עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש דבר כזה? מבלי לצאת לדוס,ליצור דיסקט או שטויות כאלו. אני רוצה לעשות Low level format לדיסק המשני שלי,לא על הראשי.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  2. אני חייב תוכנה כזאת כדי להתמש בה עם DextopX אם אני לא טועה אלה קבצי PNG

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by A.J,

שלום, כמו שכתבתי בכותרת מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה לפתוח קבצי VCE תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הורדתי סרט DVIX ושמתי לב שהקול ממהר מדי בכמה שניות ואם מישהו מכם מכיר תוכנה טובה לתקן את זה שיגיד לי את שמה גם אם זה קובץ MPEG

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  6. הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. אהלן אני מחפש תוכנה כמו האפליקציה באייפון למי שמכיר Action menu תוכנה שאני יוכל להגדיר לה מועדפים של הדבק וכשאני ירצה נגיד להדביק משהו יהיה לי לשונית מועדפים או משהו כזה ואז אני יבחר מהרשימה במקום כל שניה להעתיק משהו אחר תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  8. שלום לכם... במחשב נייד סמסונג - לפני התקנה דריייברים חלונות 8 64 ביט. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שמראה לי איזה דגם דרייברים צריך להתקין. ואוריד דרייברים באתר יצרן של מחשב נייד. במחשב נייד אני נסיתי תוכנה EVEREST Ultimate חדשה הוא מראה איזה דרייברים אבל הוא לא טוב.אסביר לכם. במחשב נייד יש 2 כרטיסי מסך אחד הוא מזהה אינטל והשני הוא לא מזהה איזה דגם כרטיס מסך. האם יש תוכנה אחרת יותר טובה שמראה איזה דגמים דרייברים להתקין במחשב נייד? אני צריך לדעת רק במחשב נייד איזה דגם 2 כרטיסי מסך במחשב נייד שלי. מה אתם ממליצים איזה תוכנה טובה מאוד? בתודה מראש!

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (EXE בלבד) שברגע שאני מריץ אותה, היא תקרא ל-EXE חיצוני אחר עם אותם הפרמטרים שהיא קיבלה. אני זוכר תוכנה בדיוק כזו בדיוק, ומקנפגים אותה באמצעות קובץ INI, אבל אני לא מוצא אותה. משהו הכי פשוט ו"שקוף", מהיר וללא ממשק. זה טוב, לדוגמה, ע"מ להחליף את Notepad.exe שיקרא לעורך חיצוני בספריה אחרת. Anyone?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. ואיך אני מגדיר שמה שיש לי עד עכשיו לא ימחק והאם האחים שלי יוכלו לבטל אותה. ואגב התוכנה בחינם?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by R9800P2,

יש לכם איזה תוכנה שאפשר לשלוח SMS בלי הגבלה? אל תגידו באיי סי קיו כי יש הגבלה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. שלום!!! אני מחפש תוכנה שבה אני יכול לשלוט על האיקוליזר כמו המיקסר שבא עם הוינדוז רק משהו יותר מקצועי ואיכותי... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by new!!!!,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לעביר מי סרט של דיסק DVD למחשב?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  14. מחפש תוכנה של חסימת תקיות על ידי סיסמאות. תודה!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. שלום, הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן... אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום. בתודה מראש, אבי. עריכ…

16. Started by ofir38,

כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. Started by alexxx2005,

הורדתי דיסק והוא בקובץ MP3 אחד והיה לי פעם תוכנה שמפצלת לפי קבצי CUE ושכחתי איך קוראים לה אשמח אם מישהו יגיד לי... תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. Started by itayze,

דוד שלי ביקש ממני לחפש לו תוכנה לילדים , כמו הדפים שיש את הציור ואתם צריכים לצבוע , משהו כזה רק למחשב . זה די דחוף , תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by dima_ga,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנת שומר מסך של מפל מים שרואים איך המים זזים בו. התוכנה צריכה להיות חינמית ורצוי ללא פרסומות. לא אכפת לי שתהיה רק תמונה אחת אבל שתהיה יפה. יש את התמונות שאלה שאתה מחבר לחשמל ורואים את המים כאילו זזים כזה וזה ממש יפה, אז בקיצור אני רוצה שיהיה לי כזה על המסך כשומר מסך. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  20. שלום, אני מחפש תוכנה של שיחות אוודיו בין 2 מחשבים עדיף שיהיה רק סאונד כי החיבור בין המחשבים יהיה איטי.. אני הולך לחבר אותם במודמים של חיוג רגיל (56K) מישהו מכיר תוכנה תואמת לבקשות שלי? ואם 56K לא מספיק להעברת אוודיו בצורה נקיה איזה מהירות עדיף לי להשתמש? מחכה לתגובות תודה ;D

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום, הנני מחפש תוכנה לשילוב מיקסים, משהו בסגנון Virtual DJ, אבל יותר פשוטה, אני זוכר שהיה בעבר תוכנה פשוטה לפני 10-12 שנים, היה תוכנה שאפשר לבחור Pops, והיו מלא מלבנים או ריבועים בצבע כתום, וכל פעם משהו אחר בצבע שונה, בהתאם לזמן שלהם, וכל פעם הייתי לוחץ על זה בכדי לבדוק את הPop, היה משמיע את הקצב, והייתי שם את זה בשיר, כל פעם משהו אחר לשים בתוך שיר כלשהו. בבקשה אם מישהו זוכר את התוכנה או את השם שלה, אנא הגיבו לי והזכירו לי את שמה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by OmerNeu,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה פשוטה של שעון מעורר שאת הצלצול אפשר לבחור בקובץ MP3 (אפשרות של FLAC יהיה טוב) חפשתי בFilehippo ובSoftpedia ולא מצאתי משהו חינמי ובעל הורדות רבות (מדד לאמינות). אשמח להמלצה לתוכנה שתעשה את העבודה. לא מוזר שקשה למצוא תוכנה שעושה דבר מאוד פשוט?! תודה רבה, עומר

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by wooper,

היי אני מחפש תוכנה שלא מאפשרת מחיקת קבצים ספציפיים אלא אם אני יכניס סיסמא תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שלוחצת אוטומטי על לחצן העכבר הימיני ... אם אפשר תוכנה מורכבת שיהיה אפשרות של כל X שניות שיהיה 10 לחיצות או משהו דומה למי שיש שם או הורדה בחינם שיביא לי אם זה לא תוכנה חינמית וההורדה אלה לא חינם תביאו תשם אני כבר יקנה אותה למי שיש תוכנה שפשוט לוחצת הרבה על מקש הימיני של העכבר גם טוב לי ... תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.