תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
^^^^
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כבר ממזמן אני שומע על הפורמט mp4, שהוא מתאים גם לוידאו וגם לאודיו. הורדתי חבילת קודקים ובה גם Mp4, הנה האתר המסביר על mp4: http://www.mp4.co.il אני רוצה דוגמא לקובץ mp4 כדי שאוכל להשוות בינו לבין קבצים אחרים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה איכשהו כי ראיתי את זה הכי מתאים לכאן אבל פתאום נהיו לי פונטים גדולים באקפלורר ...לא בכל אתר ..אלא בגוגל...בכל האתרים הקידוד הוא על Hebrew (windows) ורק בגוגל הקידוד נהיה על UTF-8 משהו כזה...ואם אני משנה את זה לקידוד Hebrew (windows) אז אני רואה ג'יבריש .... הפונטים גדולים מידי ולא נוח לעבוד עם גוגל ככה...למישהו יש פתרום לזה ?? תודה רבה...יום טוב
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן E8400,HD4870 תבקשו עוד פרטים אם צריך.. קיצר כל משחק ששיחקתי בו יוצא לאחר זמן מסויים עם הודעת שגיאה שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית הדבר קורה לעיתים דחופות ביותר במשחק CALL OF DUTY זה גם קרה לי בזמן בדיקת 3DMARK06 .. וזה גם קרה לי כשסתם גלשתי באינטרנט , ופתאום כל האקספלורר התרסק לי גם קיבלתי כמה מסכים כחולים עם שגיאה שקשורה לתוכנה.. אז לאדע אני יכול פשוט לעשות פירמוט , אבל אם מישהוא מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות כדיי לחסוף לי את הטרחה אני אודה לו.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שגיעת מערכת מופיע לעיתים קרובות. זה תוקע את המחשב לכמה דקות ויוצא מכל פעולות המחשב שהיו פעולות מישהו יודע משהו לגבי זה או אך מתקנים את זה תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ לא דחוס תוך כדי לכידה של קלטת וידאו. כרגע יש לי באופציות של וירטואלדאב את HUFFYUV V2.1.1, מה שנותן לי קובץ של 100 מ"ב על כל דקת וידאו. נראה לי עדיין שאיכות קובץ ה-AVI שהקודק הזה נותן נופלת מאיכותה של קלטת הוידאו והייתי רוצה כמובן קובץ איכותי ככל הניתן כדי שאוכל להמיר בהמשך ל-SVCD בצורה האיכותית האפשרית. אז שאלתי, האם קיים קודק מלבד HUFFYUV שמאפשר קידוד לא דחוס באיכות מעולה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את NORTON 2004 המחשב שלי פועל באיטיות בלתי נסבלת מסיבות לא ברורות... אין שום תוכנות אחרות שפועלות ברקע חוץ מדברים שקשורים לנורטון, ויש לי 512MB זיכרון אז גם זה לא צריך לגרום לבעייה... מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי תכנה קטנה שמריצה 3d demo במצב מפוצל על המסך ב FPS שונים. אם אני זוכר נכון התוכנה הריצה דמו של טבעת מסתובבת על רקע של הרים כאשר המסך חצוי לשתיים וניתן לבחור בכל צד את ה FPS הרצוי. ניסיתי למצוא את הדמו בגוגל ולא הצלחתי. אם מישהו יודע את שם התוכנה או מכיר תוכנה דומה אשמח לקבל שמות או לינקים.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם אני עכשיו הופך את כל C לאימג', אני יכול להתעלל בC כמה שבא לי ואם נגיד הוא נמצא בגשם במשך שבועיים הדבר היחיד שאני צריך לעשות זה לפתוח תאימג' על הארד דיסק חדש? אם היו תוכנות שמותקנות על D הן עדיין יעבדו? אני יכול לשמור תאימג' על D ולהפעיל אותה מארקוניס מדיסק און קי על C נכון? [שאלה קצת מטומטמת...] ואיך יוצרים מחיצת שחזור כמו במחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מקצועית שיכולה לתת מענה מלא על ביצועים של כרטיס רשת מול שרתי הDHCP,DNS תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למצוא תוכנה שמייצאת ומייבאת רשימת איגנור של ICQ מחשבון אחד לשני . אם מישהו מכיר כזו, אודה לו אם יצרף קישור שלה בעמוד זה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
[אני מקווה שזה המקום לשאול] בהתחלה היה עובד לי על מהירות מקסימלית [1.5=192KB] עכשיו הוא לא עובר לי את ה80 כבר שבועיים ואני מוריד קבצים טובים עם הרבה מקורות ממיני נובה ופיירט ביי וקבצים שאמורים לרדת מהר אבל הוא פתאום לא עובר את ה 80.. למה? והאם יש משהו לעשות בעניין? :s05: [אין הגבלת מהירות דרך התוכנה -בדקתי]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp pro 32bit לאחר שהתקנתי את המערכת אני מתקין דרייבר לכרטיס מסך(תואם vga)שנמצא על הלוח,הורדתי אותו מאתר היצרן לפי דגם הלוח(msi) הממשק לא בשום שפה,הוא מראה סימני שאלה וכל מיני תווים,כשאני לוחץ next להתקנה שגם הוא בסימני שאלה מופיעה לי איזו שגיאה שאני לא יכול להבין מה כתוב בה ובאמצע המילה windows.... איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה החינמית TCPOptimizer שהיא מיועדת להאצת מהירות הגלישה באינטרנט והורדות קבצים בתוכנות השונות. ברצוני להגיר אותה בצורה הנכונה למחשב שלי כדי שתפעל כמו שצריך. בתוכנה יש המון הגדרות שאני ממש לא מתמצא בהן. (כולן קשורות לאינטרנט) אני מבקש ממי שמבין בעניין שיעזור... תודה רבה לעוזרים מראש והמשך יום נעים לכולם!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי אין לי מושג איך לנסח כותרת יותר ממוצת בדיוק לבעיה אבל הנה היא: יש את השורת משימות למטה (איפה ש"התחל" מצד ימין ומצד שמאל כל התכונות שכרגע פתוחות במחשב). עכשיו בעיקרון עד עכשיו היה שכל תוכנה, מסמך, קובץ, אינרנט בעצם כל מה שהיה פתוח היה מופיע למטה, משום מה פתאום זה נעלם ולא מופיע בשום מקום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה אבל לשווא.....כלום לא עזר. הדרך היחידה לנווט בין הישומים הפתוחים זה ע"י ALT TAB. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה? אני כבר מיואש... תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היא נשלחה בעברית מ hotmail תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התוכנה דיי מיקצועית מי שיכול להביא לי מדריך בעברית אפשר גם עם תמונות .תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להורדת המילים בשיר(אני יודע שאפשר לרשום INSTRUMENTAL) אם יש פה מישהו שיודע את השם של התוכנה שירשום!!!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השתמשתי בתכונות spybot ו ad-aware. הם מזהות ומעיפות את כל הספיי אבל בכל הדלקה של המחשב מחדש... זה חוזר ודף הבית משתמה לאתר בשם mysearch ונוספים tool-bar שנדבק וחוזר בכל פתיחת דפדפן מחדש! עזרה ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכנתי חתימת שילוב: שילבתי בין 2 תמונות של Half-Life 2 והוספתי קצת...איך יצא??? בעניין הטקסט,אני יודע שממש ממש לא השקעתי אבל החתימה זה התמונה אז היה חבל להוסיף עוד טקסט שיסתיר.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-