עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם: ישנן פעמים שאני מעלה את המחשב ומד השימוש במעבד מראה שאחוזי השימוש במעבד נעים בין 40 ל 60 אחוז. כשאני פותח את הTask Manager הוא מראה לי שרק הTask Manager הוא זה שצורך מעבד וגם זה 2 אחוז. בדרך כלל אחרי כמה זמן זה נרגע, (לרוב). אני רוצה לדעת האם יכול להיות ישום שרץ ברקע, או משהו דומה שלא נרשם בTask Manager. תודה לכולם.

2. שלום קניתי גיטרה של גיטר הירו למחשב עכשיו משום מה 2 משחקים שיש לי לא מזהים אותה בכלל למרות שבWIN היא מזוהה ועובדת עכשיו אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה שמאפשרות להגדיר לבקר משחק את הכפתורים כך שהם ידמו לחיצה על המקלדת(למשל אם אני עכשיו פורט זה יהיה כמו שאני ילחץ על החץ למעלה במקלדת) הבעיה שאני לא זוכר אך קוראים לתוכנה.... משהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by esaly,

???

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. למי שלא מכיר את התוכנה ניתן http://www.oovoo.com. תודה מראש וחג שמח, dr70

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by shay33,

זה בסדר? תודה ולילה טוב..

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום רב. אני שואל בשביל חבר הוא לוחץ על האיקון שלו בתוך התחלה תוכניות וכדומה... כאשר הוא לוחץ על האיקון פשוט לא קורה כלום, עשיתי מאיפיינים על האיקון ואני רואה שהקיצור דרך אכן מוביל לתוכנה עצמה, חוץ מן התקלה הזאת הכול פועל במחשב טוב, רציתי לדעת ממה התקלה הזאת נגרמה? ומדוע המחשב אינו נותן שגיאה כלושהי או לפחות עושה משהו? וכיצד ניתן ליפתור בעיה זו? בברכה רועי.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by tiptipon,

אני מקבל באימיול את ההודעה הבאה Failed to create part.met file list - Access to C:\Program Files\eMule\downloads.tmp was denied למרות שאני ADMIN במחשב דרך אגב זה לאחר התקנת WIN7 מישהו יש מושג למה ???

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by carock,

מחפש דרייבר של לוח אם במחשב הנייד הישן שלי לוח אם: ibm 26454eg ציפסט intel 82440bx

10. Started by yotam360,

http://img145.imageshack.us/my.php?image=13wy3.jpg מה צריך לעשות???

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by galedri,

שלום,אני צריך בבקשה את התוכנה אוורסט אבל את הגרסה החדשה עם האייקון השחור והכתום אם מישהו יודע למה אני מיתכוון..

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by aviram20,

משהו מאוד מעצבן קורה לי במחשב אני נימצא באתר נגיד באתר הזה.. ואז אני נכנס לתקיה שלי שיש שמה כול מני אתרים אחרים ... אני לוחץ על אתר אחר הוא פותח לי אותו על הדף של האתר הזה וזה מעצבן אותי נוראא.. ואני לא רוצה שיפתח לי אותו על הדף של האתר הזה אני רוצה שיפתח דף חדש ובו את האתר שרציתי להיכנס אליו... ואת האתר הזה שלא יגע בו.. מה עושים כדי לשנות את זה ?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by DeMPieR,

1)אני הורדתי כבר 300 מגה ממשחק אחד ולוקח לו שנים, אפשר להעביר את כל ה300 מגה לביטונט? 2)מה העניין עם הפורטים?, מה צריך לפתוח, איך, למה, צריך בכלל לפתוח? כל דבר מוריד לי מקסימום על 10

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by StorM FighteR,

איך נכנסים לסרבר בונרילו? דחוף

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by orelzion,

אז כמו שכתוב בכותרת, אני משתמש בפיירפוקס פורטבל, והפלאגין של WMP לא עובד לי. כלומר הוא מותקן על המחשב אבל לא עובד. יש פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by DS,

BSPlayer תומך בפורמט RM? כי יש לי סרט DVD שהוא בפורמט RM. אה ומה זה הפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by ben060,

אני צריך תוכנה שתצלם את מה שאני רואה במחשב כוידיאו ולא כתמונת מסך יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by status,

שלומות! אני צריך לקשר איזה BUTTON בflash לכתובת באינטרנט... איך אני עושה את זה? תודה לעזורים =)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by etzarfat1981,

שלום, כשאני מפעיל את DISKEEPER אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה (מצורף קובץ) איך אני מסדר את זה? תודה אני מריץ WIN XP + SP3 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by ran_e,

שלום אני מחפש קישור להורדה של Internet Explorer 6 בבקשה מי שיכול להביא לי אני אודה לו מראש!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by VolTAge,

בינתיים אני על OC ממוצע, 200x10, ואני שמעתי על הרבה מקרים שאחרי OC גבוה מידי היו צריכים לפרמט את המחשב. עכשיו כבר הווינדווס שלי מסודר לפי הטעם שלי, עם כל התוכנות והמשחקים והכל, איך אני יכול לגבות את המידע ככה שבמקרה ויהיו בעיות, אני יוכל לשחזר את הווינדווס ? מחיצה C שעליו מותקן הווינדווס היא 6GB, ויש לי מחיצה נוספת של 14GB שלשם אני מעוניין להעביר את כל המידע, ובמקרה שיקרה משהו, להחזיר את כל המידע מהמחיצה הזאת אל מחיצה C ולעבוד כאילו לא קרה כלום. אני מעוניין לגבות את כל כונן C, כולל התוכנות שמותקנות עליו, סה"כ זה 6GB. זה אפשרי בכלל ? ואם כן, איך עושים את זה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc

24. הנרו שלי פשוט לא רוצה להמחק! אין לי את ההתקנה שלו, לפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש ואז למחוק הנה תמונה: מישהו יודע איך למחוק את זה בלי להתקין? וגם שאני מנסה להתקין גרסא יותר חדישה של נרו זה אומר למחוק את הישן קודם.. (מה שלא רוצה להמחק) ניסיתי במצב בטוח וניסיתי כמעט את כל השיטות ללא הצלחה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. שלום יש לי בעיה באינטרנט ורציתי לשאול משהו, בקשר בלהורדות של קבצים מהאינטרנט... למשל אני מוריד קובץ של משחק ששוקל 400 MB והוא בכמה חלקים , כאילו איזה 13 קישורים שכל קובץ הוא 400MB. בקיצור הורדתי לינק אחד וישר כשאני מוריד זה מוריד לי ממש לאט,זה מוריד לי בערך 25 Kb לשניה במחשב של אח שלי זה מוריד על 170 Kb בערך. ואין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יודע מה הבעיה? לשנינו יש אינטרנט 1.5 Mb אבל לא את אותו חברת אינטרנט, לי יש אינרנט זהב ולאח שלי יש אינטרנט ברק. מישהו יכול לעזור לי? ויש לי עוד בעיה, הורדתי FleshGet וכשאני נכנס לאיזה לשונית בחלון שלו זה כותב לי את זה: .A Runtime error has occurred Do you wish to debug? ויש לי אפשרות של כן/לא.. מה הבעיה? ומה צריך לעשות? תודה רבה לכל העוזר…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים