תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עולה לי בראש רק הדרייבר של NVIDIA. אין לי כרטיסים מיוחדים על המחשב. 2) אני שם לב שיש שני סוגים של דרייברים שמתאימים לי: 64 ועוד אחד (כנראה 32). מה זה המספרים האלה ואיך אני יודע מה שייך לי? מ"ה XP http://www.filehippo.com/search?q=NVIDI
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
בפעם האחרונה שבדקתי מה שהיה בעסק זה daemon tools ו alcohol 52% יש היום עוד תוכנות שיוצרות כונן וירטואלי שהן יותר טובות ממה שהזכרתי ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.dynamode.net/english/pages/product/LAN%20Products/Network%20Cards/LFE2000.html זה הכרטיס, לא הצלחתי למצוא את הדרייבר בעצמי :'( עייפתי מחיפושים, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה החינמית TCPOptimizer שהיא מיועדת להאצת מהירות הגלישה באינטרנט והורדות קבצים בתוכנות השונות. ברצוני להגיר אותה בצורה הנכונה למחשב שלי כדי שתפעל כמו שצריך. בתוכנה יש המון הגדרות שאני ממש לא מתמצא בהן. (כולן קשורות לאינטרנט) אני מבקש ממי שמבין בעניין שיעזור... תודה רבה לעוזרים מראש והמשך יום נעים לכולם!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התוכנה דיי מיקצועית מי שיכול להביא לי מדריך בעברית אפשר גם עם תמונות .תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פתאום אחרי הפסקת חשמל שהייתה לי פה שאני לוחץ על לינק בכפתור אמצעי בעכבר (פותח לי את הלינק בTAB חדש), אז עכשיו הוא הוסיף גם קפיצה לתחילת העמוד שאני נמצא בו וזה דיי מעצבן. למישהו יש מושג למה זה קורה? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה כל פעם שאני לוחץ על המקש האמצעי בעכבר מקפיץ אותי לתחילת העמוד.. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
התקנתי ICQ 5.1.לאחר ההתקנה הופיע הודעה שיש גרסא חדשה ל ICQ אז הורדתי אותה והתקנתי. פעם ראשונה התחברתי בצורה תקינה לחשבון.בפעם הבאה שניסיתי להתחבר קיבלתי את ההודעה הבאה http://www.drivehq.com/file/DF.aspx/icq+problem.JPG?isGallery=&share=&shareID=0&fileID=236487391&pay=&sesID=mj14qtbd2go2fe555c2iscvs ניסיתי כבר מליון פעם למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי חיפוש מיילים בגוגל דסקטופ. חלק מהמיילים אני פותח באמצעות האאוטלוק וחלק באמצעות הדפדפן שאחרי זה שולח אותי לאאוטלוק. האם ניתן להגדיר פתיחת מיילים לאחר חיפוש רק באמצעות תוכנת האאוטוק ?? ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היי, הבעיה היא די מוזרה ודי ספציפית אז אני אנסה להסביר היטב: פותחים דפדפן של IE ומעלים תחנה של אונליין רדיו דוגמת http://radio.coolsite.co.il ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת פותחים מופע אחר של אותו דפדפן וגם שם מעלים את אותו אתר ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת יש לנו שני מופעים של אותו דפדפן עם אותה תחנה פועלת. כעת ננסה לבחור אתר אחר באחד הדפדפנים. תוצאה - המחשב נתקע, מופיעים פסים צבעוניים בחלק העליון של המסך, לאחר כמה שניות המסך כבה והמחשב מפסיק לתפקד. אני יודע שזה נשמע מוזר אך זה מה שקורה. הייתי במעבדות IBM בגבעת שמואל, הם התקינו לי אימג' חדש (עם media player 9) והכל היה בסדר. כשהגעתי הביתה שדרגתי כמובן ל MP10 ומובן שלא בדקתי את התופעה כי הייתי בטוח שהיא נפתרה. אך לא, הבעיה שוב מופיע…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס Spyware Doctor .כשהאנטי וירוס מוצע וירוס אז בישביל ללחוץ על REGISTER בשביל למחוק אתת הירוס אז אני צריך לרשום שם וסיסמא איך אני יודע מה שם והסיסמא?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן ! פעם ידעתי איך עושים את זה אבל שכחתי... אני מעוניין לצרוב קובץ ולשמור את ה-image שלו במחשב כדי שאוכל להשתמש בו שוב בעתיד. מישהו יודע ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שנדבק בוירוס - סימנטק מזהה וירוס ולא מצליח להוריד אותו אני מחפש אתר שיבצע סריקה וישמיד את הוירוס הזה מי שממכיר אתר אנא תן לי קישור בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
לא מזמן התחלתי להשתמש בnero 7 ,אבל לא הצלחתי ליצור סרטון של יותר מ-176X128. עד עכשיו זה לא היווה בעיה אבל עכשיו שיהיה לי את הפלאפון N73 והמסך שלו גדול יותר מהפלאפון הקודם וזה יציק לראות סדרות ברזולוציה כזאת נמוכה. אז אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור mp4 ברזולוציה של 320X240 שיתאים לפלאפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נכון ליומיים האחרונים יש מיילים שאני מקבל בעברית גיבריש וכול שינוי קידוד לא עוזר המוזר הוא שזה רק ביומיים האחרונים ואפילו למיילים ששלחו כבר עברית בעבר שהתקבל כמו שצריך האם יש פתרון האם הבעיה ידוע ממתין להבהרה מיודעי דבר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-