עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אחרי שאני מדליק את המחשב יש לי שגיאה(תמונה) מה זה השגיאה הזאת? איך אני מעיף אותה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  2. אהלן, דחסתי סרט מסוים שגודלו 810MB,ב WINACE ל 700MB,אבל התווסף לי בתיקייה עוד קובץ,בעל אותו שם,רק עם סיומת с00, עד כמה שאני מכיר זה גם קובץ דחוס. השאלה שלי אם אני חייב להשאיר אותו? כי אני רוצה לצרוב את הסרט והקובץ ה C00 הזה לוקח 75MB לכן מה עושים?(ביחד 775)-אין לי צורב DVD. אני חייב לצרוב אותו גם? או שאני יכול למחוק אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  3. מישהו יכול להסביר לי למה אימיול או SABABADC שואבות כל כך הרבה זכרון כד כדי כך שאני לא יכול לפתוח אתרים ותוכניות כמו שצריך למה זה מאט לי את כל המחשב והאם יש משהו שיקטין את האטת המערכת עקב התוכנות הנ"ל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by jeyjey,

הבעיה היא שאני שומע את הסאונד מקוטע, מה שמוזר זה שאתמול זה לא קרה... מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. Started by niceguy22,

אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? יש הצעות אחרות? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם החבילה הראשונה לדוגמא להשתמש באפשרויות תוכנת השרת רק על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה הראשונה ורק בשרת השני שהותקנה בו תוכנת השרת של החבילה השנייה אני יוכל להפעיל את אפשרויותיה על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה השנייה או שזה לא משנ…

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  8. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לראות את המפרט של המחשב שברשותי (לוח אם, ספק, וכו'). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. אהלן אנשים..חייב את עזרתכם ניסיתי הכל ולא הצלחתי... עד עכשיו הייתי ממיר סרטים בכיף אבל פתאום צצה לי בעיה.. אני כמעט בטוח שזה קשור רק לסרטי Xvid כי כל סרט Xvid שאני טוען לVD גורם לי לשגיאות ומתנגן לי עם איחור רציני של הוידאו יחסית לקול בתוכנות אחרון הסרטים עובדים טוב רק בVirtualduD זה קורה ואח"כ הוא קורס ונותן את השגיאה הבאה an out-of-bound memory access (access violation) occurred in module 'ntdll" ניסיתי להתקין את Xvid מחדש אבל זה לא עזר....מישהו יודע מה עושים כדי לתקן את זה?? תודה מראש... תעזרו לי שלא אשבור תרא'ש ...(:

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Doll@R,

בעעעע יש מצב שבגלל שנגעתי בלוח אם הלך לי הכרטיס קול? כל הדרייברים מותקנים והמדיה פלייר והווינאמפ עושים כאילו הם מנגנים אבל לא שומעים כלום ניסיתי עם 2 סוגי רמקולים ואוזניות.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  11. שתצפין קבצים-תיקיות וכ'ו עם סיסמה . אני ראיתי מלא תוכנות freeware וגם shareware . אני רוצה רק שתמליצו לי מניסיונכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by yair71,

עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by leonid87,

אני רוצה להקליט שיר הכי פשוט בעולם קצב עם Fruity loops ועליו כמה רצועות קול מהמיקרופון ואולי גם גיטרה בline in תעזרו לי בבקשה למצוא א. תוכנה להקלטה עם המקרופון (בנתיים מצאתי רק את all sound recorder XP - זו תוכנה טובה?) ב. תוכנה שתאפשר הדבקה של כמה קבצי קול ביחד - אחד על השני ג. תוכנה להקלטה מ Line in

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by [NOS],

אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. אני צריך תוכנה שתראה לי מה הווליום שאני משנה מהמקלדת כי עכשיו אני לא רואה כמה נשאר לי להגביר ולהנמיך וזה מרגיז... אז אם למישהו יש תוכנה ורצוי שהיא תהיה חינמית תביאו כאן שמות, לינקים והמלצות. תודה!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  16. אני צריך ליצור דיסק (או דיוידי כדי שיכנס הכל) שיהיה לו תפריט עם 3 מערכות הפעלה 1. XP 2. LINUX 3. MAC OS 10 (אמרו לי שאת מאק 10 אפשר להתקין על מחשב שהוא לו אפל זה נכון?) והמשתמש יבחר ויתקין איזה שהוא רוצה עכשיו אם אני לוקח דיסק של ווינדס (מקורי , מקורי) מעתיק את כל התוכן שלו לתוך תקיה על המחשב שלי מוריד איזה גרסא של לינוס גם לתוך המחשב שלי מעתיק את MAC 10 (מקורי) למחשב שלי ואז משתמש בתוכנה ליצרית תפריטים פשוטה כדי ליצור תפריט הכי פשוט שיש עם 3 כפתורים וכל כפתור יפעיל את ה SETUP.EXE של המערכת הפעלה שלו זה אפשרי? כאילו זה יעבוד? נ.ב אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה שמתי פה כי אני מתאר לעצמי שאם זה לא כמו שאני אומר אז אולי יש איזה תוכנה שעוזרת או משהו כזה תודה מראש לעוזרי…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני מחפש דרייבר של מצלמת אינטרנט GPT אני לא יודע דגם אני לא מוצא שום דרייברים שלהם בכללל עזרה? תודה מראש

18. Started by sbi77,

יש לי בעיה שאני מקודד סרט מסויים אז התמונה והסאונד לא תואמים אחד לשני וניסיתי כבר כמה קודקים שונים של אודיו AC-3 וגם layer3 ולא ניפתרה הבעיה בבקשה אם יש למישהו פיתרון זה יעזור לי מאוד או שאתם מכירים תוכנה שמאפשרת לעשות סרט שהתרגום שלו בניפרד ולקודד אותו לתרגום מובנה תודה מראש ...

19. לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..

20. טוב יש לי תתוכנה RHINOCEROS עושים שם נגיד קוביה עיגול תלת מימד ואז מה כאילו אין לי מושג מה לעשות למישו יש איזה שהוא פריט כל מעניין לעשות עם הסבר משו פשוט ביותר מקווה שמישו יעזור לי כי ממש רוצה לעשות משו מגניב משלי

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Or_m,

לפני כמה ימים נירשמתי לאתר טורנט-ליץ' ההורדה הראשונה שלי הייתה הסרט הטיסה שהוא יחסית ישן והוא ישר התחיל להוריד לי על מהירות 100 העלתי ג'יגה ומשהו לאחר שהורדתי סרט של 700 מגה. הבעיה היא שעכשיו התחלתי להוריד את הסרט " בנעליה " והתוכנה בקושי מצליחה לעבור את ה- 10 ק"ב ( אני משתמש עם BitLord ) תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by payback,

מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  23. Started by omri_ro,

אני מקבל את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי את הקובץ על מחשב אחר והוא התקין בלי שום בעיה, ניסיתי גם לעדכן את הWINDOWS INSTALLER לגרסה 3.1 אבל זה לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by GUNZ,

שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  25. Started by GUNZ,

אילו תוכנות אני צריך ואיפה יש מדריכים? עיברית רוסית אנגלית תודה מראש

• 8 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים