עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איזו תוכנה יכולה לעזור לי להפתר מתוכנות ריגול שלא נותנות לי לעבוד בWIN כמו שצריך ניסיתי כמעט הכל,יש תוכנה שעוזרת בזה? או שחייב פרמוט

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. שאני מתקין תדריבר [דרך דיסק] לא יודע למה פתאום אחרי שזה סיים להתקין את DirectX רשום לי תהודעה הזאת: Run time error "53" File not found אבל לפני יום התקנתי אותו והוא פעל רק ששמתי WIN7 פתאום הוא לא עובד לי מה צריך לעשות???????

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by AMIRBSS,

בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום אנשים בשבוע שעבר החלפתי למזכירה בעבודה שלי מחשב, העברתי את כל החומר וגיביתי את קיבצי האאוטלוק עכשיו אני צריך איכשהו לשחזר מתוך קבצי PST או IAF או DAT שזה כל הקבצים שגיביתי את כתובות בהמייל שהיו בפנקס כתובות של אותה מזכירה בבקשה תעזרו לי... זה מקום עבודה חדש ואני רוצה לעשות רושם ראשוני טוב תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LTE,

שלום, בניתי מערכת בתוכנת Access 2010 וברצוני להמיר/להפוך את קובץ המערכת לקובץ הפעלה בלבד, כך שהמשתמשים במערכת לא יוכלו לראות את מסד הנתונים (טבלאות, טפסים וכו') או לשנות את עיצוב הטבלאות והטפסים, אלא רק לראות את המסך הראשי וממנו להגיע למסכים הרצויים. כלומר, קובץ הפעלה בלבד. ניסיתי לגשת לאפשרות "שמור ופרסם" בתוכנה, אך לא נתקלתי באפשרות לעשות זאת. הכי קרוב שהגעתי היה לשמור את הקובץ בתצורת ACCDE (הידור לקובץ הפעלה בלבד) אך המשתמש עדיין יכול לראות ולשנות את מסד הנתונים עצמו. (לראות טבלאות, שיאלתות ורשימת כל הטפסים, כלומר - את חלונית הניווט). אודה מקרב לב לעזרה ולפתרון בעיה זו.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני שנה את הממיר הנייד USB DVB-T QUE. התוכנה שמצורפת בעברית רק שיש בעיות עם התוכנה המסך קופא לי ולא מגיב לפעמים , גם הרבה רעשים של ציפצוף כזה. ניסיתי לחפש כבר דרכים לסדר ולתקן אין דרייבר שמתקן את זה אפילו. בפורמים רשמו שיש תוכנות חינמיות ודי פשוטות להפעלה. ניסתי : DVB viewer VLC אבל לא מצאתי מדריך מסודר איך לעבוד איתם כי אני לא הצלחתי לתפעל אותם. האם מישהו יכול לעזור לי או נתקל בבעיות אילו.

7. במחשבי הנטבוק הפלאש כשהוא על איכות מקסימלית (שזו הברירת מחדל) מאוד כבד לו, ובד"כ אפשר לבחור לכל פלאש שפתוח רמת איכות מנמוך לבנוני ועד גבוה. הבעיה שזה עובד רק אל אחד אחד ואל אותו אחד בלבד לאותו רגע. יש אפשרות לבחור שיפעיל את הפלאש תמיד על איכות בינונית?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by WarNet,

היי,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by neogod,

השאלה בכותרת ...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by avive2004,

אני יושב כבר שעתיים ולא מצליח להבין מה לא בסדר... זו הפעם הראשונה שאני מתקין וינדוס 7 (עד היום היה לי XP) אני מתאר לעצמי שלמי שיש וינדוס 7 התשובה צריכה להיות ברורה מאליה עקרונית פעם ראשונה שאני מתקין וינדוס והוא מעדכן דרייברים לבד הכל כביכול מעודכן, הסאונד כביכול עובד, אין חומרה לא מותקנת, ועדיין בפועל אני לא שומע כלום ניסיתי לחבר קלט אחר למגבר אך הבעיה לא במגבר, להסיר את ההתקנה ולהתקין מהדיסק עצמאית, ועדיין לא שומעים כלום השתגעתי, נדפק לי הראש מזה הלוח הוא p5k-e asus הוינדוס בגירסת 64 תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Studio54,

היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by D.r Bit,

תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ehorev,

שלום התקנתי מיליון פעם השבוע סוני וואגס 10 אך ללא הצלחה לבסוף סחבק התפשר על סוני וואגס 9 ... עובד סוס לשאלתי ערכתי סרטון מכמה סרטונים שונים ואז עשיתי RENDER TRACK קיבלתי את הסרטון בפורמט רגיל ) יש לו מלא לאגים לא רואים רציף איך אני פותר את הבעיה הזאת?.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. Started by sarit_co,

רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן דרך כלשהי למנוע מ Windows Media Player 12 להוריד את תמונות האלבומים של השירים שלי. התמונות בדר"כ נשמרות תחת התיקיות של השירים עצמם בקבצים מוסתרים בשמות שונים. בדר"כ AlbumArt***, AlbumArtSmall*** AlbumArtLarge*** כאשר ה *** מייצג ערך ספרתי ארוך. והכי חשוב Folder.jpg שהוא למעשה הקובץ שלפיו יקבע סמל התיקייה. ההגדרות הבאות לא משפיעות על הגבלת ההורדה: Player -> Connect to the Internet (overrides other commands) - UNCHECKED Privacy -> Display media information from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Update music files by retrieving media info from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Download usage rights automaticlly when I play or …

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by שחפון,

שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.

19. הכותרת לא כל כך מובנת אז אני אפרט - יש לי מספר תיקיות של הורדות על מספר מחיצות והרדיסקים שונים על שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית. מה שאני מחפש זה איזושהי תוכנה או טריק כלשהו שיראה את התוכן של כל התיקיות במקום אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by asaf172,

שלום יש לי iriver e150 4gb והמחשב (וינ 7) לא מזהה את הנגן. מה עלי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הנגן ואוכל להעביר קבצים מהמחשב לנגן ולהיפך? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  21. שלום לכולם, בוורד 2010 יש לי בתצוגה 2 דפים בדר"כ (100% זום), אבל הדף הראשון מוצג משמאל והדף אחריו מוצג מימין, מאחר ואני רושם בעברית בדר"כ אני מעוניין שהדף הקודם יהיה מימין והדף העוקב משמאל, האם יש אפשרות לשנות זאת? בנוסף אני מחפש המלצה על תוכנת clipboard נוחה, קלילה שמאפשרת שמירה של כ-5 העתקות לפחות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. שלום, אני מנסה את כוחי ב actionscript רק לגלות שאין לי כוח... ברצוני ליצור לחצן ועיגול שבהרצה יזוז מסגרת אחת ימינה כשלוחצים על הלחצן. שיכבה ראשונה קראתי לה circle, ציירתי עיגול ועשיתי ממנו סמל מסוג movie clip. את ציר הזמן (מורכב מ 10 מסגרות) הפכתי ל: motion tween.סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של circle והקלדתי שם למופע: circle. שיכבה שניה (מעל הראשונה) קראתי לה button, ציירתי מרובע ועשיתי ממנו סמל מסוג button. ציר הזמן של הלחצן מורכב מ 10 מסגרות והוא מסוג none. סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של button והקלדתי שם למופע: button. שיכבה שלישית, מעל 2 השכבות הקודמות, קראתי לה actions. סימנתי מסגרת ראשונה בשיכבה actions ונכנסתי לפאנל actions. רשמתי את הקוד הבא: button.onPress …

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  23. Started by ilana-av,

שלום אני מקווה שאני שואלת את שאלתי בפורום הנכון, אינני בקיאה בזה. אני מקבלת את ההודעה הזו שוב ושוב וזה משתק לי את WORD ואת OUTLOOK תודה על עזרתכם חג שמח אילנה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. Started by civic,

תמיד שאני מוריד משהו מהראפידשר יורד לי קובץ מוזר rsapi.cgi במקום מה שהיה צריך לרדת מישהו יודע מה עושים עם זה ? יש לי דפדפן פיירפוקס אני לא יודע אם קשור.... ולמה אי אפשר להוריד מהאתר עם הIDM ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. Started by yl111,

היה לי קובץ של העבודה שלי בהיסטוריה,אח שלי שחק לי במחשב פוף,הקובץ נשאר אבל הופיעו בו מלא ריבועים כאלה http://www.megaupload.com/?d=MZQGUEZK אם מישהוא יכול לנסות להציל אותו זה יהיה נחמד,תודה!!!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.