תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ACER, ASPIRE 5315 למי שמכיר הבעיה היא שקיבלתי אותו עם ויסטה מובנה אני רוצה להתקין לו XP הבעיה שהיצרנית לא נותנת דרייברים ותמיכה עבור אקס פי אלא רק עבור ויסטה! זה מציק אני חייב XP, אם מישהו ניתקל בזה בעבר או שיש לו פיתרון למצוא דרייברים אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי, כמו שרשמתי בכותרת,האם יש תוכנה שנחשבת לטובה ביותר, או שאתם יכולים להמליץ על 2-3 תוכנות ואני כבר אבדוק אותן לעומק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שבת שלום. יש לאחותי איזה פרוייקט קטן לעשות בעבודה. יש לה סרט שהיא צריכה לקחת ממנו קטעים נבחרים! הבנתי ש-Movie Maker יכול לעזור לי. נכון? עכשיו אני מנסה להעלות את הסרט לתוכנה והוא פשוט לא נפתח הוא רושם שגיאה כלשהיא ולא הבנתי בדיוק.. בבקשה תעזרו לי. שבת שלום וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משתמש בתוסף AIO SIDE-BAR ושם מוגדר שחלון ההרחבות יפתח בסרגל הצד ולא בחלון נוסף(עד כאן הכל טוב ויפה), כאשר אני מתקין תוסף חדש אז הSIDE BAR נשאר פתוח בעת איתחול הדפדפן וכאשר הוא עולה מחדש אז מופיע לי חלון נוסף של ההרחבות בנוסף לסרגל הצד. לפי מיטב זכרוני זה לא קרה בגרסאות הקודמת (סדרה 2).
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כדי להוסיף תרגום לסרט DVD-R ולכן אני צריך לדעת איך לחלץ דרך התוכנה עותק אורגינלי של הדיסק ואיך לחלץ DEMUXE ... תודה..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים מסך כחול.. (וינדוס ויסטה אם זה משנה) מישו יכול לבדוק מה הבעיה בבקשה? http://rapidshare.com/files/153619478/Mini101008-01.rar.html תודה רבה mz155
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. יש לי המון חומר להעביר מהמחשב הישן למחשב החדש. מהן האפשרויות להעביר מדיסק לדיסק? צריבה לא באה בחשבון כי זה הרבה חומר. חשבתי לחבר את שני הדיסקים הקשיחים ביחד כ master ו slave, אבל זה נראה לי קצת מסובך. האם ישנה אפשרות לחבר את שני המחשבים לרשת דרך ראוטר? יש לי ראוטר רגיל. מה עוד אפשר לעשות? 2. ברצוני לחלק את הדיסק הקשיח למספר מחיצות (partition) כאשר ב C יהיה מותקן מע' ההפעלה, וכל השאר ב D E וכו', ומדי פעם או במקרה הצורך לעשות פורמט רק ל C. האם ישנה תוכנה כלשהיא שאפשר לפרמט דרכה? כרגע אני יודע שאפשר דרך הדיסק התקנה של ה windows. האם הפירמוט הזה שומר על שאר המידע שב D וE? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאני מתקין תדריבר [דרך דיסק] לא יודע למה פתאום אחרי שזה סיים להתקין את DirectX רשום לי תהודעה הזאת: Run time error "53" File not found אבל לפני יום התקנתי אותו והוא פעל רק ששמתי WIN7 פתאום הוא לא עובד לי מה צריך לעשות???????
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת פיירוול שאני יוכל לשים בה חוק/אקסס ליסט שבה אני יוכל לאפשר גישה למחשב שלי בפורט מסויים רק לכתובות IP ספציפיות... מישהו מכיר ? ד"א אני צריך שהיא לא תיהיה כבדה מידי. את bit defender המחשב שלי לא סוחב... תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום פתאום בלי סיבה התחלתי לקבל את התופעה הבאה (ראו תמונה מצורפת) האם למישהו מכיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי Gmail ב Mozilla Thunderbird אני רוצה לשלוח מייל שאני יוכל לוודא שקראו את ההודאה אני לא יודע איך קוראים למונח הזה אני מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
עד עכשיו התחברתי דרך פידג'ין.. לחשבונות המסנג'ר והאי סי קיו שלי והכל עבד ,בבוקר זה התנתק לי ומאז זה לא מתחבר לי יותר. יש לי רשת בבית עשיתי ריסט לראוטר , התחברתי בלי הראוטר בלי שום פייר וואל לא של ווינדוס ולא של המודם : לא עזר . עשיתי ניקוי לקוקיז ולקבצים הזמניים , עשיתי שיחזור מערכת , לא עזר . ניסיתי להתקין עוד תוכנות כמו מירנדה וכל התוכנות של המסרים שאפשר להפעיל כמה חשבונות ביחד , בכולם הוא לא נותן לי להתחבר . הכי מוזר , שהתקנתי את המסנג'ר הרגיל הצלחתי להתחבר . רק לחשבון אחד כמובן אבל הצלחתי. ההודעות שגיאה : באי סי קיו הוא כותב לי : סיסמה לא נכונה . במסנג'ר הוא כותב : לא יכול לאחזר את רשימת הכתובת של msn . והסיסמאות כן נכונות כי במחשב אחר ברשת אחרת הם עבדו , ולא הקפיאו ל…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי כרגע FlashGet והוא כל פעם מביא לי את העצבים . למשל אני מוריד קובץ ראר עם תמונות (לא חשוב מה אני מוריד זה עושה את זה לכול קובץ ) זה תמיד נתקע לי על 99% ויש קבצים שאחרי מלא זמן הוא מסיים להוריד ויש קבצים שהוא לא מסיים את האחוז האחרון . אם אני מוחק את ההורדה אז אני לא מצליח לחלץ מהראר . את הקבצים שהוא מסיים להוריד הקובץ נקרא winrar archive ואת הקובץ שהוא לא מסיים נקרא JC file . ובקובץ של ה JC יש בעיה בחילוץ . אז אני מחפש המצלצה למנהל הורדות טוב וחינמי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מעלה דרך האתר של מגהאפלוד (אין לי פריומיום!), ידיד סיפר לי על התוכנה MEGA MANAGER הורדתי אותה והתחלתי להשתמש, העלאה הראשונה הסתיימה בהצלחה. בשניה (לא באותו היום) החלו בעיות העלאה הופסקה "הוקפאה". על מנת להמשיך את העלאה היתי צריכה ללחוץ על המד מגה, ולאשר שוב את העלאה. כל חמש דקות לערך עלי לבצע את הפעולה הזו. וכך אני משתמשת בה לצערי הרב. אני מחפשת תוכנה קלה לתפעול, חינמית, מהירה בהעלאה (יותר מדף הבית של MU). תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שבדקתי מה שהיה בעסק זה daemon tools ו alcohol 52% יש היום עוד תוכנות שיוצרות כונן וירטואלי שהן יותר טובות ממה שהזכרתי ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש ברשותי שני סרטי HD שהם ירדו בחלקים והם מאוד מאוד גדולים כול חלק ככה שגודל כול הקבצים מגיעה ל30-35G איך אני יכול לאחד אותם ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המחשב זיכרון הפיזיקלי של המשחב החופשי נופל ל כ- 280MB כאשר יש לי 4GB וזה גורם למחשב שלי להיות מאוד איטי ולפעמיים(בדר"כ זה קורה באמצע תהליך של החילוץ) עד כזה מצב שלא ניתן אפילו לעבוד איתו, פעם זה לא היה ככה .(לעומת זאת CPU USEGE לא עולה על 15 אחוז) מדוע זה קורה ? מה הבעיה ? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי אין לי מושג איך לנסח כותרת יותר ממוצת בדיוק לבעיה אבל הנה היא: יש את השורת משימות למטה (איפה ש"התחל" מצד ימין ומצד שמאל כל התכונות שכרגע פתוחות במחשב). עכשיו בעיקרון עד עכשיו היה שכל תוכנה, מסמך, קובץ, אינרנט בעצם כל מה שהיה פתוח היה מופיע למטה, משום מה פתאום זה נעלם ולא מופיע בשום מקום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה אבל לשווא.....כלום לא עזר. הדרך היחידה לנווט בין הישומים הפתוחים זה ע"י ALT TAB. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה? אני כבר מיואש... תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-