עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אין לי מושג איך לנסח כותרת יותר ממוצת בדיוק לבעיה אבל הנה היא: יש את השורת משימות למטה (איפה ש"התחל" מצד ימין ומצד שמאל כל התכונות שכרגע פתוחות במחשב). עכשיו בעיקרון עד עכשיו היה שכל תוכנה, מסמך, קובץ, אינרנט בעצם כל מה שהיה פתוח היה מופיע למטה, משום מה פתאום זה נעלם ולא מופיע בשום מקום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה אבל לשווא.....כלום לא עזר. הדרך היחידה לנווט בין הישומים הפתוחים זה ע"י ALT TAB. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה? אני כבר מיואש... תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. שלום, כפי שחלקכם ודאי יודעים - ב-ID3v2 של שירים, ניתן להכניס תמונה ואפילו את ה-BPM של השיר. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק ולהראות לי מה ה-BPM של השירים שלי כדי שאוכל לעדכן את ה-ID3v2 של השירים. והאם יש תוכנה שתוכל: גם לבדוק מה ה-BPM של השירים, וגם לעדכן אוטומטית את ה-ID3v2 של השירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. היא נשלחה בעברית מ hotmail תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by Shizel,

אנשים יש לי תמשחק הדמו של זה כי אני לא מצליח להשיג תמקורי . הדמו עובד ל 30 דקות אפשר אכשהו לאפס את הזמן של זה כי כבר שיחקתי ת 30 דקות , והמשחק דורש קניה אפשר למחוק אולי משהו מתיקית הרגיסטרי או האוינדוס בשביל להפס את זמן המחשק ל 0 ולשחק עוד 30 דקות ? תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by amir.o,

באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. השתמשתי בתכונות spybot ו ad-aware. הם מזהות ומעיפות את כל הספיי אבל בכל הדלקה של המחשב מחדש... זה חוזר ודף הבית משתמה לאתר בשם mysearch ונוספים tool-bar שנדבק וחוזר בכל פתיחת דפדפן מחדש! עזרה ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by asinnn,

יש לי מצלמה QuickCam Pro 4000וLogitech אני לא מוצא דריבר למצלמה הדיסק נעבד לי ...... משהו יוכל למוצא לי אני כול היום מחפש דריבר באינרטנט ולא מוצא תודהה יום טוב...

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by ranyr,

אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??

9. Started by mrraz,

מי שיודע

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by topgun,

שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by asus7,

Google Earth Pro היא תוכנה חינמית?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by yair9_20,

יש לי מעבד amd 64 ביט עם מערכת הפעלה win xp 32 bit האם לשים אנטי וירוס רגיל של 32 ביט או לשים של 64 ביט ואם כן איזה? וכמו כן איזה פיירוול לשים האם zonealarm יענה על הדרישות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by zvkel,

עשיתי לעצמי רשימת שירים ועכשיו אני פשוט נותן לה לרוץ אבל יש לי בעיה הווליום בכל שיר שונה ....שיר אחד שומעים ממש בשקט ואני מגביר ושיר אחרי זה פתאום הווליום קופץ אין איזה דרך לעשות שהwinap או המחשב יעשה מעין השוואה כזו של הווליום?

14. Started by kokos1,

יש לי את האנטי וירוס Spyware Doctor .כשהאנטי וירוס מוצע וירוס אז בישביל ללחוץ על REGISTER בשביל למחוק אתת הירוס אז אני צריך לרשום שם וסיסמא איך אני יודע מה שם והסיסמא?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  15. שלום לכולם, בזמן שהמחשב שלי עולה, בדיוק ברגע בו אמורה להופיעה ההודעה הרגילה של "ברוכים הבאים", אני מקבל הודעת שגיאה ארוכה, שמתחילה במילים "one of your discs need to be checked for consistency" ואז המערכת מריצה אזושהי בדיקה מוזרה. שמתי לב שגם מוזכרת מערכת הקבצים ntfs אבל לא יודע אם זה קשור (2 הכוננים שלי הם כך). למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. בעבר הציעו לי פה את Total Recorder. משום מה התוכנה מכניסה רעש כל פרק זמן מסויים ( דקה ו-5 שניות)להקלטה. ניסיתי להוריד גירסה אחרת ומשום מה הבעייה היתה קיימת גם שם. אני יודע שגם תוכנה Audacity יודעת לעשות את העבודה הזו אבל הסתבכתי איתה ולא הצלחתי להקליט איתה. האם מישהו מכיר תוכנה נוספת שיודעת לעשות את העבודה הזו ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by NeptuneMB,

שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. לא ממש מצאתי מקום אחר לשאול את זה אז אם זה לא מתאים תעבירו בבקשה.. יש לי כרגע HDD של 250GB ואני רוצה לקנות בקרוב 750GB על ה250 יושב XP והמון משחקים, האם אפשר להעביר את הכל כגוש אחד לדיסק של ה750 ? כולל המערכת הפעלה ? האם הכל יעבוד בלי בעיות ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by neogod,

יש לי קבצים עם סיומת VCX ואין לי שמץ עפ איזה תוכנה אני פותח אותם?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by Oranili,

הוא לא מציג לי תטמפרטורה של הכרטיס מסך למה ? ... http://rotter.name/User_files/nor/4627bed8378a9ba1.jpg תודה .

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  21. אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.

22. למישהו קרה שתוכנת בבילון האחרונה גורמת למעבד לקפוץ ולהשאר על 100 אחוז ? למישהו יש פתרון ? תודה.

23. שלום רב יש לי בעיה כשאני גולש וניכנס לקישורים מגוגל ובמקום להגיע לקישור אז ניפתח לי הרצוי לכחצי שניה ואז משום מה מועבר ישירות לאיזה אחד מי 3 אתרים שמפרסמים סקס בין היתר יש לי אנטי וירוס AVG ובנוסף Lavasoft Ad-Aware SE Professional מה לעשות ? זה מאוד דחוף לי כי אני צריך עכשיו לאסוף חומר לסמינר... תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by McTamir,

שאני מתקין זה רושם לי : "התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." וזה קורה על התחלת ההתקנה, וזה לא קשור לחוקיות של הווינדוס כי התקנתי WMP11 שזה גם דורש מקורי ופעל לי מצוין.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים