עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

הורדתי את גרסת הדמו של התוכנה התקנתי והוא כותב לי שתקופת הנסיון פגה, הסרתי וגם מחקתי את כל הקבצים שנותרו ואת כל הרישומים ברגיסטרי והפעלתי את המחשב מחדש וגם בדקתי את התאריך שיהיה מכוון ואז התקנתי מחדש והבעיה עדיין נמשכת... למישהו יש אולי פתרון בשבילי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני עובד עם outlook 2007 כדי לקרוא אימליים, ושרת pop3 של אינטרנט זהב, רציתי לדעת אם קיימת דרך לקרוא את הדואר אבל להשאיר אותו על השרת ולא למחוק אותו מהשרת כך שאם אני אפתח את הדואר שלי ממחשב אחר עדיין אני אראה את הדואר תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by approx,

איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sagi_10,

השאלה בכותרת אבל אני לא רוצה פירוואל חינמי אני רוצה את הכי טוב ואני מוכן לשלם תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שאלה: אני ינסח ישר בדוגמה: פיירפוקס, אחרי הרבה זמן של פעולה תופס הרבה מאוד מקום, כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי (מגיע לכמות זיכרון הרבה יותר גדולה מזה גם בהמשך). יש את האפשרות של clear cache, אבל זה מוריד רק מעט, ועדיין עיקר הזיכרון עדיין תפוס. עכשיו בשביל לפתור את הבעיה אפשר פשוט לסגור את התוכנה ולהפעילה מחדש שוב, זה מוריד את כל הזיכרון. אבל השאלה שלי היא איך אפשר לאפס את הזיכרון לבערך 20 מגה, שזה המינימום בערך שהיא צורכת, בלי לצאת מהתוכנה ולהפעילה מהתחלה ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  6. עובד עם פיירפוקס כבר הרבה זמן. לאחרונה לא רואה יותר את הסרטונים המומלצים ביוטיוב (מסגרת צהובה), ובגוגל אני לא רואה יותר את התוצאות הממומנות צד שמאל (אלה ששילמו עליהם כסף). בדקתי באקפלורר - הכל בסדר ורואים. אולי עדכון שעשיתי... איך מחזירים למצב שאני יראה? זה חשוב לי כי אני מפרסם ורוצה לראות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pbl1,

מחקתי את האימיול הישן [בדרך חוקית] וכשהתקנתי את החדש של ליונטוורק אז ברגע שאני מוריד הוא כותב שגיאה באימיול ושעלי לסגור אותו אז אני לוחץ על אישור והוא יוצא האימיול עובד לי בסדר רק אם אין בו שום הורדות אם אני שם הורדות הוא עושה לי את השגיאה הזאת מה לעשות כדי שיפעל לי טוב

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by poltergeits,

תראו סוף סוף הורדתי סרט בדיוידי ואני מת לצרוב אותו כבר אבל כשפתחתי את כל הרארים אני רואה שסך כל המשקל הכולל הוא הרבה ממדיית די וי די רגילה מה אני עושה בבקשה ? .... ??? ......ואיך יעזור ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by J0n1,

ב2 הייתה לי אפשרות לשנות את תצוגת האתר לצד השני, אם לדוגמא היה חלון טקטס שאפשר לכתוב בו משמאל לימין, הייתי לוחץ וזה היה משנה מימין לשמאל. הייתי עושה את זה באמצעות מקש ימני. בFF3 זה נעלם, איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by WildFire,

לאחרונה קיבלתי עכבר חדש, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ורציתי לדעת אם אני יכול באיזושהי דרך לגרום לגלילה של הגלגלת לצדדים [ימין ושמאל] להחליף טאבים בFF.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by elior021,

אהלן יש לי אופיס 2007 על המחשב אבל לפעמים אני צריך לעבוד אם אופיס 2003 מה שקורה זה שאני פותח קובץ word של גירסת 2007 הוא נפתח אבל אז אי אפשר לפתוח אותו יותר על גרסת 2003 האם יש פיתרון לזה ששני הגירסאות יעבדו ביחד (לא בו זמנית ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים

14. מה יותר כדאי להוריד??? CATALYST 6.9 או OMEGA 6.9? THX DUDES

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by I_Dont_Know,

אני מדבר על המסך הכחול שאומר את המשפט המעצבן הזה. למשהוא היה הבעיה הזה ? או יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. Started by Goat17,

שלום אנשים אולי מישו פה יוכל לתת לי עצה התחלתי תהליך דחיסה והפרדה לגודל של 700 מגה של תקיה שגודלה 14GB התהליך התחיל רץ כ3 שעות וכשהן היה ע 98% סיום ניתקע ולדעתי גם תקע את המחשב כי לא הצלחתי אפילו להכנס לטסק מנג'ר כדי לסגור אותו... מה לדעתכם הבעיה פה? ההשערה שלי זה שהמעבד שלי קצת חלש לעבודה בסדר גודל כזה E6550 אם למישהו פה יש רעיון אחר אשמח לשמוע אותו תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by k_700,

אני משתגע, יש לי כרגע נורטון אנטי וירוס 2007, לפני זה היה לי נורטון סיקיוריטי 2006, אך משום מה אני לא מצליח להסיר לגמרי תתוכנה. עכשיו כל שניה קופצים לי מלא חלונות של Symantec Email Proxy איך אני מבטל את זה????

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by BlackTalon,

כל פעם שהמחשב מגיע ל-Windows נפתח החלון הבא: שמופיע ב-Task Manager ככה: אחרי שאני סוגר את החלון הקטן הזה הוא מופיע שוב ואז אני סוגר אותו שוב וזה נעלם עד הפעם הבאה שהמחשב עולה. אבל עדין זה מופיע ב-Task Manager ואני סוגר אותו שם, אבל זה ממשיך להציק. המחשב משתגע למשל כשהתעסקתי עם ה-Screen Shot בצייר, זה כל פעם הגדיל ת'תמונה אחר כך קופץ העכבר, כל מיני דברים מעצבנים! וגם שאני כותב זה פתאום מפסיק לכתוב, ואז זה ממשיך אבל אני לא רואה מה אני כותב, כל מיני כאלה! יש לי את הגרסה האחרונה של Zone Alarm ו-Anti Virus 2004 עם כל העדכונים עד עכשיו וגם-SpyBot S&D הרצתי את כולם עכשיו ושום דבר לא עזר. לפני זה ה-Anti Virus מצא וירוסים ומחק אותם אבל עכשיו הוא לא מוצא כלום וזה נשאר. בק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני רוצה אנטיוירוס טוב ופשוט לעבוד איתו כמו נורטון 2004 אבל לא את נורטון כי אני לא יכול להתקין כי אין לי סידיקי וגם היא כבדה מידי אני רוצה תוכנה שלא תעמיס לי על המחשב השמח לקבל המלצה לתוכנה טובה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Aviram,

אתמול ניסיתי ליצור סרט וידאו קצר ב-Movie Maker, היו כמה קליפים שהוספתי להם פעמיים אפקט בהירות. שמרתי את זה בתור קובץ wmv, הסרט שנשמר הוא סבבה והוא בהיר כמו שרציתי אבל עכשיו כל וידאו שאני פותח במחשב נראה בהיר פי 2. WTF? לא יודע למה זה קורה, מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל זה משפיע על וידאו אחר, סה"כ בחרתי שיעשה בהירות לקליפים אחדים וזה שינה לי את כל המחשב. לא מצאתי איך לשחזר את הבהירות. וזה לא בהירות של כרטיס מסך (ובטח לא המסך), כי בכל מקום אחר חוץ מוידאו הכל כרגיל. אני מריץ סרטים ב-RealPlayer אבל זה לא משנה באיזה תוכנה אני אפתח וידאו, הוא יהיה בהיר כפליים. כאילו יש אפשרות יותר עליונה שמשפיעה על זה. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! סוף סוף החלטתי לבדוק את Firefox ולהבין מה כל המהומה, לכן הורדתי את קובץ ההתקנה מכאן http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ ולאחר ההורדה התקנתי את התוכנה. הבעיה שלי היא, שממשק התוכנה בעברית ואילו אני מעדיף אותו באנגלית וגם שיהיה מסודר משמאל לימין. חיפשתי בכל ההגדרות בתוכנה ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את שפת הממשק. ופה אני זקוק לעזרתכם. כיצד אני משנה את שפת הממשק מעברית לאנגלית? אם אתם זקוקים לעוד מידע אז רק ציינו מהו ואני אוסיף אותו בהקדם. * עכשיו כשחזרתי לעמוד ההורדה הנ"ל שמתי לב שמתחת ללינק ההורדה כתוב 1.5.0.7 for Windows, Hebrew - יש סיכוי שהייתי צריך להוריד גירסא אחרת מלכתחילה? - יש תוספת/פאטצ' שצריך להוריד על מנת לשנות את שפת הממשק? ת…

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. Started by kobibo,

למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  23. היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by TimoTy,

אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל לנהל את המלאי ואת זמן העבודה תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. לפני שהתקנתי את המקודדים החדשים לא היתה שום בעיה עם Media Player Classic עכשיו יש קבצים ששומעים רק ת'סאונד ולא רואים תמונה אולי חסר משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.