תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני בא לצפות לדוגמא בסרטון באתר ynet אני לוחץ על פליי ומופיע לי מסך צבעוני בסרטון. ואת הקול שומעים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי באייפון כמה סירטונים שאני רוצה להעביר למחשב שלי ולצפות בהם מתי שאני מנסה לפתוח את הקבצים בכל תוכנה שיש לי במחשב שמיועדת לצפיה בוידאו הקבצים לא מנגנים יש אולי איזה תוכנה (עדיף חינמית ) שיכולה לבצע המרה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וובקאם שרכשתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש +/- לא ממש סגור על זה.... של לוג'יטק העניין הוא שאני מחפש דרייבר (ואני יודע בוודאות שיש גירסא חדשה, כרגע מותקנת אצלי הגירסא שהגיעה עם המצלמה) אבל אני לא בטוח איזה סוג המצלמה שלי ויש באתר שלהם שתי מצלמות שנראות כמו שלי :-\ ו... לא רשום על המצלמה איזה היא.... הראשונה (לפי האתר של לוג'יטק): Logitech® QuickCam® Sphere MP השניה (גם לפי האתר.... :-\): Logitech® QuickCam® Sphere מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איזה דגם המצלמה שלי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה זה VSO DEVICE, בתוך זה מופיע לי PCOUFIN DEVICES FOR 32 BIT SYSTEM וזה בסימן שאלה מה זה אומר ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי התוכנות האלה ומי יותר טובה לבניית אתרים?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ברצוני להפוך מסמכים שיצרתי בWORD תחת האפשרות פריסת אינטנרט למסמכי PDF , הבעיה שאותם מסמכים לאחר ההמרה מוצגים בצורה לא תקינה (התמונות זזות הצידה , הטקסט ללא ממוקם טוב ) . איך אני יכול להמיר את הקבצים לתצוגת הדפסה תקינה . כי רק כך אוכל להפוך את הקבצים לקבצי PDF תקינים . האם יש איזה אפשרות בWORD שאני משנה ואז תצוגת ההדפסה תהיה תקינה ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. יש לי המון חומר להעביר מהמחשב הישן למחשב החדש. מהן האפשרויות להעביר מדיסק לדיסק? צריבה לא באה בחשבון כי זה הרבה חומר. חשבתי לחבר את שני הדיסקים הקשיחים ביחד כ master ו slave, אבל זה נראה לי קצת מסובך. האם ישנה אפשרות לחבר את שני המחשבים לרשת דרך ראוטר? יש לי ראוטר רגיל. מה עוד אפשר לעשות? 2. ברצוני לחלק את הדיסק הקשיח למספר מחיצות (partition) כאשר ב C יהיה מותקן מע' ההפעלה, וכל השאר ב D E וכו', ומדי פעם או במקרה הצורך לעשות פורמט רק ל C. האם ישנה תוכנה כלשהיא שאפשר לפרמט דרכה? כרגע אני יודע שאפשר דרך הדיסק התקנה של ה windows. האם הפירמוט הזה שומר על שאר המידע שב D וE? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך שתמליצו לי על תוענה שיכולה לעבוד על מחשב מרוחק מהבית שלי למחשב במשרד ע"י חיבור לאינטרנט הכוונה היא ע"י הגדרת IP ,חוץ מהתוכנה PCANYWHERE. האם ישנה עוד תוכנה רק יותר פשוטה?? אני פשוט לא הצלחתי לעבוד עם ה-PCANYWHERE !!!???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם !! הקאזה במחשב לא פועלת (מראה למטה שהתוכנה מנסה להתחבר אבל אין תגובה אחרי יומיים רצוף אפילו) ואין לי מושג למה ! הורדתי את כול הגרסאות האפשריות של קאזה ובכול זאת לא עובד . . סגרתי את נורטון אינטרנט סקיוריטי ( ז'תומרת דרך msconfig וגם דרך התוכנה ) ועדיין אין קול ואין עונה ! ניסיתי לשחק בהגדרות (פורטים וכול השטויות למיניהם) ובכול זאת כלום . . . רציתי לדעת למה זה ? ומה עושים ? נ.ב.1 : אני תקוע באמצע הורדה של סרט (נשאר לי 150 מגה) . . . שאני מחפש כבר שנים !! נ.ב. 2 : בלי קשר למה שנכתב הנ"ל ..אבל גם האימיול עושה את אותה בעיה (מראה 50 שנה שהוא מתחבר אבל כלום) . . . אז עם משהו יודע למה בבקשה שיכתוב .
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
For some reason, I can't write in hebrew, but only in my browser (firefox),I can write in hebrew on my WORD and messenger... help...?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
למי שיש ניק בעברית מופיע סימני שאלה במקום עברית איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
:-\ אני חושב שיש פה משהו מוזר .. תראו, המרתי סרט בפורמט Avi לפורמט MPEG על-מנת לצרוב אותו כ - VCD לצפייה ב - DVD. הסרט עצמו בפורמט Avi שקל בערך 1.12 (GB) ולאחר ההמרה ל - MPEG הסרט שוקל כרגע בערך 962 (MB). האם הדבר הגיוני ? ??? אגב, בשביל תהליך ההמרה השתמשתי בתוכנות Virtual Dub ו - TMPGEnc, ובנתונים הבאים : Video - CD PAL (MPEG-1 352x288 25fps CBR 1150kbps, Layer-2 44100Hz 224kbps וב - Motion search precision בחרתי באפשרות - Highest quality very slow. המחשב ביצע את ההמרה במשך 3 שעות בערך, אבל עדיין משהו נראה לי פה לא הגיוני :-\ בתודה מראש, The Wizard
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הסתכלתי בסטיקי והורדתי את המקודד של K-LITE, אבל זה עדיין לא מקרין לי חלק מהסרטים (לפחות לא בBS PLAYER). יש לציין שבעיקר וידאו ולא אודיו. מה אני צריכה לעשות מכאן? שאלה נוספת - איזה מקודד יש לצפיה בסרטים שהסיומת שלהם היא MKV?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רשום לי Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://www.durex.com/ Blocked categories: Sex Education/Advanced If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
החלון של המסנג'ר מופיע רק כחלונית בשורת המשימותלמרות שהוא מופעל . רק אם משהו שולח לי הודעה נפתח חלון הדו שיח בשולחן עבודה אבל אחרת כלום. ניסיתי לעשות restore ו maximize מחלון האפשרויות של התוכנה וזה לא עזר. עשיתי הסרה של התוכנה והתקנה מחדש ועדיין אותה תופעה זה לא קורה בתוכנות אחרות כמו למשל netmeeting . התופעה התחילה לפני שבוע בערך. יש למשהו מושג איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי כמה פרקים מסידרה ואני רוצה לצרוב מספר פרקים לDVD אחד. ברצוני שלאחר הצריבה אני אוכל לדפדף בין הפרקים בDVD רגיל ( תומך בהרבה פורמטים ) הערה : אני די חדש בתחום הזה אבל מבין במחשבים אז בבקשה אם אתם יכולים אנא הדריכו אותו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
ב ATI TRAY TOOLS יש אפשרות לבחור ב HIGH Catalyst AI LOW Catalyst AI Catalyst AI OFF במה לבחור ומה זה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קודקים לווינדוס 98 למישהו יש נסיון או ידע בנושא?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
(אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-