תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אוקיי, לפי מה שהבנתי באתר של Canon אין דרייבר מסודר ל-Canon Powershot a510 ולכן בצעתי את השלבים שמצויינים באתר שלהם, הורדתי את ה-USB TWAIN Driver ל-Windows XP (על המחשב מותקן XP Pro sp2) ושאני מריץ את קובץ ההתקנה של ה-USB TWAIN Driver אני מקבל את השגיאה הבאה (לחץ להגדלה)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט DVD ואני רוצה להוסיף לו כתוביות האם אני צריך להוריד כתוביות כטקסט כמו במדיה פלייאר? יש בנוסף תוכנה בשם VOBSUB האם היא יכולה לעזור לי בנושא זה נ.ב אני רוצה ליצרוב את הסרט ושהכתוביות לא יותמעו בו אלה שאוכל לבחור אותן כמו בכל סרט DVD
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
למה הוא כ"כ 'כבד'? והאם שווה להתקינו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנת יומן למחשב שאוכל לסדר בה מערכת שעות של הלימודים כולל מקום להוסף תזכורות לשיעורי בית\מבחנים\אירועים וכו'.. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לדעתי זה בגלל שFF קורס לפעמים אבל לא מופיעה לי שום הודעה קריסה... כל האקסטנסנס למיניהם שלי עובדים בסדר וזה בדוק (אתמול פרמטתי ואני עם אותם (אולי אפילו פחות) תוספים משהייתי אז) השאלה היא איך אני יכול להיות בטוח שFF לא קורס?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית SPYWARE: מופיעה לי על שולחן העבודה הודעה ענקית שאומרת "warning spyware detected on your computer". לפי חיפושים הבנתי שזה DESKTOP HIJACKER אבל אין לי מושג איך אני מסיר אותו. זה גם הופך את הגלישה לבלתי נסבלת.. אני זקוק לעזרה בדחיפות, תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
על מנת להמנע ממיליון דיסקים של תוכנות.. אשמח לתוכנה שכוללת את כל הישומים השימושיים או תוכנה שמאפשרת לי להתקין אילו ישומים שאני רוצה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה נגיד אני רואה בGAMESPOT איזה ביקורת. הסירטון נתקע לי אחרי כמה שניות(2/3/5/וכו'), והדרך היחידה לסדר את זה, זה ריסט למחשב. זה לא קורה תמיד פעם ב.. אבל זה מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש תכונה נפלאה ב"פיירפוקס" ששומרת את הדפים שהיו פתוחים בה ופותחת אותם מחדש אחרי שסוגרים את המחשב ומדליקים מחדש, או אפילו אחרי קריסה של ה"פיירפוקס", אבל לפעמים קורה בכל זאת משהו שגורם לקריסה וכשאני פותח את ה"פיירפוקס" אין בכלל את האפשרות resume session מה אני עושה אם כשאני פותח את ה"פיירפוקס" הוא פותח חלון חדש, איך אני מחזיר את כל מה שהיה פתוח? וכשאני סוגר ידנית את כל החלונות והטאבים ה"תכונה" גם לא עובדת לי תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היא נשלחה בעברית מ hotmail תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לתרגם איזה סרט ישן וצריך תוכנה טובה לעבודה עם כתוביות יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס Spyware Doctor .כשהאנטי וירוס מוצע וירוס אז בישביל ללחוץ על REGISTER בשביל למחוק אתת הירוס אז אני צריך לרשום שם וסיסמא איך אני יודע מה שם והסיסמא?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה כזאת אז בבקשה עם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש ב za כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה אבל תמיד הייתה לי בעיה. המשאב vsmon.exe לוקח הרבה מאוד זיכרון,אחרי אתחול הוא מתחיל במצב נורמלי של אני חושב מתחת ל 10MB ובמשך השעות והימים הוא פשוט צומח וצומח ולפעמים מגיע לשלב 50MB של זלילת זיכרון. האם יש דרך סביב זה? כל הקונפיגורציה היא ב default חוץ מההגדרות לרשת מחשבים. cookies control on medium add blocking on high web filtering off
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-