עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה קניתי את הלוח אם הזה שילשום נתתי לטכנאי שלי להתקין את הכול וזה.. יש לאחי הקטן כמה משחקי רשת שהוא אוהב לשחק לפני שסמתי את הלוח הזה הכול עבד לאחי! אחרי שקיבלתי את המחשב חלק לא עבדו שקראתי מה שרשום על הדיסק התקנה של הלוח אם ראיתי שיש שם איזה משהו שקשור Norton ולפי מה שאני יודע המשחק ניחסם על ידי נורטון אבל אני לא מוצא שם דבר שקשור לנורטון במחשב יש לי אנטי וירוס NOD32 ראיתי בהסרת תוכניות אתל ההתקנה של GIGABYTE יעני של הלוח השאלה אם אני יסיר אותו יכול ליקרות משהו ? אינה מה שרשום על הדיסק AMD 7 -series Utility DVD chipsets/serial-ata=RAID Network-Audio Drivers Norton internet Secuity

2. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by itsik1231995,

קניתי מזמן בלוטוס למחשב וסלקום שמתחבר דרך USB למחשב איבדתי את הדרייבר ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by TheHungryOne,

לוח אם: Gigabyte GA-G41MT-D3. מעבד: Intel E6700. כל השאר לא רלוונטי... התקנתי על המחשב Win7-64bit. הורדתי דרייברים מהאתר של Gigabyte ספציפית עבור 64bit. משום מה כרטיס הרשת לא מזוהה ואני יכול להתקין את הדרייבר שלו. אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין דרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ושאני צריך לבדוק אם יש לי 64 ביט או 32 וליצור קשר עם ספק התוכנה. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. נ.ב: הורדתי את כל הדרייברים שיש שם באתר והתקנתי כבר את הדרייבר של הצ'יפסט, הדרייבר של הוידאו והדרייבר של האודיו. רק בדרייבר של כרטיס הרשת הוא עושה לי בעיות.

5. משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים

6. רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם לוח ASUS P8P67 (וכן, אני יודע שיש בו את בעיית בקר ה-SATA של אינטל). הלוח מגיע עם on board bluetooth, בהחלט מגניב לפחות בשבילי כיוון שישי לי מקלדת ועכבר bluetooth וכך אני לא צריך את דונגל ה-USB (לכאורה). רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או נתקל בתופעה שמתרחשת אצלי: אני מנסה לעבוד עם ה-bluetooth שעל הלוח (ללא הדונגל), אני מוסיף את הסט (מקלדת ועכבר של מייקרוסופט שעבדו לי מצויין על מחשב ישן יותר) ל-bluetooth devices והכל עובד נהדר. הבעייה היא שאחרי reboot הם לא עובדים ואני צריך להסיר אותם מ-bluetooth devices ולהוסיף מחדש. אני כמובן לא מתכוון לעשות זאת כל הזמן ובלית ברירה אאלץ להשתמש בדונגל, אבל לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אני כנראה מפספס משהו.

7. קיבלתי אימייל עם סיומת ch מאיזה מדינה זו?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  8. שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים

9. Started by civic,

הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by civic,

איך "מנקים" את מה שסיים להוריד ? ואיך מבטלים שהוא יפתח לבד את קבציי הראר ?

12. כשמעתיקים כתובת URL שמכילה תווים מיוחדים (אותיות עבריות, סימן & וכו') מהדפדפן (אני משתמש בפיירפוקס, אבל זה נכון לכל דפדפן), התווים האלה הופכים לקודים כמו %20 לרווח, %25 לאחוז וכו'. לדוגמה - אם מנסים להעתיק מהדפדפן את הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי תתקבל הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 הייתי רוצה אפשרות להעתיק את הכתובת כמו שהיא מופיעה בדפדפן, בלי קידוד לתווים מיוחדים (כמו http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי). יש איזה תוסף לפיירפוקס שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by leoleo,

לפני שאני מתקין את האנטי וירוס kasperski האם עליי להסיר את התוכנה secutiry essenyial של win7? האם הם יכולות לפעול במקביל?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  14. Started by mzlbat,

היי היום קיבלתי את המחשב החדש ( HP ENVY ) וגיליתי שמקש INSERT עשו אותו עם ה F12 וכדי לבחור את INSERT ולא F 12 צריך ללחוץ על עוד מקש הבעיה אצלי היא כזאת יש לי איזה תוכנה שאני משתמש ב INSERT + F 12 F 4 F 5 באותו זמן ועכשיו זה לא ילך לי כי לא הגיוני שאני ילחץ על 3 מקשים כל זמן שאני יצטרך את זה שאלה אם יש אפשרות שאני יסדר את המקשים מחדש באיזה תוכנה ? ולשים את INSERT במקום ה PRINT SCREEN למשל ? ( בתוכנה שאני משתמש בה אין אפשרות לסדר או לבחור מקשים אחרים )

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. Started by URSH,

מזה זמן רב (עד שנשבר לי ) כשאני מדליק את המחשב ,ומנסה להפעיל את הדפדפן לפעמים הוא אינו עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה: "החיבור הופסק "החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת." אני מצליח להעלות אותו רק לאחר שאני מפעיל את האקספולורר. יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by maxwell10,

התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avz,

היי איך ניתן לפתוח קובץ שהורדתי מהאינטרנט ויש לו סיומת DAA? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kennyx,

העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד

20. Started by rOnka,

אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shugi,

אהלן. מחפש תוכנה לשליטה במאווררי המחשב. יש חיה כזאת? תודה.

22. Started by RonCohen,

רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by eXpire,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה רצינית! ברצוני היה היום להתקין את הדרייבר החדש של ATI ה- CCC 11.2, ומשום מה הוא פשוט מסרב לעבוד... כשאני מפעיל את ה-setup של התקנת הדרייבר דרך ה-CCC הוא פשוט אומר שה-CCC הפסיק לעבוד... חשבתי שאולי זה בגלל שהדרייבר חדש ויש לו באגים אך טעיתי, כשניסיתי להתקין שוב את הדרייבר הקודם שלי 10.9 קיבלתי אותה בעיה, אז כרגע אני יושב בלי דרייבר... מישהו מוכן לומר לי מה עשיתי לא נכון ולמה זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sarit_co,

חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.

25. Started by satlan1,

היי, יש לי ווינדוס XP , בזמן האחרון אני מקבל כמעט כל יום מסך כחול ומיד אחריו המחשב מפעיל את עצמו מחדש.. בהתחלה זה נתן את ההודעה הזאת: http://www.up2me.co.il/images/56127921.jpg הבנתי שהקובץ שם eamon.sys קשור לNOD32 אז הסרתי אותו והתקנה מחדש גירסא חדשה יותר. בכל מקרה המסך הכחול חזר שוב עם הודעה אחרת : http://www.up2me.co.il/images/46864648.jpg ממה זה נובע? ומה לעשות? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.