עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. היי ניסיתי לשמור את המיילים אבל לא מצאתי שום דרך , אשמח לקבל עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. לא ממש מצאתי מקום אחר לשאול את זה אז אם זה לא מתאים תעבירו בבקשה.. יש לי כרגע HDD של 250GB ואני רוצה לקנות בקרוב 750GB על ה250 יושב XP והמון משחקים, האם אפשר להעביר את הכל כגוש אחד לדיסק של ה750 ? כולל המערכת הפעלה ? האם הכל יעבוד בלי בעיות ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by shaibend,

שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיעה רשימה של שתי מערכות הפעלה(שתיהן xp) ועלי לבחור אחת מהן כדי שהמחשב יעלה.. האם יש לי שתי מערכות הפעלה או שזה משהו אחר? אני חושב שהמחשב קצת איטי בגלל זה... שאלה נוספת- כשקונים מערכת הפעלה ביתית, האם אפשר להתקין אותה על שני המחשבים שברשותי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אוקי אז ככה.... נגיד אני לוחץ ALT+W ייפתח הווינאמפ או ALT+G ייפתח לי המסנגר.... דרך הווינדוס זה לא טוב ניסיתי את זה הוא תוקע לי תמחשב ואז פותח אחרי 5 שניות... תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by Oranili,

הוא לא מציג לי תטמפרטורה של הכרטיס מסך למה ? ... http://rotter.name/User_files/nor/4627bed8378a9ba1.jpg תודה .

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  7. יש אינטרנט אקספלורר פרוץ כבר אצל אנשים? אני שואל בכלליות ולא רוצה אחד פרוץ!!

8. אם אני מעוניין להתקין Windows 2000, Windows 2003, Windows XP ו- Windows Vista באיזה סדר אני אמור להתקין אותם? האם ליצור מחיצות לוגיות לדיסק? האם יווצר תפריט BOOT אוטומטית ואם לא איך אני יוצר אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by gabig12,

היי יש לי רוגלות במחשב ניסתי למחוק אותם עם ADAWERE והם לא נמחקים הנה תמונה: כל פעם שאני מריץ את ADAWERE הוא מוצא לי את אותם קבצים ולא מוחק אותם ניסיתי לעדכן את התוכנה ניסיתי להשתמש ב-SPYBOT ניסיתי את hijackthis אפילו ניסיתי למחוק את הקובץ ידני ב- SAFE MODE וכלום לא עוזר בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב הם עוד הפעם חוזרים. והנה הלוג שלי ב-hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 08:52:17, on 15/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDO…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Or94,

טוב ניסיתי להתקין את הדימון טולס בגירסא Daemon Tools Pro 4.30.0303 Advanced ובזמן ההתקנה זה מבקש ממני סריאל ואני שם סריאל ואז זה כותב לי שהחיבור לאינטרנט נכשל וזה אומר לי לבדוק את החיבור לאינטרנט או החומת אש שלי ולא נותן לי להמשיך בהתקנה. איך ממשיכים להתקין?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by redead,

לא יודע מה קרה ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של לבטל את זה אבל הBSPLAYER שלי מנגן סרט ואז בסוף מתחיל אותו מהתחלה.. איך אני מבטל את האופציה הזאת? תודה..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום, אז הבעיה היא ככה... נגמר לי הרשיון בקספרסקי ועברתי לAVIRA. מאז אחרי ההתקנה זה כאילו חסם לי את הWINRAR במחשב... אני לא יכול לפתוח קבצים עם וינראר ואני לא יכול בכלל להפעיל את התוכנה. מחקתי את AVIRA והבעיה עדיין ממשיכה. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINRAR מחדש אבל זה גם לא מצליח.. מה לעשות ולמה זה קרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by methodman,

פירמטתי מחדש את המחשב והתקנתי מחדש את האייטונס אני מנסה להוריד מחדש את כל הפודקאסטים אבל התוכנה מקפיצה לי הודעה שאי אפשר אפשר להוריד אותם בחנות הישראלית השאלה היא כזאת איך אני יכול להתחבר לחנות בריטית\אמריקאית ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום לכולם אם יש לי קובץ file.ISO , ניתן לצרוב את הקובץ כאימג' ולהוסיף לאימג' תיקיה\קובץ אחר שיהיו כלולים בדיסק האימג'? מדובר בNERO

16. Started by the kooks,

שלום רב. אני שואל בשביל חבר הוא לוחץ על האיקון שלו בתוך התחלה תוכניות וכדומה... כאשר הוא לוחץ על האיקון פשוט לא קורה כלום, עשיתי מאיפיינים על האיקון ואני רואה שהקיצור דרך אכן מוביל לתוכנה עצמה, חוץ מן התקלה הזאת הכול פועל במחשב טוב, רציתי לדעת ממה התקלה הזאת נגרמה? ומדוע המחשב אינו נותן שגיאה כלושהי או לפחות עושה משהו? וכיצד ניתן ליפתור בעיה זו? בברכה רועי.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by liloli,

אהלן אנשים. קראתי בספר הדרכה של התוכנה Partition Magic שאפשר להדליק את המחשר ישר לתוכנה מה-CD מלי להיכנס לווינדוס. כיצד אני צריך לצרוב את התוכנה על הדיסק? חייב שתהייה בקובץ bin,iso....... או שאפשר גם כשהיא מקובצת בקובץ rar פשוט לצרוב אותה פתוה על הדיסק?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by tiptipon,

אני מקבל באימיול את ההודעה הבאה Failed to create part.met file list - Access to C:\Program Files\eMule\downloads.tmp was denied למרות שאני ADMIN במחשב דרך אגב זה לאחר התקנת WIN7 מישהו יש מושג למה ???

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Stranger,

קשרו אותי לקודאק טוב . תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by Kukishin,

יש לי את הגירסא 1.97 איני מצליח לפתוח קובצי XOR, יש לי קודקים די חדשים וגדולים.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by zzrxox,

היי, כמו שרשמתי בכותרת,האם יש תוכנה שנחשבת לטובה ביותר, או שאתם יכולים להמליץ על 2-3 תוכנות ואני כבר אבדוק אותן לעומק. תודה.

22. שלום לכולם קניתי הרדיסק של WD 320GB SATA (הוספתי לאחר נוסף שכבר קיים כמובן) הגעתי לPartition Magic 8 יצרתי כוננים ושני מחיצות ->פירמטי אותם ->ועכשיו כנראה שכחתי לבצע איזה שלב כי אני עושה ריבוט לא קורה כלום(לא מופיע כוננים חדשים ב''מחשב שלי) הנה PRINTSCREEN מהתוכנה תוכלו לראות מה עשיתי בדיסק החדש (DISK 2) מה עכשיו אני צריך לעשות?? אשמח לעזרה ...... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by ORrrr,

שלומות אני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי כמה דברים. המשקל הכולל: 3.72 ג'יגה. כמו כן אני משתמש בתוכנת הצריבה נרו והצורב Nec3540a אני מתחיל את הצריבה ומיד אחרי שהוא מסיים את ה caching files שלו הוא מפסיק את הצריבה בטענה ש Buffer too large. אנלא'דע מה לעשות... כמו כן דיברתי על התוכנה כעל בן אדם. אז מה. בתודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. אני מנסה עם CLONE CD ולא הולך לי. הצלחתי רק אחד והוא לא עובד לי בפלייסטישן אני יודע שבשביל פרוצים צריך צ'יפ, אבל פה אני העתקתי בדיוק כמו שהוא , אז למה שהוא לא יעבוד? גם סרטי דיוידי אני לא מצליח לשכפל, בנוסף לזה אני מצרף לשאלה , איך אני הופך סרט שהוא DIVX לדיוידי[לא VCD ולא SVCD]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by slim_shady,

לא משנה, למחוק...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים