עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by j,

היי, אני צריך להפוך סרט של windowa movie maker לפורמט כזה שאני אוכל לנגן אותו בDVD.. איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by limi1,

אני צריך הסבר איך לצרוב על דיסק של 900 MB בתוכנה נרו 6. ואני לא יודע אם זה קשור לפורום תוכנות אבל בExplorer פתאום בכל האתרים אני רואה כתב ענק והרבה מעל הנורמל. מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Argo013,

התוכנה שבאה עם הסורק (Avision 261c) ישנה ולא נוחה לעבודה, לכן אני מחפש תוכנה שתתאים לכל (או רוב) סוגי הסורקים ושתהיה בעלת ממשק עברי . תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום לכם גולשי ו מומחי HW ZONE, אני מחפש תוכנה לסיבוב של וידאו ב-90 מעלות אך יחד עם זאת שתשמר איכותו של הוידאו- מה שלא קרה בתוכנה: free video flip and rotate! אם משהו מכיר אשמח לפתרון הולם.. חבל שאיכות הסרט תרד רק בגלל הטייה של המצלמה דאז.. תודה לכם, ניר.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  5. יש תוכנה שמשפרת את האיכות ומנמיכה את הרעשי רקע או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלח תי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by motiyair,

שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

התקנתי את הגרסה האחרונה של emule שאני מריץ אותה המחשב זוחל , שאני סוגר אותה המחשב טס

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם הערה אני מצטער שאני שוב שואל את אותה שאלה ששאלתי לפני כחודש אבל לא ממש קיבלתי תשובה שתפתור את הבעיה. ( התשובות שקיבלתי התיחסו להעלמה זמנית של הסרגל והפניה לאתר של יאהו, שגם משם לא צמחה הישועה) תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. בכל תוכנה הכתוביות מופיעות בג'יבריש לא רק בbs player בכל תוכנה גם בmedia Player מישהו יכול לעזור לי?

12. ערב צך, יש המון אתרים שלא עולים לי כי הם משתמשים בjs כדי להעלות אותם. והמון סקריפטים בשפת הjs לא עולים גם הם... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. כל פעם באתרי Flash עולה לי ההודעה שהוא לא מותקן http://img135.imageshack.us/img135/1783/amacromedia5ff.jpg נכנסתי לאתר של Macromedia כתוב לי שה-media Flash Player מותקנת אני נכנס לאתרים וכתוב שהוא לא מותקן אני משתגע הדבר היחיד שהותקן זה הסרגל של yahoo http://img103.imageshack.us/img103/1261/macromedia6fq.jpg מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. Started by dbx22,

כשאני מדליק את IE6 הדפדפן נפתח ואחרי שניה הוא נסגר סרקתי וירוסים ואין כלום ואני לא יודע כבר מה לעשות... המחשב מוריד מאימיול בלי בעיה אבל אקספלורר עושה רק בעיות כשעשיתי שדף הבית יהיה BLANK אז הדפדפן לא נכבה אבל כשאני גולש לאתרים זה לא מראה לי תמונות או אייקונים שנמצאים באתרים. איך אפשר לפתור את זה? ובבקשה בלי תגובות כמו "תתקין פיירפוקס", זה לא בא בחשבון.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by תימני אסלי,

לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר. הבעייה שלי היא כזו: כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות: 1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס 2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס. באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות. תודה מראש לעוזרים.

16. Started by wow,

איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם

18. צריך המלצה לתוכנה הממירה Avi to Gif. אם היא תוכל להמיר גם פורמטים אחרים של וידאו ל- Gif זה יהיה עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. או סמלים לא מזוהים או אותיות בעברית או באנגלית שלא קשורות לכלום. תמיד זה היה כך אצלי, בקבצי טקסט אי אפשר היה לשמור או לראות שפות זרות (חוץ מעברית) וגם כשניסיתי לשמור קובץ היה רשום שכל מיני אופציות של טקסט מתקדם יאבדו אם אשמור בתור קובץ טקסט רגיל ותמיד קיבלתי את זה כך. אין בעיה עם קבצי doc או rtf וכה'. הבעיה שעכשיו אני צריך להוריד קבצי תרגום בשפה אחרת ונראה שלאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת באתר הזה שהוא כנראה האתר הגדול ביותר של תרגומים. שאלתי בפורום שלהם גם ואין עונה. (מערכת ההפעלה - Windows XP)

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  20. Started by eladbu,

שמירת שירים בפורמט MP3 ב ITUNES הוספתי שירים כולל תמונות בפורמט MP3 ואני לפני סינכרון עם ה IPHONE הבנתי שאיטונס עושה דיקוד לפורמט שלה ACC או משהו כזה רציתי לדעת איך אני מסנכרן עם האיפון אבל משאיר את פורמט ה MP3 בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אופיס 2007 עם חבילת עברית על WIN7 הכל היה בסדר, עכשיו פתאום כשאני מנסה לפתוח את האווטלוק אני רואה את התוכנה נפתחת לשבריר שנייה רואים את כל המיילים ואז המסך נסגר ומתקבלת הודעת השגיאה הזו שלא מסבירה יותר מדי: הסרתי ריסטרטי התקנתי מחקתי אפילו את הספרייה של האוטלוק תחת USERS וכו.... כלום לא רוצה לעלות. יש לציין ששאר האופיס כן עולה בלי בעיה. למישהוא יש רעיון מה אפשר לבדוק הלאה :s05: תודה.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  22. שלום לכולם..! אני צריך תוכנת התקנת למדפסת hp 640c מי שיכול לעלות לכאן קישור או משהו בכיף..! תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by gtabak_37,

בזמן התקנת directx בווינדוס 7 אני נתקל בבעיה שמוצגת בתמונה המצורפת, אשמח לעזרה בכדי לפתור את הבעיה תודה מראש, גל

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מחפש תוכנה/תוסף שמגלה אם הוסרתי במסנגר. יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת למה אני לא מצליח לפתוח לינק של הגדלה של תמונה ... סתם לדוגמא מהאתר של SKYPC : http://skypc.co.il/pl_product~10832~7~0.htm כשאני לוחץ על על איפה שרשום לחץ להגדלה מן הסתם אני אמור לקבל הגדלה של התמונה מה שבפועל לא קורה עם השועל ובאקספלורר כן. מה אני אמור לעשות? איך מסדרים את העניין??? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.