עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה ניתן "לחתוך" חלקים מתוך סרטים\מוזיקה ולהשתמש בהם במקומות אחרים (מצגות וכאלה) בתודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. אני מנסה לתרגם איזה סרט ישן וצריך תוכנה טובה לעבודה עם כתוביות יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by xtract1,

יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פירמטתי תמחשב, וניסיתי להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך. אחרי ההתקנה פתאום המחשב קרס והכרטיס מסך עשה לי המון בעיות כשניסיתי להיכנס למשחקים וכו'... לא ידעתי איך למחוק תכרטיס מסך אז פירמטתי את המחשב. ניסיתי להוריד דריוור אחד אבל אין בו אפשרויות שונות שהיו לי בדריוור הקודם כמו חיבור לטלוויזיה ועוד.. אחרי מספר פירמוטים אני כבר אשכרה מיואש ולא יודע מה לעשות. אני ממש אבל ממש מבקש שתעזרו לי אני מבואס לגמרי כבר. מי שיכול לתת לי דריוור לכרטיס מסך שיש לי [ Radeon 9200 SE] אני אודה לו מאוד!!! אבל גם בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי כיצד אני מסיר כמו שצריך את הדריוור הישן. שבוע טוב לכולם ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by BURTON,

אני מנסה לקרוא קובץ וידאו ובהתחלה הכל הולך כמו שצריך אבל אני מגיע לשלב מסויים שפשוט אין לי מושג איך ממשיכים מפה אני כולה רוצה ליראות את מטריצת התמונה של פריים מסויים למישהו יש מושג מה עושים? הנה מה שעשיתי בנתיים >> whos Name Size Bytes Class ans 1x1 921848 struct array mov 1x58 53459888 struct array Grand total is 54374518 elements using 54381736 bytes >> mov(1,50) ans = cdata: [480x640x3 uint8] colormap: [] >> mov = aviread('1.avi'); מפה אין לי מושג איך אני מסתכל בתוך ה-CDATA הזה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. אני מנסה להתקין את הדרייבר Audio למחשב שלי של Sis 7012 ואני פשוט לא מצליח, הוא מתחיל להתקין ומוציא את השגיאה שיש בתמונה, ופשוט יוצא מההתקנה, ניסיתי הכל, ללכת לDevice Manager לעדכן משמה והוא לא מצליח לבטל את החומרה של הSOUND ולהפעיל עוד פעם וזה עדיין לא מצליח, מה עליי לעשות? תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכול...זה דיי מעצבן

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לומר שאני נוב מוחלט בפוטושופ, ופעם אחרונה שהשתמשתי בתוכנה היתה לפני 9 שנים, כשהאופצייה הכי מתקדמת הייה המג'יק וונד... אז אני מבקש שכל דבר תסבירו בפירוט הכי גבוה שאפשר לשאלה: יש אפשרות לצייר דברים בפוטושופ או רק לעבד תמונות? אני יודע שיש שם איזה אופצייה של ריבועים, קווים וכו, שאפשר לעשות מהם ציור, אבל כאן יש לי כמה בעיות: אני לא מצליח למחוק (עם המחק...) צורות שציירתי (נגיד, לקצר קו ארוך מידי...), אני לא מצליח לשנות את הצבע של הצורות, ואני לא מצליח להעבר את התמונה לתוכנה אחרת (צייר, וורד...). ככה שלפי ההבנה שלי, כל הציורים האלה זה רק קווי מתאר שתוחמים איזורים בתמונות, שאפשר למלא אותם (אגב, עם איזה אופצייה אני יכול לצבוע איזורים, נגיד למלא ריבוע בצבע …

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by star010101,

שלום לכולם, יש לי נגן סרטים MPLAYER2 שכל פעם שאני מדפדף בסרט קדימה הוא עושה HALT למחשב וריסטרט אוטומאטי. יש לציין שבVLC ובMPLAYER10 הבעיה לא קיימת. באופן כללי אני חווה איטיות רבה בדפדוף בסרטים. מדובר במערכת ישנה P4 3.0 פרסקוט , OCZ 2GB וכ.מסך RAD9600PRO כל שאר החלקים כולל הזכרון חדשים. יש מצב שזאת בעיה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by M@or,

מדובר בנורטון internet security 2007 (או 2008 לא מצאתי איזכור במסכי התוכנה). הופעלה סריקה אוטומטית והוא מחק לי המון קבצים שאני צריך (קיג'נים למיניהם בעיקר). אני יכול לשחזר אחד אחד דרך ההיסטוריה, אבל זה מתיש מאוד, האם יש דרך לעשות באטץ' כלשהו? אין איזה UNDO? הוא פשוט פולשני בטירוף הנורטון הזה (אני יודע, אני צריך להחליף אנטי וירוס..).

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by zedisdead,

אני מחפש תוכנה לבדיקת ביצועי המחשב שלי רצוי תוכנה חופשית וכמה שיותר קטנה לא צריך משהו סופר מקצועי תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by gshhar,

אני עורך הרבה סרטים עלמנת לצפות בהם ב-DVD ורציתי לדעת שני דברים: 1 האם אפשר למקם את התרגום על השוליים השחורים ולא על הסרט עצמו? 2 האם אפשר למתוח כמה שיותר את הסרט עלמנת להקטין ככל שניתן את השוליים השחורים?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אני רוצה שתהיה לי במחשב תוכנת firewall על מנת להעיפ את כל המשתמשים הבלתי רצויים והפרסומות ששולחים לי למחשב מהמחשב ניסיתי את נורטון וזה ממש ממש לא זה זה יותר מדי זיכרון לוקח ותוכנה קצת קצת קצת לא בשבילי... פעם הייתה לי תוכנה של חברת קונסיל פי סי היא הייתה נחמדה אבל לא ידעתי כל כך להשתמש בה.... הייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה טובה קלה לשימוש יעילה ושלא תיקח לי יותר מדי זיכרון... יש דבר כזה? ואם לא אז פשוט תמליצו על משהו טוב.... בתודה גידי

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by yamedi,

שלום לכולם ! בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMule בחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- log מופיעה לי ההודעה הבאה : Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat file לחלק מין השרתים שאני מתחבר. למה זה קורה ? ואיך אני יכול לסדר את זה ? * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  15. עד עכשיו התחברתי דרך פידג'ין.. לחשבונות המסנג'ר והאי סי קיו שלי והכל עבד ,בבוקר זה התנתק לי ומאז זה לא מתחבר לי יותר. יש לי רשת בבית עשיתי ריסט לראוטר , התחברתי בלי הראוטר בלי שום פייר וואל לא של ווינדוס ולא של המודם : לא עזר . עשיתי ניקוי לקוקיז ולקבצים הזמניים , עשיתי שיחזור מערכת , לא עזר . ניסיתי להתקין עוד תוכנות כמו מירנדה וכל התוכנות של המסרים שאפשר להפעיל כמה חשבונות ביחד , בכולם הוא לא נותן לי להתחבר . הכי מוזר , שהתקנתי את המסנג'ר הרגיל הצלחתי להתחבר . רק לחשבון אחד כמובן אבל הצלחתי. ההודעות שגיאה : באי סי קיו הוא כותב לי : סיסמה לא נכונה . במסנג'ר הוא כותב : לא יכול לאחזר את רשימת הכתובת של msn . והסיסמאות כן נכונות כי במחשב אחר ברשת אחרת הם עבדו , ולא הקפיאו ל…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  16. וכמה שיותר פשוטה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן E8400,HD4870 תבקשו עוד פרטים אם צריך.. קיצר כל משחק ששיחקתי בו יוצא לאחר זמן מסויים עם הודעת שגיאה שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית הדבר קורה לעיתים דחופות ביותר במשחק CALL OF DUTY זה גם קרה לי בזמן בדיקת 3DMARK06 .. וזה גם קרה לי כשסתם גלשתי באינטרנט , ופתאום כל האקספלורר התרסק לי גם קיבלתי כמה מסכים כחולים עם שגיאה שקשורה לתוכנה.. אז לאדע אני יכול פשוט לעשות פירמוט , אבל אם מישהוא מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות כדיי לחסוף לי את הטרחה אני אודה לו.. תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by Xilver,

הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

עבדתי על עריכה של קובץ מסויים ושמרתי כמובן. אחה"צ באתי לפתוח אותו והוא לא נפתח.כלומר הוא מגיע לתצוגה מקדימה למטה,אבל מביא הודעה כזאת: cant' open the illustration.the illustration ended unexpectedly. offending operator: "" context: &AI3_EndPattern חשוב לציין שב-PS הוא כן נפתח,למרות שהוא קובץ אילו' ולא עבדתי אתו ב-PS. רק חלק מהקבצים לא נפתחים,השאר כן.מה ניתן לעשות? ע"מ לא להגיע למצב כזה בעתיד,האם יש המלצה לשמירה ו/או עבודה נניח במערך RAID כל שהוא?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by iyehuda,

הלוח שלי הוא MSI דגם ms 6728 ואם אפשר אתר בחינם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום. נתתי לחבר שלי 2 דקות את המחשב והחכמולוג התקין לי תוסף שהפך לי את הפיירפוקס למלא פרסומות כמו האקספלורר.קיימת תוכנה שמוחקת כליל את הפלש מהמחשב אבל הרבה אתרים לא עובדים אחר כך.כיצד "רוקדים בין הטיפות" ומסירים את הפגע הרע הזה????? היה לי לפני כן במקום הפרסומות תמונה של חלק פזל ירוק...כיצד אפשר לחזור אחורה??? אשמח לסיוע.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. שלום לכולם לא מזמן עברתי ממקסת'ון ל FIREFOX משום מה, למרות שהוא מוגדר כדפדפן ברירת מחדל, וחזרתי והגדרתי אותו כך מהאפשרויות שלו - עדיין לינקים מתוכנות שונות של מיקרוסופט, מתעקשים להפתח עם המקסת'ון (תוכנות למשל כמו אווטלוק2003 או מסנג'ר לדוגמא, כאשר לינקים מ ICQ ומתוכנות לא מיקרוסוטיות, נפתחים בFIREFOX כרגיל) יש מצב שזה בגלל איזשהו REGISTRY TWEAK שבזמנו השתמשתי בו בשביל לנעול פתיחה של המקסת'ון כי בעבר עצבן אותי שלינקים מהמסנג'ר נפתחים ב IE רגיל ולא מקסת'ון... אז כנראה שהתקנתי פאטצ' לזה... יש למישהו רעיון איפה אני מתקן את זה , כך שכל לינק, לא משנה מאיפה, יייפתח ב FIREFOX ? עריכה : לפעמים אני לא מחפש לפני שאני שואל חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פתרון בצורת תוכנה, שמאפסת …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Lupin,

מהו האימיול הכי מומלץ לדעתכם?

24. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by Colombo-Manch,

לא מצאתי כאן דיון רציני על תוכנות אנטיוירוס בו אני יכול להגיב, אז אני מפרסם את זה כאן. מקווה שזה בסדר. בכל מקרה מישהו התנסה באנטיוירוס הזה? הוא עלום שם בעיקר בגלל שאתה חייב להתחבר לשרת של האתר באמצעות אימייל וסיסמא (מה שאומר שכמובן צריך לרכוש אותו לתקופה של עד שנתיים...) ??? מה שכן שמעתי שהוא טוב במיוחד למשתמשי P2P...האם זה נכון? ועד כמה? על תגובתך המהירה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.