עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש איזה תוכמה טובה לשיחזור ??? כל התמונות שלי שצילמתי במשך שנים היו שם. אגב עדיין לא התקנתי כלום,אפילו לא דרייברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. Started by ran1809,

יש לי את הפירפוקס החדש עכשי יש את השורה שכותבים בה את האתרים עכשיו יש בה את האתרים שאני מבכר בהם אבל לא את כולם אני רוצה שהרשימה תכיל את רוב האתרים שאני גולש בהם ולא את חלקם יש אפשרות להגיד לו שיציג יוצר אתרים ..כלומר רשימה גדולה יותר? תודה רן

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by מאור247,

יש המון קודקים למחשב אבל רציתי לדעת אילו הכי טובים והכי רצויים למחשב??

4. שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by vilifood,

שלום, אני הבעלים (הגאה) של משחק COD:WAW מקורי. נכנסתי לאתר העידכונים של המשחק שהפנה אותי לאתר fileshack ע"מ להוריד את טלאי 1.2 של המשחק שבלעדיו אין ממש סרברים פתוחים במולטיפלייר,ממש חייב את הטלאי. הורדתי את הטלאי,עשיתי לו שמור לקח לו כמה שעות לרדת, הורדתי אותו לשולחן העבודה,ניסיתי להפעיל אותו ואז הוא פתח חלון של:"באמצעות איזה תוכנה אתה רוצה להפעיל את ההורדה?" ניסיתי כלמיני דבריםםםם כל מה שהופיע בחלון ניסיתי אבל הטלאי לא פועל!!! מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אחרי שהתקנתי את ICQ6, שכחתי לבטל את הסימון של להפוך את ICQ.COM למנוע החיפוש... עכשיו כשרציתי להיכנס לגוגל, כרגיל כתבתי בשורת הכתובות בFF 'גוגל' וחיכיתי שיכנס לגוגל... אבל במקום גוגל קיבלתי דף מעצבן של ICQ: http://search.icq.com/search/afe_results.php?ch_id=afex&q=%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C עשיתי חיפוש בגוגל איך להחליף את המנוע חיפוש, אבל כל מה שמצאתי היה לIE, יש דרך להחליף את המנוע חיפוש לFF?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by LAKOTA,

אני מעלה דרך האתר של מגהאפלוד (אין לי פריומיום!), ידיד סיפר לי על התוכנה MEGA MANAGER הורדתי אותה והתחלתי להשתמש, העלאה הראשונה הסתיימה בהצלחה. בשניה (לא באותו היום) החלו בעיות העלאה הופסקה "הוקפאה". על מנת להמשיך את העלאה היתי צריכה ללחוץ על המד מגה, ולאשר שוב את העלאה. כל חמש דקות לערך עלי לבצע את הפעולה הזו. וכך אני משתמשת בה לצערי הרב. אני מחפשת תוכנה קלה לתפעול, חינמית, מהירה בהעלאה (יותר מדף הבית של MU). תודה רבה לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Lioriii,

שלום רב! אני צריך שתמליצו לי על תוענה שיכולה לעבוד על מחשב מרוחק מהבית שלי למחשב במשרד ע"י חיבור לאינטרנט הכוונה היא ע"י הגדרת IP ,חוץ מהתוכנה PCANYWHERE. האם ישנה עוד תוכנה רק יותר פשוטה?? אני פשוט לא הצלחתי לעבוד עם ה-PCANYWHERE !!!???? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by אליאור27,

תראו בכל סוגי הדפדפנים יש בעיות(IX7 וMF) 1.בדפים הכל מבולגן 2.הפונט שונה ממה שהוא אמור להיות 3.אני לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים שפעם יכולתי. 4.חלק מהתמונות או אייקונים הפכו לאיקס אדום כזה. 5.ב-YOUTUBE חלק המסירטונים אומרים לי שאני צריך FLASH או הסרטון נמחק או בגלל הבלגן שבדף האינטרנט אין בכלל חלון עם הסרטון 6.אתרים מתחילים להיתקע ואני נאלץ לסגור אותם זה כבר כמה ימים בבקשה תעזרו לי

10. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! הקאזה במחשב לא פועלת (מראה למטה שהתוכנה מנסה להתחבר אבל אין תגובה אחרי יומיים רצוף אפילו) ואין לי מושג למה ! הורדתי את כול הגרסאות האפשריות של קאזה ובכול זאת לא עובד . . סגרתי את נורטון אינטרנט סקיוריטי ( ז'תומרת דרך msconfig וגם דרך התוכנה ) ועדיין אין קול ואין עונה ! ניסיתי לשחק בהגדרות (פורטים וכול השטויות למיניהם) ובכול זאת כלום . . . רציתי לדעת למה זה ? ומה עושים ? נ.ב.1 : אני תקוע באמצע הורדה של סרט (נשאר לי 150 מגה) . . . שאני מחפש כבר שנים !! נ.ב. 2 : בלי קשר למה שנכתב הנ"ל ..אבל גם האימיול עושה את אותה בעיה (מראה 50 שנה שהוא מתחבר אבל כלום) . . . אז עם משהו יודע למה בבקשה שיכתוב .

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by IG,

הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by devilh,

http://www.asat.co.il/ גם ב-RC1 וגם ב-RC2 הוא נתקע(לא ניסיתי ב-FIREFOX2). בדקתי עם אינטרנט אקספלורר-אצלו זה בסדר. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by ירח אפל,

יש לי שני סרטים על 6 דיסקים של SVCD השאלה באיזה תוכנה או תוכנות אני יכול להפוך אותם לדיסק DVD-SVCD אחד ירח אפל

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by zoman,

טוב הסיפור הוא כזה : (עד לא ממזמן חשבתי שזה מספיק?) יש לי את הפירוול של WIN XP סרבס פאק 2 ,האם הוא מספיק טוב או שיש מקום לשים פירוול אחר :s05:

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שלום יש לי כרטיס מסך ישן יחסית והחברה שלו היא 3DLABS.הדגם המדוייק הוא WILDCAT 800 והוא כרטיס לעבודה. כרגע הוא עובד תחת שרת 2003 או XP כי זו אותה מערכת בבסיס.מבחינת דרייבר אין הרבה הבדל.באתר של החברה הוא מופיע בלגסי (מוצרים ישנים) היום כבר אין דרייברים חדשים ואין תמיכה למערכות חדשות ואם אני רוצה לעבור לויסטה או חלונות 7 אני בבעיה.מה אפשר לעשות?? אין לי תלונות על XP או על 2003 אבל יש דרך לשנות את הדרייברים הקיימים שיתאימו למערכות חדשות יותר?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. ^ של הלוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,מעבד וכו', תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by Oranili,

כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  18. לוח אם DFI NF4 SLI-DR אני לא מוצא לאתר יצרן NVIDIA גם DFI דרייברים של חלונות 7 תעזרו לי למצוא תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by iz,

איך אפשר להגדיר איזה קבצים הוא יפתח ואיזה קבצים הוא יוריד ? לדוגמא, כל קובץ וורד שאני פותח זה מוריד אותו למחשב ורק לאחר מכן פותח אותו. יש אפשרות שאני לוחץ על קובץ וורד הוא רק יפתח את הקובץ ואם אני ירצה להוריד אני אשמור אותו וגם שאני לוחץ על קובץ MP3 זה משמיע לי אותו בתוך הדפדפן במקום להוריד ( ואח"כ צריך לעשות שמירה בשם) יש אפשרות שניתן להגדיר את הדברים האלה ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by SupeRnovA,

שלום יש לי בעיה בתוכנה. כאשר אני מנסה להוסיף אפקט כלשהו לסרטון או להוסיף משהו לא משנה מה, התוכנה יוצאת לי בלי שום סיבה. אפילו לא צץ לי שום דבר שיגיד לי איך כמה ולמה. מה לעשות? ואם אין דרך לפתור את זה איזה תוכנה טובה אבל באמת שעושה את אותו הדבר כמו ה-MM2?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. לא מצאתי כלל. אולי דרייברים של מצלמות אחרות יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  22. אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני יומיים חדרו אלי מספר וירוסים במחשב ונראה לי שהצלחתי למחוק אותם עם האנטי וירוס שלי (Avira Antivirus), ולאחר מכן שמתי לב שאין לי את הלשוניות והאפשרויות של Desktop ושל Screen saver בתיקייה של Display ב- Control Panel. מה אני עושה ואיך אפשר להחזיר את הלשוניות האלה? תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחר שנים של שימוש בתוכנת האנטי וירוס של קספרסקי וגם TREND MICRO בעבודה החלטתי לחפש שחקן אחר במגרש ל PC שלי לאחר בירורים רחבים באינטרנט החלטתי לקנות את BITDEFENDER 24$ לשנה אני חייס להודות שזוהי ממש תוכנה בליין הראשון של האנטי וירוסים קלה לשימוש ואינטואטיבית למשתמש בפשוט וגם לכבד יותר ממש ממש מומלצת הדבר היחידי שלא הצלחתי למצוא הוא איך אני"משבית"את האנטי וירוס לזמנים קצובים כמו בקספרסקי למשל ל 10 או 20 דקות או לחילופין לסגור את התוכנה ממש לא עשיתי זאת דרך תהליכים כוון שזהו יותר מתהליך אחד שרץ במערכת

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. לרדל רכישת מסך חדש רחב, אני מחפש תכנות או פשוט נגן, שיוכל "לדחוף" את המסך בדומה ל ICQ כאשר מזיזים אותה לקצה המסך. קיימת תכנה או פשוט נגן שמבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים