תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שמגבה דריברים לתוך ZIP או EXE רצוי שתיהיה בחינם
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שתגביל את זמן השימוש במחשב, עפ"י שעון\זמן שאני אקבע, לדוגמה: בין 8 בבוקר ל- 4 בצהריים התוכנה נועלת את המחשב (עדיף עם סיסמה, שבמקרים דחופים בכל זאת יהיה אפשרי לגשת למחשב), ו- 4 בצהריים עד 10 בלילה התוכנה מאפשרת גישה למחשב. יש דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האוזניות לא עובדות לי כמו שצריך בWIN 7 , זאת אומרת ששומעים חלש מידי גם כשרמת העוצמה על 100% . יש למישהו תוכנה שמגבירה את הקול של כל המערכת ?[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:48:47 ?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אתה בוחר תמונה וכמה פיקסלים וזה משנה אותה קראו לה משהו בסגנון IMAGE RAISE חיפשתי בגוגל ולמלא מקומות אני לא מוצא אשמח אם תעזרו
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמגלה נתונים על אות ה WIFI איזה תקן N,B,G וכוליייייי
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי אחת כזאת אבל הבעיה היא שאחרי שהיא מדביקה אין סאונד!!!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדביק לי כתוביות על סרטים ושאני לא אצטרך כל פעם לצרוב סרט עם התרגום שלו, להפוך את הקובץ כתוביות וכו'.. למישהו יש הצעות לתוכנות טובות וקלות לשימוש? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כמה סרטים שאני רוצה להדביק להם תרגום(יש לי גם את קובץ התרגום בנפרד) איזה תוכנה טובה אתם יכולים להמליץ לי ? תודה ,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי 2 יוזרים אחד שלי אחד של אחי ואני צריך לדעת מה הוא עשה..כי הוא בד"כ זה שהורס תמחשב יפה שלי שקיבלתי ליומולדתתתתת...יש תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אם יש תוכנה כזאת איכותית וטובה אני לא אצטרך לקנות מחשב כף יד... אני צריך תוכנה שיהיה בה הכל-מזכרים, פגישות, אנשי קשר, רשימת "דברים לעשות" ועוד כל מיני תכונות "ניהוליות".... לא משנה חינמי/לא חינמי תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שלמעשה מדגימה EQ, היא מעלימה או מגבירה צילים מסויימים ואני צריך למצוא אותם והשתיק או להגביר אותם, אני חייב עזרה בלמצוא אותה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי משחק שעובד רק בווינדוס 98 ולי יש אקספי ניסיתי את כל האפשרויות ולא הצלחתי לשחק שמעתי שיש תוכנה שמדמת ווינדוס 98 באקס פי האם קיימת תוכנה כזאת? אם כן מהי?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדמה לי וירוסים במחשב למשל תגנוב את כל התעבורה ברשת, תעלה CPU , תגנוב RAM אני צריך את זה למטרות בדיקה כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמדמה עט אלקטרוני לשימוש בעכבר בקיצור שאוכל לרשום במקום עט אלקטרוני { חשמלי דיגיטלי דרק } בשביל שאוכל להשתמש בפונקציה כזו לתוכנת המסנגר אני מקווה שיש דבר כזה חיפשתי בגוג :-\ לא מצאתי .... אני זקוק לא רק למסנגר ובישביל מסמכים אלקטרונים לחתימות עם ארגונים כמו בנק .דואר . חברת קדישא ...... ולא אני לא אקנה עט כזה אמיתי בשביל כמה חתימות בשבוע ואני לא אשתמש בפקס תודה רבה למי יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה [glow=red,2,300]טובה[/glow] שמדפיסה עטיפות לדיסקים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה שהמחשב הראשי יכול לראות כמה זמן גלשו מחשבים אחרים ברשת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
אני משתמש בנטסטיק של חברה סולולרית ויש לי 10GB לחודש. אני מחפש תוכנה שמודדת כמות מידע שנשלח והתקבל כדי שאני אדע בכמה מתוך ה10G השתמשתי וכמה נשאר לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הייתה לי תוכנה כזאת פעם. אני לא זוכר את השם שלה, אז אני לא יודע איפה לחפש.. מישהו יודע? תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לאחר מחיקת קבצים הם עדיין נמצאים על הHDD ובXP נם נשמרים ב C: SYSTEM VOLUME INFORMATION יש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים שכבר נמחקו ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אלוהה ! אני לא יודע אם אתם יכולים לעזור לי , אך אני מחפש בימים האחרונים תוכנה אשר כל המטרה שלה היא להסיר שאריות של דריברים שהוסרו מהמערכת כגון : Registery entries , וכד' , שמעתי שיש משהו בסגנון : Driver swipper , או משהו כזה , אני לא זוכר , כל מה שהתוכנה עושה זה למחווק דריברים ( לא משנה איזה ) מהמחשב בצורה יסודית בלי להשאיר "עקבות" אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה נפלא , תודה לכל העוזרים ולא תודה לכל המתחכמים !
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-