תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
לשנינו יש רשת ואני לא פתחתי שום פורטים מסויימים והתוכנה אומרת שאין לו אפשרות לשחק ולשנינו יש את אותה הגירסה 6.2 מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש למישהו שמות של כמה תוכנות טובות כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זאת המדפסת http://www.mileservices.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/b/ibm_surepos_300_printer_2.jpg הורדתי לה דרייבר מהאתר הרישמי של IBM ליתר דיוק מכאן: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=pos1R4000123 וזה הוריד לי דרייבר מחברת טושיבה קצת מוזר כי לא מצאתי שרשום איפשהו טושיבה על המדפסת בכל מקרה אחרי התקנת הדרייבר עדיין המדפסת לא מדפיסה,המערכת הפעלה XP והמדפסת מחוברת ביציאת COM אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה לא בעיה של התוכנה כיווץ.תוכלו לומר לי מה אני יכול לעשות? [יש לי גם את ההודעה שתמיד ניהיה בתמונה] [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ניסיתי לצור מחיצה חדשה בעזרת PARTITION MAGIC, העברתי 16 GB מכונן C למחיצה החדשה ע''י האפשרות Create a new partition לבסוף עשיתי APPLY והמחשב ביצע ריסט, אח''כ הופיע חלון עם כל הפעולות של של יצירת המחיצה: http://img444.imageshack.us/img444/7491/261120073594ph1.jpg ושם מופיע הERROR... כמובן שאחרי שהמחשב עלה לא הייתה שום מחיצה חדשה.. איך לסדר את זה? /: רציתי לאחר יצירת המחיצה החדשה לעשות MERGE לכונן D.. אז יש אפשרות לעשות את זה בלי לצור מחיצה חדשה ? ד''א מופיע לי בPARTITION MAGIC מן מחיצה בשם EXTENDED שלוקחת 200 מגה מהדיסק.. צריך אותה בכלל ? תודה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש אבל לאלה שהשתמשו בה היו תוצאות טובות?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חיפשתי והפכתי הרבה מנועי חיפוש של תוכנות, ??? ואני לא מצאתי. מה שאני מחפש זו תוכנת לווין בשידור חי. [glow=bleu, 2, 300]בברכה ותודה מראש .VIP[/glow]
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני שהתקנתי את ה WMP10 היה אפשר לקרוא את המילים של השירים על חלק גדול של הנגן עכשיו כשהתקנתי את WMP 10 צריך להסתפק בחלק התחתון וזה מעצבן לאללה יש איזה פלאג אין או משהו שיחזיר את המצב לקדומותו כמו ב WMP 9 תודה עבר יום ואין תגובה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
טוב, יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים/אנגלית והוא ביקש שאמצא לו תוכנה שתשלב תרגום (מקובץ חיצוני) לתוך הסרט כך שהוא "יוטבע" על הפריימים של הסרט. אני לא מתעסק בדברים כאלה אבל אני בטוח שיש פה אנשים שיודעים להמליץ על משהו טוב ונוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני מריץ את הפקודה atiflash -i לראות את הרכיבים של ati שמותקנים אצלי אני מקבל איזה כל מיני דברים ורשום גם error... מישהו נתקל/מכיר?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה באלכוהול 120. יש איזה "משהו" שבשביל שהוא יעבוד כמו שצריך, יש צורך לצרוב אותו בSAFEDISC ובמהירות של X4 אז יש בעיה ממש מוזרה שהאלכוהול לא נותן לי לצרוב במתחת לX8. יש לי צורב LG 48X24X48 וזה נראה לי כל הפרטים שצריך... תודה רבה מראש ! גיא
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למחשב שמוחקת לי מתמונה חלקים שאיני רוצה ומשלים את התמונה...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ASUS P4P800 והתקנתי מערכת הפעלה VISTA ואני לא מוצא הכול הרשת דריברים לכרטיס קול שלו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש יואב
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אני מקודד סרטים לצורך הצמדת כתוביות (לניגון במכשירי DVD שלא תומכים בכתוביות בעברית). אני לא ממש מבין בעניין אז בחרתי בתוכנה WINAVI כי היא הכי קלה שראיתי. מה שאני אומר כרגע תקף ל80 אחוז מהסרטים שקידדתי, אבל לדוגמא אני אבחר בסרט שזה היה בו הכי נורא... INTO THE BLUE. הקובץ הארגינלי לא עשה שום בעיות בשום נגן, לצורך העניין רץ מהר קדימה, יכול לרוץ אחורה, איכות תמונה סבבה, ומסונכרן מעולה קול ותמונה. הקובץ שקידדתי במקודדים של התוכנה (ZJMEDIA) היה פשוט זוועה: רץ קדימה ממש לאט (במידה ורוצים להריץ, בניגון הוא כמובן בסדר), לא יכול לרוץ אחורה בכלל (קופץ לתחילת הסרט), איכות תמונה לא משהו, גודל קובץ מוגזם (בין 50 ל-150 מגה יותר מהמקורי), הקידוד היה דיי מהיר האמת... והכי הכי גרוע, כ…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
במסך הראשון שעלה לי מרגע שהתקנתי את התוכנה(הגדרות..) הוא נתן לי להזין פורט(ברירת המחדל 6881) ואני הזנתי 49152. עכשיו, לשניהם הוא אומר שיש בעית פיירוול. יש לי פיירוול עובד אך כשכיביתי אותו וסגרתי - עדיין הוא מודיע על אותה בעיה. יש לי ביטורנט Azureus אם זה עוזר.. אז פליזזזזז עזרה! נ.ב. פעם ראשונה שאני משתמש בביטורנט...
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זאת שפחות אהבתי (אבל גם אהבתי) : צבעונית : השקעתי , תגיבו
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעניין אותי מפני שיש סיכוי קל שאני אלך לקנות את ה iPad אם הוא לא יהיה כ"כ יקר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-