עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OmriF,

התקנתי Windwos לפני כחודש וביצעתי לו הפעלה. עכשיו כעבור חודש בהפעלת המחשב הוא מודיע שצריך לעשות לא הפעלה, במידה ולא, לא יהיה אפשרות להישתמש במוצר. אני לוחץ כן, ועולה חלון כחול של הפעלה ובו רשום :"המוצר הופעל כבר, אנא לחץ אישור ליציאה." שאני לוחץ אישור הוא יוצא מהWindows וחוזר להודעה הראשונית. חשוב: Safe mode הוא נכנס. האם יש איכשהו דרך לעבור את הפעלה הסוררת? יכול להיות שבגלל שההפעלה שעשיתי לפני חודש לא הייתה נכונה?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by ex_,

אז סוף סוף עברתי לגירסה 8(האחרונה שעבדתי איתה היתה גירסה 5) בנוסף גם הרבה זמן לא הצלחתי לעבוד עם ה 5 בגלל המחשב הקודם ב 8 התפריטים די שונים לי ואני דיי ב blackout אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדריכים מ א עד ת מדריכים מקצועיים וטובים(אתרים, pdf וכו') ככה שאוכל לעבור על הכל מהבסיס עד למתקדם תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  3. Started by AFIK10000,

הינה תמונה של הבעיה ]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום יש לי McAfee 2006 ומתי שאני מנשא לפתוח את McAfee AntiSpyware הוא חושב לשניה ולא עושה כלום למה זה ואך אני פותר את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. אחרי שמחקתי את התוכנה הפורטים נחסמו, הפירוול שאני מתשמש עכיו הוא של וינדוס XP בראטור הם פתוחים. מה הבעיה.? ד''א תמליצו לי על פירוול אחר כמו שצריך ולמה דווקא אותו (ניסיתי את זון אלרם פרו - עשה בעיות , האיט את האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. Started by toni,

driver for tv card model philips m205pb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by th£»Light,

לא יודע אם פירסמתי במקום הנכון אבל בבקשה לא למחוק. הבעיה שלי היא שבחלק מהWindows רואים ג'יבריש. ובדוס , אין לי תמיכה בעברית, בעבר יכולתי לרשום , עד שקרה משהו. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה? גם בקאזה.. פעם הייתי רואה הכל בעברית ועכשיו הכל ג'יבריש

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. התקנתי את internet Explorer 7 ואני רוצה להתקין את הexplorer 6 ואני לא יכול.. כתוב לי: תוכנית התקנה זיהתה גירסא חדשה יותר של explorer המותקנת כבר במחשב זה. אין אפשרות להמשיך בתהליך התקנה.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by GUNZ,

אתם מכירים זאת תוכנה BLENDER יש לכם קישורים למדריכים של חפצים שאפשר להכין או סתם מדריכים להכיר תתוכנה אני יהיה שמח תודה מראש רצוי שתחיל היו דברים פשוטים להכנה

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Mamimo,

שלום, התקנתי לאימי אופן אופיס תוך הבנה שהיא תשרת את צרכיה הבסיסים : 1) צפייה במצגות הנשלחות לה למייל. 2) כתיבה ופתיחת מסמכים ברמה בסיסית. הבעיה היא בצורך הראשון, בעת פתיחת קובץ PPS ב OO הוא ניפתח לעריכה ולא לצפייה כפי שראוי ובנוסף ויותר חמור המוזיקה המצורפת אינה נשמעת בעת ההצגה (לאחר הרצת המצגת כמובן). הפיתרון הזמני שמצאתי הוא להתקין PPviewer, אך האם יש פיתרון איפה שהוא בהגדרות ה OO? חיפשתי וגיגלתי ולא מצאתי. אודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. היי רכשתי לא מזמן מחשב חדש ובו כרטיס מסך sappire ati x80 gto וכן מסך LCD של LG 1780Q אני מתכין את הדריברים וישנה התנגשות בינהם ובעיה מה סדר ההתקנה המעודף האם קודם את הדריברים של המסך או של הכרטיס הבעיה היא בהגדרת ה PIVOT של המסך ( המסך ניתן לסיבוב והתמונה משתנה אוטמטית ) מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by niki12,

אוקיי אז ככה אני מחשה תוכנה שמסתירה איפי בפניי אחרים באייס או בכל תוכנה אחרת..ועם אתם יודעים אוליי על איזה תוכנה שמחליפה אייפים כל כמה שניות אני גם אשמח תודה.. מיכאל..ובקר טוב

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  14. Started by yarl,

שלום לכולם אני מחפש ,תוכנה שהופכת מ- MP3 ל- WAV והפוך משהו פשוט וקל להפעלה בלי כל מיני באלגאנים מי שמכיר בבקשה שיתן שם של התוכנה תודה

15. Started by sagi_10,

שלום לפני בערך שבועים עשיתי שיחזור מערכת ואחרי זה הצייר התחיל לעשות בעיות....(ראה תמונה) מה אפשר לעשות כדי שבעיה זו תסתדר? בתודה שגיא [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by idofr,

טוב הגעתי הבייתה מהקור שבחוץ וכדי להעביר ת'זמן התחלתי לבנות סצנה ללוח שח הבסיסי שיש במדריכים של התוכנה אמ....זה לא הכי מושקע אבל יצא יפה דווקא צריך לשפר קצת את החומרים כי ממש לא היה לי כוח להשקיע בהם אז זה החומרים הראשונים שמצאתי בסיפריות שלי כמו תמיד תגובות יתקבלו בברכה! תהנו!!

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by D-Bang,

אני מנסה להחליט איזו מהתוכנות עדיפה ויש לי מס' שאלות: אחרי שהתקנתי zonealarm ראיתי שהתוכנה לוקחת 18 עד 28 מגה מהRAM אולם אחרי שהתקנתי outpost שמתי לב שהתוכנה לוקחת 3 עד 10 מגה בלבד!!! הייתכן שהפער יהיה כל כך משמעותי בין שתי התוכנות??? אולי ישנם עוד קבצים מלבד outpost.exe שפועלים ברקע ולא שמתי לב? שאלה נוספת, שמתי לב שבגרסה החדשה הוסיפו Anti Spyware Real protection ב Outpost. זה מועיל במשהו, כדאי להפעיל את האופציה??

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

תוכנה נהדרת לסימולציה של נוזלים, גזים וחומרים אלסטיים. הנה דוגמית קטנה שיצא לי לעשות: http://www.tovilevis.com/tests/realflowtest2.avi

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by M7a,

טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by DRDR,

האם יש תוכנה שיכולה לעשות שאנשים שיש להם את התוכנה שמראה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by DRDR,

רציתי לדעת האם יש תוכנה שגם לאנשים שיש את התוכנה שרואה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

תמיד ראית את הבאג\בעיה הזאת בFF ועד עכשיו התייחסתי לזה אבל זה מפריע לי עכשיו האם הבאג\בעיה הזאת ידועה לmozilla כי זה גם ככה היה בגרסאות הקודמות של FF וזה לא רק בפורום הזה ראיתי בעוד כמה מקומות... האם זה קורה גם לאחרים...? [attachment deleted by admin]

23. Started by er0101,

פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  25. Outpost PRO זה הפירוול וכל שאר הפירוולים שנסיתי גם הם האטו את האינטרנט. (חוץ משל הXP שהיה בסדר) האם אני צריך אינטרנט? יש לי פירוול על המודם ואני מחובר ברשת אללחטוית. 2) הרשיון של קספרסקי פרסונל פרו נגמר, לאיזה אנטי וירוס כדאי להחליף שיתן אותם ביצועים והגנה מפני וירוסים? או שיש אפשרות לחדש את הרישיון, כי התוכנה לא מסכימה להתעדכן. 3)Spyware Doctor- מאז שהתקנתי את הפירוול אופוסט, שאני עושה Update בתוכנה אני מקבל שגיאה - Access voilation adress (XXXXXX). Read address (xxxxx) האיקסים זה מין כמה מספרים ואותיות. מה בעיה? תודה מראש לעוזרים זה די דחוף המחשב שלי כרגע "פתוח" למזיקים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים