתי כמה שורות ברגיסטרי. לא עזר. מופיעה לי הודעה מנורטון על כך שיש לי וירוס במחשב מהסוג שציינתי. אין…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך שתעזרו לי במציאת תוכנה כלשהי לשחזור נתונים מ HD של בן דוד שלי שעבר פורמט. רצוי מאוד שהתוכנה תהיה פשוטה כי הוא לא ממש מבין בתוכנות האלה ואני לא יכול להסביר לו כמו שצריך (גם אני לא הכי מבין בזה) אם אתם יכולים אז תתנו לי שם של תוכנה כלשהי שמאפשרת שחזור (חובה שלא תהיה לה הגבלה של נפח השחזור ורצוי שהיא לא תהיה בתשלום או שיהיה אפשר להוריד גרסא זמנית שלה) או להפנות אותי לתראד כלשהו שיש בו קישורים לתוכנות כאלה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-