תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי קובץ של6 גיגה ואני מנסה להעביר אותו לכונן חיצוני ולא מצליח הוא כותב לי שאין לי מקום על הכונן [יש שם80 גיגה] המחשב כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק עשיתי והוא עדין כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק החיצוני [אפילו שהוא ריק] מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מיתווכח עם משהו איזה אנטי וירוס יותר טוב avg 8 או BitDefender אני טוען ש BitDefender יותר טוב אבל הוא לא מאמין לי מי צודק? סליחה עם זה לא קשור לפה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט בפורמט DVD ואני רוצה להוסיף לו כתוביות האם אני צריך להוריד כתוביות כטקסט כמו במדיה פלייאר? יש בנוסף תוכנה בשם VOBSUB האם היא יכולה לעזור לי בנושא זה נ.ב אני רוצה ליצרוב את הסרט ושהכתוביות לא יותמעו בו אלה שאוכל לבחור אותן כמו בכל סרט DVD
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום,רציתי להשתמש בתוכנה אווטלוק עם האימייל שלי בהוטמייל,עכשיו יש שרת נכנס הוא כבר מזהה אותו אוטמטי של הוטמייל אבל אני צריך לרשום את השרת היוצא ואני לא יודע מהו,מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? יש מדריך או משהו?... תודה. מצטער על הנאביות מעולם לא השתמשתי בזה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ב-EVEREST המצלמה מזוהה כך: USB\VID_0C45&PID_612A\5&23E3A327&0&1 הנה התמונה של המצלמה: אם מישהו מכיר ויודע איפה להוריד דרייבר של זה, אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן , יש לי WINAMP גרסא 2.80 ( הישן והטוב ) אבל בכל פעם שאני נכנס לשמוע איזה שיר הוא מציע לי לעדכן לWINAMP 5.4 , ואני לא רוצה לעדכן! איך אני גורם לו להפסיק להציע לי שידרוגים למיניהם ? תודה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתסתיר את האייקונים בדסקטופ שלי כאשר אני למשל לא נוגע במחשב חמש דקות אז שפשוט האייקונים יעלמו ואם אני מזיז את העכבר אז שהם יופיעו עוד פעם אני פשוט רוצה לעשות את זה שיראו את הרקע בצורה מושלמת בלי הפרעות מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאבא שלי בעבודה יש מחשב אחד שמחובר לרשת והוא רוצה שרק הוא ועוד שני אשים יוכלו לגלוש באינטרנט. כי הם היחידים שצריכים ונשאר סתם משחקים ולא עובדים (רק להזכיר שהוא המנהל ולא סתם מנייק שרוצה לנעול את המחשב ;D) אז יש תוכנה שמבקשת סיסמה כדי להתחבר לרשת, כך שבלי הסיסמה לא יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שיצור איתי קשר באייסי : 165042626 או במסנג'ר : alik38@012.net.il
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב בהשראת התוכנית "זומביט" אני מביא לכם כאן תוכנת אנטיווירוס שהיא בעצם מן "אולר שוויצרי" שיש בה הכול... התוכנה חינמית לחלוטין וכרגע במחשב שלי היא עושה עבודה נאמנה מקווה שתהנו http://www.secretmaker.com/
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ב sensor שבו יש את ה טמפרטורה של המעבד והלןח אם יש aux ולידו תמונה של מסך מחשב מה זה בדיוק ה aux
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעייה בערך שבועיים.. ולא זכור לי שהתקנתי משהו שגרם לזה. כל פעם שאני פותח תמונה במחשב אז המחשב נתקע ובמנהל המשימות של WINDOWS יש תוכנית בשם verclsid.exe שאני עושה עליה סיים משימה התמונה נסגרת והמחשב חוזר לרוץ. סרקתי וירוסים ורוגלות ולא מצא כלום. מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
ערב טוב, הנני שדרן באחת מתחנות הרדיו המצליחות ברחבי האינרנט, יותר נכון שדרן מתחיל. היום קיבלתי את תפקיד ה"שדרן", שמחתי נורא עקב מתן התפקיד, אך כמו שנאמר "גודל הציפיה כגודל האכזבה" עליתי לשידור עם כמות מאזינים די גדולה של כ-80 מאזינים. אך קיבלתי הערות מהמאזינים אל נפילות ותקיעות בזמן השידור, הבעיה רק אצלי, אצל כל השדרנים האחרים זה עובד מצוין, חשבתי אולי משהו במחשב. יש לי רשת בבית עם נתב, אני גולש במהירות 750kbps אשר נחצית לשניים מכיוון שיש לי שני מחשבים, אז יוצא שאני גולש ב 375kbps האם זו הסיבה שבגללה יש תקיעות ? אני מבקש תגובה בונה אם אפשר, תודה !
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום! אני רוצה להכיר לכם תוכנה שבחנתי במשך חודש שלם ואני רוצה לשתף אותה איתכם. שם התוכנה היא EasyCleaner והיא תוכנה שלפי דעתי היא הכי טובה לניקוי רגיסטרי (ויש לה עוד 11 כלים לתחזוקת המחשב) ובאופן כללי לתחזוקת מחשב נכונה. התוכנה מציגה ביצועים מרשימים ומנקה רגיסטרי מדהים!. יש לה עוד מספר כלים שימושיים. מומלץ בחום. להורדה: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5341
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך להכניס כמה סרטים וסרטוני בDVD אחד. העניין הוא שזה לא נכנס כמובן... חשבתי לקודד ל-DVIX, כדי שנגני DVD יקראו את הדיסק. איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם האתר של בנק הפועלים במוזילה פירפוקס האם יש דרך לעשות שהוא ייראה את האתר כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לעלות קבצים לאתר www.fileflyer.com אני בוחר את הקובץ מאשר את ההסכם בא ללחוץ על SEND וזה פשוט לא מגיב.. לא נותן לי ללחוץ עליו ניסיתי גם להתקין את הדפדפן מחדש וגם פקד ACTIVEX למישו יש שמץ של מושג בזה ??
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ישלי ויסטה צרוב התקנתי אותו כנראה לא טוב ועכשיו הוא מבקש ממני מפתחות נותן לי תימי ניסיון האלה יש מצב אני פורץ אתזה בלי להתקין מחדש תודה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-