תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ביומים האחרונים יש לי בעיה חמורה במחשב. אין לי מושג ממה היא נובעת אשמח לעזרתכם. מדובר במערכת הפעלה WinXP SP3. CPU Usage נע בין 40-55% כאשר מה שעובד זה רק FIREFOX עם ס' טאבים פתוחים. זכרון בסביבות ה-593MB. מעבד: Intel Core E6550 @ 2.33GB זכרון: 4GB אך רשום 3.50GB שם. אגב המחשב נתקע בעיקר עם FIREFOX. אתמול עדכנתי לגרסא החדשה 3.5 ומאז צצו הבעיות. מה יכולה להיות הבעיה? מה עלי לעשות? בדקתי שהמאוררים עובדים במחשב וגם על המעבד.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
למרות שאני לוחץ ok בכל פעם שההודעה מופיעה (בתמונה), היא ממשיכה לחזור. מה קרה לנורטון? ומה לעשות? ד"א בדקתי בנורטון וכל הסעיפים מסומנים ב-וי ירוק, הכל עובד ומופעל. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך תוכנה שמקליטה סאונד שיוצא מהמחשב ואחרי זה לשמור את ההקלטות בתור קבצי MP3 . יש לימשהו תוכנה טובה להמלצה..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
מהדיסק ששכפלתי אליו אי אפשר לעלות את המערכת, רק מדיסק המקור. הדיסק תקין וכל הקבצים עברו יפה מה יכולה להיות הסיבה? רשום לי disk boot failure insert system disk bla bla bla תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בביטורנט. רשום לי: רשת תקינה: חיבור הרשת עובד בצורה שהוא צריך לעבוד. רוחב הקו שלי הוא 2.5M. למרות זאת אני רוב הזמן מוריד 0-2kb/s ומעלה כמעט כלום. לפעמים אני מוריד יותר אבל זה נדיר. אתמול במשך כמה שניות העליתי 17kb/s אבל 90% מהזמן זה לא עובר את ה-0.5kb/s. יש בסביבות 20-40 מורידים ומעלים גם אותו מספר ואני מחובר לחמש מהם בערך. זה כבר קרה לי עם כל הטורנטים ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה.(כלומר בעיית מהירות)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שאני מתקין זה רושם לי : "התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." וזה קורה על התחלת ההתקנה, וזה לא קשור לחוקיות של הווינדוס כי התקנתי WMP11 שזה גם דורש מקורי ופעל לי מצוין.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בעיה חוזרת של התקנה של דריבר סאונד בלוח אם ASUS M2N-VM DVI אין לי כרגע סאונד והלוח מסרב לקבל את הדריבר וניסיתי לעדכן אותו מהאתר של אסוס אך ללא הצלחה הקודק הוא של רילטק ALC662 HIGH DEFINITION והורדתי גם את הדריבר מהאתר שלהם אך ללא הצלחה. ויש לי אותה בעייה גם בלוח ASUS M2N-E בדיוק ואפילו ניסיתי 3 מערכות הפעלה מגירסאות שונות וזה לא עזר אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא. תודה מראש. אסף
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וובקאם שרכשתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש +/- לא ממש סגור על זה.... של לוג'יטק העניין הוא שאני מחפש דרייבר (ואני יודע בוודאות שיש גירסא חדשה, כרגע מותקנת אצלי הגירסא שהגיעה עם המצלמה) אבל אני לא בטוח איזה סוג המצלמה שלי ויש באתר שלהם שתי מצלמות שנראות כמו שלי :-\ ו... לא רשום על המצלמה איזה היא.... הראשונה (לפי האתר של לוג'יטק): Logitech® QuickCam® Sphere MP השניה (גם לפי האתר.... :-\): Logitech® QuickCam® Sphere מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איזה דגם המצלמה שלי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לפצל סרט ועולה לי ההודעה הזאת ולאחר הפיצול הסאונד מאחר
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא מצליח לראות את הווידאו בNANA10, אני רק שומע סואנד וללא תמונה (מסך שחור). הדבר קורה גם ב כרום וגם ב IE8. התקנתי את חבילת הקודקים של CCCP.... יש למישהו רעיונות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מלאאאא הודעות בדואר האלקטרוני של ההורים שלי ושלי ואני רוצה לגבות אותם כי אני מחר מפרמט את המחשב איך אני מגבה אותם איפה כל ההודעות שמורות לי? באיזה תקייה הם נמצאים שממנה אני יכול לקחת אותם???
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי את הפירפוקס החדש עכשי יש את השורה שכותבים בה את האתרים עכשיו יש בה את האתרים שאני מבכר בהם אבל לא את כולם אני רוצה שהרשימה תכיל את רוב האתרים שאני גולש בהם ולא את חלקם יש אפשרות להגיד לו שיציג יוצר אתרים ..כלומר רשימה גדולה יותר? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא יודע איך אבל לפתע כל פעם שאני מחבר DOK למחשב זה נפתח ישר בחלון חיפוש.. איך אני משנה את זה לברירת המחדל שיתן לי אפשרויות בחירה ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון.. תקלה מוזרה מאוד במשחק מחשב ישן משנות ה-90 אני מתקין אותו והכל נורמלי,אחרי זה אני מפעיל אותו,סרטון הפתיחה פועל... פתאום כשזה עובר לMENU,זה סוגר את המשחק והולך ישר לשולחן העבודה... מה הבעיה של המשחק???זה קרה ליותר ממחשב אחד.. יכול להיות שזה משהו בדיסק? תודה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש בתוכנה הזאת אפשרות לתת לה לקבוע את הגודל הרצוי של קובץ ה-MFT .. האם כדי לתת לתוכנה הזאת לעשות כרצונה או להשאיר את האחרויות של הקובץ הזה לווינדואס עצמו.?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את ICQ6, שכחתי לבטל את הסימון של להפוך את ICQ.COM למנוע החיפוש... עכשיו כשרציתי להיכנס לגוגל, כרגיל כתבתי בשורת הכתובות בFF 'גוגל' וחיכיתי שיכנס לגוגל... אבל במקום גוגל קיבלתי דף מעצבן של ICQ: http://search.icq.com/search/afe_results.php?ch_id=afex&q=%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C עשיתי חיפוש בגוגל איך להחליף את המנוע חיפוש, אבל כל מה שמצאתי היה לIE, יש דרך להחליף את המנוע חיפוש לFF?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ויה עם כרטיס קול מובנה ואני ממש צריך דרייבר מהר ואין לי זמן לחפש, לכן פניתי לפה... בכל מקרה באורסט קיבלתי את הפרטים הבאים: Motherboard Name VIARAMA U8668 (Pro) (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751 Apollo P4M266 Audio Adapter VIA AC'97 Enhanced Audio Controller אני חייב עזרה בגלל שאני חייל וכשאני בבית ממש אין לי זמן לחפש אז לינק לדרייבר יהיה מוערך.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם !! הקאזה במחשב לא פועלת (מראה למטה שהתוכנה מנסה להתחבר אבל אין תגובה אחרי יומיים רצוף אפילו) ואין לי מושג למה ! הורדתי את כול הגרסאות האפשריות של קאזה ובכול זאת לא עובד . . סגרתי את נורטון אינטרנט סקיוריטי ( ז'תומרת דרך msconfig וגם דרך התוכנה ) ועדיין אין קול ואין עונה ! ניסיתי לשחק בהגדרות (פורטים וכול השטויות למיניהם) ובכול זאת כלום . . . רציתי לדעת למה זה ? ומה עושים ? נ.ב.1 : אני תקוע באמצע הורדה של סרט (נשאר לי 150 מגה) . . . שאני מחפש כבר שנים !! נ.ב. 2 : בלי קשר למה שנכתב הנ"ל ..אבל גם האימיול עושה את אותה בעיה (מראה 50 שנה שהוא מתחבר אבל כלום) . . . אז עם משהו יודע למה בבקשה שיכתוב .
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום רב, בעיה שלא נפתרת לי כבר הרבה זמן: אני לא מצליח לראות וידיאו באתר ספור 5. ניסיתי המון דברים: מקדדים, פירמוט וכיו"ב. שום דבר לא עוזר. מותקן לי WIN XP + SP2 אם מדיה פלייר 11 וכיו"ב (גרסה נפוצה ברשת). שום דבר לא עוזר קבצי ודיאו מאתרים אחרים אני רואה ורק מאתר זה לט (אוהב ספורט). שכחתי לציין אני שומע קול ולא רואה תמונה. אשמח לקבל הצעות לפתרון. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-