עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itzik00,

שלום, מבקש את עזרתכם בבעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה שעות. היום בצעתי מספר עדכונים במחשב לאחר ה restart המחשב הפסיק לזהות את כרטיסי הרשת, sound drivers וכמובן אין אפשרות להתחבר לרשת המחשב לא מאפשר לי להסיר את התוכנה החדשה ולא מאפשר להתקין את ה drivers מחדש אני מקבל את ההודעה: setup failed to launch installation engine אודה לכל עזרה, איציק. :'( :'(

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. יש משחקים נחמדים שאני אוהב לשחק בהם מסוג shockwave איך אני מוריד אותם לדיסק הקשיח מכיוון שאין לי תמיד גישה לאינטרנט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. Started by Rafi921,

שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה

5. Started by talic35,

פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by em28,

פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. האתר מריץ מספר בדיקות טקסטים, מהירות חיפוש, מהירות מנוע פנימי, ומהירות גרפיקה רגילה (תמונות), מונפשת (Flash) ותמיכה ב CANVAS גרפיקה על מנוע פנימי ללא PLUGINS חיצוניים גוף שלישי כגון FLASH. http://service.futuremark.com/peacekeeper/index.action

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, משמום מה, הכרום לא עובד אצלי מהבוקר. האקספלורר בסדר, הפיירפוקס גם. מה ניתן לעשות ? אני מקבל הודעת Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yossibra,

שלום לכולם! התקנתי את firefox 2.0.0.4 בעברית אך משום מה אני לא יכול לכתוב בעברית מערכת ההפעלה היא XP באנגלית אך לעומת זאת ב IE אין לי שום בעיה ???

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by Sagi_M,

שלום שלום, בדיוק אתמול קניתי מחשב+מסך חדש, הכרטיס מסך שלי הוא ati-radeon 4870 1gb, ומסך samsung 22' t220p, הבעיה שלי היא שבאקספלורר חלק מהאתרים לא מופיעים על מסך שלם, כלומר האתר עצמו נמצא באמצע המסך ושאר המסך לבן (כמובן המסך רחב). אני משתמש ברזולוציה מקסימלית (1920-1200) ונראה לי שפה הבעיה. יש למישהו פתרון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by Starsky,

שלום לכולם, התקנתי את האינטרנט אקספלורר 7 ולא אהבתי אותו כי הוא גם מאט לי את המחשב. יש דרך להחזיר חזרה לאקספלורר 6 הישן והטוב? תודה.

13. Started by spike_staff,

שלום לכולם! בזמן אחרון שמתי לב שכאשר אני מפעיל MP3 או סרט כלשהו דרך WMP 12 התוכנה ישר מתחילה לתחון את המעבד ומגיע ל100%. מחקתי את כל הקודקים שהיו לי והתקנתי שוב את KLITE האחרון אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. אני משתמש ב WIN 8 64 BIT ומחשב כמו שרשום במפרט. אשמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  14. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני מחפש תוכנת דואר טובה ואמינה ולא מוצפת באגים כמו Outlook Express המעצבנת,לא חובה מסננת ספאם כי ה-Norton Internet Security 2005 אם אנטי-ספאם שבדקתי אותו והוא מעולה אז לא חובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BURTON,

עשיתי חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה אבל כולן דורשות כסף.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by Kukishin,

יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liorna88,

שלום, חברתי התחילה לא מזמן ללמוד לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, וכמובן שעם זה התעורר צורך במחשב נייד ראוי, שיסחוב ויחזיק מעמד, פיזית וביצועית, לכל הפחות ל-5 שנים הבאות (המחשב הנוכחי שלה בן 5 וכבר איטי מאד, למרות שתקין לחלוטין ומריץ XP הקלילה. אגב, אני מניח שאין טעם להוציא עכשיו כסף, רק בשביל שעוד מעט היא תצטרך להוציא שוב על מחשב חדש). המחשב יצטרך להריץ תוכנות כ-REVIT, 3DMAX וכו', לעתים 2-3 תוכנות בו זמנית (אני גם לוקח בחשבון שגם התוכנות הכבדות הללו רק תגדלנה בדרישות המערכת שלהן בגרסאות הבאות) ואפשר שלאחר מכן גם יעשה בו שימוש מול לקוחות. התקציב עמד תחילה על 3000 ש"ח, אבל הבנו די מהר שזה לא מעשי, כך שהתעדכן ל-5500 בערך, בשאיפה לכמה שפחות, ולכן ההתלבטות כרגע הינה בין …

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  18. שלום כולם תראו לאחר שראיתי כאימול לא שווה הורדתי ביטרונרט ראיתי שיש כמה גרסאות וכי רובכם ממליצים כאן בחום על אזורס אז חיפשתי בגוגל ומצאתי תאתר שלהם הורדתי את זה והתקנתי עכשיו לאחר מכאם אישירתי את זה בפיירוואל והורדתי תגאווה סקריפט שצריך כדאי להפעיל תתוכנה לאחר מכאן הכול עובד ויפה הגדתי תתוכה לפי האשף שיש ועכשיו אני רוצה להוריד כמה דברים הבעיה היא שאני לא יודע איך ! מה זה טורנט וכול הדברים האלה אם מישהו יכול לעזור לי פה אני מאוד ישמח

19. יש לי תוכנה ghost 10 . נסיתי לעלות בדוס ולעשות ghost. ומשהו מוזר אני רואה בגודל 2 דיסקטים קשיחים אחד בגודל 80GB והשני דיסק קשיח 160GB. נסיתי לעתיק בדוס ghost רואים דיסק קשיח 160GB מראה גודל קטן מאוד בגודל 152GB למה אני רואה גודל קטן,איפה הגודל מלא בדוייק ב- 160GB? לחבר שלי יש לו דיסק קשיח 320GB ועשה אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. וראה שבדוס GHOST רואים גודל 320GB ויצא קטן מאוד 300GB . איפה השאר 20GB?. צריך להיות דיסק קשיח גדול ומלא שיראה גודל 320GB מדוייק. מה עושים,האם יש גירסה יותר חדשה ghost בדוס שמראה גודל דיסק קשיח בגודל מלא ומדוייק? אם יש דבר כזה מה הגירסה של ghost בדוס? מיכאל

20. Started by imac,

אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by civic,

כל פעם שאני מפעיל את WINRAR כדי לחלץ קובץ כל המחשב נייד כמעט ונעצר הכל נהייה איטי ברמות ! השאלה האם זה צריך להיות ככה? יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 I7 עם 4 גיגה זכרון

23. Started by ophir555,

אני רוצה לשים את אחד מסרגלי הכיילים הנפוצים לצורך שמיעת רדיו בעבודה. לצערי מנהל הרשת חוסם הורדות מהאינטרנט. האם יש דרך פשוטה להתקין את הסרגל ולעקוף את החסימה תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. יש לי כרטיס טלויזיה והתוכנה שלה לא מקליטה את כל מה שרואים במצלמב זה חותך את הצדדים וגם יש לזה איכות ממש גרועה...אז אני מחפש תוכנה שתקליט בגודל נורמלי עם איכות נורמלית ושהיא לא תחתוך את הקצוות.. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.