תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
האם יצאה גרסא מלאה של אנטיוירוס קספרסקי 2006 ? (לא "אבטחת אינטרנט" אלא "אנטי וירוס" )
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שאל אותי איך ניתן להוריד או מאיפה ניתן להשיג את הצייר של וינדווס (PAINT). עכשיו, מאיפה ניתן להשיג אותה והאם אני יכול להצויא אותה מהמחשב שלי? השאלה השניה שלי היא שאני חושב שיש לו WIN2000 אז האם הגרסה תהיה שונה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לי להוריד את התוכנה IMESH? (חברים שלי סיפרו לי שזה חרא של תוכנה)
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר בלי ווראז בבקשה. אני לא אתייחס כאן למשחק מסויים, אלה לצריבה, ובליל הזכיר שמות. אז ככה משחק מסויים שיש לי במחשב, כשאני צורב אותו כ ISO הוא הופך לי אותו מ 3.6 גיגה ל 1.28... למה זה? ואז זה לא עולה בפלייסטיישן . :-\ איך צורבים משחקים לפי אס 2 ו.. באיזו תוכנה אתם ממליצים להישתמש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 . יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בתור אוהד של אימיול, אני מוריד הרבה מאד דברים דרך התוכנה הזאת אבל זה לא עובר לי את ה 15 קיי בייחד (כל הקבצים) ההגדרות הם: שליחה על 10 קיי וקבלה בלי הגבלה אבל זה עובד ממש לאט, לפעמים אני משאיר את התוכנה עובדת שבועות בלי ריסט או בלי הפעלה מחדש של התוכנה וזה עדיין נשאר איטי, מה אני יכול לעשות? כרגע אני מוריד 15 דברים וזה על 6 קיי והתוכנה כבר עובדת שלושה ימים ברצף!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על תוכנות צריבה חינמיות, קלות ופשוטות שעולות על nero (אם קיים דבר כזה). שתהיה תמיכה בכמה שיותר סוגי קבצים ובפרט לקבצי תמונת דיסק (ISO וכו'). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבה יש לי Internet Explorer 7 בויסטה מה יכולה להיות הבעייה תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שימוש קצר בדפדפן החדש שהתימר לשנות לי את החיים החלטתי שזה פשוט לא זה, שבאתי להסיר אותו, קיבלתי הודעה נחמדה כנראה שלאנשים שיושבים בגוגל לא חסר חוש הומור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות FW למייל שקיבלתי, אבל לשלוח את זה למס' גדול של אנשי קשר שאני אבחר מהרשימה (כי יש המון אנשים שאני רוצה להעביר להם את המייל, ואני לא מצליח להזכר בכולם אני צריך לראות את הרשימה בשביל להחליט למי להעביר ולמי לא). משום מה אני לא מצליח להגיע לפעולה הפשוטה הזאת, כל מה שאני מצליח זה לשלוח מייל חדש לאנשי קשר... תודה רבה מראש לעוזרים. נ.ב, כל מיני תשובות מתחכמות כמו "תרשום את השמות ידנית בשורת אל" לא יתקבלו בברכה, אתם מבינים לבד שזה לא מתאים\אפשרי במקרה שציינתי קודם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס לאתר גיימר, וכל מה שהדפדפן מראה לי אחרי גמר הטעינה זה פשוט דף עם רקע סגול. למישהו יש רעיון מה הבעיה יכולה להיות? אולי בעיה בהגדרות של הphp או הcookies? כמובן שניסיתי כבר למחוק את הקוקיז ולהיכנס, גם ניסיתי 'לשחק' עם ההגדרות של הקוקיז. בקיצור, יש למישהו רעיון wtf going on? תודה. עריכה: מצטער שזה לא קשור לחומרה, אבל באמת שלא היה לי מקום אחר לשאול.
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב אז ככה, נגמרה לי הגרסאת trail ואני לא ממש רוצה לשלם 50 $ על התוכנה הזאת אז אני מחפש מקבילה חינמית שלה. האם יש כזאת תוכנה? תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סרטון שאני רואה דרך הדפדפן אני רוצה לראות אותו רק בהילוך יותר איטי אפשר לעשות דבר כזה עם תכנה או משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ פועלת ב WINDOWS 98 אבל באקס פי לא אני יודע שיש דרך להפעיל את זה באקס פי אבל לא זוכר איך מישו זוכר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על הwindows בעזרת virtualbox או תוכנה אחרת. האבל שאני יוכל לגשת לקבצים דרך הסייר של הwindows למשל להתקין rutorrent על הלינוקס ולגשת לקבצים דרך הwindows
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
קפץ לי היום עדכון תוכנה של הAdobe Reader המחשב שלי ישן יחסית ושמתי לב שהעדכון החדש צורך הרבה (!!) יותר משאבים ולמחשב שלי גם ככה קשה לסחוב... איך אני חוזר לגרסא הקודמת ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ....
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. נראה כי המחשב מגיע ל-100% CPU כשאני מפעיל סרטים מהפורמט המדובר, ללא קשר לאיזה נגן מנגן את הסרט. יש לי חבילת מקודדים עדכנית של K-LITE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו את נורטון 2004 זה טופס פוול זיכרון.. וגם לא הכי טוב שמעתי... איזה הכי טוב אתם אומרים?