עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by X-ShaY,

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  2. [שאלה] איך אני עושה בwinamp שהיה אפשר לשמוע שירים ברצף?בלי הפסקות? כיאלו נגיד שאני שומע שיר אז 5 שניות לפני השיר הראשון נגמר השיר השני יתחיל.. תודה לכל העונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן חברה! חשבתי שהנושא הזה כבר נטחן פה בעבר, אבל אחרי חיפוש לא נמצא האבדה. אז מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה? מספיק לשנות את האיזור מישראל לארהב, או שיש עוד משהו שצריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  6. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by J.allmighty,

לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by omerha,

http://www.gamespot.com/promos/2006/3dmark06/index.html

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  11. להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  12. Started by idani1983,

כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  13. הורדתי סרט בפורמט AVI, בשני חלקים. כרגע אני מוסיף לו תרגום ותוך כדי כך הופך אותו לDVIX. השלב הבא הוא להמיר לDVD ולצרוב בדיסק 4.7 ג'גיה כדי שאני אראה בDVD שלי. וכאן הבעיה: זה שני חלקים! יש דרך לאחד את זה? בלי לפגוע באיכות הקול או התמונה? ניסיתי כמה תוכנות, אלב תמיד אחד מהם נפגע... אפשר לאחד אולי בזמן הצריבה? אני פשוט רוצה להגיע למצב שזה יהיה קובץ אחד וכשאני אראה בDVD זה לא יפסיק וימשיך עם התרגום המובנה כאילו זה חלק אחד... תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  14. שלום לכולם. היום חשבתי על זה שממש צריך לעשות תצוגה מקדימה לקבצי הPSD של הפוטושופ, אך מה מתברר לי, כבר יש תצוגה מקדימה לPSD, רק שלי אין. זה ממש מציק לי... מישהו יודע אולי למה זה ככה ומה אפשר לעשות? תודה רבה! אבי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by moonjib,

חבר הוריד את soul calibar 3 , ויש 44 חלקים שכל אחד 50 מגה~ , השאלה זה איך צורבים את זה? עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה התקנתי ווינדוס חדש (64ביט אם זה משנה)....ולמרות שאני מתקין קודקים אני רואה סרטים עם קרטועים...לא משנה באיזה תוכנה שנסיתי אז אם משהו יכול לתת לי שמות של קודקים מאתרים ספציפיים שאני יתקין בדיוק....(לינקים יעזרו)....

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  18. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום. לא הייתי בתוך אם זה יותר שייך לתוכנה או ל WINDOWS אבל אני חושב שזה יכנס בנשיהם יש לי כל פעםפ שאני מעלה מחדש את המחשב הודעה שיש לי קובץ מושחט בWINDOWS ואני לא יודע מה לעשות.. העלתי תמונה.. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. שלום לכולם ! אני מנסה לצרוב קבצים בגודל של 4 gb ,דרך תוכנת nero 7 ,ואני לא מצליח ,אני מקבל הודעה שלא ניתן לצרוב קבצים הגדולים מ-2gb ,ורשום משהו על כך שצריך להשתמש ב-UDF . תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. מישהו מכיר כזאת? הכוונה היא לסרטים שאם אני מנסה לנגן אותם לא ניתן להריץ אותם קדימה/לא ניתן לשמוע...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by y10,

הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by uzana2004,

שלום לכולם... רציתי לדעת האם יש דרך שבה אני יכול לצרוב כמה סרטי DVD בפורמט של AVI על דיסק DVD אחד? ובלי שום קשר(או אולי עם??) האם צריך להמיר את הAVI לקובץ אחר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by swg,

אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים