עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג. אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה. אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות... תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות. חג פורים שמח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ag43,

מחפש תוכנה שתאפשר סנכרון תיקיות אוטמטי בין מחשבים ברשת. יש צורך בסנכרון אוטומטי מיידי ככל האפשר, אבל שלא תכביד יותר מדי על המחשב. בנוסף, יש צורך בסנכרון הקבצים מ30 הימים האחרונים מתיקיית המקור בלבד. כלומר יש צורך שהתוכנה תנהל מעקב ותסיר באופן אוטומטי את הקבצים הישנים מתיקיית היעד אחרי שעברו 30 יום (הקבצים החדשים ישארו כמובן). אשמח להמלצה.

4. אז ככה הולך הסיפור יש לי שניHD שניהם מפוצלים לשנים ההוא שXP מותקן עליו מחולק לשנים אחד עבר פירמוט בעת התקנת הXP והשני לא וXP דורש פירמוט גם בשני אבל בשני יש לי מידע מאוד חשוב איך אני יכול להגיע אליו ולהעביר אותו?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  5. שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני בא להתקין את השפה עברית על התוכנה אז באמצע של ההתקנה זה רושם לי את ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות שיש את ההודעה הזאת ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Home Boy,

אני צריך תוכנה שתחתוך לי קטעים מסרטים ותעשה מהם קובץ נפרד אז הורדתי את virtual dub ולאחר שניסיתי להעלות סרט אליה אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) ושאני רואה את הסרט בתוכנה הסאונד מקדים לתמונה... רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שתעשה את העבודה או אם יש לכם דרך לפתור את הבעייה??? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by dor18,

עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gabriel6,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעשה לוג לכל פקודות ה-HTTP היוצאות מהדפדפן (עדיפות לפיירפוקס). חשוב מאוד שיהיה חופשי - בעדיפות משנית שהלוג יעשה לקובץ טקסט אוטומטית נ.ב. אני לא מתכוון לסניפרים ולתוכנות קליטת תעבורה - תודה כל טוב ושבת שלום, גבריאל

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. Started by MicroChip,

מה אתם אומרים על החתימה שלי?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by 444shilo,

שלום. לדיסק my passport 500 GB (מלא כמעט לחלוטין) נפגם הMBR הדיסק מזוהה ע"י הManager אבל רשום כריק. בעזרת תוכנות שונות ראיתי שהטבלת partitions שלו ריקה. (היה partition יחידה קודם לכן) התוכנה testDisk כלל לא מזהה אותו. האם מישהו יודע על פתרון ? האם יש אפשרות להעתיק את הMBR וה Partition table מדיסק זהה פעיל ? בתודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כשאני מנסה להכנס לאתר דרך דפדפן קרום הוא לפעמים מעלה את האתר, לפעמים מראה את הקוד הזה (תמונה מצורפת) ופעם אחת עשה מסך כחול. (כל פעם קוד אחר בהתאם לעמוד) חשבתי שזה קשור למערכת, אז פרמטתי. מאז אין יותר מסך כחול אבל הדפדפן קורס כל כמה לחיצות על האתר ומראה את הקוד. זה קורה רק באתר של HWZONE. איך מסדרים את זה? זה מעיק להכנס לאתר דרך IETAB.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sergey_k,

איך עושים בתוכנה שהכפטורים של מיקלדת האינטרנט יעבדו גם שם ולא רק ב מדיה פלאייר עם מישו יודע איך עושים שיתן הסבר בבקשה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by eitanmatok,

תגידו איזה אנטי וירוס קיים בשוק..? אני צריך משהו אמין נוח ושלא יכביד על המערכת כמו הנורטון.. תודה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  16. שלום יש לי משהו שאני רוצה לראות על המחשב עם כתוביות עכשיו הכתוביות והקובץ הם באותו שם ושאני צופה בקובץ עם הכתוביות הכתוביות מגיעות בהקדמה - כמה שניות לפני הוידיאו שניסיתי לסנכרן את זה עם Subtitle workshop , הכתוביות התאימו בדיוק! לא הייתה שום בעיה... (למרות שלא ראו את הוידיאו ב-workshop ) יש לי את הקודק של CCCP ואני עובד על VISTA למשהו יש רעיון אך לסדר את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by borg,

איך בודקים שלמות של קובץ באמצעות MD5?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום מופיע לי המסך הבא מידי פעם ואי לי מושג למה זה ? מישהו יכול לעזור? http://yfrog.com/mz52229544j תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  20. קבלו תוכנה מעולה לצריבה כימעט זהה לנרו בתכונות שלה היא ממש קלה במחינם משאבים וחינמית בקוד פתוח http://infrarecorder.sourceforge.net תגובות דעות וכו'...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by computer_freak,

תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tecore,

לדוגמא יש לי קובץ PDF עם 100 Pages, ואני מעוניין לצמצם שיהיה בכל עמוד, 2 עמודים (כמו האופציות שיש בהדפסה) ולשמור את הקובץ כ-PDF. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sharon123,

שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון

• 2 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.