עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Moty_p,

השאלה בנושא...

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. שלום המחשב שלי כנראה מחק 4GB שלמים של מידע (סרטים) מהדיסק הקשיח שלי האם יש דרך לשחזר אותם מבלי להוריד מחדש? בבקשה עזרו לי,אני באמת זקוק לפתרונות... :'(

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  3. שלום ניסיתי להתקין סימס2 על המחשב (מקורי), ב 22% הוא נתקע, אומר שהוא לא הצליח להעביר קובץ מסוים. ניסיתי להתקין מ-2 הכוננים ובשניהם הוא נתקע באותו זמן. ניסיתי להתקין גם מדיסק אחר (גם מקורי) וגם הוא נתקע בדיוק באותו קובץ ב22%. המערכת נקייה, סרקתי ווירוסים/רוגלות וחלאות אחרות והכול נקי. זה יכול לקרות, אבל ממש ממש לא סביר ששני הסדיקים שרוטים בדיוק באותו מקום... אה., לפני כמה ימים הצלחתי להתקין את המשחק הנ"ל על המחשב הזה,היתה את אותה בעיה, אבל בניסיון ה-3 זה הצליח. פירמטתי את המחשב (מסיבה אחרת) ועכשיו אני לא מצליח ואח שלי ממש מנג'ס... עזרה בבקשה?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by vipnisim,

יש תוכנה לM4 כמו ה TOOLBOX של INTEL ?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by EyalNem,

בעת הפעלת סירטוני ווידאו הם מוצגים בגוון אדום (קורה בנגן WMP) ובנגנים אחרים הם לא מוצגים לא בכלל, רק שומעים מוזיקה. זה קורה בכל פורמט שאני מפעיל. הורדתי Codec וזה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי, אייל.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by omri_ro,

אני משתמש בבילון לתרגום ע"י CTRL+קליק ימני ואז מופיע לי גם הCONTEXT MUNU בפיירפוקס. האם ניתן להגדיר שלא יראה את התפריט כשהCTRL לחוץ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי סרטון בפורמט asx אבל ניסיתי הרבה תוכנות והם לא זיהו את הקובץ אשמח אם תביאו לי תוכנה פשוטה אבל שיודעת להמיר קובץ וידאו מסוג כזה בתודה מראש רזיאל

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אני בקורס מחשבים והמורה שלי אמר לי שאפשר בעזרת מדריך להוריד על 150-200 ב bitcomet האם זה אפשרי ? אם כן תביאו לי את המדריך!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  10. שלום לכולם פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, משום מה אחרי הפירמוט, המחשב נתקע פתאום ואז שאני מכבה אותו מהכפתור, אני מדליק מחדש והוא נתקע על הלוגו של הלוח אם שלי חשבתי אולי זה בעיה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם שלי... צריך בכלל? הלוח אם שלי זה ASUS SIS P4S800D איך אני יודע מה הבעיה למה הוא נתקע.. ואם צריך להתקין את הלוח אם? תודה

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?

12. אני רוצה לערוך את הזיכרון של המכשיר ולהוסיף לו צלצולים מהמחשב. יש לי SAMSUNG S179, יש לו אפשרות לחיבור למחשב אבל אני לא יכול לעשות שהצלצול יהיה קובץ MP3. אז חשבתי להשיג תוכנה שממירה MP3 לMMF (הפורמט של הקבצים שהו שם כצלצול) ואז להחדיר לו את זה לזיכרון... זה אפשרי? (את התוכנה שממירה לMMF כבר יש לי)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by taotao,

עשיתי חיפוש והגעתי לדף הזה: http://www.memtest86.com/#philo ודפדפתי והגעתי למה כול מבחן אומר הבעיה היא שאני לא בדיוק איזה מתכנת אם כול האלגוריטמים וכו.. מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה כול מבחן בעברית פשוטה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Nurit2005,

באיזה תוכנה הוכל לטפוס תמונות מסרט ב - DVD ?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  15. Started by yaky,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה. איך אני צורב קובץ NRG ? יש לי תוכנת צריבה איזי קריאטור. והאם אפשר לצרוב את זה בתוכנת צריבה של ה XP ? בתודה איציק

16. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה. מזה I/O errors שהאנטי ווירוס מוצא? ואיך "מתקנים" את זה? והאם יכולה להיות התנגשות בינו לבין הנורטון אנטי ווירוס כאשר שניהם מותקנים על אותו מחשב?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by redead,

הורדתי איזה משהו ושאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעה The filename or extension is too long. מה ניתן לעשות עם הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. אין לי מושג מה מחקתי אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט אקספלורר מופי לי הדבר הזה ואין לי מושג מזה מה עושים כדי להעיף את זה??? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  20. למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by Styx,

אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  22. שלום, יש לי כרטיס לכידת וידאו די ישן אבל שימושי. אני משתמש בו בעיקר לסקייפ עם מצלמה מיוחדת. הגרסאות היותר חדשות של סקייפ לא עובדות טוב עם הדרייבר הישן ורציתי לנסות דרייבר מעודכן יותר. מצאתי אותו ברשת אבל באף מקום אין לינק להורדה ותמיד דוחפים שם כל מיני תוכנות "עזר"... הדרייבר המתאים נמצא באתר הבא: http://www.driverfiles.net/Video-Adapters/Brooktree/BT848KPF/download/page,sh,22417,366,5,.html אבל אני לא מצליח להוריד אותו או למצוא לו קישור. חיפשתי דרייברים אחרים שתומכים בצ'יפ שלי אבל לא מצאתי מתאימים שעבדו טוב. הצי'פ הוא של brooktree 848KPF - היום חברת conexant, אבל אין באתר לשהם כי דרייבר ישן מדי... אשמח אם מישהו פה יעזור לי להוריד אותו ולשלוח לי לינק או את הקובץ עצמו מהאת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. יש לי תמונה שעליה יש פס שחור שיצרו בפשטות בצייר או משהו כזה. האם אפשר להיפטר ממנו לראות את מה שמתחת? אני מאמין שלא אבל חשבתי שכדאי לשאול. המקרה המדובר הוא כמו בתמונה המצורפת. האם אפשר להוריד את השחור ולראות את המקור? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by KoM,

מה קורה כשחייבים תמונה עם נושא מסוים וכל מה שיש לך זה משהו שלא מספיק טוב ויחסית ישן ? מתחילים לעבוד, הנה אחרי עריכה מהירה : הכל בשביל עבודה של אחותי. עוד קצת החלקות ועבודה וזה יראה כמו חדש. לפני : אחרי :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.